Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 1 hour ago, Anastasia14 είπε:

      Καλά έκανες και εκλεισες στον προηγούμενο γιατρό σου. Βέβαια, έχει ξαναειπωθεί, δεν κανουν όλοι οι γιατροί για όλους τους ασθενείς, και δυστυχώς κάποιοι από ένα εμβρυολογικό μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι και κάποια φεύγουν τρέχοντας. Να κάνεις αυτό που σου λέει το ένστικτό σου. Τώρα για αυτό που λέει η @Neverstop για το διάλειμμα, σαφώς και θα σε βοηθούσε ψυχολογικά, και οικονομικά υποθέτω, αλλά εμένα σε 2 μήνες η amh έπεσε στο μισο και η fsh ανέβηκε 2 μονάδες.. θέλω να καταλήξω ότι εμείς που πιεζόμαστε τοοοσο χρονικά πρεπει να τα ζυγίζουμε μέσα μας και να βλέπουμε τι ειναι σημαντικότερο για εμάς. Καλή επιτυχία σου ευχομαι ❤️

      Σε αυτό με την ΠΩΑ πώς σου έχουν θέσει διαγνωση; Σε ρωτάω γιατι ενδοκρινολόγος μου είπε πως όσο εχω σταθερους κυκλους με επιβεβαιωμενη ωορρηξία και όχι απαγορευτητκα υψηλές τιμές fsh κρατιέμαι! Ρώτησα ευθέως και το γυναικολόγο όταν ειχα φρικάρει με το εύθραυστο Χ αν θεωρείται ότι εχω ΠΩΑ και μου απάντησε πως ακομα όχι.

      Το καταλαβαίνω απόλυτα, και εγώ ένιωθα πως δεν πρέπει να αφήνω τον καιρό.. βέβαια ήμουν 39-40.. ξέρω πως και εγώ πιθανότατα δεν θα μπορούσα να κάνω διάλειμμα αλλά δικαιούσαι έστω ένα μικρό. Έστω ένα μήνα! Εμένα ο καλός κύκλος ήρθε ενάμισι χρόνο αφότου ξεκίνησα. Αν υπήρχε και ενδιάμεσα δεν το ξέρω καθώς άφηνα κενά λόγω του ότι έπαιρνα φάρμακα φουλ.

      Επίσης Η δεύτερη φάση του κύκλου εδώ Θεσσαλονίκη δεν παίζει, μόνο Αθήνα την ακούω συνήθως. 

      Αν έχει περάσει τρίμηνο κάντε και μια επανάληψη το dfi..  εσύ είσαι φουλ από εξετάσεις.

ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΣ ΚΕΦΑΛΙΟΥ


Γεωργιάννα

Recommended Posts

κΑΛΗΣΠΕΡΑ

Θα ηθελα να ρωτησω μηπως γνωριζει καποιος γιατι εχω πελαγωσει.

Ειμαι στην 23η εβδομαδα κυησης, και τις τελευταιες 2 φορες που πηγαμε στον γιατρο μας ειχε πει οτι ο μικρος μας ειναι σχετικα μικρουλης, αλλα οχι παθολογικα μικρος οποτε δεν εδωσα και πολυ σημασια.

Σημερα πηγαμε για Β επιπεδου και εβλεπα τον γιατρο μετραγε και ξαναμετραγε το κεφαλακι του μικρου. οποτε οταν τελειωσε η εξεταση αμς ειπε οτι η περιμετρος του κεφαλιου του ειναι καπως μικρη.

Ναι μεν η αναλογια περιμετρου κεφαλιου και κοιλιας ειναι καλη, αλλα δεν ειναι για την ηλικια της δικης μας κυησης. Εμεις ειμαστε 22 εβδομαδων και 5 ημερων και βαση των μετρησεων μας εβγαλε 21 εβδομαδων και 3 ημερων.

Ειναι γενικα μικρος βεβαια, ολες οι μετρησεις του ειναι για μικροτερο παιδι αλλα εδωσε μεγαλη σημασια στο κεφαλακι του. Μας ειπε να παμε και σε εναν ειδικο υπερυχογραφηστη για να εχουμε και δευτερη γνωμη αλλα εγω μεχρι τοτε, σε 9 μερες δηλαδη, θα σκασω.

Μηπως εχει κανεις καποια εμπειρια να με εμψυχωσει λιγο γιατι ολα μαυρα τα βλεπω!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλησπερα!

Εγω εχω ενα αγορακι που ειχε παθολογικη υπολοιπομενη αναπτυξη. Οταν γεννηθηκε στους 8 μηνες, ηταν σε μεγεθος 7 μηνων.

Πρωτον, οι υπερηχοι ειναι διαβοητοι για λαθη. Αν δεις στο χαρτακι που σου δινουν γραφει πχ. Μηκος μηριαιου χ.χχ 21w 3d +/- 10 μερες.

Θα σου ελεγα να μην ανησυχεις αδικα. Δεν ειναι ακριβης επιστημη :) :)

Παρε μια δευτερη γνωμη, εφ'οσον η *αναλογια* ειναι καλη, τοτε δεν εχεις προβλημα πιστευω.


Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, ηρθαν!!

bPp7p3.png

Το τελειως αναπαντεχο θαυματακι μας!!

Xkx4p3.png

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα!

Εγω εχω ενα αγορακι που ειχε παθολογικη υπολοιπομενη αναπτυξη. Οταν γεννηθηκε στους 8 μηνες, ηταν σε μεγεθος 7 μηνων.

Πρωτον, οι υπερηχοι ειναι διαβοητοι για λαθη. Αν δεις στο χαρτακι που σου δινουν γραφει πχ. Μηκος μηριαιου χ.χχ 21w 3d +/- 10 μερες.

Θα σου ελεγα να μην ανησυχεις αδικα. Δεν ειναι ακριβης επιστημη :) :)

Παρε μια δευτερη γνωμη, εφ'οσον η *αναλογια* ειναι καλη, τοτε δεν εχεις προβλημα πιστευω.

Έχει δίκιο η κοπέλα!!Εμένα το πρώτο μου παιδί στις μετρήσεις φαινόταν πολύ πιο μεγάλο απ ότι γεννήθηκε!!


wOR1p3.pngRs8Zp3.png

XNEVp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Πάντως αν θέλεις, επειδή εγώ είμαι μέλος στο parents, να το ανοίξω εγώ το θέμα και να παρακολουθείς τις εξελίξεις και ότι θέλεις να ρωτάς να μου το λες και να το γράφω, αν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα αυτό με τα χαράς να το κάνω γιατί είμαι και εγώ μανούλα 2 παιδιών και καταλαβαίνω το άγχος σου.


wOR1p3.pngRs8Zp3.png

XNEVp3.png

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...