Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τον Νοέμβριο είχαμε την διέγερση από τότε ήταν τα έμβρυα. Είχαμε κάνει σπερμοδιάγραμμα και τότε απλά δεν είχαμε κάνει dfi, η διαφορά του τότε με το τώρα είναι από 8% στο 9% η μορφολογία και η κινητικότητα στα ίδια περίπου με μια ελαφριά βελτίωση τώρα. Το τελευταίο dfi ήταν τον Αύγουστο στο 22%. Ετοιμάζομαι για διέγερση αν είναι καλός ο κύκλος μου τον επόμενο μήνα. Περιμέναμε να δούμε το σπερμοδιάγραμμα για να μου γράψει τα φάρμακα να τα πάρω από τον ΕΟΠΠΥ. Ελπίζω να πάει καλύτερα αυτή η διέγερση και η γονιμοποίηση. Θα κάνω και βελονισμό με μπούκωσαν και στις βιταμίνες και ελπίζουμε. 

Το ξέρω είναι η αλήθεια απλά κάποιες φορές με κατακλύζουν οι σκοτεινές σκέψεις. Αν τις βγάλω από μέσα μου θα τις δω και θα πω τι μλκιες σκέφτομαι 😂 Αλλά άνθρωπος είμαι κ εγώ θα σκεφτώ και βλακείες. 

Ε μια χαρά τότε σίγουρα θα έχεις καλά αποτελέσματα! Μπορεί Κ να έτυχε τότε να μην υπήρχε καλη γονιμοποίηση . Οπότε τώρα πατε με καλύτερες προϋποθέσεις 

• Μου αρέσει 2

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κατσε περιμενε δεν διαβασα νεα γιατι ηταν πολλα και χαθηκα τωρα.......

Ανεβασες ζαχαρο εννοεις......????????

Εχθες το βραδυ 162 στα καπακια 148 και στα καπακια 130.Και μετα απο 2 ωρες περιπου 98 νομιζω.Και αυτο το γευμα το εχω ξανακανει!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχθες το βραδυ 162 στα καπακια 148 και στα καπακια 130.Και μετα απο 2 ωρες περιπου 98 νομιζω.Και αυτο το γευμα το εχω ξανακανει!

Φανταζομαι ενημερωσες τον-τους γιατρους σου....

Τι σου ειπαν.....?????? να αλλαξεις το γευμα....??????

Και σε περιπτωση ασφαλειας για να εισαι καλυμενη χτυπας ινσουλινη....?????

Μην ανησυχεις δεν θα συμβει τιποτα, ολα θα πανε μια χαρα....το ξερω οτι δεν σου εμπνεω εμπιστοσυνη και ασφαλεια γιατι δεν ειμαι ουτε γιατρος ουτε και θεος αλλα σκεψου οτι εισαι 32 εβδομαδων, το μωρακι σου ειναι και θα ειναι μια χαρα................αλλωστε δεν εμεινε πολυς καιρος για να γεννησεις....

Τι πλανο εχετε..????? θα φτασεις στις 38 εβδομαδες για καισαρικη.....??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Φανταζομαι ενημερωσες τον-τους γιατρους σου....

Τι σου ειπαν.....?????? να αλλαξεις το γευμα....??????

Και σε περιπτωση ασφαλειας για να εισαι καλυμενη χτυπας ινσουλινη....?????

Μην ανησυχεις δεν θα συμβει τιποτα, ολα θα πανε μια χαρα....το ξερω οτι δεν σου εμπνεω εμπιστοσυνη και ασφαλεια γιατι δεν ειμαι ουτε γιατρος ουτε και θεος αλλα σκεψου οτι εισαι 32 εβδομαδων, το μωρακι σου ειναι και θα ειναι μια χαρα................αλλωστε δεν εμεινε πολυς καιρος για να γεννησεις....

Τι πλανο εχετε..????? θα φτασεις στις 38 εβδομαδες για καισαρικη.....??????

Οχι δεν ενημερωσα κανεναν γιατι συνεβη μονο εχθες αυτιο το τοσο ψηλα!Απλα προχθες που ειδε ο ενδ. τις τιμες νηστικη λιγο τσιμπημενες 6 με 7 ημερες μου ειπε μηπως κανουμε ινσουλινη.αντιθετως ο γυν. μου μου ειπε οτι με αυτες τις τιμες δεν χρειαζεται.Θα τα πουμε πταν με δει.

Κανεις λαθος μαρη!!!!!!!!!!Ισα ισα που σου εχω εμπιστοσυνη εσενα γιατι εισαι ενημερωμενη κι αυτα που μαςς λες συμφωνουν και με τον γιατρο μου πολλες φορες.Την Τεταρη που θα παω θα κανουμε πλανο!

38 εεεεεεεεε?????????Να δω τι ημερομηνια με βολευει!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχχα!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Χαλια κοιταω ακομη!!!!!!!!!!!!!!!!πειτε τα εσεις!!!!!!!!!!!

καλε!!!!!!!θελω διαστασεις 2x2,50!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Οχι δεν ενημερωσα κανεναν γιατι συνεβη μονο εχθες αυτιο το τοσο ψηλα!Απλα προχθες που ειδε ο ενδ. τις τιμες νηστικη λιγο τσιμπημενες 6 με 7 ημερες μου ειπε μηπως κανουμε ινσουλινη.αντιθετως ο γυν. μου μου ειπε οτι με αυτες τις τιμες δεν χρειαζεται.Θα τα πουμε πταν με δει.

Κανεις λαθος μαρη!!!!!!!!!!Ισα ισα που σου εχω εμπιστοσυνη εσενα γιατι εισαι ενημερωμενη κι αυτα που μαςς λες συμφωνουν και με τον γιατρο μου πολλες φορες.Την Τεταρη που θα παω θα κανουμε πλανο!

38 εεεεεεεεε?????????Να δω τι ημερομηνια με βολευει!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχχα!!!!!!!!!!!!

Ναι θυμαμαι που σου ειπε για ινσουλινη αλλα "μπαστα" ακομα οπως λεει και ο γυναικολογος σου...

38 λεω γιατι συνηθως οι προγραμματισμενες τοσο φτανουν...αλλα ειναι και στην κριση του γιατρου καθως επισης και στις υπαρχουσες συνθηκες.......

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Χαλια κοιταω ακομη!!!!!!!!!!!!!!!!πειτε τα εσεις!!!!!!!!!!!

καλε!!!!!!!θελω διαστασεις 2x2,50!!!!!!!!!!!

Και εγω τοσο θελω περιπου......

Εχει ωραια.....??????

Που κοιτας.....????? εκει που ειπε η συμπεθερα μου.....????? βιοκαρπετ....????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ναι θυμαμαι που σου ειπε για ινσουλινη αλλα "μπαστα" ακομα οπως λεει και ο γυναικολογος σου...

38 λεω γιατι συνηθως οι προγραμματισμενες τοσο φτανουν...αλλα ειναι και στην κριση του γιατρου καθως επισης και στις υπαρχουσες συνθηκες.......

Για να δουμε!!απααπαπαπαα!!!!!!!!!!

Εχει αρχισει και με πιανει αγχος και ανεβαινει και το ζαχαρο απο αγχος!!!!!!!

1sh1p2.png

Για να δουμε!!απααπαπαπαα!!!!!!!!!!

Εχει αρχισει και με πιανει αγχος και ανεβαινει και το ζαχαρο απο αγχος!!!!!!!

Ααααααα θα σε μαλωσω τωρα.......!!!!!!!

Δεν υπαρχει κανενας λογος να σε πιανει το αγχος ειδικα αν πας με καισαρικη προγραμματισμενη......

Παιχνιδακι ειναι, θα γεννησεις και ουτε θα το καταλαβεις, μετα θα σκεφτεσαι οσο ηταν ακομα στη κοιλια σου.........

Πραγματικα περιμενεις 9 μηνες και ερχεται ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΙΓΜΗ που σε προσπερναει..............αλλα ταυτοχρονα σε ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που δεν ειναι αλλη απο την ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ......!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ααααααα θα σε μαλωσω τωρα.......!!!!!!!

Δεν υπαρχει κανενας λογος να σε πιανει το αγχος ειδικα αν πας με καισαρικη προγραμματισμενη......

Παιχνιδακι ειναι, θα γεννησεις και ουτε θα το καταλαβεις, μετα θα σκεφτεσαι οσο ηταν ακομα στη κοιλια σου.........

Πραγματικα περιμενεις 9 μηνες και ερχεται ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΙΓΜΗ που σε προσπερναει..............αλλα ταυτοχρονα σε ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που δεν ειναι αλλη απο την ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ......!!!!!!!!!!!!!

απλα ειναι κατι πρωτογνωρο για μενα κι εχω το σχετικο αγχος!

1sh1p2.png

απλα ειναι κατι πρωτογνωρο για μενα κι εχω το σχετικο αγχος!

Το ξερω μαρη.........και εγω πρωτη φορα μανα εγινα, χαχα....!!!!!!!!!!

Απλα.............ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤ' ΕΥΧΗΝ..............!!!!!!!!!!!!

Κοριτσακια μου θα παω για νανακια, ποναει η μεση μου γιατι περιμενω να αδιαθετησω και με ξεκανε σημερα αυτος ο πονος........

Καληνυχτα σε οοοοοολες, φιλακια σε οοοοοοολες και σκυψτε αν μπορειτε να φιλησετε τα μπεμπουλινια σας...........χαχαχααχαχχαχαχαχα.....!!!!!!!!!!

Δεν πειραζει θα τα δωσετε μαζεμενα οταν γεννηθουν.........!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΕΣ.......!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Το ξερω μαρη.........και εγω πρωτη φορα μανα εγινα, χαχα....!!!!!!!!!!

Απλα.............ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤ' ΕΥΧΗΝ..............!!!!!!!!!!!!

Κοριτσακια μου θα παω για νανακια, ποναει η μεση μου γιατι περιμενω να αδιαθετησω και με ξεκανε σημερα αυτος ο πονος........

Καληνυχτα σε οοοοοολες, φιλακια σε οοοοοοολες και σκυψτε αν μπορειτε να φιλησετε τα μπεμπουλινια σας...........χαχαχααχαχχαχαχαχα.....!!!!!!!!!!

Δεν πειραζει θα τα δωσετε μαζεμενα οταν γεννηθουν.........!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΕΣ.......!!!!!!!!!!!!

Καλληνυχτα καλο μου κοαλακι!!!!!!!!!!!

Πιου να σκυψουμε μαρηηηηηηη??????????Οταν βγουνε!!!!!!!

Ονειρα γλυκα και καλη ξεκουραση!Φιλακια στην πριγκηπισσα μας!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλημερα φιλες μου!

Τι κανετε?

Εμεις,ως συνηθως,πρωινες!Παντα η μικρη φροντιζει να με ξυπναει απο της 7!Ευτυχως εφαγε και κοιμηθηκε,χωρις γκρινιες!Κοιμηθηκαμε καλα,λιγες οι φορες που σηκωθηκα γιατι ηθελε πιπιλα!

Τι κανουν τα μωρακια σας?

Αντε κοριτσιαααα!Κοντευεται!2 μηνες σχεδον σε ολες σας!Τι καλαααα!Παω να διαβασω νεα σας!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Αμαααααααααν μαναααααα μου,ποσα γραψατεεεεεεεε καλεεεεε?

Σαματις θυμαμαι τιποτες?

ΕΛΛΗ ΜΟΥ,σαφεστατα ειναι σημαντικο που ακους καλες κριτικες για τον συγκεκρομενο γυναικολογο!Σκεψου ομως πως τον ειδες πρωτη φορα,και ισως η πολυωρη εξεταση ολων των υπολοιπων να μη του επετρεψε να φερθει πιο οικεια!Και μενα στην αρχη ο δικος μου γυναικολογος με τρομαζε,αλλααααα ειναι υπεροχος ανθρωπος!Καλοπροαιρετος,αστειος!Οποτε ευχομαι την επομενη φορα να μην ταλαιπωρηθεις τοσο και να εχεις μια καλυτερη εικονα!

Οσο για τις εξετασεις σου....ΜΑΡΗΗΗΗΗ,τον αιματοκριτη σου ουτε στα τρελα μου ονειρα δεν τον φτανω!Παντως και ο δικος μου αιματοκριτης προς το τελος της εγκυμοσυνης μου ειχε ανεβει!!!Φτου φτου,να μη σε βασκανω!Το λευκωμα στα ουρα παντα ειναι αυξημενο στις εγκυους λογο ορμονων,αυτο στο λεω με απολυτη βεβαιοτητα!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑΑΑΑΑ ΜΟΥ,καλα μαρη,ξεραθηκες στον υπνο χθες!Εστρωσες δερματακι???Τι εγινε με το χαλι?Να σου πω,νυφικο της πηρες?Μονο αυτο σου λειπει νομιζω!!!!:tongue::tongue:

Και μεις πηραμε κοριτσια χαλι!!!Δε σας το ειπα!Ροζ με φιγουρες τη Μινι και τη Νταιζυ να βαφονται και να πινου καφε!Οικολογικο και πολυυυ χοντρο!Και το πηραμε απο ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ σε πολυ καλη τιμη,150 ευρω,λιγο πιο μικρο απο τις διαστασεις που ψαχνεις!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙΙΙΙ,θες να σε φτιαξω πρωι πρωι?Μολις κοιμηθηκε η μικρη,καθησα βεραντα για ενα τσιγαρακι και καφε γαλλικο και βρεεεεχειιι!

Χεχεχε!Ερχεται και η σειρα σου μαρηηηη!Αν και θα ηταν καλο εαν δεν το συνεχιζες,αλλα το θεεεες το βρωμιαρικο.:rolleyes:

Πως ειναι οι τιμες σακχαρου σημερα/χθες βραδυ?Μειωσες μηπως το περπατημα/ την κινηση γενικοτερα?Πινεις νερο?Για να σου ανεφερε ομως η ΜΑΥ μας για το πικ(καλα το ειπα?),μαλλον κατι τετοιο θα ειναι!

ΣΟΤΣΑΦΙΙΙΙ,μοντελιστ μαρηηηη!Καλο ξεκινημα διατροφης!Μην αγχωνεσαι!Μαζι σου ολες,εγκυουλες και μη!Και γω θα ξεκινησω διατροφη!3 ριμαδο κιλα θελω να χασω!Στο χερι τους ειναι?Βρε ουστ!Αντε σταματας σε λιγες μερες τη δουλεια,σωστα?

ΖΩΗ ΜΟΥ,απο Θεσσαλονικη εισαι?

Οι υπολοιπες τι κανετε καλε?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ,αλλαζουμε μαρη σπιτια?Εδω θα βλεπεις βουνοοοο και χωραφιααα!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,γελασα πολυυυυ με την παρατηρηση της μικρης σου!Χαχαχαχαχα!Ακου γιατι εχουν εξω τα βυζια!Παντως,βλεπετε τι εντυπωση κανει το γυμνο γενικα?Αχ και που να μεγαλωσει και να αντιλαμβανεται πως η μοδα για τη νεολαια ειναι βρακια,στριγκ και βυζια εξω.Τσ τσ τσ...αισχος!

Νασιαααα που εισαι καλεεεε?Σε εχασα μαρη γειτονισα!

ΚΟΑΛΑΚΙΙΙΙ,ηρθε ο αντρουλης σου?Τι κανετε?

Με γεια τα πραγματακια σας!Να τα χαρειτε κοριτσια!

Και μεις πηραμε καροτσι της chicco!Το θελαμε ελαφρυ και βολικο διοτι το αμαξι μας δεν εχει χωρο!Αν και BMW,αλλα απο χωρους σκ...ουλες!:lol:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τί μου κάνετε;

Μαράκι Βορινό μόνο εσύ στην παρέα;;;;;;;;;;;;;;; Από τις πρωινές;;;;;;;;;;

Τί καλό μαγειρεύεις για σήμερα; Εγω φακές θα βάλω σε λίγο!!!

Εγω δεν της εχω παρει παιδικο χαλί...μια μοκετα δικια μας της βαζω....Ηθελα αλλα δεν εχουμε αξιωθεί...Τα βάζουμε σε σειρά προτεραιότητας όλα...και όταν έρθει η σειρά του, θα πάρουμε και χαλί!!!

Τωρα θέλω να της ψωνίσω αθλητικά παπουτσια, καμιά πυτζάμα και φορμες για σχολειο και γενικως ρουχαλακια...και ουτε εχουμε πληρωθεί ακομη ουτε ξέρω τί θα καταφέρω να της παρω....Ουφ....Στεναχωριέμαι από την μία και νευριάζω από την άλλη που μείναμε με ενα μισθο που μειωνεται συνεχως και όλα τα εξοδα αυξανουν!!!!

Και μην μου πειτε, όλοι έτσι είναι!!!! Το ξέρω!!!! :confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...