Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 23 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

Λογικό μου ακούγεται, κι εγώ στη θέση σου ένα θα έβαζα!! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Γεια σας! Τι κάνετε;;

Κοαλακι να τους ζήσει ο παιδαρος! Κάποτε και αυτά κανονικά τα γεννουσαν! Τόσο γέννησε η πεθερα μου την κουνιαδα μου!

Με έναν πόνο το Μαράκι μας αύριο! Θα συμφωνήσω ότι πλεον ήμαστε οικογενεια! Αγωνία μεγάλη εχω για αυριο για το Μαρακι! Δεν ξέρω αν έρχεται νιώσει το συναισθημα που θέλετε να τσιριξετε και κρατιεστε! Αυτό ακριβώς!

Πατουσιτσα θηρίο είσαι! Δεν κουράστηκες και το τελειώσεις ολο το παζλ σήμερα;;

Εγώ κορίτσια σήμερα πεινουσα! Έφαγα στις οχτωμιση μια γαβαθα φρούτα και τώρα εφαγα και ψωμάκι με κασέρι! Πολύ πεινα σήμερα!

Ηλιοβασίλεμα μου κοιμήθηκε η πριγκιπεσσα;

Μποτσακι δεν είναι αργά εντεκαμιση για να φας;; Θα μπορέσεις να χωνεψεις;; Εγω η πειναλο το πρωί θα το χωνέψω το ψωμί με το κασέρι. Το ξερω γιατί το εχω ξαναπαθει.. Παντος και εμένα μου έλειψε το μαρουλακι. Εχω τέσσερις μέρες να φάω.. Και λάχανο θελω να φάω..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!Τι κανετε?

Παλι για φαγητο μιλάτε μωρεεεεε???????

Χριστίνα μου,λυπάμαι πολύ για την περιπέτεια που είχες.Ευχομαι να είναι και η τελευταια.Χαίρομαι όμως που είχε αίσιο τέλος.Είσαι Καλά?

Οιυ

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Οντως τα γεννουσαν παλια κανονικα αλλα ποσο ηταν το ποσοστο επιβιωσης δεδομενου οτι οι ιατρικες υπηρεσιες ηταν ελλειπης καθως επισης και οι γνωσεις των γιατρων.....!!!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΒΟΡΙΝΟ καλεεεεεεεε δεν ξερω τι διαβασες αλλα εγραψες 48.000 και εβαλες αλλου την τελεια (.).....!!!!!! Χαχααχχααχχααχα......!!!!!

Τι κανει το νινι σου....?????

Ναι μωρε το ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ περασε δυσκολα, τωρα ξεκουραση και υπομονη....!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Σας αφήνω σιγά σιγά γιατί νυστάζω αλλα κολλάει και πολύ το ιντερνετ....

Καλό βραδυ σε όλες σας!!!!!!!!!!!!!! και πολλές πολλές σκέψεις και προσευχές για την αυριανή μέρα!!!!

Κάλα,τοτε γεννούσαν και στο σπίτι τους!Καταρχάς δε νομιζω πως γνώριζαν απο κινδύνους.Οτάν χανόταν ενα παιδί,ακόμη και η μάνα καποιες φορες,το απέδιδαν σε κάποια ασθένεια.

Χαχαχαχαχαχα!!!!Μαρηηηη κοαλακιιιι,μπαίνω απο το ταμπλετ για αυτό δεν γράφω καλα!

Η μικρή μου σήμερα δεν ηρέμησε καθόλου.Μιλάμε για πολυ κλαμα.Δόξα τον κύριο,μετα το ντεπον και τις οτριβιν δεν σηκώθηκε καθόλου.Ενω χθες τέτοια ωρα κοιμομασταν στην καρεκλα,στην αγκαλιά μου η μικρή!!!

Άντε να δουμε πως θα παει η νύχτα μας.

Η μικρή μάλλον κοιμάται,ετσι?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Κάλα,τοτε γεννούσαν και στο σπίτι τους!Καταρχάς δε νομιζω πως γνώριζαν απο κινδύνους.Οτάν χανόταν ενα παιδί,ακόμη και η μάνα καποιες φορες,το απέδιδαν σε κάποια ασθένεια.

Χαχαχαχαχαχα!!!!Μαρηηηη κοαλακιιιι,μπαίνω απο το ταμπλετ για αυτό δεν γράφω καλα!

Η μικρή μου σήμερα δεν ηρέμησε καθόλου.Μιλάμε για πολυ κλαμα.Δόξα τον κύριο,μετα το ντεπον και τις οτριβιν δεν σηκώθηκε καθόλου.Ενω χθες τέτοια ωρα κοιμομασταν στην καρεκλα,στην αγκαλιά μου η μικρή!!!

Άντε να δουμε πως θα παει η νύχτα μας.

Η μικρή μάλλον κοιμάται,ετσι?

Ναι και εγω ταμπλετ χρησιμοποιω κατα κορον.....!!!!!!!

Η μαριαννα μου κοιμαται.....

Υπομονη ια το ξεπερασετε,εχεις υγραντηρα στο δωματιο της.....?????

Καληνυχτα ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ....!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Οντως τα γεννουσαν παλια κανονικα αλλα ποσο ηταν το ποσοστο επιβιωσης δεδομενου οτι οι ιατρικες υπηρεσιες ηταν ελλειπης καθως επισης και οι γνωσεις των γιατρων.....!!!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΒΟΡΙΝΟ καλεεεεεεεε δεν ξερω τι διαβασες αλλα εγραψες 48.000 και εβαλες αλλου την τελεια (.).....!!!!!! Χαχααχχααχχααχα......!!!!!

Τι κανει το νινι σου....?????

Ναι μωρε το ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ περασε δυσκολα, τωρα ξεκουραση και υπομονη....!!!!!

Από οσο ξερω μόνο στην Ελλάδα γινεται αυτο. Δηλαδη αν το παιδί είναι πανω από 4000 γρ να κάνουν καισαρική. Θεωρώ πως με τις γνώσεις που εχουμε σήμερα είναι πολύ πιο ευκολο να γεννησεις ένα παιδί φυσιολογικά και να μην τρέχεις εκεί με το παραμικρο.. Αλλα εντάξει, απόψεις είναι αυτές! :):)

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κοριτσια μου τι κανετε....εχω χασει επεισοδια για τι εκανα κατι δουλειτσες....

Απ'οτι ειδα το Ηλιοβασιλεμα παει για υπνο....Καληνυχτα Ηλιοβασιλεμα μου ...τα λεμε αυριο...ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Οι υπολοιπες τσουπρες τι κανουνεεεεε;;;;

Ποιες ειναι μεσα;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ναι καμάρι μου,σωστο είναι!Δεν μπήκε ακόμη στα 6!!!Είμαστε 5,5 μηνών!!!

Μαρακι μου τι κανεις....ουφ!!Εγω ψιλοκοντευω τις δουλειες....

Η Δημητρουλα σου κοιμαται;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Από οσο ξερω μόνο στην Ελλάδα γινεται αυτο. Δηλαδη αν το παιδί είναι πανω από 4000 γρ να κάνουν καισαρική. Θεωρώ πως με τις γνώσεις που εχουμε σήμερα είναι πολύ πιο ευκολο να γεννησεις ένα παιδί φυσιολογικά και να μην τρέχεις εκεί με το παραμικρο.. Αλλα εντάξει, απόψεις είναι αυτές! :):)

Αλλο 4000 και αλλο 4800,εχει μεγαλη διαφορα.....!!!!!!

Η χωρα μας φημιζεται για την ασφαλεια των τοκετων και ειναι απο τις πρωτες στη παγκοσμια λιστα γιαυτο και γινεται αυτο μονο στην ελλαδα, οι υπολοιπες χωρες ακολουθουν ενα διαφορετικο πρωτοκολλο οσον αφορα το συγκεκρικενο θεμα.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...