-
Από την διαχείριση / Admin news
-
Καλησπέρα @lili87
H functional ειναι ας πούμε πιο μοντέρνα ιατρική προσέγγιση. Αντιμετωπίζει τον ασθενείς πιο ολιστικά, πιο ολοκληρωμένη δηλαδή ως σύνολο πραγμάτων και πιο εξατομικευμενα. Πρακτικά όπως τα εχω ξαναπεί. Εγώ πήγα όλες μου της εξετάσεις, οτι ειχα κανει, μου έδωσε και αυτη κάποιες άλλες να κανω. Ειχα συμπληρώσει ενα ερωτηματολόγιο για το ιστορικό μου που περιελάμβανε πολλά πράγματα, όπως συνήθειες και ποιότητα υπνου, διατροφικές συνήθειες, κινήσεις εντέρου, αν εχω πονοκεφάλους, πόσο ευκολα κουράζομαι και με τι δραστηριότητα, κληρονομικες παθήσεις, είδος εργασίας, περιβάλλον, αλλεργιες κλπ.
Μελετήσει όλο το προφίλ μου και βαση και αυτου που ήθελα (εμένα με ενδιαφέρει η γονιμότητα, αλλα άλλοι μπορούν να έχουν κάποιο αυτοάνοσο ή να θέλουν να χάσουν βάρος, κλπ) μου έβγαλε ενα διατροφικό πλάνο, του στυλ τι επιτρέπεται, τι όχι και τι μπορω να τρώω με μέτρο, καθε ποτε κλπ. Επισης μου έδωσε πιο ειδικευμένα διατροφικά συμπληρώματα απο ενα φαρμακείο που τα φτιάχνει κατά παραγγελία, καποια ειναι πιο γενικά, όπως πχ η βιταμίνη D και καποια ειναι πιο ειδικά για τον καθε ασθενή.
Επισης ειδε και το σύζυγο μου για τον ίδιο λόγο.
Θέλει πάντως μια συνέπεια, αν δεν εισαι συνεπής δεν έχει νόημα. Εγω έκανα σωστά τη διατροφή μου με πολυ μικρές, έως ελάχιστες αποκλίσεις και επερνα παντα τα συμπληρώματα μου. Ο σύζυγος δεν ηταν και τοσο συνεπής. Εγω ειδα μεγάλη διαφορά στις εξετάσεις μου και στη ψυχολογία μου αλλά και γενικά στη κατάσταση της υγείας μου. Δεν κουράζομαι ευκολα, δεν αρρωσταίνω, εχω καλύτερη διάθεση κλπ.
Θέλει χρόνο και συνέπεια, δεν είναι μαγική λύση.
Αν θες περισσότερες λεπτομέρειες πες μου να σου στείλω μήνυμα.
-
Βραδυνή τσαντούλα
-
Θέματα
-
- 14.334 απαντήσεις
- 1.519.220 εμφανίσεις
-
- 448 απαντήσεις
- 262.516 εμφανίσεις
-
- 11.422 απαντήσεις
- 2.377.883 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 144 απαντήσεις
- 175.830 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 552.926 εμφανίσεις
-
-
-
- 381 απαντήσεις
- 39.179 εμφανίσεις
-
- 257 απαντήσεις
- 35.604 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 37 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 47 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 119 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 64 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 253 εμφανίσεις
-
- 14.334 απαντήσεις
- 1.519.220 εμφανίσεις
-
- 3.089 απαντήσεις
- 231.934 εμφανίσεις
-
- 106 απαντήσεις
- 36.023 εμφανίσεις
-

Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα