Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 2 hours ago, Katiamaxiking said:

      Ευχαριστούμε!!! 

      Με μια μεγάλη χοριακή σου ευχομαι!!και εγω στην πρώτη εξωσωματική με θετικη χοριακή δεν είχα κανένα σύμπτωμα!

      Σε ευχαριστω πάρε πολύ !!!! Να είσαι καλα να σας πάνε και εσάς όλα δεξιά ! 

      2 hours ago, Blue Velvet said:

      Δεν έκανα άλλο,την Παρασκευή έχω τη χοριακη,οπότε ο,τι είναι να γίνει,θα γίνει.Κραταω μικρό καλάθι,φοβάμαι το αποτέλεσμα της εξέτασης..

      Να δεις θετική χοριακη σου εύχομαι !!!! Δεν έμεινε πολύ !!!!! Άσε από φόβο άλλο τίποτα αλλά θα πάνε όλα καλα !

      • Ευχή 1

Πολιτικός Γάμος- Πάτρα- Ιδέες, προτάσεις


Simpsina

Recommended Posts

Καλησπέρα! Σε ένα μήνα με ενάμιση ετοιμαζόμαστε να κάνουμε πολιτικό γάμο στην Πάτρα. Δεν ξέρω αν θα κάνουμε μετά θρησκευτικό και θέλω να έχει έτσι κάποια μικρή αίγλη ο πολιτικός, παρόλο που ξέρω ότι είναι λιγότερο από δέκα λεπτά υπόθεση. Για αυτό το λόγο θα ήθελα τις εμπειρίες από εσάς που έχετε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στην Πάτρα. Τί χαρτιά χρειάζονται αν ξέρετε;

Πώς είναι το δημαρχείο και που ακριβώς γίνεται ο γάμος (έχω ακούσει ότι άλλοι γάμοι γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα και άλλοι στο γραφείο του δημάρχου σε άλλες περιοχές βέβαια, για Πάτρα δεν έχω ιδεά). Επίσης, μήπως ξέρετε κάποιο καλό και οικονομικό μαγαζί για νυφικά και μπομπονιέρες για τους συγγενείς; Και τέλος, θα ήθελα μετά το δημαρχείο να πηγαίναμε σε ένα εστιατόριο-ταβέρνα, για φαγητό με τους συγγενείς μας. Έχετε κανένα καλό μαγαζί υπόψη σας για Πάτρα ή και Ρίο; Λυπάμαι αν σας ζάλισα με τις ερωτήσεις.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Χμμμ... για πολιτικό γάμο δεν γνωρίζω τα απαραίτητα χαρτία κλπ,γνωρίζω όμως μαγαζιά μιας κ μένω ρίο.Είπες οτι θες Αίγλη,στο ριο εχει καποια πολύ καλά μαγαζιά τύπου ταβέρνες αλλα ξέρεις σε πιο ''σικ'' εκδοχή που εχουν πεντανόστιμο φαγητό οπως:οι τεσσερις εποχές,το χωριο και το Δημοριρι.Σε αυτα εχω φάει κ εγγυημένα εχουν καλό φαγητο. Επίσης είναι κ το Ελαία.Έχει κ αλλα πολλά αλλα δεν μπορώ να σου εγγυηθώ ως προς την ποιότητα του φαγητού.


[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Maeve σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση και για τις προτάσεις σου!! Τα εστιατόρια τα σημείωσα κιόλας και θα τα εχω υπόψη μου! Από ότι διάβασα σε άλλο θέμα περιμένεις το μωράκι σου, με το καλό σου εύχομαι να πανε όλα πολύ πολύ καλά! Ευχαριστώ και πάλι!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 χρόνια μετά...

Εμεις παντως απο τον πολιτικο το μονο που καναμε ηταν να παμε ταξιδι του μελιτος!!!Ημουν εγκυος και που να τρεχεις μετα με μωρο να κανεις ταξιδια....Πηγαμε στην Βαρκελωνη με την WorldVentures και ηταν ονειρο! Ειχαμε αγορασει και βερες.Ειμασταν μονο με τους γονεις και τα αδερφια,τα αδερφια μας ηταν και οι μαρτυρες.μετα πηγαμε απλα σε ενα ταβερνακι!!

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...