Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Σας διαβάζω εδώ και καιρό, μιας κι είμαι κι εγώ έγκυος, αλλά μου ταιριάζει πιο πολύ ο ρόλος του θεατή - δεν είμαι ομιλητικός άνθρωπος :-)

Είπα όμως να γράψω για να βοηθήσω τη Νάσια. Κάνω μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής στο Ιπποκράτειο (διοργανώνονται δωρεάν από κάποιες μαίες) και μας έδωσαν μία λίστα με τα πράγματα που χρειάζονται. Τώρα βέβαια ίσως να μην είναι πλήρης, γιατί καθώς λένε παρουσιάζονται διάφορες ελλείψεις κατά καιρούς ή να έχει περιττά πράγματα. Κάποια είναι σίγουρα "χαζά". Εγώ θα σου την παραθέσω με κάθε επιφύλαξη. (Υποθέτω ότι θα ξέρεις πως το Ιπποκράτειο είναι στο κέντρο, οπότε στη χειρότερη περίπτωση πετάγεται ο άντρας σου σε ένα φαρμακείο αν χρειαστεί κάτι.) Να αναφέρω κι ότι μας έδωσαν απλά ένα πακέτο φωτοτυπίες και δεν τις συζητήσαμε. Το κομμάτι του μαιευτηρίου θα το δούμε σε επόμενο μάθημα, οπότε αν προκύψει κάτι άλλο μπορώ να σε ενημερώσω.

Επίσης να σου πω ότι πέρα από την αγένεια που διακρίνει μερικές από τις μαίες, κάποιες από αυτές είναι πολύ γλυκιές και φιλικές και υπέρμαχοι του θηλασμού. Οπότε μην ανησυχείς, μπορεί να πέσεις σε πολύ καλά χέρια. Αν έχεις και κάποια ερώτηση και μπορώ να σε βοηθήσω, πες μου.

Παραθέτω τη λίστα ακριβώς όπως μας δόθηκε κι εύχομαι σε όλες με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας, να σας ζήσουν τα παιδάκια σας και όσες θέλετε σύντομα με ένα σποράκι στην κοιλίτσα!

ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ

2 στηθόδεσμους θηλασμού

μια ρόμπα εποχής

3-4 νυχτικά ή πιζάμες

2 ζευγάρια κάλτσες, παντόφλες

6 εσώρουχα μιας χρήσεως

σερβιέτες λοχείας

επιθέματα στήθους

2 πάνες βαμβακερές, 2 σαλιάρες για το μωρό

καλλυντικά, σαμπουάν, αφρόλουτρο, οδοντόκρεμα, πετσέτες, μπουρνούζι, σεσουάρ μαλλιών κλπ

τελευταίες εξετάσεις, βιβλιάριο υγείας, ληξιαρχική πράξη γάμου, προσδιορισμός επωνύμου, ομάδα αίματος, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

θερμόμετρο βρεφικό

ψαλίδι βρεφικό

χτένα - βούρτσα μαλλιών

σαμπουάν, αφρόλουτρο

πανάκια μπουρνουζέ

βαμβάκι

αποστειρωμένες γάζες

Betadine solution μικρό ή NaCl 0,9% ή οινόπνευμα

παραμάνες ασφαλείας

μπουρνούζι βρεφικό ή πετσέτες μεγάλες μπάνιου

αμπούλες φυσιολογικού ορού

pampers

ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ

εσώρουχο

καλτσάκια

φόρμα εποχής

πάνα βαμβακερή

κουβέρτα εποχής ή φόρμα εξόδου

σκουφάκι

κάθισμα αυτοκινήτου

ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ

βαζελινούχο κραγιόν

καραμέλες γλυκές φρούτων όχι τσίχλες

μικρό μπουκάλι νερό

σπρέι μεταλλικού νερού

λάδι για μασάζ

βιβλία ή περιοδικά

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μίλησες με κάποιον σχετικά με το θηλασμό;; Καταρχάς στην αρχη δεν θα έχεις γάλα να τρέχει. Βασικά δεν θα φαίνεται καν αν έχεις γάλα. Είναι το πρωτογαλα το πιο καλό γάλα για τα βρέφη. Έτσι κι αλλιώς δεν θέλουν πολύ όταν γεννιούνται. Το στομαχακι τους είναι πολύ μικρό. Θα τρώει λίγο και θα κοιμάται μετά από 2-3 ώρες θα το ξυπνάς αν δεν ξυπνάει μονο του και παλι θα το βάζεις στο στήθος. Όσο πιο νωρίς μετα τη γεννηση το βάλεις τόσο καλητερα. Καλά ειναι να αποφύγεις το ξένο γάλα τις πρωτες μέρες τις ζωής του. Αν ζητήσεις αποκλειστικο θηλασμό ίσως τα καταφέρεις πιο εύκολα να θηλασεις γιατι δεν θα σε πιέζουν για μπουκάλι. (είμαι σε ομαδα θηλασμού της πόλης μου απο την αρχή σχεδον. Οτι σου έγραψα είναι οπως μου τα ειπαν.) Τώρα αν δεν θες αποκλειστικο θηλασμό και θες να δινεις και ξένο προσπαθησε τουλάχιστον τις πρωτες μερες για να πιειλιγο πρωτογαλα και μετά δινε και στήθος και μπουκάλι.. Μπορείς να δίνεις 2 στήθος - ένα μπουκάλι (αυτά δενμου τα ειπαν σν ομάδα αν με εβλεπαν θα με εσκιζαν)!!)

Καλημερα κοπελα μου.Εγω θελω αποκλειστικο θηλασμο αλλα οπως λες τις πρωτες μερες μπορει να μην εχω αρκετο γαλα λογικα δεν του δινουν ξενο μεχρι να εχω γι'αυτο λεω αν πρεπει να εχω μαζι μου μπιμπερο η γαλα σκονη;;;

dev338pr___.png

αγορομαμμυ μου!!!!!!!!καλημεραααααα!!!!καλα εισαι?????????το θηριακι μας καλα ειναι???????????

σε ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυ!!!!!!να σαι καλα!!!!!πως εισαι?????σου τελειωσε η πρωτη περιοδος???????

σε σκεφτομαι συνεχεια!!!!!!!!!!

Νασια μου, ομορφη με το παιδαρο τον γιοκα σου καλημερα!!!!!!!!!καλα εισαι????ο μπεμπακος μας καλα????????

Σ ευευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!καλοριζικα και τα πραγματακια απο τον μπεμπακο σου!!!!!!!!!!!

τον υγραντηρα τον δοκιμασα χθες!βγαζει κρυο αερα!!!!κανει αραγε?????δεν ξερω!!!!!

αν δεν κανει θα παω να παρω ενα και με ζεστο αερα!!!!τι να κανω!χιχιχιχιχιχχι!!!!!!!!!

Ιωαννα μου,καλημερα!!!!καλα εισαι??????/φακες ε???γιαμιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!εγω σημερα μπριζολες στο φουρνο με πατατες και πολυ μαρουλοσαλατα!!!!!

Καλημερα Ελλη!!!!καλα εισαι????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Ριτσα ολα καλα να παν με το γιατρο.κ γω εχω πολυκυστικες κ ειχα πολυ μεγαλο προβλημα δηλαδη η εκανα 2 κ 3 μηνες ν αδιαθετησω η αδιαθετουσα ειχα 15 μερες αιμα πολυ ομως σταματουσε για 2 μερες κ μετα ξανα παλι ειχα παει σε πολλους γιατρους τελικα κατεληξα σ εναν γιατρο ο οποιος ειναι ο γυναικολογος που πηγαινα κ οταν εμεινα εγκυος απλα ειχε ιατρειο απ εξω μονο αν ξεγενουσε θα ειχα παει σ αυτον κ οχι το λουκι που τραβηξα τελος παντων μου δωσε χαπια κ εστρωσα κ παιδακι δοξα το θεο πιασαμε κατευθειαν με το που τα σταματησα.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

καλημερα αγοροmummy μου τι κανεις;;;

Οχι τωρα με το λες πρωτη φορα.Δυστυχως ουτε λητω εχουμε και στην Κοζανη που ειχε εκλεισε.Βρηκα στο internet αυτα

http://www.fatsules.gr/sleep-fatsules-fatsyles-fatsoules-proika-morou.html

και νομιζω για ολα αυτα που δινει ειναι καλη τιμη.Αν και θα πω και την αδερφη μου να δει στα Λητω.Ευχαριστω για την πληροφορια...:D:D

Νασια μου ειναι υπεροχα αυτα που βρηκες και πολυ καλη τιμη!!! οσο για τα Λητω να ξερεις "με το τσιγκελι" για να μου δειξουν την προσφορα, μονο τα πανακριβα μου εδειχναν και οταν τους εδειξα οτι δε θα αγορασω μου τα εδειξαν... απλα να το ξερετε να επιμενετε!!!

Ελλη μου,Ιωαννα συγγνωμη που δε χαιρετησα γιατι γραφω πολυ βιαστηκα, θα μπω οταν κοιμηθει ο Ταρζαν!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Ριτσακι μου ευχομαι ολα καλα να πανε!!!!! θα περιμενουμε!!

Πατουσιτσα μου να 'σαι καλα!! ακομα εχω καθε τοσο κατι σταγονες αιμα αλλα απο εχθες τιποτα! αναμενω κι εγω τον επομενο μηνα! το θηριακι καλα ειναι, αυτη τη στιγμη μασουλα το σκαλι και φωναζει ντα ντα ντα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλησπέρα,

Σας διαβάζω εδώ και καιρό, μιας κι είμαι κι εγώ έγκυος, αλλά μου ταιριάζει πιο πολύ ο ρόλος του θεατή - δεν είμαι ομιλητικός άνθρωπος :-)

Είπα όμως να γράψω για να βοηθήσω τη Νάσια. Κάνω μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής στο Ιπποκράτειο (διοργανώνονται δωρεάν από κάποιες μαίες) και μας έδωσαν μία λίστα με τα πράγματα που χρειάζονται. Τώρα βέβαια ίσως να μην είναι πλήρης, γιατί καθώς λένε παρουσιάζονται διάφορες ελλείψεις κατά καιρούς ή να έχει περιττά πράγματα. Κάποια είναι σίγουρα "χαζά". Εγώ θα σου την παραθέσω με κάθε επιφύλαξη. (Υποθέτω ότι θα ξέρεις πως το Ιπποκράτειο είναι στο κέντρο, οπότε στη χειρότερη περίπτωση πετάγεται ο άντρας σου σε ένα φαρμακείο αν χρειαστεί κάτι.) Να αναφέρω κι ότι μας έδωσαν απλά ένα πακέτο φωτοτυπίες και δεν τις συζητήσαμε. Το κομμάτι του μαιευτηρίου θα το δούμε σε επόμενο μάθημα, οπότε αν προκύψει κάτι άλλο μπορώ να σε ενημερώσω.

Επίσης να σου πω ότι πέρα από την αγένεια που διακρίνει μερικές από τις μαίες, κάποιες από αυτές είναι πολύ γλυκιές και φιλικές και υπέρμαχοι του θηλασμού. Οπότε μην ανησυχείς, μπορεί να πέσεις σε πολύ καλά χέρια. Αν έχεις και κάποια ερώτηση και μπορώ να σε βοηθήσω, πες μου.

Παραθέτω τη λίστα ακριβώς όπως μας δόθηκε κι εύχομαι σε όλες με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας, να σας ζήσουν τα παιδάκια σας και όσες θέλετε σύντομα με ένα σποράκι στην κοιλίτσα!

ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ

2 στηθόδεσμους θηλασμού

μια ρόμπα εποχής

3-4 νυχτικά ή πιζάμες

2 ζευγάρια κάλτσες, παντόφλες

6 εσώρουχα μιας χρήσεως

σερβιέτες λοχείας

επιθέματα στήθους

2 πάνες βαμβακερές, 2 σαλιάρες για το μωρό

καλλυντικά, σαμπουάν, αφρόλουτρο, οδοντόκρεμα, πετσέτες, μπουρνούζι, σεσουάρ μαλλιών κλπ

τελευταίες εξετάσεις, βιβλιάριο υγείας, ληξιαρχική πράξη γάμου, προσδιορισμός επωνύμου, ομάδα αίματος, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

θερμόμετρο βρεφικό

ψαλίδι βρεφικό

χτένα - βούρτσα μαλλιών

σαμπουάν, αφρόλουτρο

πανάκια μπουρνουζέ

βαμβάκι

αποστειρωμένες γάζες

Betadine solution μικρό ή NaCl 0,9% ή οινόπνευμα

παραμάνες ασφαλείας

μπουρνούζι βρεφικό ή πετσέτες μεγάλες μπάνιου

αμπούλες φυσιολογικού ορού

pampers

ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ

εσώρουχο

καλτσάκια

φόρμα εποχής

πάνα βαμβακερή

κουβέρτα εποχής ή φόρμα εξόδου

σκουφάκι

κάθισμα αυτοκινήτου

ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ

βαζελινούχο κραγιόν

καραμέλες γλυκές φρούτων όχι τσίχλες

μικρό μπουκάλι νερό

σπρέι μεταλλικού νερού

λάδι για μασάζ

βιβλία ή περιοδικά

Ζωη μου καταρχην καλωσηρθες στην παρεα μας.Σε ευχαριστω παρα πολυ για την λιστα.Και να φανταστεις πριν λιγο επαιρνα τηλ για να ρωτησω και τι χαρτια χρειαζεται να εχω μαζι μου γιατι ναι μεν απο πραγματα αν χρειαστω κατι πεταγονται και το αγοραζουν αλλα με τα χαρτια θα ειναι λιγο δυσκολο γιατι ειμαι απο Πτολεμαιδα.Παντως και παλι ευχαριστω και με το καλο να ερθει το μωρακι σου....

dev338pr___.png

ΖΩΗ μου καλησπεραααα και σε ευχαριστουμε παρα πολυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο,καλη λευτερια να εχεις!!!!!!!!!!!!!!!!ποσο μηνων εισαι?αγορακι εχετε?κοριτσακι?οποτε θελεις να συμετεχεις!!!!!!!!!!!!

Καλως ορισες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Σας ευχαριστώ πολύ :-)

Περιμένω κοριτσάκι, με ΠΗΤ 15 Δεκεμβρίου.

Όπως είπα είμαι λίγο αμίλητο νερό ως χαρακτήρας, αλλά θα συνεχίσω να σας διαβάζω και θα λέω και καμιά καλημέρα που και που. Να'στε καλά!

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!! Ολες βλεπω... Ειμαστε γεματες αποριες! Εμενα στο πανεπ της Λαρισας μου ζητησαν πιστοποιητικα οικογενειακης καταστασης(κ των 2 γονιων αν δεν υπαρχει οικογενειακη μεριδα) φωτοτυπιες ταυτοτητων ληξιαρχικη πραξη γαμου κ αφμ αμκα κ ασφαλιστικα βιβλιαρια κ των 2 γονιων. Κ φανταζομαι στο ληξιαρχειο χρειαζεται κ το χαρτι για το επιθετο του παιδιου που σου δινουν οταν παντρευεσαι.

Με το καλο ευχομαι στην Ζωη.

αγορομαμμυ μου!!!!!!!!καλημεραααααα!!!!καλα εισαι?????????το θηριακι μας καλα ειναι???????????

σε ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυ!!!!!!να σαι καλα!!!!!πως εισαι?????σου τελειωσε η πρωτη περιοδος???????

σε σκεφτομαι συνεχεια!!!!!!!!!!

Νασια μου, ομορφη με το παιδαρο τον γιοκα σου καλημερα!!!!!!!!!καλα εισαι????ο μπεμπακος μας καλα????????

Σ ευευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!καλοριζικα και τα πραγματακια απο τον μπεμπακο σου!!!!!!!!!!!

τον υγραντηρα τον δοκιμασα χθες!βγαζει κρυο αερα!!!!κανει αραγε?????δεν ξερω!!!!!

αν δεν κανει θα παω να παρω ενα και με ζεστο αερα!!!!τι να κανω!χιχιχιχιχιχχι!!!!!!!!!

Ιωαννα μου,καλημερα!!!!καλα εισαι??????/φακες ε???γιαμιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!εγω σημερα μπριζολες στο φουρνο με πατατες και πολυ μαρουλοσαλατα!!!!!

Καλημερα Ελλη!!!!καλα εισαι????

Αχ βρε τρελοκομειο....χαχχαχ

dev338pr___.png

καλησπέρα!!!!!!!πω πω κόσμος!!!!!!!!!

Βρε τι μου κάνετε είστε ουλες καλααααα ??????????εμείς καλά είμαστε......!!!!!!

Ζοι καλώς μας ήρθες έστω κ σαν θεατής κ με το καλό το μωρακι σου!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπέρα!!!!!!!πω πω κόσμος!!!!!!!!!

Βρε τι μου κάνετε είστε ουλες καλααααα ??????????εμείς καλά είμαστε......!!!!!!

Ζοι καλώς μας ήρθες έστω κ σαν θεατής κ με το καλό το μωρακι σου!!!!!!!!!

ΘΑΛΕΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!ΠΟΥ ΣΑΙ ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ????????????/ΧΑΘΗΚΕΣ!!!!!!!!!Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ??????????????/

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...