Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Τεράστιο κουκλόσπιτο

Recommended Posts

Το κουκλόσπιτο είναι καινούριο και είναι μια ευκαιρία για όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει ένα συλλεκτικό κομμάτι (εφόσον ολοκληρωθεί) ή να δημιουργήσει κάτι που είχε μεράκι από μικρός, να το πετύχει. Εϊναι τριώροφο δίπτυχο. Από ανθεκτικό γιασενίτ. Ακόμη και να βραχεί δεν έχει πρόβλημα. Είναι Μακεδονικού τύπου και δεν πρόκειται να βρείτε ίδιο στην αγορά γιατί είναι χειροποίητο. Το ύψος είναι περίπου 1 μέτρο και το πλάτος περίπου 1.7 μέτρα. Αν είστε εσείς ή ο άντρας σας μερακλήδες μπορείτε να το ολοκληρώσετε (ξύσιμο, βάψιμο, να βάλετε 'κεραμίδια' κλπ) και να το μεταπωλήσετε.

Αν το θέλετε ως παιχνίδι έχει κάποια αξία μέχρι 300-400 ευρώ. Δεν είναι από χαρτονόξυλο αλλά από ξύλο θαλάσσης. Μπορεί να βραχεί και δεν παθαίνει τίποτα. Αν σκέφτεστε να το φτιάξετε και να το μεταπωλήσετε στην αγορά (πχ ebay) οι τιμές ξεκινάνε σε αυτού του είδους τα κουκλόσπιτα από 1000 δολάρια και φτάνουν τις 30000, ανάλογα με την επίπλωση, τη δουλειά και την λεπτομέρεια. Εγώ το αγόρασα για τα κορίτσια μου με σκοπό να το φτιάξω αλλά τελικά δεν βρήκα ποτέ χρόνο..

Το πουλάω 100 ευρώ, είναι ευκαιρία και ακόμη κι αν δεν θέλετε να επενδύσετε άλλο χρόνο και χρήμα μπορείτε απλά να το ξύσετε λίγο για να μην έχει αδρά σημεία και να το αφήσετε ως έχει να παίζουν τα παιδιά σας. Περιττό να πω ότι χρειάζεται να έχετε χώρο γιατί είναι μεγάλο ειδικά όταν είναι ανοιχτό.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο σπίτι μου στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης και η παραλαβή θα γίνει απο εδώ. Δεν νομίζω να στέλνεται εκτός πόλης, θα πρέπει αν ενδιαφέρεται κάποιος εκτός Θεσσαλονίκης να έρθει να το πάρει ή να κανονίσει κάτι με κάποια μεταφορική.

1b3b.jpg

0mlo.jpg

1w71.jpg

xJh0p3.png

aoS4p3.png

• 1 χρόνο μετά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...