Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 23 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

Λογικό μου ακούγεται, κι εγώ στη θέση σου ένα θα έβαζα!! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοιμηθηκε εδω και λίγη ωρα....βεβαια μας ηθελε παρεα , να κλεισουμε τηλ και υπολογιστη και να ξαπλωσουμε ολοι μαζι...αλλα τελικα αποκοιμηθηκε η μικρουλα μας!

Κοιμηθηκε εδω και λίγη ωρα....βεβαια μας ηθελε παρεα , να κλεισουμε τηλ και υπολογιστη και να ξαπλωσουμε ολοι μαζι...αλλα τελικα αποκοιμηθηκε η μικρουλα μας!

Αχ!! το μαναρακι μου ηθελε και το μπαμπα και την μανουλα τις μαζι να κοιμηθουνε....:P:p.

Στο σχολειο πως παει η μαθητρια;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσια μουυυυυ νυσταξα και επιπλεον ειμαι κουρασμενη, ολο το απογευμα ασχολιομουνα με το σπιτι...και επειδη τυναξα και διαδρομους ξεπατωθηκα...:(

Παω για νανακια.....!!!!!!

Καληνυχτα σε οοοοοολες και φιλακια πολλαααααα.......:-D

Τα λεμε αυριο το πρωι......:-D

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια μουυυυυ νυσταξα και επιπλεον ειμαι κουρασμενη, ολο το απογευμα ασχολιομουνα με το σπιτι...και επειδη τυναξα και διαδρομους ξεπατωθηκα...:(

Παω για νανακια.....!!!!!!

Καληνυχτα σε οοοοοολες και φιλακια πολλαααααα.......:-D

Τα λεμε αυριο το πρωι......:-D

Καληνυχτα Koalaki μου...τα λεμε αυριο...Φιλακια!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ηλιοβασιλεμα μου κοιμηθηκες;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Σημερα μου εγραψε το ονομα της σε ζωγραφια της για πρωτη φορα ολοκληρο χωρις να της το εχω γραψει εγω και να το αντιγραφει!!!!!!!!!! Το καμαρι μου, η αγαπη μου!!!

Καλα παει στο σχολειο,, παιζει, μαθαινει και εχει φιλους!!!

Με επιασε ματι...τωρα και μου σπαει το κεφαλι....

Θα σε αφησω Ριτσα να παω να ξαπλωσω και εγω! Τα λεμε αυριο!!!

Σημερα μου εγραψε το ονομα της σε ζωγραφια της για πρωτη φορα ολοκληρο χωρις να της το εχω γραψει εγω και να το αντιγραφει!!!!!!!!!! Το καμαρι μου, η αγαπη μου!!!

Καλα παει στο σχολειο,, παιζει, μαθαινει και εχει φιλους!!!

Με επιασε ματι...τωρα και μου σπαει το κεφαλι....

Θα σε αφησω Ριτσα να παω να ξαπλωσω και εγω! Τα λεμε αυριο!!!

Αχ!! εμαθε το ονομα της...το μαναρακι μου..

Καλυνυχτα Ηλιοβασιλεμα μου...τα λεμε αυριο...Φιλακια!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλημερα κοριτσια μου!

Τι κανετε?

Πως σας βρισκει η νεα μερα?

Η μικρη σηκωθηκε στις 7 παρα 20 εφαγε και 7.30 ξανα κοιμηθηκε!Αλλα τωρα ξυπνησα εγω για τα καλα!Που υπνος!Εκανα γαλλικο και ρεμβαζω στο μπαλκονι!

ΜΑΥ ΜΟΥ,καταλαβαινω πως τα συναισθηματα τωρα που πηγες στο σπιτι ειναι αναμεικτα!Δεν εχω λογια για ν'απαλυνω τις δυσκολες στιγμες!Μονο θα σου πω,πως ειμαστε ολες διπλα σου,σε σενα/την οικογενεια/το μωρο σου!

Η Παναγια μας,μητερα ολου του κοσμου,θα σας ευλογησει και συντομα θα εχετε τη μικρη Μιχαελα σπιτι σας!Αυτο το παιδι θα ειναι η δυναμη της θελησης για σας,για ολους!Ετσι δυνατη ευχομαι να ειναι σε ολη της τη ζωη!Μαχητρια,να φτανει παντα στην κορυφη και να σας κανει μαζι με την Βασιλικουλα παντα περηφανους!Να δακρυζετε ΜΟΝΟ απο χαρα!

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ,δε ξερω,αλλα και γω,οπως και το ΚΟΑΛΑΚΙ,εχω ενα περιεργο συναισθημα,μια ανεξηγητη προαισθηση πως θα εχουμε καλα νεα!Μακαρι να βγουμε αληθινες!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,καλες δουλιτσες σημερα!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑΑΑΑΑ,που εισαι μωρε καμαρι μου?Σε εχασα τελειως!

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,τι κανει γλυκουλα μου?Κουραστηκες εχθες?Ευχομαι να ξεκουραστεις σημερα!

Πως ειναι τα υπολοιπα κοριτσια μας?

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,πηγε η μικρη σχολειο?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,ο Δημητρακης σας ειναι καλυτερα?Με 2 τροπους δινεις το φαγητο ετσι?Της κολλητης μου ειναι 2 χρονων και τρωει ακομη αλεσμενο!Εαν φαει κανονικη τροφη πνιγεται και κανει εμετο!Γιατι λετε να συμβαινει αυτο?Πολυ το λυπαμαι!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,ειδα πως κανατε εμβολιο?Αντε,καλη αρχη και καλα αντισωματα!:tongue:Ανεβασε πυρετο?Εμας ποτε,αλλα μια βδομαδα μετα το εμβολιο ειχε πολυ γκρινια!

ΖΩΗ ΜΟΥ,εισαι καλα?Πως προχωραει η εγκυμοσυνη?

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥ,σημερα εχεις γιατρο?

ΣΟΤΣΑΦΙ ΜΟΥ,ξεκινησες με την πτυχιακη?

ΕΛΛΗμου,ευχομαι να ξυπνησες καλα σημερα!Πως παμε απο συσπασεις?Μειωθηκαν αρκετα με τα χαπια σωστα?

Ευχομαι Ngn και Μαρακι να ειναι καλα!

Γειτοοοονισααααααααα,που εισαι μωρεεεε!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!

καλημέρα μαράκι...τι κάνεις???έχω ξεκινήσει διαβάζω και γράφω, γράφω και διαβάζω!!!

σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη!!!αυριο έρχεται ο αντρούλης μου!!!!!!!!!!!

καλημέρα!!

καλημέρα μαράκι...τι κάνεις???έχω ξεκινήσει διαβάζω και γράφω, γράφω και διαβάζω!!!

σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη!!!αυριο έρχεται ο αντρούλης μου!!!!!!!!!!!

Καλημερα ΣΟΤΣΑΦΙ ΜΟΥ!Αντε κοριτσι μου,να σου δωσει θετικη ενεργεια το μωρακι σου,να την τελειωσεις και μαλιστα με τον καλυτερο βαθμο!

Αρχεται ο αντρουλης σου?Θυμησε μου,ειναι ενστολος?Θα καθησει μερες κοριτσι μου?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sotsafi καλώς να τον δεχτείς τον αντρούλη σου!!!!!!!!!!!!!!!! Φαντάζομαι θα χαμογελάς συνέχεια και θα περιμένεις την αυριανή!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Μαράκι βορινό πίνεις το καφεδάκι σου; και εγω το έφτιαξα το νες μου και κάθησα να σας πω μια καλημέρα!!!! Ξυπνήσαμε 8 παρά με τα χίλια ζόρια και πηγαμε σχολείο και γυρισα σπιτι....Να ξεκινήσω τα καθημερινά μαζέματα, να πεταχτώ για θελήματα (καφε, ψωμι κλπ) και για μεσημεριανο θα τους φτιάξω μια ομελέτα και ελπίζω να την φάει η μικρή γιατί δεν τρωει αυγο αλλα πολυ σπανια τσιμπαει απο την ομελετα, επειδη εχει πατατες! Για μένα εχω φακες από τις προάλλες...

Καλημέρα!

Μαρακι εγώ καλα είμαι. Δεν είχα ιδιαίτερες αϋπνίες χθες, μόνο μια ώρα έμεινα ξύπνια, και από συσπάσεις μια κατάλαβα. Όσο για αυτό που λες για το παιδάκι της φίλης σου κάπου διάβαζα πως έχει να κάνει με το παιδί. Αλλά δείχνουν από νωρίς πως δεν θέλουν αλεσμενη τροφή ας πούμε αυτό δεν είναι έτοιμο για κομματάκια. Δεν πειράζει τι να κάνουμε. Να μην το πιέζει όμως γιατί ίσως να αντιδρασει χειρότερα.

Sotsafi μου επιτέλους γυρίζει ο.αντρουλης σου Ε;;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...