Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

      Νομίζω ο προεμφυτικος θα σου δώσει αρκετές απαντήσεις. Κρυφή ενδομητριωση Κ να μένεις έγκυος εύκολα δεν έχω ακούσει να σου πω την αλήθεια . Ίσως εάν επαναλαβεις τις εξετάσεις για καθεξιν αποβολές υπάρχει τμήμα στο Έλενας μπορείς να κάνεις δωρεαν. Εγώ ανεξήγητες καθεξιν αποβολές Κ υπογονιμότητα έχω ακούσει για κρυφό διαβήτη . Δηλαδή το ζάχαρο φαινόταν φυσιολογικό ή ότι ρυθμίζετε φυσιολογικα Κ τελικά δεν ήταν χρειάστηκαν κορυφαίοι ενδοκρινολόγοι για να το λύσουν . 

      @Melusa54 συμφωνώ με την Λινά στο Ελενας να πας! 

Αφιέρωμα Inglesina: Trilogy & Trip


admin

Recommended Posts

Trilogy! Τρεις διαφορετικές λειτουργίες για μία μοναδική αγάπη! Το Trilogy είναι το νέο εξαιρετικά πρακτικό και εύκολο στην οδήγηση Σύστημα μεταφοράς της Inglesina!

Προσφέρει μία καθαρή και μοντέρνα γραμμή με νέα στυλάτα και σοφιστικέ χρώματα και πάνω από όλα με τεχνικές προδιαγραφές που το καθιστούν το ιδανικό προϊόν για τους απαιτητικούς γονείς, οι οποίοι αναζητούν ένα Σύστημα Μεταφοράς άνετο και πρακτικό για κάθε περίσταση.

Όλες οι δραστηριότητες γίνονται πιο εύκολες με το Trilogy.

Οι τροχοί του είναι εξοπλισμένοι με μεταλλικά ρουλεμάν διευκολύνοντας τις βόλτες σας και ο μηχανισμός που ρυθμίζει τις περιστρεφόμενες ρόδες βρίσκεται στις άκρες των δαχτύλων σας!

Ο τρόπος που ανοίγει και κλείνει το καρότσι είναι ίσως το σημαντικότερο χαρακτηριστικό και με το Trilogy αυτό γίνεται μόνο με το ένα χέρι, χρησιμοποιώντας τον κεντρικό μοχλό.

Όλα τα στοιχεία που αποτελούν αυτό το Σύστημα Μεταφοράς είναι πανεύκολο στο να τοποθετηθούν ή να αφαιρεθούν από το σκελετό, κάνοντας την εναλλαγή πολύ άμεση και γρήγορη!

Το πορτ μπεμπέ, το οποίο είναι σχεδιασμένο και για χρήση στο αυτοκίνητο, είναι το ίδιο μέγεθος με ένα κλασσικό πορτ-μπεμπέ.

Το πορτ μπεμπέ διαθέτει σύστημα ανάκλισης με μοχλό που βρίσκεται απο κάτω, με το οποίο εύκολα μπορείτε να ρυθμίσετε την κλίση του πάνω μέρος του σώματος του μωρού, πχ σε μωρά που έχουν παλλινδρόμηση!

Η θέση του καροτσιού είναι αναστρέψιμη, δίνοντας τη δυνατότητα της μεταφοράς του μωρού είτε με φορά προς τους γονείς, είτε προς τον δρόμο.

Το κάθισμα αυτοκινήτου HuggyMultifixGroup 0+, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από νεογέννητο, είτε στο αυτοκίνητο, είτε πάνω στο καρότσι είναι το τρίτο στοιχείο που ολοκληρώνει το Trilogy της Inglesina!

Στη φετινή Collection, στο Trilogy δίνεται η δυνατότητα επιλογής σκελετού, τόσο σε χρώμα (άσπρο ή γκρι), όσο και ανάμεσα σε μία ενιαία χειρολαβή ή σε δύο μεμονωμένες!

To Trilogy διατίθεται και ως μεμονωμένο καρότσι περιπάτου.

trilogy_colours.jpg

Update 9/10/13 Προσοχή, τα παραπάνω χρώματα (Lampone, Vinile, Tulipano, Marina, Betulla) υπήρχαν στην πρώτη συλλογή που κυκλοφόρησε τέλος 2012/αρχές του 2013.

Τώρα, διατίθεται πλέον στα ΝΕΑ χρώματα στην σειρά που εμφανίζονται:

Canapa, Platino,

Ischia, Marina ,

Caffe, Fluo Navy,

Fluo Ecru

new_trilogy_colours_samples.jpg

Κάθε χρωματισμός έχει το δικό του σέτ, Πορτ-μπεμπέ, Καθισματάκι αυτοκινήτου, Καρότσι, Τσάντα. Η τσάντα κρεμιέται με ειδικά πιαστράκια στα χερούλια - έτσι έχετε 2 χώρους αποθήκευσης: κάτω από το καρότσι και στην τσάντα, με τα χέρια σας ελεύθερα.

new_trilogy_colours.jpg

Οι δικές μας σημειώσεις:

  • Ανοιγοκλείνει με μία κίνηση, με το ένα χέρι - μπορείτε πραγματικά δηλαδή να το ανοίξετε με το μωρό σας στο χέρι.
  • Πλήρη ανάκληση 100% για την απόλυτη και υγιή ξεκούραση του παιδιού σας (προσοχή - ελάχιστα καρότσια έχουν 100% ανάκλιση).
  • Κατεύθυνση του καθίσματος είναι και πίσω και προς τα μπρός. Για ποιό λόγο να βιαστείτε να το γυρίσετε μπροστά; Ειδικά τα πρώτα δύο έτη τα μωρά ηρεμούν περισσότερο απο όλα, βλέποντας αυτόν που τα φροντίζει!

  • Περιλαμβάνεται (στο φούλ σετ καρότσι/πόρτ μπεμπέ/κάθισμα αυτοκινήτου 0-13kg) ποδόσακος για κρύο, κάλυμμα βροχής, τσάντα, cup holder.
  • Για παιδιά απο 0-36μηνών, βάρος 9,5 κιλά το καρότσι μαζί με το κάθισμα
  • Διαστάσεις : 36,5 x 97 x 48 κλειστό --56,5 x --107 x 83 ανοιχτό
  • Καθαρίζει και στεγνώνει πολύ εύκολα ακόμα και μετά απο μακρόχρονο τάισμα στο καρότσι (πχ στις διακοπές). Καθαρίστε το απλώς με σαπούνι και νερό, το βράδυ, και το πρωί να είναι σαν καινούριο.
  • Οι μπροστινές ρόδες, κλειδώνουν ευθεία για δύσκολες διαδρομές ή ξεκλειδώνουν για εύκολη μετακίνηση.
  • Αγαπημένο μας χρώμα είναι το άσπρο/μπέζ με άσπρο σκελετό (betulla)!
  • Σε κάθε χρώμα μπορείτε να επιλέξετε είτε μαύρο είτε άσπρο σκελετό! Εμείς, ψηφίζουμε άσπρο!
  • Εξαιρετικά βολικές λεπτομέρειες είναι - η εύκολα προσαρμοζόμενη χειρολαβή, στο ύψος του γονέα, το σκέπαστρο που χωρίζεται και καλύπτει πάντα το μωρό απο όποια γωνία και να προέρχεται ο αέρας ή ο ήλιος (δεν θα χρειαστείτε παρασόλ/ομπρέλα!).
  • Κλείνει είτε με είτε κ χωρίς το καθισματάκι του καροτσιού. Αυτό αυξάνει τις δυνατότητες μεταφοράς ανάλογα το αυτοκίνητο/τις ανάγκες σας. Για μεγάλα ταξίδια κλείστε τα ξεχωριστά. Για τις καθημερινές βόλτες και μπές/βγές, κλείστε το ως έχει.
    Ζητήστε να σας το δείξουν σε κατάστημα!
  • Αξίζει 100% και ώς σκέτο αναπαυτικό καρότσι περιπάτου, εξαιτίας της 100% ανάκλισης, του σκεπαστρου, κλεισίματος και βάρους!

Εδώ δείτε την ανάκλιση 100% και το καρότσι κλεισμένο (μαζί με το κάθισμά του):

new_trilogy_sleep_fold.jpg

Εδώ δείτε επίσης το κλείσιμο του καροτσιού μαζί με το κάθισμά του (αριστερά): αν είσαστε μόνοι, δεν υπάρχει βοήθεια τριγύρω και θέλετε να ανεβάσετε το καρότσι επάνω σε σκάλες, αυτό είναι εξαιρετικά βοηθητικό. Δεξιά βλέπετε τον άσπρο σκελετό κλεισμένο (χωρίς το κάθισμα):

trilogy_fold_car.jpg

Δείτε την ανάκλιση 100% ( η πλάτη έρχεται ακριβώς στην ίδια ευθεία) αλλά και το σκέπαστρο το οποίο ξεχωρίζει απο την πλάτη και μετακινείται εκεί που το θέλετε (πχ να κρυψει κάποιο ενοχλητικό φώς) με ένα χέρι.

inglesina_night_2.jpg

Εδώ μπορείτε να δείτε το Huggy κάθισμα αυτοκινήτου (0-13 κιλά) που ταιριάζει στον σκελετό του καροτσιού:

trilogy_huggy.jpg

Κάλυμμα βροχής

new_rain_Cover_trilogy.jpg

Λεπτομέρεια κλεισίματος port-bebe

new_canopy_portbebe.jpg

Το ενιαίο χερούλι :

new_trilogy_handle_detail.jpg

-------------------------

TRILOGY Jeans SPECIAL EDITION με Jean και fluo λεπτομέρειες!

trilogy_jeans.jpg

Δελτίο τύπου Trilogy Jeans: Το TRILOGY JEANS είναι η Special Edition του ΤRILOGY System της ιταλικής εταιρίας Inglesina, που ανταποκρίνεται στις πιo εκλεπτυσμένες απαιτήσεις των φανατικών της μόδας! Είναι αναμφισβήτητα ένα «must-have» ! Από ύφασμα Jean, διατίθεται σε δύο χρωματικές επιλογές, μπλε και μπεζ με διακριτικές fluo λεπτομέρειες! (Μπλε σκούρο με fluo πράσινες λεπτομέρειες, ή μπεζ με fluo πορτοκαλί λεπτομέρειες). Με το TRILOGY JEANS, οι καθημερινές δραστηριότητες αποκτούν κομψότητα, γίνονται εύκολες και απλές!

Το TRILOGY JEANS, κατασκευάζεται εξʼ ολοκλήρου στην Ιταλία και είναι ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Μεταφοράς τελευταίας γενιάς, που προσφέρει στη μητέρα και το μωρό την απόλυτη άνεση, συνδυάζοντας την πρακτικότητα με μοντέρνο design και στυλ.

Το TRILOGY JEANS System αποτελείται από: Ένα άνετο πορτ-μπεμπέ, το οποίο είναι σχεδιασμένο και για χρήση στο αυτοκίνητο! Καρότσι με αναστρέψιμη θέση, η οποία δίνει τη δυνατότητα της μεταφοράς του μωρού είτε με φορά προς τους γονείς, είτε προς τον δρόμο! Το κάθισμα αυτοκινήτου Huggy Multifix Group 0+, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε στο αυτοκίνητο, είτε απευθείας πάνω στο καρότσι! Και τέλος, από την τσάντα-αλλαξιέρα πλήρους επένδυσης με πολλές και βολικές θήκες αποθήκευσης!

Τεχνικές προδιαγραφές Trilogy :

http://parents.org.gr/images/upload/inglesina_trilogy_tech.pdf

Επισκεφτείτε το www.inglesina.gr για περισσότερες πληροφορίες για προϊόντα της Inglesina και μείνετε συντονισμένοι στο

www.facebook.com/InglesinaGR για να ενημερώνεστε πρώτοι για τη νέα Collection, αλλά και τους διαγωνισμούς μας!

4mOCW4dX0vU

Backstage Video:

PJYiJL7JET8

A.N.G. SALES ΕΠΕ • Ηφαίστου 1 & Κυκλάδων 153 54, Γλυκά Νερά Αττικής

Τηλ.: 210 66 18 770 • Fax: 210 66 17 242 • info(at)angsales.com

http://www.angsales.comkarotsaki karotsi bastouni mpastouni mpastoyni τριπ ινγκλεσινα ιγκλεσινα μπαστουνι sistima systima set metaforiko metafora kathismataki aytokinitou autokinhtou aytokinitoy xagy hagy haggy ενιαίο χερούλι eniaio xerouli xeirolavi xeirolabi χαγκι νεογνό neogennito moro πορτ-μπεμπε, αναστρέψιμο, huggy, trio, τριο, τριπλο

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Trip! Ένα ελαφρύ και compact καρότσι με μοντέρνο design από την Inglesina!

Το Trip διαθέτει πολυάριθμα αξεσουάρ με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Ο λιτός και σπορ σχεδιασμός του με μία μεγάλη επιλογή χρωμάτων κάνουν αυτό το προϊόν ελκυστικό και ταυτόχρονα πρακτικό.

Το σύστημα κλεισίματος σαν ομπρέλα και το μειωμένο βάρος του διευκολύνουν τους γονείς στις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Κατά τις ηλιόλουστες μέρες το πρόσθετο αλεξήλιο στην κουκούλα προστατεύει το παιδί από τον ήλιο, ενώ το αδιάβροχο το προστατεύει από τις ξαφνικές αλλαγές του καιρού.

Με το Trip το μωρό σας είναι πάντα προστατευμένο και άνετο, χάρη στην προστατευτική μπάρα, την ανακλινόμενη πλάτη και το ρυθμιζόμενο υποπόδιο!

trip_colours.jpg

Update 9/10/13 Προσοχή, τα παραπάνω χρώματα υπήρχαν στην προηγούμενη συλλογή που κυκλοφόρησε αρχές του 2013.

Τώρα, διατίθεται πλέον στα ΝΕΑ χρώματα : Nautica, Chilli, Zucca, Magenta, Caffe, Platino, Marina:

new_trip_colours_details.jpg

new_trip_colourdetail_inside.jpg

new_trip_colours.jpg

Η ανάκλιση+το ευέλικτο σκέπαστρο:

trip_detail_recline_shaddow.jpg

cnUrSOWM0z0

To απόλυτο καρότσι μπαστούνι με γούστο και πρακτικότητα!

Τεχνικές προδιαγραφές Trip :

http://parents.org.gr/images/upload/inglesina_trip_tech.pdf

A.N.G. SALES ΕΠΕ • Ηφαίστου 1 & Κυκλάδων 153 54, Γλυκά Νερά Αττικής

Τηλ.: 210 66 18 770 • Fax: 210 66 17 242 • info(at)angsales.com

www.angsales.com

Οι δικές μας σημειώσεις:

  • Για μωρά απο 6 -36 μηνών και παιδιά εώς 24,9 κιλά
  • Πανάλαφρο - 7 κιλά
    [προσοχή - δείτε και το νέο ελαφρύτερο καρότσι της Iglesina το NET - 5 κιλά- εδω: http://parentscafe.gr/showthread.php?t=31308]
  • Διαστάσεις: 28 x 105 x 37 κλειστό 49,5 x 109,5 x 76,5 ανοιχτό
  • Αξεσουάρ: cup holder και το κάλλυμα βροχής.
  • Σκέπαστρο ήλιου ιδανικά για το ζεστό καλοκαίρι της Ελλάδας - καθώς το σκέπαστρο μεταφέρεται ανεξάρτητα απο το υπόλοιπο του καροτσιού σε όλες τις κατευθύνσεις (αυτό γίνεται και στο trilogy). Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστείτε ομπρέλλα για τον ήλιο.
  • To σκέπαστρο όπως και το ίδιο το καρότσι είναι ιδιαίτερα φαρδύ και καλύπτει σωστά το παιδί, με άνεση.
  • Για αποθήκευση, εκτός του άνετου χώρου κάτω απο το καρότσι, υπάρχει και ευρύχωρη τσέπη στην πλάτη του καροτσιού.
  • Οι μπροστινές ρόδες, κλειδώνουν ευθεία για δύσκολες διαδρομές ή ξεκλειδώνουν για εύκολη μετακίνηση.
  • Το ύφασμα όπως και στο trilogy καθαρίζεται και στεγνώνει πανεύκολα - ότι πρέπει για το τάισμα στην εξοχή και στην παιδική χαρά χωρίς κανένα άγχος!

Μας άρεσαν και οι φωτογραφίες αυτού του review http://strollerqueenreviews.blogspot.gr/2012/08/inglesina-trip-review.html που το δείχνουν σε χρώμα μώβ / lampone* .

Προσοχή, το lampone ήταν στην προηγούμενη συλλογή που κυκλοφόρησε αρχές του 2013.

Τώρα, διατίθεται πλέον στα ΝΕΑ χρώματα : Nautica, Chilli, Zucca, Magenta, Caffe, Platino, Marina

karotsaki karotsi bastouni mpastouni mpastoyni τριπ ινγκλεσινα ιγκλεσινα ομπρελα, ελαφρυ μπαστουνι

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Δημιουργία νέου...