Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

    • Just now, a miracle please είπε:

      Εμένα απο τα 39 μου λένε για την ηλικία. Μετα την πρώτη μου αποβολή. Κάθε τι έχει να κάνει με την ηλικία σε κάθε συζήτηση. 

      Σου εύχομαι να πραγματοποιηθούν τα όνειρα σας.

       

      Αχ κορίτσι μου άστους να λένε μην σε παίρνει από κάτω...όλα θα πάνε καλά θα το δεις ... και του χρόνου πρώτα ο Θεός θα έχουμε το νινακι μας στην αγκαλιά μας ,ότι χρειαστείς στείλε μου 

      • Μου αρέσει 1
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

      Κορίτσια ειμαι ν τρελαθώ!! Δεν αντέχω άλλο! Όλα τα κουλά να συμβαίνουν σε εμένα! Να φτάνω στη πηγή κ να μην μπορώ να πιω!!

      Μόλις γύρισα από το  γιατρό, το εμβρυακι χωρίστηκε, είναι στον ίδιο σάκο κ όπως μας είπε μοιράζονται τον ίδιο πλακούντα!!! Πράγμα που δεν είναι καλό.....ο γιατρός είπε να κρατώ μικρό καλάθι καθώς αυτή η περίπτωση οδηγεί σε αποβολή κ αν σε περίπτωση μείνουν κ τα 2 γεννιούνται με συγγενείς ανωμαλιες!!

      Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου, κλαίω από το ιατρείο, δε μπόρεσα να κρατηθώ να φύγω με τον άντρα μου  σε 2 βδομάδες θα πάω ξανά.

      Κορίτσι μου δεν ξέρω τι να σου πω πάνω σε αυτό το θέμα όπως τα υπόλοιπα κορίτσια όμως ελπίζω μέσα από τη καρδιά μου να πάνε όλα καλά και να μεγαλώσουν τα μωράκια σου σωστά. Οντως από δω κ πέρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ παρα μόνο να είσαι όσο πιο ήρεμη μπορείς. 🧡 Και θα συμφωνήσω να ζητήσεις ραντεβού λίγο νωρίτερα στο γιατρό σου.

Ελεονόρα;


elieva

Recommended Posts


Διαφημίσεις

Καλησπέρα,

Την αδερφή μου την γράφουμε Ελεωνόρα.

Γιορτη δεν είχε μέχρι πρότινος, τώρα την γιορτάζουμε στις 21/5 την ημέρα των Ισαποστόλων Κων/νου και Ελένης.

Κανονικά όμως που ρώτησα ιερέα μου για τη γιορτή, μου είπε ότι δεν έχει γιορτή κι αν θέλουμε μόνο των Αγίων Πάντων.

Με το καλό η β'άπτιση σας

Α! Εμένα πάντα μου άρεσε το όνομα της αδερφής μου, αν και τότε ήταν πολύ, πολύ σπάνιο, μόνο η Νόρα Βαλσάμη και η Νόρα Κατσέλη ήταν γνωστές

Link to comment
Share on other sites

Εμενα έτσι ελεγαν την προ-γιαγιά μου και επειδή στο πρωτο παιδί δώσαμε τα ονόματα των 2 γιαγιάδων - που να ήξερα τότε ότι θα αποκτήσω δευτερο κορίτσι- ψαχνω πιο πίσω. Και γω είδα στο εορτολόγιο ότι γιορτάζει 21/5 αλλά δεν ήξερα αν ισχυει.

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...