Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημερα Νασια μου καλη τι κανετε μαμα και γιος?

Δεν πηραζει Νασια μου ας εχει δουλεια και μπες αραια και που να μας ενημερωνεις μονο!!Η δουλεια πανω απ'ολα!

Καλα ειμαστε μποτσακι μου;;;Εσυ σήμερα με την μετρηση ενταξει ;;;Ευτυχως εχει δουλεια μποτσακι μου....Μολις γυρισε και ο συνεταίρος μου απο τον γιατρο που ηταν με την γυναικα του και εχουν αγορακι.....Θα μεγαλωσουν παρεα με τον δικο μας...χιχιχιχιχ

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ααααααααααααα κουμπαρααααααααααα!!!!!!!!!!!

ενα πολυ ωραιο μπαχαρικο για ψαρι οταν το κανεις ετσι στο φουρνο ειναι το εστραγκον!Μπορει και να το ξερεις!την επομενη φορα βαλτο και θα με θυμηθεις!

1sh1p2.png

Καλα ειμαστε μποτσακι μου;;;Εσυ σήμερα με την μετρηση ενταξει ;;;Ευτυχως εχει δουλεια μποτσακι μου....Μολις γυρισε και ο συνεταίρος μου απο τον γιατρο που ηταν με την γυναικα του και εχουν αγορακι.....Θα μεγαλωσουν παρεα με τον δικο μας...χιχιχιχιχ

Τελειαααααααααα!!!!!!!!Θα εχει το φιλαρακι του ο γιος σου με το καλο στο κοριτσι να πανε ολα καλα!

Ολα ενταξει Νασια μου το πρωι παντα ειμαι στο οριο επειδη μενω πολλες ωρες νυστικη!!!!!!!!!

1sh1p2.png

καλημερα Μαρακι!!!! περαστικα στη μικρουλα!! καλε γιατι να το ξυπνησεις το παιδι να φαει??? ειναι που ειναι εκνευρισμενο και ταλαιπωρημενο, αφησε τη να κοιμηθει οσο θελει!! και να φαει μιση ωρα μετα δεν εγινε και τιποτα!!!

Ομορφια μου,τι κανεις?

Χαζομαμα καλεεεε!Ξυπνησες μονη της τελικα!Και την φαγαμε οοοολη τη φρουτοκρεμα!Αυτη τη φορα ανοιγε απο μονη της το στομα!Βεβαι ειχαμε και τα ποντιακα στη διαπασών και ετρωγε με περισσεια χαρα!Χαχαχαχα!

Σου ηρθε περιοδος κοριτσι μου?Αντεεεε...να βαλετε παλι μπρος με το καλο!Ο Θεος να σας ευλογει!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μου καλημερα.. Δεν θέλω να σε αγχωσω αλλά ξερεις ότι και η συχνοουρια και οι εμετοί όπως και διάρροια σε μερικές περιπτώσεις είναι ένδειξη τοκετού;; Πάρε ένα τηλέφωνο το γιατρό σου να δεις τι θα σου πει..

Καλημέρα!!!!!!!!

Ότι είναι να γίνει θα γίνει Έλλη μου. Έτσι κι αλλιώς είμαστε stand by λόγω των χθεσινών συσπάσεων. Την Δευτέρα που θα πάω για doppler θα μου πει τι συμβαίνει. Τώρα και να τον πάρω δεν θα μπορεί να μου πει κάτι γιατί εμετούς είχα και πιο πριν. Δεν μου εμφανίστηκαν τώρα!!!! Και εγώ μάλλον αν σπάσουν τα νερά μόνο θα καταλάβω οτι γεννάω... χαχαχαχαχα

Καλημέρα Νάσια!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημέρα!!!!!!!!

Ότι είναι να γίνει θα γίνει Έλλη μου. Έτσι κι αλλιώς είμαστε stand by λόγω των χθεσινών συσπάσεων. Την Δευτέρα που θα πάω για doppler θα μου πει τι συμβαίνει. Τώρα και να τον πάρω δεν θα μπορεί να μου πει κάτι γιατί εμετούς είχα και πιο πριν. Δεν μου εμφανίστηκαν τώρα!!!! Και εγώ μάλλον αν σπάσουν τα νερά μόνο θα καταλάβω οτι γεννάω... χαχαχαχαχα

Καλημέρα Νάσια!!!!!!

Ngn μουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!μην το λες ετσι καλεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!

Κατι με πιανει!!!!!!!!!!!χαχααχααχχαχχα!!!!!!!!!!!!!

Αχ μεγαλες χαρες παιρνουμε αυτες τις μερες!!!!!!!!!!

σου ειπα οτι ποναει το δαχτυλακι μου ε?Αλαξα δαχτυλο εχθες!!!!!!!!

1sh1p2.png

Νάσια με προσοχή στη δουλειά.... να μην κουράζεσαι πολύ.. πρώτα από όλα το νινί σου :D:D

Προσεχω Χριστινακι μου να σαι καλα....Μολις νιωθω οτι κουραζομαι σταματαω να κανω οτιδηποτε και ξεκουραζομαι.

Εσυ τι κανεις;;;Κατι για συσπασεις διαβασα...Για πες γιατι εχω χασει επεισοδια...

dev338pr___.png

Τελειαααααααααα!!!!!!!!Θα εχει το φιλαρακι του ο γιος σου με το καλο στο κοριτσι να πανε ολα καλα!

Ολα ενταξει Νασια μου το πρωι παντα ειμαι στο οριο επειδη μενω πολλες ωρες νυστικη!!!!!!!!!

Ναι θα εχουν μονο λιγους μηνες διαφορα....

Τοσο καιρο προσεχεις και ειδες ολα μια χαρα και στον γιατρο που πηγες ολα ενταξει ηταν οσο για εχθες απλα ετυχε.Εισαι τοσο προσεχτικη οποτε δεν σε φοβαμαι...

dev338pr___.png

Αχ, Μποτσακι αυτο με τα δαχτυλα το θυμαμαι....δεν ηξερα ποιο να τρυπησω...όλα πληγωμένα! NGN, δίκιο δεν εχω;

Το εστραγκόν ακουστά το έχω αλλα δεν το εχω χρησιμοποιησει...Εβαλα τωρα ριγανη και λουιζα....

Διαφημίσεις

Ναι θα εχουν μονο λιγους μηνες διαφορα....

Τοσο καιρο προσεχεις και ειδες ολα μια χαρα και στον γιατρο που πηγες ολα ενταξει ηταν οσο για εχθες απλα ετυχε.Εισαι τοσο προσεχτικη οποτε δεν σε φοβαμαι...

Ναι θα τα καταφερω!!!!!!!!!Απλα εχθες δεν ενιωθα και καλα και πανικοβληθηκα!αυτο μονο!

1sh1p2.png

Αχ, Μποτσακι αυτο με τα δαχτυλα το θυμαμαι....δεν ηξερα ποιο να τρυπησω...όλα πληγωμένα! NGN, δίκιο δεν εχω;

Το εστραγκόν ακουστά το έχω αλλα δεν το εχω χρησιμοποιησει...Εβαλα τωρα ριγανη και λουιζα....

Αχ ασε με!!!!!!!!!Και προχθες μου επεσε λιγο λεμονι πανω και χοροπηδουσα δυο ωρες απο το τσουξιμο!!!!!!!!!

Ααπαπαπαπαπαππαπππα!!!!!!!!!!!!

Οταν σου δοθει η ευκαιρια δοκιμασε το!!!!!!!Πολιτικη συνταγη αυτο το μπαχαρικο.Οταν πηγαινω στην πολη παιρνω αρκετο!!!!!

1sh1p2.png

Ngn μουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!μην το λες ετσι καλεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!

Κατι με πιανει!!!!!!!!!!!χαχααχααχχαχχα!!!!!!!!!!!!!

Αχ μεγαλες χαρες παιρνουμε αυτες τις μερες!!!!!!!!!!

σου ειπα οτι ποναει το δαχτυλακι μου ε?Αλαξα δαχτυλο εχθες!!!!!!!!

Μποτσάκι μου μην τρυπιέσαι μόνο σε ένα δάχτυλο. Και στα 10 μπορείς. Εγώ τα πήγαινα με την σειρά. Βέβαια το 4ο και το 6ο πλέον δεν μπορώ να τα ακουμπήσω μετά από τόσους μήνες αλλά τρυπάω τα άλλα. Και τα υπόλοιπα με πονάνε αλλά όχι τόσο πολύ!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Νασιααα μου,τι κανεις καμαρι μου?Σε ειχα στη σκεψη μου!Τι κανατε τελικα με ντουλαπα?

Χριστινακι,θα σε αποζημιωσει το μωρακι σου μετα!Ας εισαι τωρα ξαπλα γιατι μετα εχει τρεξιμο!Υπεροχο ομως τρεξιμοοοοο!Μακαρι να τρεχουμε ολες με πολλααα παιδακιαααα!

Νgn μου,καλεεε,λες να βγει με πολλααα μαλακια?Της φιλης μου,που και αυτη ειχε τρελους εμετους στις εβδομαδες που εισαι βγηκεμε πολυυυ μαλλιιιιιιιιι!

Εν τω μεταξυ Ελλη μου,και γω την ημερα που γεννησα,το πρωι,ειχα διαρροια!Αλλα υπεθεσα πως ειχα κρυωσει!!!Και τσουπ,το απογευα αρχισαν οι πονοι,χωρις ομως να σπασουν τα νεραααα!Αχ Θεε μου,τωρα που τα σκεφτομαι τι τελειααα!Θελω ξανα!Αλλα εκεινος ο αρακας βρε κοριτσιααα,ακομη τον σκεφτομαι!!!

Μποτσακι μου,τι επαθες μωρε μαναρακι μου?Μαλλον δε τα διαβασα καλα τα μηνυματα σας!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...