Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παραμυθάκια με cd


Recommended Posts

Καλημέρα. Έχω ένα αγοράκι 18 μηνών και ψάχνω παραμυθάκια που να περιέχουν cd για να του βάζω να ακούει το παραμύθι που διαβάσαμε το βράδυ πριν κοιμηθεί.

Έχετε να μου προτείνετε κάτι καλό;

Link to comment
Share on other sites

  • 1 χρόνο μετά...

Διαφημίσεις

Πριν 4χρονια ο θεός μου χάρισε το μεγαλύτερο Δώρο του εσένα ,το ποιο όμορφο αγγελούδι που είχε στον παράδεισο το διάλεξε για εμένα και μου το έστειλε στην κοιλίτσα μου ,σαν και σήμερα πριν 4 χρόνια ήρθες στην ζωή μας και την έκανες ποιο όμορφη της έδωσες χρώμα !είμαι τόσο χαρούμενη που είμαι εγώ η μανούλα σου, σε ευχάριστο αγάπη μου που είσαι το παιδάκι μου ,για εμένα ήσουν πάντα το μεγαλύτερο μου Όνειρο ,όταν σε πρωτοείδα στον υπέρηχο έκανα σαν τρελή και να τώρα πια δεν είσαι μια ασπρόμαυρη φασταούλα στην οθόνη του υπέρηχου είσαι εδώ σε αγκαλιάζω και σε φιλάω ! ακόμα και στις ποιο δύσκολες στιγμές μου όταν απέβαλα εσύ ήσουν κοντά μου και με αγκάλιαζες και μου σκούπιζες τα δάκρια με τα δυο σου τα μικρά τα χεράκια και μου έλεγες μανούλα μην κλαις σε αγαπώ ,η αγκάλισα σου αν και είναι τόσο μικρούλα ομως χωράει όλο τον κόσμο και οταν με αγκαλιάζεις χάνομαι στα δυο σου τα χεράκια !αγάπη μου να είσαι πάντα γερή και δυνατή και χαρούμενη σε αγαπώ πολύ η μανούλα !όλες οι γυναίκες στον κόσμο να νιώσουν το μεγαλείο της μητρότητας και όλα τα παιδάκια να είναι πάντα γέρα και δυνατά η πανάγια να βάζει τα χέρια της σαν ασπίδα και να διώχνει πάντα κάθε κακό !


If you are looking for fast success in certkillerthen join today to 70-412 dumps find complete testking and pass passguide on first try. A person can pick www.hood.edu and University of Hawaii for its easiness.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Αν και καθυστερημένη απάντηση (τώρα γράφτηκα στο φόρουμ), έχω να σου προτείνω

τις εφαρμογές μας, που περιέχουν τετράδες από κλασσικά παραμύθια και μύθους του Αισώπου και είναι απολύτως ΔΩΡΕΑΝ για android!

Με αυτή την εφαρμογή, το παιδί σας έχει την δυνατότητα να βλέπει τις όμορφες εικόνες και να ακούει την κάθε ιστορία όσες φορές θέλει!

Μπορείτε να διαβάζετε τα παραμύθια στα αγγελούδια σας χωρίς να κουβαλάτε όλα τα βιβλία μαζί σας!

Είναι ιδανικό για tablet και κινητά android.

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...