Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

TFK καρότσι για τρέξιμο


Recommended Posts

πωλείται παιδικό καρότσι joggster x της γερμανικής εταιρίας TFK για τρέξιμο και όχι μόνο. είναι χρησιμοποιημένο ελάχιστες φορές έχει όμως χαλασμένα 2 από τα φερμουάρ του, οπότε η τιμή του είναι ιδιαίτερα χαμηλή στην προσφορά μου.

Η λειτουργικότητα του όμως είναι άψογη στα φρένα και στην οδήγησή του. Έχει τρεις ρόδες με αέρα (η μπροστινή σταθερή για μεγαλύτερη ασφάλεια στα τρέξιμο) μπορεί όμως να αλλάξει με μία κίνηση και από καρότσι με τρεις ρόδες να γίνει καρότσι με 4!!! Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλώ δείτε τα αμέτρητα αξεσουάρ που υπάρχουν στην ιστοσελίδα της εταιρίας!!! Το χρώμα του είναι καφέ με μαυρο, εξαιρετικό!!! Η χειρολαβή του προσαρμόζεται ανάλογα με το ύψος του γονιού και είναι σχεδιασμένη με ιδιαίτερα εργονομικό τρόπο για μεγαλύτερη άνεση κατά την διάρκεια της βόλτας.

Ο σκελετός του είναι από αλουμίνιο και έχει δισκόφρενα για ευκολία στον χειρισμό καθώς τρέχουμε. Τα συγκεκριμένα καρότσια είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στην Γερμανία και όχι μόνο... έχει ενσωματωμένη κουνουπιέρα η οποία διπλώνει μέσα στην κουκούλα για να την έχετε πάντα μαζί σας και μπάρα ασφαλείας αποσπώμενη για μεγαλύτερη ευκολία. κατάλληλο από νεογέννητο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για την εταιρία www.buggy.de και

Η αρχική του τιμή ξεπερνάει τα 500 ευρώ, λόγω όμως ελαττώματος στα φερμουάρ και μόνο (και όχι στον σκελετό ο οποίος είναι ΑΨΟΓΟΣ και ελάχιστα χρησιμοποιημένος) και για όποιον μπορεί να το επιδιορθώσει αλλάζοντας απλά τα φερμουάρ μόνο στα 150 ευρώ!!

Παρακαλώ για λεπτομέρειες μη διστάσετε να κάνετε ερωτήσεις.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 35
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

είναι χρησιμοποιημένο ΕΛΑΧΙΣΤΑ οπότε ο σκελετός του και η λειτουργία του είναι σαν καινούρια. Η τιμή του είναι τόσο χαμηλή μια και πρόκειται για ελαττωματικό προιόν(μόνο τα φερμουάρ και τίποτε άλλο!!!). (αρχική 500). Για όποιον ενδιαφέρεται και θέλει να το επιδιορθώσει είναι ευκαιρία. Αν δεν καταφέρω να το πουλήσω έτσι όπως είναι θα το επιδιορθώσω εγώ, η τιμή του όμως θα ανέβει.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 2 εβδομάδες μετά...

το καρεκλάκι για stokke xplory πουλήθηκε! Διαθέσιμοι ακόμοι οι καινούριοι στο κουτί τους αντάπτορες για το καρεκλάκι αυτοκινήτου maxi cosi, αλλά και το καροτσάκι για τρέξιμο TFK. σκέφτομαι να το πάω για αντικατάσταση σο φερμουάρ του η ΄'ιδια, οπότε όποιος ενδιαφερεται για πιο οικονομικά θα μπορούσε να το πάρει τώρα. διαφορετικά θα ανεβάσω κατά πολύ την τιμή του.

Σημειώνω ότι πέρα από το συγκεκριμένο πρόβλημα το καρότσι είναι ελάχιστα χρησιμοποιημένο, και όλοι οι μηχανισμοί του λειτουργούν άψογα. το συγκεκριμένο φερμουάρ χρηρ. ώστε να ανεβαίνει το κάθισμα σε πιο όρθια θέση.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις



Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...