Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τον Νοέμβριο είχαμε την διέγερση από τότε ήταν τα έμβρυα. Είχαμε κάνει σπερμοδιάγραμμα και τότε απλά δεν είχαμε κάνει dfi, η διαφορά του τότε με το τώρα είναι από 8% στο 9% η μορφολογία και η κινητικότητα στα ίδια περίπου με μια ελαφριά βελτίωση τώρα. Το τελευταίο dfi ήταν τον Αύγουστο στο 22%. Ετοιμάζομαι για διέγερση αν είναι καλός ο κύκλος μου τον επόμενο μήνα. Περιμέναμε να δούμε το σπερμοδιάγραμμα για να μου γράψει τα φάρμακα να τα πάρω από τον ΕΟΠΠΥ. Ελπίζω να πάει καλύτερα αυτή η διέγερση και η γονιμοποίηση. Θα κάνω και βελονισμό με μπούκωσαν και στις βιταμίνες και ελπίζουμε. 

Το ξέρω είναι η αλήθεια απλά κάποιες φορές με κατακλύζουν οι σκοτεινές σκέψεις. Αν τις βγάλω από μέσα μου θα τις δω και θα πω τι μλκιες σκέφτομαι 😂 Αλλά άνθρωπος είμαι κ εγώ θα σκεφτώ και βλακείες. 

Ε μια χαρά τότε σίγουρα θα έχεις καλά αποτελέσματα! Μπορεί Κ να έτυχε τότε να μην υπήρχε καλη γονιμοποίηση . Οπότε τώρα πατε με καλύτερες προϋποθέσεις 

• Μου αρέσει 2

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Μαράκι μου σ'ευχαριστώ πολύ. Το βραδάκι θα μπω να σας πω τα νέα μου!!!! Περαστικά στην κορούλα σου!!!

Μποτσάκι σε καταλαβαίνω. Και εγώ έχω ένα μικρό άγχος αλλά δεν θα το αφήσω να με πάρει από κάτω.

Περιμενω ναδω κοιλιτσα γι'αυτο με εχει πιασει!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια,εγω εβαζα τον αντρα μου και με κλαδευε:cool::cool:!Αλλο που δεν ηθελε!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:Χαχαχαχαχαχαχα!!!

Μεγαλο μανικι ομως,ετσι?!

Ευτυχως πριν γεννησω,ειχα κανει μια καλη περιποιηση την προηγουμενη μερα και την επομενη που με επιασαν πονοι ημουν τζιτζι!!!

Και μενα παντα απο δεξια ηταν η μικρη!Ισως αριστερα να μαζευονται τα οργανα μας και να μην εχουν χωρο!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Αντε μπράβο!!!! ευτυχως εχετε και καποιες παροχες...που σας βολευουν!

Α,δε το συζητω!Μπορει να εχει πολλα στραβα η Κοζανη,σα πολη,σαν παροχες κ.α,αλλα απο αυτη την αποψη ειμαστε ευνοημενοι!

Εχουμε και το τζακι,οποτε οσον αφορα τη θερμανση τα βγαζουμε οικονομικα!Εχουμε και το air codition!Οποτε καταλαβαινεις!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Εξαρτάται τη θέση που έχει πάρει.. Εμένα στον υπέροχο είδαμε πως δεν έχει γυρίσει ακόμα. Αλλά αυτές τις μέρες νιώθω τρελη πίεση στο στομάχι και εχω πολλές καουρες άρα η γύρισε και δεν τον πήρα χαμπάρι η απλώς τεντώνεται και τρώω κεφαλιες! Εσένα μπορεί να είναι και πλαγιαστος..

Σοβαρα ουτε εσενα ειχε γυρισει;;;

Τελευταια φορα που ειχα παει στον γιατρο στις 2/9 με ειχε πει οτι αν και κανονικα θα επρεπε να ειχε γυρισει δεν γυρισε ακομα και να σε πω την αληθεια αγχωθηκα λιγακι.Καουρες εχω αλλα πιεση στο στομαχι δεν εχω.Μονο στα πλαγια που σε λεω...Οταν ειναι να γυρισει το κατακαβαινουμε;;;

dev338pr___.png

Κοριτσακι εμενα παντως που εχουν δυο γνωστες μου εχουν και ζεστη και οικονομια!Λενε οτι ειναι πολυ καλα!!!!!!!!!Κι ολο το σπιτι φουρνος!

Λες???????? Ξέρω γω????? Μακάρι γιατί το σκέφτομαι σοβαρά. Επίσης σκέφτομαι και για ξυλολέβητα. (μπάχαλο τα έχω κάνει ε???????) χαχαχαχαχα.

Να δω πότε θα αποφασίσω. Θα έρθει καλοκαίρι και δεν θα έχω κάνει τίποτα!!!! χαχαχα

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια,εγω εβαζα τον αντρα μου και με κλαδευε:cool::cool:!Αλλο που δεν ηθελε!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:Χαχαχαχαχαχαχα!!!

Ευτυχως πριν γεννησω,ειχα κανει μια καλη περιποιηση την προηγουμενη μερα και την επομενη που με επιασαν πονοι ημουν τζιτζι!!!

Και μενα παντα απο δεξια ηταν η μικρη!Ισως αριστερα να μαζευονται τα οργανα μας και να μην εχουν χωρο!

Μαρηηηηηηηηηηηηηη που να το σερβιρω στον αντρα μου ετσι οπως εχει γινει??????Απαπαπααππααππαααααααα!!!!!!!!!!

Εκεινος μου λεει αλλα εγω με τιποτα!!!!!!!!!

Εμενα ο μπεμπης ειναι απο αριστερα συνηθως!!!Μου ειπε ο γιατρος οτι τους αρεσει να ακουν την καρδια μας!αισθανονται οικεια!!!!!!Ξερω κι εγω?

1sh1p2.png

Αντε μπράβο!!!! ευτυχως εχετε και καποιες παροχες...που σας βολευουν!

Ε με τοσο καυσαεριο που εχουμε παλι καλα που εκαναν και αυτο...

Αν και να σε πω την αληθεια καλυτερα να πληρωνα πετρελαιο παρα να επιβαρύνεται ετσι η υγεια μας ηλιοβασιλεμα μου...Δεν μπορεις να φανταστεις τι επιβλαβες που ειναι....

dev338pr___.png

Μπα εμένα πιο πολύ αριστερά ι μπμπροστά κλωτσάει..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Το θεμα με τις σομπες με πελλετ ή τους θερμοπομπους ή ενεργειακα τζακια ή οτιδηποτε αλλο κυκλοφορει ειναι το κοστος αγορας και η τοποθετηση τους αν χρειαζεται κατι ειδικο....

Με την παροδο των χρονων σαφως ειναι πιο οικονομικο απο αγορα πετρελαιου....αλλα για να τα παρεις...χρειαζονται λεφτά εξτρά....που δεν περισσευουν....

Εμεις εχουμε καλοριφερ και κοινο λεβητα τα σπιτια μας με τους δικους μου...Βαζουμε απο κοινου πετρελαιο και περναμε.....Περσυ για πρωτη φορα εκανα και δικαιολογητικη για επιδομα θερμανσης και πήραμε πισω κανα 150-200?. Φυσικα πιο λίγα απο αυτα που χαλάσαμε αλλά κάτι ήταν και αυτο!

Εγω περσυ αγορασα και ενα θερμαντικο φορητο για να το βαζω λιγο να μας ζεσταινει οταν το ειχα χαμηλο το καλοριφερ αλλά η ΔΕΗ ανεβηκε πολυ....

Φετος θα ειναι ακομη πιο δυσκολα.........

Μαρηηηηηηηηηηηηηη που να το σερβιρω στον αντρα μου ετσι οπως εχει γινει??????Απαπαπααππααππαααααααα!!!!!!!!!!

Εκεινος μου λεει αλλα εγω με τιποτα!!!!!!!!!

Εμενα ο μπεμπης ειναι απο αριστερα συνηθως!!!Μου ειπε ο γιατρος οτι τους αρεσει να ακουν την καρδια μας!αισθανονται οικεια!!!!!!Ξερω κι εγω?

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!Δασος?Χαχαχαχαχαχα!!!

Τι να κανεις καμαρι!Σερβιρε το και πες του πως υπαρχει μια εκπληξη μεσα σε ολο αυτο το χαος!!!!

Αχ,ποσο σε καταλαβαινω!

Κι εγω ειχα δοκιμασει καθρεφτη,αλλα μπααααα...οποτε απο το να το κανω μισο,εβαζα τον αντρα μου!!!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγω περσυ αγορασα και ενα θερμαντικο φορητο για να το βαζω λιγο να μας ζεσταινει οταν το ειχα χαμηλο το καλοριφερ αλλά η ΔΕΗ ανεβηκε πολυ....

Πραγματικα,τα φορητα σωματα σπαταλουν πολυυυυυυ ρευμα!Αλλα να που καμια φορα χρειαζονται!

Νασια μου,θα ρωτησω τον αντρα μου και θα σου πω καμαρι!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!Δασος?Χαχαχαχαχαχα!!!

Τι να κανεις καμαρι!Σερβιρε το και πες του πως υπαρχει μια εκπληξη μεσα σε ολο αυτο το χαος!!!!

Αχ,ποσο σε καταλαβαινω!

Κι εγω ειχα δοκιμασει καθρεφτη,αλλα μπααααα...οποτε απο το να το κανω μισο,εβαζα τον αντρα μου!!!

Ευτυχως βολευτηκα αλλιως ειχε να περασει πολυ δυσκολα ο χριστιανος!!!!!!:confused::confused::confused::confused:

1sh1p2.png

Σοβαρα ουτε εσενα ειχε γυρισει;;;

Τελευταια φορα που ειχα παει στον γιατρο στις 2/9 με ειχε πει οτι αν και κανονικα θα επρεπε να ειχε γυρισει δεν γυρισε ακομα και να σε πω την αληθεια αγχωθηκα λιγακι.Καουρες εχω αλλα πιεση στο στομαχι δεν εχω.Μονο στα πλαγια που σε λεω...Οταν ειναι να γυρισει το κατακαβαινουμε;;;

Βασικά τις δυνατές κλωτσιές τις ρίχνει με τα πόδια εμένα και τις εριωθα χαμηλά.. Αλλά αυτές τις μέρες μπερδεύτηκα λίγο.. Και εμένα δεν.γύρισε αλλά ο γιατρός μου είπε πως μέχρι.την 35η βδομάδα δεν αγχωνομαστε..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Πραγματικα,τα φορητα σωματα σπαταλουν πολυυυυυυ ρευμα!Αλλα να που καμια φορα χρειαζονται!

Νασια μου,θα ρωτησω τον αντρα μου και θα σου πω καμαρι!

Ευχαριστω γειτοννοπουλα γιατι η μαμα μου συνηθως πληρωνει 100?-110? τον τονο.

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...