Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Πως σας φαίνονται οι παρακάτω τιμές; 2η μέρα περιόδου. 

FSH 8.19

LH 5.29

E2 79.55

PRG 0.38

Ήταν να ξεκινήσω διέγερση σήμερα αλλά μου είπαν να πάω αύριο για υπέρηχο και αν είναι όλα καλά να ξεκινήσω αύριο. 

Μια χαρά είναι κορίτσι μου λίγο υψηλή η ε2 αλλά δεν νομίζω να έχεις θέμα 

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Επίσης με το που εμαθα οτι ειμαι εγκυος εκοψα τσιγάρο μαχαιρι!!!!!!!!!!

Καφε...μια βδομαδα πριν το μαθω δεν πολυηθελα...εεε απο τη μερα που το εμαθα δεν ξαναηπια...απλά δεν ξαναζητησε ο οργανισμος μου...!!

Το κουφο;;;Ημουν λατρης της ΙΟΝ αμυγδάλου και τωρα ούτε να τη μυρισω...και εχω ταραξει τις σοκοφρετες φραουλα!!!!!!!!!!!

Εσεις σπυρακια βγαλατε;;;Εγω γεμισε η μουριτσα μου!!!Δεν ειχα βγαλει ποτε ξανα στη ζωη μου!!!και τα μαλλια μου λαωνουν στ μια μερα μπάνιου!!!

5.30 εχω ραντεβου με δερματολογο...δεν παλευω...δε θα γινω νυφη με σπυρια!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ εγώ!!!!!!

παρακάτω Μαρία μου (τέλος τα παπάκια) θα βρεις τις ερωτήματα μου:

έμεινε ευχαριστημένη?

αυχενική έκανε εκεί? (εγώ μάλλον εκεί θα κάνω λόγω του γιατρού μου - δεν είναι όμως στη λίστα)- πόσο της κόστισε και πόση ώρα διήρκησε?

πόσο της κόστισε ο τοκετός κλπ (εγώ λεώ για τετράκλινο)? έχει ασφάλεια (εγώ εοππυ) και τι της κάλυψε?

ο γιατρός της πόσα πήρε?

χρεώνουν και επιπλέον εξετάσεις του μωρού?

το προσωπικό τη κατατόπισε για το θηλασμό κλπ αναλυτικά ή δεν την βοηθούσαν?

το μωράκι της το είχε μαζί ή της το έπαιρναν?

αχ δεν θυμάμαι άλλα (την βομβαρδίζεις και την επόμενη φορά, μην μας φοβηθεί το μάτι της)

είναι το πρώτο μας και καταλαβαίνετε ε?!!!!!!!!!

ευχαριστώ πάρα πολύ !!!!!!!!!!!

anastasia μου οι απαντησεις στις ερωτησεις σου!!

Εμεινε πολύ ευχαριστημένη!!!!

Οχι την αυχενικη δεν την εκανε εκει...Πηγε καπου που ειχαν πιστοποιηση(την εστειλε ο γιατρος της)

Εκείνη ηταν σε τρικλινο και η ασφαλεια αν δεν κανει λαθος(γιατι τα ειχε αναλαβει ολα ο συζυγος,θα μαθουμε τα παντα ομως επακριβως αλλη στιγμη) γυρω στα 600 και εκεινη με καισαρικη εδωσε 1400 ευρώ και εδωσε αλλα 300 για εξετασεις του μωρου γιατι εκεινη ειχε κανει διαβητη κυησης....

Το προσωπικο ετρεε οποτε ζητουσε κατι και πολυ ευγενικοι ολοι λεει...και με το θηλασμο τη βοηθησαν πολυ(α!!και μου ειπε αν σου πει καμια αλλη εκει να παρεις μαια για το θηλασμο μην το κανεις...θα δωσεις λεει 300 ευρω για κατι που ουτως η αλλως το προσωπικο σε βοηθαει) αρκει να πεις που σε ρωτανε απο την αρχη αν θα κανεις αποκλειστικο θηλασμο..

Το παιδακι της το ειχε ολη μερα μαζι της εκτος απο την πρωτη γτ ηταν καισαρικη απο διαβητη...το ζητας ως rooming in.

Αυτα....Οτι αλλο θες...εδώ είμαστεεε :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

τι λαθη εννοεις οτι εγιναν?

Γλυκια μου μανουλίτσα....

Κατ' αρχας φαουλ νουμερο ενα: ποιος σου ειπε οτι το μωρο σου δε χορταινε απο το γαλα σου;;;

(Βεβαια ολα αυτα δεν εχουν πια σημασια...η αγαπη μιας μαμας δεν αλλαζει με το ποσο θα θηλάσει...!!Απλά λεω οτι αν ηθελες να το θηλασεις παραπανω η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη...:))

[sIGPIC][/sIGPIC]

ioannaki Και για να μη φανω κάπως...Θα σου εξηγησω τι εννοω...

Το κανονικο γαλα ναι κατεβαινει μετα απο περιπου 3 μερες...Αμεσως μετα τον τοκετό ομως υπάρχει το πρωτογαλα...και ειναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟ....Ασε που ειναι η ΜΟΝΗ τροφη που χρειάζεται ενα υγιες τελειομηνο μωρο..Επίσης Αν σκεφτεις οτι η χωρητικοτητα του στομαχιου ενος νεογεννητου μιας ημερας ειναι μόλις 5-7 ml....καταλαβαινεις οτι αρκει....(περαν του οτι το πρωτογαλα ειναι πολυ σημαντικο σε ποιοτητα...για να μην αναλυσω και αυτο..)

Το βραδυ λες το μωρο πεινουσε...το θηλαζες και πεινουσε και αλλο;;;και το καταλαβες πως;

Και φυσικα θα μειωνοταν το γαλατακι σου απο τη στιγμη που δεν την εβαζες στο στηθος...Χρειαζονται συχνοι θηλασμοι ωστε η παραγωγη του γαλακτος να ρυθμιζεται συμφωνα με τις αναγκες του μωρου...Επισης το οτι το παιδακι σου ουρλιαζει δε σημαινει πως δε θελει το τζιτζι σου...:D

Δεν θυμαμαι τι αλλο εγραψες για να σου πω...οτι θες,με ρωτας...:D:D

Παντα με αγαπη όλα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κορίτσια! Μπήκα στην ιστοσελίδα που μας έδωσε η Μαρία για αδεια γιατρών για μετρήσεις αυχενικης αλλα νομίζω πως η πληρέστερη λίστα βρίσκεται στην ακόλουθη πηγή

https://courses.fetalmedicine.com/lists?course=1

Καλώς ήρθε και το νέο δίδυμομελος! Αχ κορίτσια αύριο έχω γιατρο και περιμένω πως και πως να δώ πως πάμε αν και απο αναγουλες μια χαρα είμαστε! Αυτη η αυχενικη πολυ αγχωτικη... Ευελπιστώ το δεύτερο να μη με ταλαιπωρήσει στην αυχενικη οπως το πρώτο. Εφαγα περπάτησα και μετα απο 1ωρα μας έκανε τη τιμή να το δούμε και οταν έβαλε ο γιατρός τον υπέρηχο στη κοιλια φάνηκε σα να το ενοχλούσε και έσπρωχνε προς τα πανω με τα χεράκια του!

Επίσης να σας πω τι πέρασα στην αυχενικη... Τα αποτελέσματα της βγαίνουν με βάση τις μετρήσεις του εμβρυου και την ηλικία της μαμάς. Που λέτε κάνουμε τις μετρήσεις και μου βγάζουν ενα ποσοστό για σύνδρομο down 1/65 αν θυμάμαι καλα. Εν τω μεταξύ ο γιατρός με ρώτησε αν έμεινα φυσιολογικα έγκυος και μετ μου λέει αργήσες! Εγω 30 χρόνων τότε νόμιζα πως έκανε πλάκα και λέω εεεε καλλιο Αργα παρα ποτε! Οπότε με το 1/60 έπρεπε να κάνω αμνιο για να δούμε ότι όλα ειναι καλα... Κόντεψε να βάλω τα κλάματα, εσκασα απο τη στεναχώρια μου και μόλις παίρνω εκτυπωμενα τα αποτελέσματα διαπιστώνω πως με είχαν γράψει σε ηλικία 40 αντί για 30! Λοιπόν κορίτσια αυτα τα 10 χρόνια διάφορα άλλαξαν τις πιθανότητες απο 1/60 σε 1/1000 !!!! Και μετα με το αίμα βελτιώθηκαν ακόμα πιο πολυ! Αχ εκείνη τη στιγμή αυτα τα λιγ λεπτα ένιωσα πως έχασα τη γη κάτω πο τ πόδι μου...

Πωωωω τι πέρασες!!!!μην μου πεις στο ρέα έγινε αυτό;;;;

Διαφημίσεις

anastasia μου οι απαντησεις στις ερωτησεις σου!!

Εμεινε πολύ ευχαριστημένη!!!!

Οχι την αυχενικη δεν την εκανε εκει...Πηγε καπου που ειχαν πιστοποιηση(την εστειλε ο γιατρος της)

Εκείνη ηταν σε τρικλινο και η ασφαλεια αν δεν κανει λαθος(γιατι τα ειχε αναλαβει ολα ο συζυγος,θα μαθουμε τα παντα ομως επακριβως αλλη στιγμη) γυρω στα 600 και εκεινη με καισαρικη εδωσε 1400 ευρώ και εδωσε αλλα 300 για εξετασεις του μωρου γιατι εκεινη ειχε κανει διαβητη κυησης....

Το προσωπικο ετρεε οποτε ζητουσε κατι και πολυ ευγενικοι ολοι λεει...και με το θηλασμο τη βοηθησαν πολυ(α!!και μου ειπε αν σου πει καμια αλλη εκει να παρεις μαια για το θηλασμο μην το κανεις...θα δωσεις λεει 300 ευρω για κατι που ουτως η αλλως το προσωπικο σε βοηθαει) αρκει να πεις που σε ρωτανε απο την αρχη αν θα κανεις αποκλειστικο θηλασμο..

Το παιδακι της το ειχε ολη μερα μαζι της εκτος απο την πρωτη γτ ηταν καισαρικη απο διαβητη...το ζητας ως rooming in.

Αυτα....Οτι αλλο θες...εδώ είμαστεεε :D

Μαρία μου (πανε τα παπάκια) καταρχήν ευχαριστώ παρά πολυ. Ωραία τα νεα

Θα περιμένω και τα νεότερα οταν μάθετε. Μια ερώτηση γιατί χάζεψα μάλλον απο τις ορμόνες κλπ έδωσε συνολικά 1700 + τα 600 της Ασφαλειας; Δηλαδή 2300 + την αμοιβή του γιατρού; Συνολικά πόσο της πήγε; Μήπως δεν εχω καταλάβει κάτι;:-(:confused:

SO9Np3.png

Κορίτσια δεν σας προλαβαίνω δυστυχώς...Όλη την μέρα με τις μικρές δεν έχω πολύ χρόνο!

Ελπίζω κάποια στιγμή να συντονιστώ μαζί σας.Να είσαστε όλες καλά και με το καλό καλά αποτελέσματα σε όσες πάνε για αυχενική.

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Μαρία μου (πανε τα παπάκια) καταρχήν ευχαριστώ παρά πολυ. Ωραία τα νεα

Θα περιμένω και τα νεότερα οταν μάθετε. Μια ερώτηση γιατί χάζεψα μάλλον απο τις ορμόνες κλπ έδωσε συνολικά 1700 + τα 600 της Ασφαλειας; Δηλαδή 2300 + την αμοιβή του γιατρού; Συνολικά πόσο της πήγε; Μήπως δεν εχω καταλάβει κάτι;:-(:confused:

χαχχαχα τωρα μπερδευτηκα κι εγω...απο οτι κατάλαβα 1700 ολα..;;Θα ερωτηθεί ο μπαμπάς και ελπίζω αυριο να έχουμε απάντηση...:D:D

Μου είστε όλες καλά;;;;

Εγω μολις γυρισα απο δερματολογο...Θα ειμαι σπυριαρα στο γάμο μου...!!!:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

χαχχαχα τωρα μπερδευτηκα κι εγω...απο οτι κατάλαβα 1700 ολα..;;Θα ερωτηθεί ο μπαμπάς και ελπίζω αυριο να έχουμε απάντηση...:D:D

Μου είστε όλες καλά;;;;

Εγω μολις γυρισα απο δερματολογο...Θα ειμαι σπυριαρα στο γάμο μου...!!!:(

Με το μακιγιάζ τίποτα δε θα φανεί μην ανησυχεις ! Άσε που επεξεργάζονται και τις φωτογραφιες μετα θα δεις μια χαρά θα είσαι! Εγώ δεν έχω δει ουτε μια νύφη με σπυρακια εσύ θα είσαι η πρωτη;αποκλείεται!

Εγώ καλά ξάπλα tv παιχνιδακια τι να κάνω...υπομονή!φιλια μαρακι!

Με το μακιγιάζ τίποτα δε θα φανεί μην ανησυχεις ! Άσε που επεξεργάζονται και τις φωτογραφιες μετα θα δεις μια χαρά θα είσαι! Εγώ δεν έχω δει ουτε μια νύφη με σπυρακια εσύ θα είσαι η πρωτη;αποκλείεται!

Εγώ καλά ξάπλα tv παιχνιδακια τι να κάνω...υπομονή!φιλια μαρακι!

Εγώ είχα μια επιδερμίδα πορσελάνηνη...ΠΑΝΤΑ...Χωρίς να κανω τίποτα...Ξερεις πως μου κακοφαίνεται τωρα;;κλαψ κλαψ:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγώ είχα μια επιδερμίδα πορσελάνηνη...ΠΑΝΤΑ...Χωρίς να κανω τίποτα...Ξερεις πως μου κακοφαίνεται τωρα;;κλαψ κλαψ:(

Έχω ακούσει πάντως θεωρια, βέβαια δεν πολυπιστεύω γιατί σίγουρα δεν είναι και κανόνας, οτι στα αγόρια οι μαμαδες βγάζουν σπυρακια στα κορίτσια οχι!!!!:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Πάντως κοιτά μήπως φταίει και η διατροφή σίγουρα οι ορμόνες θα παιζουν μεγαλο ρολο αλλά και η αλλαγή στις διατροφικές συνήθειες επηρεάζει παντα δέρμα και μαλλια...

Έχω ακούσει πάντως θεωρια, βέβαια δεν πολυπιστεύω γιατί σίγουρα δεν είναι και κανόνας, οτι στα αγόρια οι μαμαδες βγάζουν σπυρακια στα κορίτσια οχι!!!!:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Πάντως κοιτά μήπως φταίει και η διατροφή σίγουρα οι ορμόνες θα παιζουν μεγαλο ρολο αλλά και η αλλαγή στις διατροφικές συνήθειες επηρεάζει παντα δέρμα και μαλλια...

Και τα μαλλια μου αλλαξαν!!!Εγιναν πιο πυκνα και η τριχα πιο σκληρή!!Ο γυναικολογος ειπε οτι τα σπυρακια είναι τα αξεσουαρ της εγκυμοσυνης...Εγώ όμως δε ζήτησα αξεσουαρ...!!!!!!!:mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά επειδή μου την έδωσε που η prevenstria της frezyderm έχει parabens παρηγγειλα το λάδι της weleda!ελπίζω να βγει καλό απο 23 (και βαλε)που έχει στα φαρμακεια το βρήκα 16 σε φαρμακείο online το θέμα είναι να δουμε και ποσο θα κρατήσει...

Και τα μαλλια μου αλλαξαν!!!Εγιναν πιο πυκνα και η τριχα πιο σκληρή!!Ο γυναικολογος ειπε οτι τα σπυρακια είναι τα αξεσουαρ της εγκυμοσυνης...Εγώ όμως δε ζήτησα αξεσουαρ...!!!!!!!:mad:

Εγώ δεν έχω βγάλει αλλά και σε μένα πυκνωσαν τα μαλλια (και χρειαζομαι και ξυρισμα πιο γρηγορα σε σχεση με πριν!)και έχουν δυναμώσει και τα νύχια!περίεργο ...είναι που θα την χτυπήσουν την καθεμία οι ορμόνες ...παιζει να βγάλω κι αργότερα σπυρακια...αλλά απο τοτε που έμαθα για την εγκυμοσύνη αποφεύγω το make up δηλαδή μπορεί να βαψω ματια αλλά όχι γενικά το προσωπο δεν ξέρω αν έχει βοηθήσει και αυτό...

Εγώ δεν έχω βγάλει αλλά και σε μένα πυκνωσαν τα μαλλια (και χρειαζομαι και ξυρισμα πιο γρηγορα σε σχεση με πριν!)και έχουν δυναμώσει και τα νύχια!περίεργο ...είναι που θα την χτυπήσουν την καθεμία οι ορμόνες ...παιζει να βγάλω κι αργότερα σπυρακια...αλλά απο τοτε που έμαθα για την εγκυμοσύνη αποφεύγω το make up δηλαδή μπορεί να βαψω ματια αλλά όχι γενικά το προσωπο δεν ξέρω αν έχει βοηθήσει και αυτό...

Εγιναν κ πιο λιπαρα τα μαλλια μου...ξυρισμα ομως το αντιθετο τωρα που το λες...κ το παρατηρησα σημερα που εκανα μπανιο...λεω καλα εγω εχω να ξυριστω απο τοτε που το μαθα...αυτες ακομα...;;:shock: Οτι να ναι δηλαδη....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...