Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eirini2025 είπε:

είμαι 43 με ΑΜΗ 0,33 πλέον. Δε μου εδωσαν πολλες ελπιδες η αληθεια ειναι. μου είπε για το βραχυ κι αν δεν έχω ικανοποιητική ανταπόκριση, να δοκιμάσω ή φυσικούς κύκλους ή με δότρια. δεν έχω ιδέα από αυτά. πάω στα τύφλα.. σου εύχομαι να τα καταφέρεις αυτή τη φορά! 🙏

Λογικά μου ακούγονται όσα σου είπε. 

Γενικά, δύσκολος ο δρόμος της εξωσωματικής! Προσπαθεις και δε ξέρεις κι αν θα τα καταφέρεις και ποτε.

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ναι ελλη μου πως το περιμενω!!!!!!!!

Νασια μου μην ανησυχεις ολα θα πανε τελεια απο τη στιγμη που η αμνιο ηταν καλη!!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα καλο κουραγιο ματακια!!!!!!!

ngn μου αντε με το καλο!!!!!Μπηκες στον μηνα σου!!!!!!!!!τελειωνεις κοριτσακι μου!Ολα θα φτιαξουν!!!!!!!!!!

Παω μαρκετ κι ερχομαι!!!!!!!!!!!!!

Φιλαιααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

μαρη συμπεθεραααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Και εγω αυτο λεω βρε μποτσακι μου αλλα δυστυχως η ατρησια δεν φαινεται στην αμνιο και το υδραμνιο που ανεφερα πριν φαινεται μετα την 27-28 εβδομαδα...

Εσυ ολα καλα;;;

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερααααααα ομορφο παρεακι μουυυυυ!

Τι κανετε?

Εμεις καλα!Φαγαμε την φρουτοκρεμα μας,1/2 μηλο και 5 κουταλιες αχλαδι,και ναιιιι το φαγαμε οοοοολο!Και ηπιαμε και γαλα μετα!Ετσι για να μην ανησυχει η μανουλα!!!Και τωρα υπνοοοοοοοοο!Διπλη χαρα κοριτσιαααα!Το κουταλακι εκανε τσικ τσικ πανω στο δοντακιιιιι!Και να σου εγω να χορευω σαν παλαβη μπροστα της!!!Τι ποντιακα της τραγουδησα,τι δημοτικα,τι τραγουδια απο τα ζουζουνια...Χαχαχαχαχαχα!

Μay μου,τι εγινε με την εξεταση?Ευχομαι ολα καλα κοπελα μου!

Ελλη μου,αντε να γεννησεις με το καλο και να μπορεις να γευτεις οτιιιιιιιι θελει η ψυχουλα σου!Πως ειναι το στομαχακι σου?

Πατουσιτσαααα,περασατε καλα χθες με τον αντρουλη?Μπραβο καμαρι μου,χαιρομαι πολυ!!Του αρεσαν τα γιοβαρλακια?

Γειτονισαααα,και γω πιστευω πως το μωρακι σου θα ειναι μια χαρα!Δεν ηξερα καμαρι πως ταλαιπωρηθηκες τοσο πολυ!Και της κουνιαδας μου,στο πρωτο της,ολο κατι χαζα της ελεγαν,για υπερυχογενες εντερο και τετοια!Τελικα το παιδακι της ειναι μια χαρα,ζωηρο!Τελικα Θεσσαλονικη θα γεννησεις?Ο Φυτατζης τι σου λεει?

Ηλιοβασιλεμα μου,καλες δουλιτσες καμαρι μου!Πως εισαι?Γιατι σου τελειωσε τοσο γρηγορα η περιοδος?Μηπως συμβαινει κατι αλλο?;);)

Τι κανουν οι υπολοιπες τσουπρεεεεεεες?

Αχχχχχχ τι θεμα ανοιξατε χθες για τα κιλααααα καλεεεεε?Πω πω,και γω προσπαθω να ρθω στα κιλα μου,τα οποια ειναι λιγο παραπανω απο του Koalaki!47 με 48!Και τωρα ειμαι 51!:cry:Ωρε Ηλιοβασιλεμα μου,τι κανεις?πες μου και μενααααα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσακια μουυυυυυυυυ τι κανετε....???????

Ειστε ολες καλα.....?????

NGN ΜΟΥ λιγο ακομα εμεινε και θα παρεις αγκαλιτσα το 2ρο σου πλασματακι...

Ειδεεεες με εφααααγαν οι αααααατιμες με τα κιλα....!!!!!! Χαχαχαχααχα....

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ θα σε σπασω το κεφαλι, κανονισε.....,!!!!! Μια χαρα θα ειναι μαρηηηηηη ολα οταν πας στο γιατρο, φαγωωωωθηκες πια......!!!!!!!!

Τα αλλα κοριτσακια τι κανουν.....???? πως ειναι η μερα σας σημερα...???

Εγω εστρωσα σημερα χαλια και διαδρομους και ξεπατωθηκε η μεση μου ειδικα στο σαλονι που η γωνια ειναι 3μετρα σπαστη και θεοβαρη, οποτε μου βγηκε ο πατος να τα ταιριαξω αλλα τα ταιριαξα, χαχα....!!!!!!!

Ταισα το μαριαννακι, της εδωσα νερακι, την αλλαξα και νανακια......τωρα...!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

καλως τα κοριτσιααααααααααα!!!!!τωρα ηρθα και εγωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!καλα ειμαι Μαρια μου εσυ καλα?????ωωωωρεεεεεεεεεεεεε!!!!!τρελαθηκες μαρη απ τη χαρα σου ε??????????????/αχαχαχχααχχαχαχαχαχααχχαχαχα!!!!!!!!!!λογικο!!!!!!!!!!!

κοαλακι μου,καλησπεραααα!!!καλα εισαι μαναρι μου???????εστρωσες απο τωρα ε?????????καλα εκανες!!!!!!!χειμωνιαζει γρηγορα εκει πανω που εισαστε!!!!!

μπαραβο τα κοριτσια σας!!!!!τρωνε ολο το φαγακι τους!!!!!!!!!!μωρε θα γινουνε ολοκληρες κοριτσανες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μεσημεριανα!!!!!!

Εγω δεν στρωνω χαλια ακοιμη, τον Νοεμβρη πριν την γιορτη της κορης μου στρωνω τα μεγαλα χαλια...Αν δεν εχει πολυ κρυο...Αλλά ολο τον χρόνο εχω μικρά ταπετακια σε διαφορα σημεια του σπιτιου γιατι το περισσοτερο εχει ξυλινο πατωμα και με τα χαλακια προστατευεται λιγακι...

Μαρακι βορινο τί κανω με τα κιλα;;;;; υπομονη!!!!!!!!!!!!!! Δεν εχανα με τιποτα βαρος στις προσπαθειες μου να διατηρουμαι στα κανονικα μου κιλα...και όσα επαιρνα, εμεναν!!! ειχα χρονια να κανω διαιτα και να βέπω να φευγουν κιλα...Τωρα ομως λογω ΣΠΩ Κ αντιστασης στην ινσουλινη, παίρνω χαπι στο φαγητο για να ρυθμισει τον προβληματικο μου μεταβολισμο και επομενως τωρα η διατροφη φερνει αποτελεσμα. Και γι αυτο συνεχιζω ακαθεκτη και πιστευω να συνεχισω να χανω.....

Μαρια μου,μια χρουλα τα περασαμε χθες τα γιουβαρελακια τελειααααααααααααααααα!!!!και με μπολικο λεμονιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!μια χαρουλααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

εκοψα μαρουλι τωρα το εβαλα στο ξυδι με νερο και σε κανα 10 λεπτο θα την κοψω και τρωμε!!!!

η May εχει μικροβιολογο σημερα για την καμπυλη!!!!!!!!!!περιμενουμε νεακια της!!!!!!!!

d.gif

Μπραβο Ηλιοβασιλεμα μου!Χαιρομαι οταν βλεπω ανθρωπους που εχουν στοχους,οτι κι αν ειναι αυτοι,και τους ''υλοποιουν''!Μπραβο σου κοπελα μου!

Ετσι λογικα πρεπει να εισαι στη ζωη σου,εαν καταλαβα καλα!

Μωρε,μπερδευτηκα και νομιζα πως το κοριτσακι σου ειναι πρωτη δημοτικου.Τη στελνεις παιδικο?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαρηηηη πατουσιτσαααααα,με τοσο χορταρικο που τρως εσυ θα εχεις γαλα για εναν λοχοοοοο!!!Μπραβο κοπελα μου!Σκεφτεσαι να θηλασεις?

Μαρακι μου,το χορταρικο κατεβαζει γαλα??????????????/αυτο δεν το ηξερααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ναι θα τη θηλασωωω!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερααααααα ομορφο παρεακι μουυυυυ!

Τι κανετε?

Εμεις καλα!Φαγαμε την φρουτοκρεμα μας,1/2 μηλο και 5 κουταλιες αχλαδι,και ναιιιι το φαγαμε οοοοολο!Και ηπιαμε και γαλα μετα!Ετσι για να μην ανησυχει η μανουλα!!!Και τωρα υπνοοοοοοοοο!Διπλη χαρα κοριτσιαααα!Το κουταλακι εκανε τσικ τσικ πανω στο δοντακιιιιι!Και να σου εγω να χορευω σαν παλαβη μπροστα της!!!Τι ποντιακα της τραγουδησα,τι δημοτικα,τι τραγουδια απο τα ζουζουνια...Χαχαχαχαχαχα!

Μay μου,τι εγινε με την εξεταση?Ευχομαι ολα καλα κοπελα μου!

Ελλη μου,αντε να γεννησεις με το καλο και να μπορεις να γευτεις οτιιιιιιιι θελει η ψυχουλα σου!Πως ειναι το στομαχακι σου?

Πατουσιτσαααα,περασατε καλα χθες με τον αντρουλη?Μπραβο καμαρι μου,χαιρομαι πολυ!!Του αρεσαν τα γιοβαρλακια?

Γειτονισαααα,και γω πιστευω πως το μωρακι σου θα ειναι μια χαρα!Δεν ηξερα καμαρι πως ταλαιπωρηθηκες τοσο πολυ!Και της κουνιαδας μου,στο πρωτο της,ολο κατι χαζα της ελεγαν,για υπερυχογενες εντερο και τετοια!Τελικα το παιδακι της ειναι μια χαρα,ζωηρο!Τελικα Θεσσαλονικη θα γεννησεις?Ο Φυτατζης τι σου λεει?

Ηλιοβασιλεμα μου,καλες δουλιτσες καμαρι μου!Πως εισαι?Γιατι σου τελειωσε τοσο γρηγορα η περιοδος?Μηπως συμβαινει κατι αλλο?;);)

Τι κανουν οι υπολοιπες τσουπρεεεεεεες?

Αχχχχχχ τι θεμα ανοιξατε χθες για τα κιλααααα καλεεεεε?Πω πω,και γω προσπαθω να ρθω στα κιλα μου,τα οποια ειναι λιγο παραπανω απο του Koalaki!47 με 48!Και τωρα ειμαι 51!:cry:Ωρε Ηλιοβασιλεμα μου,τι κανεις?πες μου και μενααααα!

Μακαρι βρε γειτοννοπουλα.Ακομα δεν ξερω που θα γεννησω αλλα μαλλον Θεσ/νικη.Ας παω μια και στο γιατρο να δουμε τι θα πει και το αποφασιζουμε τοτε.Με τον Φυτατζη δεν εχω μιλησει ακομα.Ειπα να το αποφασισω πρωτα και μετα να του το πω.

dev338pr___.png

Και γω κοριτσια τωρα ηρθα!!!!μολις φαγαμε και εμεις και ξπαπλωσα στο κρεβατι να ξεκουραστω!!!!!

οκ Μαρια μου!!!!καλη ορεξη!!!!!!!!!!!!

d.gif

Ήρθα καλες μου!!!!

Φαγατε?

Ξαπλωσες πατουσιτσα μου?Να ξεκουραστεις!!!!

Σήμερα περιμένω τον αδερφό μου,και αύριο μετα την εκκλησιά(θα πάω να κοινωνησω τη μικρή),λέμε να ψησουμε!Μάκαρι να μας κανει Καλό καιρο.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ήρθα καλες μου!!!!

Φαγατε?

Ξαπλωσες πατουσιτσα μου?Να ξεκουραστεις!!!!

Σήμερα περιμένω τον αδερφό μου,και αύριο μετα την εκκλησιά(θα πάω να κοινωνησω τη μικρή),λέμε να ψησουμε!Μάκαρι να μας κανει Καλό καιρο.

Ξαπλωσα Μαρακι μου,να ξεκουραστω λιγακι γιατι σημερα εχω ποναλακια...μπραβο σου και καλα θα κανεις!!!!να πας αυριο να κοινωνησεις το κοριτσι μας!!!

τελεια θα τα περασετεεε!!!!!

τι καλο φαγατε??????????????:tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...