Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Sunshine. είπε:

Καλημέρα σε όλες και χρόνια πολλά! Για τις μανούλες που είναι ήδη και για όλες τις υπόλοιπες που ακόμα προσπαθούμε με την ελπίδα κάποια στιγμή να γίνουμε! Happy Mother’s Day!❣️

Χρόνια πολλά σε όλες μεν και δεν ,δύναμη κορίτσια θα τα καταφέρουμε 

14 ώρες πρίν, Eirini2025 είπε:

είμαι 43 με ΑΜΗ 0,33 πλέον. Δε μου εδωσαν πολλες ελπιδες η αληθεια ειναι. μου είπε για το βραχυ κι αν δεν έχω ικανοποιητική ανταπόκριση, να δοκιμάσω ή φυσικούς κύκλους ή με δότρια. δεν έχω ιδέα από αυτά. πάω στα τύφλα.. σου εύχομαι να τα καταφέρεις αυτή τη φορά! 🙏

Καλημέρα αν θες την γνώμη μου την κρατάς αλλιώς την πετάς ,απαίτησε να πας σε φυσικό κύκλο μην ταλαιπωρηθεις ,θεωρώ ότι θα πάρεις πολλά φάρμακα και τ αποτέλεσμα θα είναι ένα δύο ωάρια,εγώ την πάτησα με το βραχυ... Γνώμη μου έτσι μην παρεξηγηθω 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Μην αγχεσαι μαναρι καθολου!!!!!!!!!

στα μεσα Οκτωβριου ειμαστε!!!!παει!!!!φευγει και αυτος ο μηνας!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ο Νοεμβριος μας εμεινε και λιγο απο τον Δεκεμβριο και τελος!!!!!!!!!

μωρε τσακ μπαμ θα περασει ο καιρος!!!!!!!!!

ταον φαγαμε τον γαιδαρο!!!!!!!!!!!

στην ουρα ειμαστε!!!!!!

Πως περασε ο καιρος!!!!!!!!!!!εεεεεεεεεεεεε????????????????Δοξα το Θεο!!!!!!!!!!!ολα καλα!!!!!!!!!!!!!

Ναι ναι συμπεθερα μου!Ολα καλα για ολες μας Δοξα το Θεο!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσουδια να 'μαι παλι κι εγω!

Sotsafi καλο αγωνα λοιπον με τη διατροφη, ολα καλα θα πανε!

Συμπεθερες μποτσακοπατουσιτσα καλα ειστε κοριτσουδια μου ε?? καλε αυτα της peg perego τα ειχα ερωτευτει ΟΛΑ αλλα οταν τα ειδα απο κοντα και διαβασα το βαρος κλπ, κατι και οι κριτικες που διαβαζα και στο φορουμ και τελικα δε το πηρα! ειναι χοντροκομμενα και βαρια!! εμεις δε μενουμε μεσα στην πολη και πρεπει παντα να το βαζω-βγαζω απο το αυτοκινητο και χρειαζομουν κατι ευχρηστο!! πηρα της chicco τελικα που ειναι του ιδιου επιπεδου σε ασφαλεια και τιμη!! εσεις ομως που μενετε μεσα στην πολη ελπιζω να τα βολευτειτε καλυτερα!!

Ηλιοβασιλεμα μου εσυ τι εφαγες για βραδινο σημερα? περιφημα τα πας με τη διατροφη, μπραβο, ηταν να μη το παρεις αποφαση ε!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Πού να ΄μαι; Τρωω το βραδυνο μου... 1 μήλο και 1 κουπα γαλα.....

Και εχω διπλα μου την μικρη μου, που ξεφυλλίζει ενα περιοδικό απο εφημερίδα και με ρωτάει στις φωτο που βλεπει διαφορες γυναικες: γιατί φαινονται τα βυζακια της;:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Και εχω διπλα μου την μικρη μου, που ξεφυλλίζει ενα περιοδικό απο εφημερίδα και με ρωτάει στις φωτο που βλεπει διαφορες γυναικες: γιατί φαινονται τα βυζακια της;:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

αχαχαχαχαχαχα πεθανα στο γελιο, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτο το κοριτσακι με τις ατακες του!! και φαντασου αυριο να παει σχολειο κ να ρωταει η δασκαλα πως περασαν το χθεσινο απογευμα και να αρχισει να λεει η Αγγελικη για την αναγνωση της εφημεριδας!!!:tongue::tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσουδια να 'μαι παλι κι εγω!

Sotsafi καλο αγωνα λοιπον με τη διατροφη, ολα καλα θα πανε!

Συμπεθερες μποτσακοπατουσιτσα καλα ειστε κοριτσουδια μου ε?? καλε αυτα της peg perego τα ειχα ερωτευτει ΟΛΑ αλλα οταν τα ειδα απο κοντα και διαβασα το βαρος κλπ, κατι και οι κριτικες που διαβαζα και στο φορουμ και τελικα δε το πηρα! ειναι χοντροκομμενα και βαρια!! εμεις δε μενουμε μεσα στην πολη και πρεπει παντα να το βαζω-βγαζω απο το αυτοκινητο και χρειαζομουν κατι ευχρηστο!! πηρα της chicco τελικα που ειναι του ιδιου επιπεδου σε ασφαλεια και τιμη!! εσεις ομως που μενετε μεσα στην πολη ελπιζω να τα βολευτειτε καλυτερα!!

Ηλιοβασιλεμα μου εσυ τι εφαγες για βραδινο σημερα? περιφημα τα πας με τη διατροφη, μπραβο, ηταν να μη το παρεις αποφαση ε!!

Αγορομαμυ μου ολα καλα?σταματηε η βροχη?Ο Μητσος μας τι κανει?

Η αληθεια ειναι τι θα επιλεξεις γιατι ειναι καποια αρκετα βαρια και δυσκολευεσαι.Εγω επειδη ειχε παρει η ξαδερφη μου και μου το ειχε πει,αυτο που πηρα ειναι 7 κιλα και κλεινει με μια κινηση και ειναι απο αυτα που βγηκαν τωρα!!!Εν τω μεταξυ η ξαδερφη μου πηρα αλλο παλι απο την ιδια εταιρια αλλα καμια σχεση.Πολυ πιο βολικο!

1sh1p2.png

Aπο τωρα εφημεριδα η Αγγελικουλα?Και μεγαλη παρατηρητικοτητα βλεπω!!!!!!χαχααχχχαχχαχχααχχχαχααααααααα!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

1sh1p2.png

Κοριτσαρες μουυυυυυ ηρθα και εγω.....

Τι κανετε....?????

Σημερα ειχε υπεροχη μερα...

Μολις κοιμησα τη μαριαννα μου.....

Ολες καλαααααα.....??????

Δεν εχω διαβασει νεα σας....δυστυχως....!!!!!!!!!

Παω να κανω να φαω τοστακια και ερχομαι....

Σημ: ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ LIBERO 50% ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ LIDL ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΣ PAMPERS ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 23%......................

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αγορομαμυ μου ολα καλα?σταματηε η βροχη?Ο Μητσος μας τι κανει?

Η αληθεια ειναι τι θα επιλεξεις γιατι ειναι καποια αρκετα βαρια και δυσκολευεσαι.Εγω επειδη ειχε παρει η ξαδερφη μου και μου το ειχε πει,αυτο που πηρα ειναι 7 κιλα και κλεινει με μια κινηση και ειναι απο αυτα που βγηκαν τωρα!!!Εν τω μεταξυ η ξαδερφη μου πηρα αλλο παλι απο την ιδια εταιρια αλλα καμια σχεση.Πολυ πιο βολικο!

τελεια τοτε μποτσακι μου! καιρος ηταν να βγαλουν και πιο ελαφρια, σιγουρα θα τους παραπονεθηκαν! κριμα τοσο ομορφα καροτσια να τα κανουν δυσκινητα! οταν εψαχνα εγω 1,5 χρονο πριν εβγαινε 13 κιλα αν θυμαμαι καλα! και οταν το ειχα δει απο κοντα ηταν κουμουτσα:tongue::tongue: παντως και παλι μετανιωσα για το chicco αν και πολυ βολικο και ολα του μια χαρα επρεπε να ειχα παρει το ακομα φθηνοτερο μιας και μολις μεγαλωσε λιγο ο μικρος χρησιμοποιησαμε καροτσι μπαστουνι! θα δω μηπως το χειμωνα με ξαναβολεψει το chicco! κατα τ'αλλα καλα εισαι μποτσακι? μονη ή με τον καλο σου?

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

συμπεθεραααααα που εισαι μαρηηηηηηη! τι κανει η νυφουλα μου?? κοιμηθηκε?? να της δωσεις ενα γλυκο φιλακι απο την πεθερουλα της (πωπω ανατριχιασα οπως το διαβασα χαχχα,κανω συνειρμους με τη δικη μου πεθερα!) να σου πω πηρες πανες απο τα ΑΒ? στα ΑΒ εδω σε διπλανη πολη που εχουμε ειχαν προσφορα μονο στις πανες easy up δυστυχως!

to1Np2.png

KCkop2.png

τελεια τοτε μποτσακι μου! καιρος ηταν να βγαλουν και πιο ελαφρια, σιγουρα θα τους παραπονεθηκαν! κριμα τοσο ομορφα καροτσια να τα κανουν δυσκινητα! οταν εψαχνα εγω 1,5 χρονο πριν εβγαινε 13 κιλα αν θυμαμαι καλα! και οταν το ειχα δει απο κοντα ηταν κουμουτσα:tongue::tongue: παντως και παλι μετανιωσα για το chicco αν και πολυ βολικο και ολα του μια χαρα επρεπε να ειχα παρει το ακομα φθηνοτερο μιας και μολις μεγαλωσε λιγο ο μικρος χρησιμοποιησαμε καροτσι μπαστουνι! θα δω μηπως το χειμωνα με ξαναβολεψει το chicco! κατα τ'αλλα καλα εισαι μποτσακι? μονη ή με τον καλο σου?

Ναι και η δικια μου αυτο με τα 13 κιλα ειχε παρει και δεν την βολεψε και τωρα πηρε το πιο ελαφρυ και σωθηκε!

1sh1p2.png

Μονη μου ειμαι κοριτσακι μου,δουλευει νυχτα ο αντρας μου!!!!!!!

1sh1p2.png

Ναι και η δικια μου αυτο με τα 13 κιλα ειχε παρει και δεν την βολεψε και τωρα πηρε το πιο ελαφρυ και σωθηκε!

μποτσακι χαζευα το τικερακι σου, ολο ωραιες ατακες εχει!! χαχαχα, θυμαμαι σε μια φαση που ελεγε οτι οταν γεννηθει, η μαμα του θα πιει μερικες μαργαριτες...:tongue::tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

συμπεθεραααααα που εισαι μαρηηηηηηη! τι κανει η νυφουλα μου?? κοιμηθηκε?? να της δωσεις ενα γλυκο φιλακι απο την πεθερουλα της (πωπω ανατριχιασα οπως το διαβασα χαχχα,κανω συνειρμους με τη δικη μου πεθερα!) να σου πω πηρες πανες απο τα ΑΒ? στα ΑΒ εδω σε διπλανη πολη που εχουμε ειχαν προσφορα μονο στις πανες easy up δυστυχως!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ καλα ειναι η νυφουλα σου.....κοιμηθηκε....!!!!!!!

Οχι πανες δεν πηρα γιατι ειχε εδω μονο τα λιγα κιλα σε προσφορα αλλα πηρα ενα σωρο μωρομαντηλα που επισης τα ειχε σε ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ....!!!!!!

Εστειλα τον ανδρουλη μου στα lidl αλλα ειχε μονο τις dry σε προσφορα απο 12.37? σε 9.37?.

Αυριο θα τον στειλω στο μασουτη γιατι εχει την καρτα μου και αν βολεψει θα παρει απο εκει....αλλα libero.

Αναμενεται προσφορα και στις πανες ελομας...εκει πεφτουν πολυ χαμηλα οι τιμες.........!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...