Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia14 είπε:

Καλά έκανες και εκλεισες στον προηγούμενο γιατρό σου. Βέβαια, έχει ξαναειπωθεί, δεν κανουν όλοι οι γιατροί για όλους τους ασθενείς, και δυστυχώς κάποιοι από ένα εμβρυολογικό μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι και κάποια φεύγουν τρέχοντας. Να κάνεις αυτό που σου λέει το ένστικτό σου. Τώρα για αυτό που λέει η @Neverstop για το διάλειμμα, σαφώς και θα σε βοηθούσε ψυχολογικά, και οικονομικά υποθέτω, αλλά εμένα σε 2 μήνες η amh έπεσε στο μισο και η fsh ανέβηκε 2 μονάδες.. θέλω να καταλήξω ότι εμείς που πιεζόμαστε τοοοσο χρονικά πρεπει να τα ζυγίζουμε μέσα μας και να βλέπουμε τι ειναι σημαντικότερο για εμάς. Καλή επιτυχία σου ευχομαι ❤️

Σε αυτό με την ΠΩΑ πώς σου έχουν θέσει διαγνωση; Σε ρωτάω γιατι ενδοκρινολόγος μου είπε πως όσο εχω σταθερους κυκλους με επιβεβαιωμενη ωορρηξία και όχι απαγορευτητκα υψηλές τιμές fsh κρατιέμαι! Ρώτησα ευθέως και το γυναικολόγο όταν ειχα φρικάρει με το εύθραυστο Χ αν θεωρείται ότι εχω ΠΩΑ και μου απάντησε πως ακομα όχι.

Το καταλαβαίνω απόλυτα, και εγώ ένιωθα πως δεν πρέπει να αφήνω τον καιρό.. βέβαια ήμουν 39-40.. ξέρω πως και εγώ πιθανότατα δεν θα μπορούσα να κάνω διάλειμμα αλλά δικαιούσαι έστω ένα μικρό. Έστω ένα μήνα! Εμένα ο καλός κύκλος ήρθε ενάμισι χρόνο αφότου ξεκίνησα. Αν υπήρχε και ενδιάμεσα δεν το ξέρω καθώς άφηνα κενά λόγω του ότι έπαιρνα φάρμακα φουλ.

Επίσης Η δεύτερη φάση του κύκλου εδώ Θεσσαλονίκη δεν παίζει, μόνο Αθήνα την ακούω συνήθως. 

Αν έχει περάσει τρίμηνο κάντε και μια επανάληψη το dfi..  εσύ είσαι φουλ από εξετάσεις.

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλα ειμαστε Ριτσακι μου!Ειχες υγρα,ε?Κανονικα ηταν να σου ρθει στης 27 του μηνα ή κανω λαθος!Καλα ειναι το καμαρι μου!Μολις κοιμηθηκε!!!

Μποτσακι,τι ωραιο αυτο το sling!Εμας βεβαια ο νονος μας εφερε μαρσιπο,αλλα ετουτο πρεπει να ειναι βολικο και για το θηλασμο!

Πατουσιτσαααα,και τα χορτα αλλα και οι σουπες βοηθουν στην παραγωγη γαλακτος!Να θηλασεις οσο πιο πολυ μπορεις!Το ευχομαι και σε σενα και σε ολα τα κοριτσια!Εγω θηλασα μονο 2 μηνες!Τοσο τραβηξε μονο η Δημητρουλα μου!Μετα μου κοπηκε!Αφου ουτε καν χαπια δεν πηρα!Τι το τραβουσα με θηλαστρο,τι το εβγαζαμε το χερι,ΤΙΠΟΤΑ!Απιστευτη εμπειρια ομως!Ακομη και τωρα την βαζω καπου καπου στο στηθος,αλλα δε θελει,τσιριζει!!!

Μαρια μου και οι μανουλες λενε οτι βολευει και μεσα στο σπιτι γισ νσ εχεις τ χερια αδεια!!!!!!!!!!!Ειναι πολυ ωραιο!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΟΡΙΤΣΙΑ τι κανετε;

Δεν κοιμηθηκαμε το μεσημερι, η κορη μου ειναι ντουρασελ!!!! απο τις 7.30 το πρωι ξύπνια και το μεσημέρι είχε όρεξη να παίξουμε...

Τωρα τελειωνω με την κουζινα και θελω να σιδερωσω 2 πλυντηρια....Αλλα μολις με πήραν τηλ για επισκεψη...ερχονται για καφε συγγενεις μας που κατεβηκαν απο Αθηνα για αυριανη βαπτιση....

Οποτε κοριτσακια δεν μπορω να μεινω με ανοικτο λαπτοπ και ουτε να κανω το σιδερωμα τωρα....!!!!:?

Κορίτσια γενικά το μποτέ σε ανανεώνει! Εγώ πάω κάθε εβδομάδα κομμωτήριο για απλό ίσιωμα, αλλά το μαλλί μου κραταει άνετα 4 μέρες!! Αφήστε που εχω βρε ενα πολύ φθηνό κοντά στη δουλειά μου κ πληρώνω 12? λούσιμο/ χτένισμα!

Όσο για τα φρύδια Μαράκι μου, εγώ έκανα περσυ το καλύτερο δώρο στον εαυτό μου! Μόνιμο tatoo φρυδιών!! Και απαλλάχθηκα μια και καλή από αυτό το θέμα!!

Βγάλσιμο θέλουν, φυσικά και καθάρισμα, αλλά πάνω στο σχήμα!! Οπότε κανένα πρόβλημα!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου τι κάνεις;;;

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ τι θα παρεις από τα τζάμπο καλέ;;

Καλα ειμαι μαναρακι μου!Μολις εφαγα!

Πονακια χαμηλα εχω και τσιμπηματακια!

1sh1p2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ τι κανετε;

Δεν κοιμηθηκαμε το μεσημερι, η κορη μου ειναι ντουρασελ!!!! απο τις 7.30 το πρωι ξύπνια και το μεσημέρι είχε όρεξη να παίξουμε...

Τωρα τελειωνω με την κουζινα και θελω να σιδερωσω 2 πλυντηρια....Αλλα μολις με πήραν τηλ για επισκεψη...ερχονται για καφε συγγενεις μας που κατεβηκαν απο Αθηνα για αυριανη βαπτιση....

Οποτε κοριτσακια δεν μπορω να μεινω με ανοικτο λαπτοπ και ουτε να κανω το σιδερωμα τωρα....!!!!:?

Εγινεεεεεεεε κουμπαρα θα εχεις κοσμο μεχρι αυριο ε??????

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Μποτσάκι εχεις ενοχλησουλες σημερα συνεχεια;

Εδω τις εχω τις επισκεψεις αλλα καθησαν κατω στην αυλη και ειναι και οι δικοι μου κατω...Η Αγγελικη παιζει με την συνομιληκη θεια της!!!! Το κοριτσακι τους ειναι 4χρν και ειναι δικιά μου πρώτη ξαδέρφη!!!!

Ανεβηκαν τα κοριτσια πανω στο σπιτι και ανεβηκα να επιβλεψω....10λεπτες τις αφησα μονες τους, δηλαδη δεν ανεβηκα εξαρχης μαζι τους πανω και βρηκα ενα παιδικο δωματιο βομβαρδισμένο!!!!!!! Αντε μετα να τα μαζεψουμε παλι...

χαχααχαχαχαχαχαχχαχααααααααααα!!!!!!!!!!

Παιδακια ειναο κουμπαρουλα μου!!!!!!!!Παλι εσυ θα την πληρωσεις!!!!!!!Η μανουλα!!!!!!!!

Ναι εχω απο χθες πονακια και τσιμπηματακια χαμηλα αλλα νομιζω εχουν λιγοστεψει!!!!!!!!

Απλως νιωθω κατακοπη!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Δεν ξερω αν ειμαι καλο, κοριτσι παντως ειμαι και ειμαι εδωωωωω...,!!!!!!

Τι κανετε καλεεεεεε....?????

Εγω εκανα το απογευμα μπανακι, μετα κατεβηκα να παιξω με τη μαριαννα, προλιγο την ανεβασα, μπανιο μαμ και τωρα νανι...

Εχει ψυχρουλα σημερα κορτσουδια μου....!!!!!!

ΜΑΥ ΜΟΥ πως πηγε με την καμπυλη...???? ολα καλα να υποθεσω....!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟ δεν βαλαμε σητα, ειναι η περιφραξη του οικοπεδου και οχι τα καγκελα γιαυτο...!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Δεν ξερω αν ειμαι καλο, κοριτσι παντως ειμαι και ειμαι εδωωωωω...,!!!!!!

Τι κανετε καλεεεεεε....?????

Εγω εκανα το απογευμα μπανακι, μετα κατεβηκα να παιξω με τη μαριαννα, προλιγο την ανεβασα, μπανιο μαμ και τωρα νανι...

Εχει ψυχρουλα σημερα κορτσουδια μου....!!!!!!

ΜΑΥ ΜΟΥ πως πηγε με την καμπυλη...???? ολα καλα να υποθεσω....!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟ δεν βαλαμε σητα, ειναι η περιφραξη του οικοπεδου και οχι τα καγκελα γιαυτο...!!!!!

Κοαλαααααααααααααακι μουυυυυυυυ!!!!!!!!!!

Κι εδω ψυχρουλα εχει αλλα εγω κατι στιγμες ιδρωνω πολυ!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοαλαααααααααααααακι μουυυυυυυυ!!!!!!!!!!

Κι εδω ψυχρουλα εχει αλλα εγω κατι στιγμες ιδρωνω πολυ!!!!!!!!!

Ε ενταξει αναμενομενο, τετοιο κωλαρακι εχεις στη κοιλιτσα σου...χαχαχαχχααχαχαχααχχαα.......!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ε ενταξει αναμενομενο, τετοιο κωλαρακι εχεις στη κοιλιτσα σου...χαχαχαχχααχαχαχααχχαα.......!!!!!!!!!!

χαχαχαχχαχχαχαχαααααααααααα!!!!!!!!!!!

Μεγαλο κωλαρακι!!!!!!!!

Γενικα ψιλοσερνομαι σημερα αλλα θα περασει!!!!!!!

1sh1p2.png

Ήρθα! Άργησα να δω απαντηση και πηγα μια βόλτα.. μέχρι το μαξιλάρι δίπλα! Χαχαχα...

Και εγώ κρυώνω. Αλλά για να μην ιδρωνω βάζω το νυχτικο το καλοκαιρινο και απο πανω την μπλούζα απο την μπυτζαμα την χειμωνιάτικη.. Και εννοείται σκεπαζομαι!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...