Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 9 ώρες πρίν, cris88 είπε:

      Καλησπέρα! Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Είμαι σε πρόωρη εμμηνόπαυση και έκανα την τέταρτη αποτυχημένη έμβρυο μεταφορά με δανεικά. Πιστεύω ότι το θέμα της προγεστερόνης πέρασε στα ψιλά γράμματα από τον γιατρό και μαζί με κάποια άλλα που με απασχολούν, το σκέφτομαι σοβαρά να πάρω και μια δεύτερη γνώμη από άλλον γιατρό. Έχετε κάποιον να μου πρότεινετε για Θεσσαλονίκη; Λογικά σε πμ. Ευχαριστώ πολύ όσες μπουν στη διαδικασία να ασχοληθούν.

      Ιατρικέςυπηρεσίες

       

      ειστε ήδη θεσσαλονικη ? σε ποιον γιατρο?

      4 ώρες πρίν, Kroketa είπε:

      Καλησπέρα σε όλες! ❤️

      Είμαι καινούρια στο forum και, επειδή δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη ακόμα, ελπίζω να γράφω στο σωστό θέμα.

      Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου ιστορία. Όχι γιατί έχει ακόμα το πολυπόθητο happy end, αλλά γιατί θέλω να δώσω λίγο κουράγιο σε κάθε κοπέλα που προσπαθεί να αποκτήσει το μωράκι της και νιώθει πως ο δρόμος είναι δύσκολος.

      Σήμερα είμαι 39 χρονών. Με τον άντρα μου ξεκινήσαμε τις προσπάθειες τον Οκτώβριο του 2024. Το πρώτο θετικό τεστ ήρθε σχεδόν αμέσως, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η χαρά μας ήταν απερίγραπτη! Δυστυχώς, όμως, η εγκυμοσύνη παλινδρόμησε στις 5 εβδομάδες.

      Έναν μήνα αργότερα έμεινα ξανά έγκυος. Αυτή τη φορά η χαρά συνοδευόταν από πολύ άγχος, καθώς η πρώτη απώλεια ήταν ακόμα νωπή. Παρ’ όλα αυτά, η ευτυχία που νιώθαμε και οι δύο ήταν μεγαλύτερη από τον φόβο.

      Στην 6η εβδομάδα είδα αίμα. Θυμάμαι να σκέφτομαι πως δεν αντέχω να ζήσω ξανά το ίδιο. Τελικά, η διάγνωση ήταν εξωμήτρια κύηση στην αριστερή σάλπιγγα. Χρειάστηκε χειρουργείο και αφαίρεση της σάλπιγγας, μαζί με το μωράκι μας.

      Η ανάρρωση ήταν δύσκολη, κυρίως ψυχολογικά. Ένιωθα πως χρειαζόμουν χρόνο. Χρόνο για μένα, για τον άντρα μου, για τη σχέση μας, για να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Και αυτό ακριβώς έκανα!

      Ταξίδια, βόλτες, έξοδοι, ποτά, γέλια και καλοπέραση! Αποφάσισα να χαρώ τη ζωή μου, γιατί, όσο κι αν πονούσα, η ζωή συνέχιζε να έχει όμορφες στιγμές που δεν ήθελα να χάσω.

      Ο καιρός πέρασε και τον Νοέμβριο του 2025 αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε ξανά.

      Και πάλι θετικό τεστ! Και πάλι χαρά! Αυτή τη φορά σκεφτόμουν: «Τι μπορεί πια να πάει στραβά; Δεν γίνεται να είμαι τόσο άτυχη!».

      Κι όμως…

      Στην 6η εβδομάδα, ξανά αίμα. Ξανά αγωνία. Ξανά φόβος. Ξανά θυμός. Όλα τα συναισθήματα που πίστευα πως είχα αφήσει πίσω μου επέστρεψαν μέσα σε μια στιγμή.

      Και τότε, κορίτσια μου, τράβηξα το λαχείο. Το ένα στις 30.000.

      Ετερότοπη κύηση.

      Δίδυμη εγκυμοσύνη. Ένα μωράκι μέσα στη μήτρα και ένα δεύτερο στη δεξιά σάλπιγγα.

      Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε υποψιαστεί τίποτα, αφού στον υπέρηχο είχε ήδη φανεί ο ενδομήτριος σάκος.

      Έφτασα στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους και αιμορραγία. Η δεξιά σάλπιγγα είχε υποστεί ρήξη και είχα εσωτερική αιμορραγία.

      Φοβήθηκα πολύ. Έκλαψα πολύ. Δεν ήξερα τι θα μου ξημέρωνε.

      Δυστυχώς, ούτε το μωράκι που βρισκόταν μέσα στη μήτρα τα κατάφερε.

      Ξύπνησα από το χειρουργείο χωρίς τα μωράκια μου και χωρίς καμία από τις δύο σάλπιγγες.

      Σωματικά, ευτυχώς, ανάρρωσα γρήγορα. Ψυχολογικά, όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Εμφανίστηκαν κρίσεις πανικού και κατάλαβα πως χρειαζόμουν βοήθεια. Απευθύνθηκα σε ειδικό, ακολούθησα θεραπεία και πήρα φαρμακευτική αγωγή, την οποία διέκοψα πριν από λίγες εβδομάδες.

      Δεν ήταν εύκολο. Καθόλου εύκολο. Αλλά σιγά σιγά άρχισα να ξαναβρίσκω τον εαυτό μου.

      Και κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα.

      Χωρίς σάλπιγγες, η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι πλέον ο μοναδικός μας δρόμος.

      «Μην καθυστερείς», μου είπε ο γιατρός. «Με ΑΜΗ 0,46 δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε πολύ».

      Και δεν θα περιμένω!

      Αύριο ξεκινάω τα φάρμακα της διέγερσης.

      Στα 39 μου, με χαμηλή ωοθηκική εφεδρεία, τρεις εγκυμοσύνες που δεν προχώρησαν, δύο χειρουργεία και πολλές δύσκολες στιγμές στην πλάτη μου, είμαι εδώ. Όρθια. Αισιόδοξη. Και έτοιμη να προσπαθήσω ξανά.

      Δεν ξέρω πόσα ωάρια θα καταφέρουμε να πάρουμε. Δεν ξέρω πόσα εμπόδια μπορεί να συναντήσουμε ακόμα. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε με την πρώτη.

      Ξέρω όμως πως δεν έχω χάσει την πίστη μου.

      Πιστεύω στο σώμα μου. Πιστεύω στην επιστήμη. Πιστεύω στον γιατρό μου. Και πάνω απ’ όλα πιστεύω πως αξίζει να προσπαθήσω.

      Ελπίζω να τα καταφέρω. Και βαθιά μέσα μου πιστεύω πως θα τα καταφέρω.

      Ίσως ο δρόμος να είναι δύσκολος. Ίσως χρειαστεί να περπατήσω λίγο παραπάνω από άλλες γυναίκες για να φτάσω εκεί που ονειρεύομαι. Αλλά θα τον περπατήσω!

      Κορίτσια μου, αν κάτι θέλω να κρατήσετε από την ιστορία μου, είναι πως καμία μας δεν είναι μόνη της σε όλο αυτό.

      Επιτρέψτε στον εαυτό σας να λυγίσει, να κλάψει, να θυμώσει, να κουραστεί. Δεν χρειάζεται να είμαστε δυνατές κάθε μέρα. Αλλά μην ξεχνάτε να ζείτε, να γελάτε, να αγαπάτε και να χαίρεστε όλα τα υπόλοιπα όμορφα πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας.

      Η ζωή μας δεν αρχίζει τη μέρα που θα κρατήσουμε ένα μωρό στην αγκαλιά μας. Η ζωή μας συμβαίνει και τώρα. Και αξίζει να τη ζούμε!

      Εύχομαι ολόψυχα σε καθεμία από εσάς να αποκτήσει το μωράκι που τόσο λαχταρά. Να γεμίσουν οι αγκαλιές σας και τα σπίτια σας με παιδικά γελάκια.

      Κι εγώ ελπίζω κάποια μέρα να επιστρέψω εδώ και να σας γράψω πως, τελικά, ήρθε και το δικό μας θαύμα. 

      Μέχρι τότε, συνεχίζουμε με πίστη, ελπίδα και αγάπη!

      Συγγνώμη για το τεράστιο σεντόνι! Ήθελα απλώς να τα πω κάπου που ξέρω πως θα με καταλάβουν. 

      Σου εύχομαι να πανε όλα καλα .Μέσα απο την ψυχη μου. 

Recommended Posts


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκαν
Κορίτσια τι κάνετε;

Εμείς είμαστε καλά. Κάναμε την β επιπέδου όλα καλά Δοξα Τω Θεό.

Η μικρή είναι 580γρ και υπερκινητικη.

Είχε τα πόδια στο κεφάλι της και τα έβαζε και στο στόμα της.

Κομανετσι την έλεγε ο γιατρός.

Μπράβο κοριτσάκι μου.


pregnant-1377147600z4z1389852000z0.png
Δημοσιεύτηκαν

Καλησπέρα κορίτσια!

Σήμερα δεν μπορούσα να σηκωθώ απ'το κρεβάτι. Νύσταζα όλη μέρα! Άργησα το πρωί να σηκωθώ, το μεσημέρι ξανακοιμήθηκα και σκέφτομαι από τώρα τον βραδυνό ύπνο! Απαπαπα....

Τωρα στην εγκυμοσυνη χρειαστηκε να το αυξησεις; Ποσο ειναι η tsh σου; Και πως πας απο ταχυπαλμιες κ αρρυθμιες ;

Όταν διαπιστώσαμε την εγκυμοσύνη η tsh ήταν εκτός ορίων κι έπαιρνα το T4 των 100mg. Στις τελευταίες αιματολογικές είχε πέσει η tsh στο 0,07 και μου μείωσε το T4 σε 88μg. Τώρα θα πάω την Τετάρτη να με εξετάσει, να δει τα αποτελέσματα της β' επιπέδου και την καμπύλη γλυκόζης (την κάναμε νωρίτερα μετά τη σύμφωνη γνώμη των δύο γιατρών προληπτικά). Αρρυθμίες γενικά δεν έχω. Ταχυπαλμίες αρχίζουν και με πιάνουν ώρες-ώρες μέσα στην ημέρα ιδιαίτερα το βράδυ.


GP3ap2.png
dEK1p3.png
Δημοσιεύτηκαν

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ!

Νομιζω οτι μετα την β επιπεδου ισως ηρεμισουμε λιγακι!!!

Ευτυχως η μικρη μου πασχαλιτσα ειναι χορευταρου και με ηρεμει!!!

Αλλωστε το εχουν πει και οι γιατροι μου...

Στην β επιπεδου για να τα μετρησουμε ολα καναμε μιαμιση ωρα!!!

Δεν καθοταν πουθενα!!!

Εχουμε και 3d φωτογραφια το μουτρακι μας την ωρα που χασμουριομαστε!!!

Κοριτσια ειμαι ερωτευμενη με την κορη μου!!!!

Αχχχ βαχχχ!!!!:D:D:D:D


jPnnp3.png

P92Ip3.png


Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν
Καλησπέρα κι από εμένα!! Πόσο χαίρομαι που σας βρήκα!! Όπως φαίνεται και από το username με λένε Ελένη, είμαι από την Πάτρα και περιμένω τον μπέμπη μου μέχρι τις 14/5!!

Καλώς ήρθες Ελένη!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον μπέμπη σου!!!!


wG4Ep3.png
Δημοσιεύτηκαν

Κοριτσια εχετε ετοιμασει την προικα του μωρου?κουνια κλπ?

Εγω τιποτα ουτε μαγαζια εχω παει,αυτες τις μερες κοιταω λιγο στο ιντερνετ!


xps5p3.png
Δημοσιεύτηκαν

Καλημέρα κορίτσια!! Anna84 εμείς πήγαμε σε αρκετά μαγαζιά να δούμε κούνια, στρώμα, προίκα, μπανάκι κ καρότσι κ καταλήξαμε σε ένα μαγαζί στο Περιστέρι. Αρχές Φεβρουαρίου θα πάμε να τα κλείσουμε για να τα έχουμε μέχρι τέλη Μαρτίου...


wG4Ep3.png
Δημοσιεύτηκαν

Μωράκια Μαΐου 2014

Mummy_cool ~ 2/5 - κορίτσι

anna84 ~ 3/5 - αγόρι - Ρέα

sofia12 ~ 7/5 - αγόρι - Λητώ

olive ~ 10/5 - κορίτσι - Ιασώ

NATASA83 ~ 10/5 - κορίτσι - Γαία

_Aristea ~ 18/5 - αγόρι - Λητώ

maraki 83 ~ 19/5 - αγόρι - Λητώ

i want to be mama ~ 19/5 - κορίτσι - Γ.Ν. Ρεθύμνου

Smurfita ~ 22/5 - κορίτσι - Γαία

babyofmine~23/5- αγόρι- Γένεσις

SnowFlake ~ 27/5 - κορίτσι - Γ.Ν. Ρόδου

μαριακου ~ 29/5 - κορίτσι - Ιασώ

arandr ~ 31/5 - κορίτσι - Γαία

christy1984 ~ 5/6 - αγόρι

Soulio ~


7w9qp3.png                       25/11/11 & 14/05/14                         


Διαφημίσεις


Δημοσιεύτηκαν

Καλησπερα κοριτσια!

Ελενη καλωσηλθες με το καλο να ερθει το μωρο σου!!

mama πολυ χαρηκα που ηταν καλη η β' επιπεδου σας.. Ηρεμησες τωρα;

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!!

Η καμπυλη ρε μανες ποτε γινεται συνηθως;

Στο γιατρο θα παμε την επομενη εβδομαδα και φανταζομαι οτι τοτε θα μου τη γραψει.


7w9qp3.png                       25/11/11 & 14/05/14                         

Δημοσιεύτηκαν
Καλησπέρα κι από εμένα!! Πόσο χαίρομαι που σας βρήκα!! Όπως φαίνεται και από το username με λένε Ελένη, είμαι από την Πάτρα και περιμένω τον μπέμπη μου μέχρι τις 14/5!!

Γεια σου Ελενη καλωσηρθες!Με το καλο το μπεμπακι σου.Ειναι το πρωτο?


vkYEp3.pnguPPIp3.png
Δημοσιεύτηκαν

Και μολις φτασαμε σπιτι μας απο το μαιευτηριο,εχω πονους κατω χαμηλα και ενα μουδιασμα,τελικα ομως δεν ηταν συσπασεις ευτυχως,ξεκουραση ειπε ο γιατρος,μαλλον το παρακανα μα τις δουλειες.παντως συγκινηθηκα κοριτσια γιατι σε 3 μηνες παλι θα μα στε εκει αλλα αυτη τη φορα θα εχουμε και τον μπεμπη αγκαλια και οχι στην κοιλια χαχαχα.ο μπεμπης μας ζυγιζει σχεδον 1 κιλο,εσας?


xps5p3.png
Δημοσιεύτηκαν
Strumfita μια απτα ιδια και εγω,ολη μερα κοιμαμαι και δεν κανω σχεδον τιποτα.

Εμεις εχουμε πητ 3/5 και γενναμε στο ρεα :-P

Kαλωσηρθες Αννα στην παρεα μας.Με το καλο το μωρακι σου !Τι εχουμε;


vkYEp3.pnguPPIp3.png

Διαφημίσεις


×
×
  • Δημιουργία νέου...