Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia14 είπε:

Καλά έκανες και εκλεισες στον προηγούμενο γιατρό σου. Βέβαια, έχει ξαναειπωθεί, δεν κανουν όλοι οι γιατροί για όλους τους ασθενείς, και δυστυχώς κάποιοι από ένα εμβρυολογικό μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι και κάποια φεύγουν τρέχοντας. Να κάνεις αυτό που σου λέει το ένστικτό σου. Τώρα για αυτό που λέει η @Neverstop για το διάλειμμα, σαφώς και θα σε βοηθούσε ψυχολογικά, και οικονομικά υποθέτω, αλλά εμένα σε 2 μήνες η amh έπεσε στο μισο και η fsh ανέβηκε 2 μονάδες.. θέλω να καταλήξω ότι εμείς που πιεζόμαστε τοοοσο χρονικά πρεπει να τα ζυγίζουμε μέσα μας και να βλέπουμε τι ειναι σημαντικότερο για εμάς. Καλή επιτυχία σου ευχομαι ❤️

Σε αυτό με την ΠΩΑ πώς σου έχουν θέσει διαγνωση; Σε ρωτάω γιατι ενδοκρινολόγος μου είπε πως όσο εχω σταθερους κυκλους με επιβεβαιωμενη ωορρηξία και όχι απαγορευτητκα υψηλές τιμές fsh κρατιέμαι! Ρώτησα ευθέως και το γυναικολόγο όταν ειχα φρικάρει με το εύθραυστο Χ αν θεωρείται ότι εχω ΠΩΑ και μου απάντησε πως ακομα όχι.

Το καταλαβαίνω απόλυτα, και εγώ ένιωθα πως δεν πρέπει να αφήνω τον καιρό.. βέβαια ήμουν 39-40.. ξέρω πως και εγώ πιθανότατα δεν θα μπορούσα να κάνω διάλειμμα αλλά δικαιούσαι έστω ένα μικρό. Έστω ένα μήνα! Εμένα ο καλός κύκλος ήρθε ενάμισι χρόνο αφότου ξεκίνησα. Αν υπήρχε και ενδιάμεσα δεν το ξέρω καθώς άφηνα κενά λόγω του ότι έπαιρνα φάρμακα φουλ.

Επίσης Η δεύτερη φάση του κύκλου εδώ Θεσσαλονίκη δεν παίζει, μόνο Αθήνα την ακούω συνήθως. 

Αν έχει περάσει τρίμηνο κάντε και μια επανάληψη το dfi..  εσύ είσαι φουλ από εξετάσεις.

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλα ειμαι εγω η καψερη,εδω καθομαι μοναχουλα μου καιεχω παρρα εσας.....

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ εγραψες για φιρικια που λατρευω και διαβασα φριιιιικια, χαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχα.....!!!!!!

Μαρηηη τι φρικιά λες;; χαχαχαχαχαχαχα!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτο ελειπε να μην εχουμε τις ιδιες προτιμησεις ...αφου ειμαστε ιδιο ζωδιο....:lol::lol::lol:.

παρθενακια ειστε ε??? εγω ειμαι ζυγος και σε λιγες μερες εχω γενεθλια! ωχ μανα μου γερναμεεεεεεεεεεεε!!!!:tongue::tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

Μαρηηη τι φρικιά λες;; χαχαχαχαχαχαχα!

Αχχαχαχαχαχχαχ ελα ντε....!!!!!! Οτι θελω διαβαζω...!!!!!

Παρεπιπτοντως και εμενα μου αρεσουν τα μπανανομηλα πολυ, γενικα τα γλυκα και μαλακα μηλα τρωω περισσοτερο....μοσχομυριζουν βρε κοριτσιατα αααατιμα.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αγορομαμυ εισαι παλαβη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Γερνας εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; πόσα κλεινεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Να σου θυμίσω οτι εγω πριν λιγες μερες εκλεισα τα 36!!!!!!!!!!! και οπως ειπε και μια φιλη μου ειχα την 11η επέτειο των 25ων μου γενεθλιων!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

παρθενακια ειστε ε??? εγω ειμαι ζυγος και σε λιγες μερες εχω γενεθλια! ωχ μανα μου γερναμεεεεεεεεεεεε!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ αφου γερνααααας να σου στειλω ενα μπαστουνακιιιιιιι για δωρο......!!!!! Αντε καλεεεεεεεε......!!!!!! Ακου γερναμεεεεεε....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Αχ εγώ τα επόμενα γενέθλια θα τα κάνω αγκαλια με τον γιο μου! 31 Ιανουαρίου εχω γενεθλια.. του χρόνου δηλαδή! :tongue:

Υδροχοάκι είμαι!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Αγορομαμυ εισαι παλαβη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Γερνας εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; πόσα κλεινεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Να σου θυμίσω οτι εγω πριν λιγες μερες εκλεισα τα 36!!!!!!!!!!! και οπως ειπε και μια φιλη μου ειχα την 11η επέτειο των 25ων μου γενεθλιων!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχα αστειευομαι, ετσι μου ειπε ο καλος μου για πλακα τωρα που του υπενθυμισα οτι πλησιαζουν τα γενεθλια!!!!! πολυ πετυχημενο αυτο που ειπε η φιλη σου χιχιχιχι!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ελλη τα καλυτερα σου γενεθλια θα ειναι αυτα με τον μπεμπη σας αγκαλια!!!!!!!!!!!!

Τα καλητερα δεν θα πεις τίποτα. Φέτος δωδώρο μου θα είναι ένα για τρείς γιορτες (χριστούγεννα, πρωτοχρονιά και γενεθλεια) αλλά τοσο πολύτιμο οσο όλες οι γιορτές για τα επόμενα χρόνια της ζωης μου και τα προηγούμενα!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Συμπεθερααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τελεια τα νεακια σουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!μπραβοοοοοοοοοοοοοο!!!!!σου κλεισε μαρη και το ματι το παιδι!!!!τι αλλο θελεις????????????

αλανιαρης και μαγκας απο την κοιλια του!!!!!!!!χαχαχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαααχχαα!!!!!!!!!!!!

ολα τελειααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Αχχαχαχαχαχχαχ ελα ντε....!!!!!! Οτι θελω διαβαζω...!!!!!

Παρεπιπτοντως και εμενα μου αρεσουν τα μπανανομηλα πολυ, γενικα τα γλυκα και μαλακα μηλα τρωω περισσοτερο....μοσχομυριζουν βρε κοριτσιατα αααατιμα.

Πως με νιώθεις!:D

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλά !!!!!!!! Γελάς Αγορομαμυ αλλα τα χρονακια σου δεν τα λες!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχα δε τα ανεφερα γιατι ελεγα το θυμοσαστε!! για τα επομενα 5 χρονια θα λεω τα χρονια μου με ανεση!! ναι κλεινω τα 25 και μεχρι να φτασω στα πρωτα "αντα" θα το λεω ανετα, μετα αντιστροφα!!! :tongue::tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

Συμπεθερααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τελεια τα νεακια σουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!μπραβοοοοοοοοοοοοοο!!!!!σου κλεισε μαρη και το ματι το παιδι!!!!τι αλλο θελεις????????????

αλανιαρης και μαγκας απο την κοιλια του!!!!!!!!χαχαχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαααχχαα!!!!!!!!!!!!

ολα τελειααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες μαρηηηηηηηηηηηη.......?????????

Τι καλο εφαγες......????

Η συμπεθερα σου πηγε να φαει........

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...