Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Εμένα ειχε ουρεοπλασμα πριν 5 χρόνια, ίσως και λιγο περισσότερο, μαζί πάντα με σταφυλόκοκκο ή κάποιο άλλο κόκκο.. ο,τι αντιβιωση και να επαίρνε δεν εφευγε, κάποια στιγμη τα παρατήσαμε γιατι θα εμπαινε φαντάρος, οπότε ετσι κι αλλιώς τότε δεν μπορούσαμε να κανουμε κατι. Αργότερα γυρισε και ειχε κάνει καλλιεργεια σε ενα συνοικιακο διαγνωστικο, ειχε βγει στειρα, παρα το γεγονός ότι ειχε ενοχλήσεις. Περασαν κάποιοι μηνες, πήγαμε σε εξειδικευμενο εργαστηριο και βρηκαμε χλαμυδια και πάλι κόκκο (δε θυμαμαι αν ηταν σταφυλόκοκκος ή εντερόκκος). Αντιβιωσεις κι εκει τέλος Αυγουστου επιτελους στειρα καλλιέργεια! Στο καπάκι βρισκουμε την υδροσαλπιγγα, κανω χειρουργειο και αρχές του '25 καλλιεργεια ξανα ο άντρας μου, εγώ είχα ήδη ξεκινησει την πρώτη διεγερση. Ε εκει βρηκαμε staphylococcus aureus, πάααλι αντιβιωση και στον επανελεχγο e. coli. Είναι το πιο light συγκριτικά με όλα τα υπόλοιπα, στην αρχη το αφησαμε χωρις, μετά πήρε αντιβιωση για εκανα εγώ δεύτερη διεγερση και γονιμοποιήσαμε το ένα μου καλο ωάριι, αλλά 4η μέρα σταμάτησε η αναπτυξη.. Μας ειπαν πως έφταιγε το σπέρμα γιατι οι συνεχείς λοιμώξεις ανα τα χρονια μας έφτασαν ακομα και στο 0% τυπικές μορφές μετά τα χλαμυδια, 2 % το Γενάρη και 1% τον Απρίλιο. Όπως καταλαβες τον πόνο μου λέω.. τέλος του μήνα εχουμε ραντεβού και σε γνωστό ουρολογο, γιατι αυτός που πήγαμε περσυ πεταγε χαρταετο! Τουλάχιστον αν δεν ειχαμε μικροβια θα προσπαθουσαμε και μόνοι μας, χανουμε τοσους μηνες..

Εύχομαι να έχετε καλύτερα αποτελέσματα αυτή τη φορά! Εγώ κάνω μακρυ πρωτοκολλο, για να δουμε μπας και.. 

Καλημέρα! Αυτά τα μικρόβια είναι δύσκολα να αντιμετωπιστούν σταφυλόκοκκος πχ κάνουν εύκολα ανθεκτικές μορφές και επιμένουν. Τα εντεροβακτηρίδια μπροστά σε αυτά είναι εντελώς ασήμαντα. Ο δικός μου με εντεροκοκκο και τώρα με ecoli μια χαρά ανέβηκαν οι τιμές στο σπερμα. Αντε πες ίσως λίγο στην ταχεία κινητικότητα να επηρεάζουν αλλά στην μικρογονιμοποίηση δεν μας νοιάζει αν κινούνται. Εγώ αυτό που έχω καταλάβει από τον ανδρολογο που πάει είναι ότι αν υπάρχει ποσότητα και ένα μικρό ποσοστό από το σπερμα να είναι οκ στην εξωσωματική μας φτάνει. Το θέμα είναι το dfi να μην επηρεαστεί γιατί εκεί μιλάμε για βλάβες στο dna που παίζουν ρόλο στις διαιρέσεις και στην ανάπτυξη των εμβρύων. Εννοείται πως πριν την γονιμοποίηση το θέλουμε στην καλύτερη του κατάσταση και κατά προτίμηση χωρίς μικρόβια γι αυτό και οι αντιβιώσεις πριν την διέγερση. DFI έχετε κάνει; 
      Σου εύχομαι να σου ταιριάξει καλύτερα το μακρύ και να πάρεις κάτι καλύτερο από ωάρια. Πόσο είναι η ΑΜΗ σου; Αν θυμάμαι καλά είχες πει είναι χαμηλή. 

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

δεν θα τον ξαναμιλησω ξανα για το οικονομικο ας νομιζει οτι θα με ξεγεννησει εκεινος ας φτασω με το καλο στον 9ο κ μετα θα τον περιποιηθει ο αντρας μου..

να σε ρωτησω κατι θα σε παρακολουθει καποιος γιατρος του νοσκομειου η οταν με το καλο φτασει εκεινη η ωρα θα δεις ποιο νοσκομειο εφημερευει κ εκει θα πας??

Με παρακολουθεί γιατρός του νοσοκομείου και θα με ξεγεννήσει ο ίδιος. Η ξαδέλφη μου ξεκίνησε απο την αρχή της εγκυμοσύνης της και την παρακολουθούσε ειδικευόμενος. Όταν ήρθε η ωρα της γέννας, την ξεγέννησε ο ειδικευόμενος και ο επιμελητής του ήταν μέσα και εκείνος.

Ενημερωτικά, στα δημόσια δεν κάνουν επισκληρίδιο. Αν σε ενδιαφέρει το δημόσιο, πιστεύω οτι είναι καλύτερα να π.χ στον 6ο-7ο να βρείς ενα γιατρό εκεί, που να έχεις μια γνώμη, μια έπαφή.

0WNhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α το καθίκι!!!!!

όλα για τα λεφτά βρε κορίτσια!!! έλεος πια.τι θα κάνουμε? εγώ πάω 10 χρόνια κοντά στον γιατρό μου και νιώθω ασφαλεια (βέβαια με την αυχενική τρόμαξα). όταν τον ρώτησα ``γιατρέ που θα γεννήσουμε?``(ξέρω ότι είναι στο Μητέρα αλλά δεν ξέρω μήπως συνεργάζεται και με άλλο μαιευτήριο) μου απάντησε ``στο σπίτι`` και γελούσαμε. την επόμενη φορά θα κάτσω να τα αναλύσω και εγώ.

Χρύσα μου ότι νομίζεις εσύ και όπου νιώθεις ασφάλεια. 2000€ μαζί με το νοσοκομείο ή μόνο η αμοιβή του κλπ?

εγώ να σου πω την αλήθεια θα τον άλλαζα εκτός και αν ένιωθα τρομερή ασφάλεια μαζί του. τι να πω. Θα έπρεπε να ντρέπονται.

latortura καλή επιτυχία κορίτσι μου , περιμένουμε νέα

SO9Np3.png

Chrysa μου θεωρώ οτι ο γιατρός σου ειδικα για την εποχή που ζούμε είναι απαραδεκτος!

Εγώ με τον άντρα μου στο ραντεβού που ακουσαμε την καρδιά Μίλησα στον γιατρό μου πολύ ευγενικά και του είπα: θα ήθελα παρα πολύ να είστε ο γιατρός μου, με έχετε βοηθήσει μέχρι τώρα(είχα και το θέμα με το αίμα)είστε παντα εκεί όταν σας καλω αλλα δυστυχώς επειδή η εποχή είναι δυσκολη και εργάζεται μονο ο ένας απο τους δυο θα θέλαμε να γνωρίζουμε απο τώρα την αμοιβή στην περιπτωση που κάνετε εσείς τον τοκετό για να κανονισουμε με απο τώρα τις υποχρεώσεις μας ώστε να μην εκτεθουμε κι εμείς απέναντι σας...(δηλαδη καταλαβε οτι δεν ημασταν δεδομενοι κιολας οσον αφορα τον τοκετο;τωρα πως καποιοι γιατροι το δενουν εξαρχης μου κανει τρελη εντυπωση)

σε πληροφορω το εκτίμησε παρα πολύ πραγματικα μας έκανε Νορμάλ τιμή τη συνηθισμένη για την εποχή για ιδιωτη παρόλο που γνωρίζαμε απο πριν οτι παιρνει περισσότερα, και μάλιστα μας έδωσε την ίδια τιμή ειτε φυσιολογικό ειτε καισαρική που σημαίνει οτι δε θα με πιέσει για καισαρική χωρίς λογο για τα έξτρα λεφτά...για μένα στην τελική είναι και θέμα χημείας η σχέση με το γυναικολόγο και αν μου λεγε τέτοια είναι σίγουρο οτι θα είχα ξενερωσει βασικά θα είχα χασει την εμπιστοσυνη μου...

στεναχωριεμαι παρα πολύ που υπαρχουν τέτοιοι άνθρωποι στο χώρο που απ αξιώνουν τους συναδέλφους τους ...οκ να απαξιωσουν το συστημα υγειας πως έχει καταντήσει να το καταλάβω αλλά προσωπικά θεωρώ παλιοχαρακτήρες όσους μπροστά στα λεφτά και στο να κερδίσουν ενα πελάτη (και ειδικα στην ευαίσθητη φαση που μια εγκυμονούσα βρίσκεται ...αυτο δείχνει εκμετάλλευση!)μιλούν με τέτοιο τροπο...

Κι επίσης όσον αφορα τα νέα μου είμαι πολύ καλυτερα περνάει το κρύωμα αλλαααααα...αν και δεν ηθελα να σας ριξω είδα ροζ ανοιχτόχρωμα υγρά....ψυχολογικά δεν είμαι καλά βρε κορίτσια απο την αρχή της εγκυμοσύνης νιώθω οτ είμαι σε ενα τρενάκι μια στα πάνω μου μια στα κάτω μου νιώθω σαν να μου κανουν ψυχολογικό πόλεμο ...και τώρα που σας γράφω κλαίω...είναι και οι ορμόνες φουλ πιο φουλ δε γίνεται!δεν έχω ηρεμήσει δεν έχω χαρεί...ευτυχώς αύριο έχω το γιατρο ...αισιόδοξη είμαι τουλαχιστον δεν έχω αιμορραγία και λόγω επιπωματικου πλακούντα ξέρω 99%που οφειλεται...αλλά δε μπορω να μιλήσω σε κανέναν γιατί οι δικοί μου περνούν διάφορα τώρα και δε θέλω να τους αγχωσω κ με τα δικά μου ο άντρας μου δουλεια όλη μέρα και οι φίλες μου στην προσπαθεια τους να με ξεασγχωσουν με κραζουν ως υπερβολική λεγοντας μου ιστορίες για γυναικεςσ με τρομακτικες αιμορραγιες οποτε εγώ γιατί κάνω έτσι;;;;; δεν είμαι καλά ξέρω οτι μονο εσείς με καταλαβαινετε

δεν γνωριζω αναστασια αν ειναι πιστοποιημενος αλλα με προβληματισε γιατι μια γνωστη μου που εχει διδυμα την εστειλε να την κανει εξω κ μενα μου ειπε οτι θα μου την κανει αυτος κ ντραπηκα να τον πω ...

οταν με ειπε για την ΠΗΤ το ρωτησα που ξεγεναει κ μου λεει μονο γενεσις κ ρωτησα ποσο κοστιζει μια γεννα κ εκει μου αρχισε το εξαψαλμο..τι εχει για σενα σημασια η αξια του μωρου η των χρηματων... αν ειναι φυσιολογικος τοκετος τι ειναι 2000 κ εκει του λεω εχουμε μεγαλο προβλημα οικονομικο μονο ο συζυγος δουλευει κ μπορει να γεννησω κ σε νοσοκομειο κ μου λεει μην μου πεις οτι θα πας στο νοσοκομειο κ θα σε ξεγεννησει το καθε γιατρουδακι που κανει την πρακτικη του κ πολλα αλλα μου ειπε...και δεν ξερω κοριτσια μπορει να αλλαξω γιατρο γιατι μου τον συστησαν οτι ειναι πανω απο ολα ανθρωπος κ οχι να σε κοιταει σαν τσεπη...

Αχ δεν μπορω να ακουω τετοια! Τρελαινομαι!!

Μην στεναχωριεσαι κοριτσακι μου... Θα την βρεις την ακρη σου. Και αν σε κανει να στεναχωριεσαι να τον αλλαξεις ΧΤΕΣ

Να χαιρεσαι που το μωρακι σου ειναι καλα κ να μενεις ηρεμη!

Απ οτι καταλαβα εισαι απο Θεσσαλονικη. Αν θες σου στελνω κ τα στοιχεια της δικης μου γιατρου. Ειναι πολυ ηρεμη,ψυχρεμη κ παντα οταν την παιρνω πανικοβλητη τηλ. με ηρεμει με την πρωτη κουβεντα που θα μου πει. Εχει σπουδασει κ μαια πριν την ιατρικη...

Οτι κ να κανεις να εισαι ηρεμη! Σε καταλαβαινει το μπεμπακι!

bdf4p3.png

Διαφημίσεις

Κι επίσης όσον αφορα τα νέα μου είμαι πολύ καλυτερα περνάει το κρύωμα αλλαααααα...αν και δεν ηθελα να σας ριξω είδα ροζ ανοιχτόχρωμα υγρά....ψυχολογικά δεν είμαι καλά βρε κορίτσια απο την αρχή της εγκυμοσύνης νιώθω οτ είμαι σε ενα τρενάκι μια στα πάνω μου μια στα κάτω μου νιώθω σαν να μου κανουν ψυχολογικό πόλεμο ...και τώρα που σας γράφω κλαίω...είναι και οι ορμόνες φουλ πιο φουλ δε γίνεται!δεν έχω ηρεμήσει δεν έχω χαρεί...ευτυχώς αύριο έχω το γιατρο ...αισιόδοξη είμαι τουλαχιστον δεν έχω αιμορραγία και λόγω επιπωματικου πλακούντα ξέρω 99%που οφειλεται...αλλά δε μπορω να μιλήσω σε κανέναν γιατί οι δικοί μου περνούν διάφορα τώρα και δε θέλω να τους αγχωσω κ με τα δικά μου ο άντρας μου δουλεια όλη μέρα και οι φίλες μου στην προσπαθεια τους να με ξεασγχωσουν με κραζουν ως υπερβολική λεγοντας μου ιστορίες για γυναικεςσ με τρομακτικες αιμορραγιες οποτε εγώ γιατί κάνω έτσι;;;;; δεν είμαι καλά ξέρω οτι μονο εσείς με καταλαβαινετε

marilouu μου τον γιατρό σου τον πήρες? εδώ είμαστε για να λέμε ότι μας συμβαίνει και όλους τους προβληματισμούς μας. τι σόι παρέα εγκυούλες είμαστε? να κάτσεις ξαπλωμένη και να σκέφτεσαι θετικά!!!! προσπάθησε το!!!!!!!!:D:D:D:D:Dπεριμένουμε νέα σου!!!!!!όλα καλά θα πάνε να μην κλαις γιατί στεναχωριέται και το μωράκι!!!!!!

SO9Np3.png

Κι επίσης όσον αφορα τα νέα μου είμαι πολύ καλυτερα περνάει το κρύωμα αλλαααααα...αν και δεν ηθελα να σας ριξω είδα ροζ ανοιχτόχρωμα υγρά.... καταλαβαινετε

marilouu Σε καταλαβαίνουμε ΑΠΟΛΥΤΑ!!! Ότι και να μας λένε όλοι για να μας καθησυχάζουν, είναι λογικό να στεναχωριόμαστε και να μας πιάνει εύκολα πανικός με αυτά... Ξέρω ότι και να σου πούμε ότι είναι φυσιολογικό να έχεις τέτοια υγρά πού και πού στην εγκυμοσύνη (άλλες έχουν μέχρι τον 9ο) εσύ ΔΕ θα ηρεμήσεις μέχρι αύριο που θα το δεις και θα στο πει και ο γιατρός σου :tongue: Ηρέμησε, χαλάρωσε στον καναπέ και αύριο το βράδυ θα δεις ότι θα μας λες ευχάριστα!!!

u7ndlkkhjd9ns8bu.png

Με παρακολουθεί γιατρός του νοσοκομείου και θα με ξεγεννήσει ο ίδιος. Η ξαδέλφη μου ξεκίνησε απο την αρχή της εγκυμοσύνης της και την παρακολουθούσε ειδικευόμενος. Όταν ήρθε η ωρα της γέννας, την ξεγέννησε ο ειδικευόμενος και ο επιμελητής του ήταν μέσα και εκείνος.

Ενημερωτικά, στα δημόσια δεν κάνουν επισκληρίδιο. Αν σε ενδιαφέρει το δημόσιο, πιστεύω οτι είναι καλύτερα να π.χ στον 6ο-7ο να βρείς ενα γιατρό εκεί, που να έχεις μια γνώμη, μια έπαφή.

καπως ετσι σκεφτομαι...ποσα θα σε παρει ο γιατρος σου στο νοσοκομειο??αν πληρωσω την επισκληριδιο δεν θα μου την κανουν??θα αφησουν την ασθενη να ποναει??

Α το καθίκι!!!!!

όλα για τα λεφτά βρε κορίτσια!!! έλεος πια.τι θα κάνουμε? εγώ πάω 10 χρόνια κοντά στον γιατρό μου και νιώθω ασφαλεια (βέβαια με την αυχενική τρόμαξα). όταν τον ρώτησα ``γιατρέ που θα γεννήσουμε?``(ξέρω ότι είναι στο Μητέρα αλλά δεν ξέρω μήπως συνεργάζεται και με άλλο μαιευτήριο) μου απάντησε ``στο σπίτι`` και γελούσαμε. την επόμενη φορά θα κάτσω να τα αναλύσω και εγώ.

Χρύσα μου ότι νομίζεις εσύ και όπου νιώθεις ασφάλεια. 2000? μαζί με το νοσοκομείο ή μόνο η αμοιβή του κλπ?

εγώ να σου πω την αλήθεια θα τον άλλαζα εκτός και αν ένιωθα τρομερή ασφάλεια μαζί του. τι να πω. Θα έπρεπε να ντρέπονται.

latortura καλή επιτυχία κορίτσι μου , περιμένουμε νέα

αναστασια μου μαζι αυτος κ η κλινικη ειναι 2000 αλλα αν ειναι με καισαρικη ανεβαινει η τιμη

μαριλου μου εχουν δικιο τα κοριτσια καταρχας ηρεμησε για να μην στεναχωριεται το μωρακι σου μην νομιζεις ολα τα καταλαβαινει..θα δεις αυριο που το μωρακι σου θαναι μια χαρα κ θα ξανα αναιβει η ψυχολογια σου...

σε καταλαβαινω γιατι τα χω περασει κ γω..μηπως αλλαζεις μηνα κ εχεις αυτα τα ροζ υγρα??μια μερα υπομονη κ τα χειλη σου θα ξανα χαμογελασουν..σου κανω μια μεγαλη αγκαλια

καπως ετσι σκεφτομαι...ποσα θα σε παρει ο γιατρος σου στο νοσοκομειο??αν πληρωσω την επισκληριδιο δεν θα μου την κανουν??θα αφησουν την ασθενη να ποναει??

Ο γιατρός στο δημόσιο νοσοκομείο ΔΕΝ πληρώνεται απο τον ασθενή. Αν ζητήσει αμοιβή, α π α γ ο ρ ε υ ε τ α ι ! !

Εγώ πήγα το πρώτο μου ραντεβού απογευμα, πληρωσα στο νοσοκομείο 40 ευρώ και μετά εκείνος μου είπε απο δω και στο εξης να πηγαίνω πρωινά ραντεβού για να μην πληρώνω !! Την αυχενική θα πληρώσω 150 επειδή θα πάω εξω, δεν ειχε ραντεβού στο νοσοκομειο, αλλα τη Β' επιπεδου την εχω κλεισει απο τωρα στο νοσοκομειο. Απλώς τα δημόσια δεν κάνουν επισκληρίδιο στον φυσιολογικό τοκετό. Έχει πόνο..

Μην αγχωνεσαι ομως... Παρε κι αλλες γνωμες, συζητα το με τον αντρα σου και τους πιο δικούς σου και πράττεις ανάλογα. Σου ευχομαι το καλυτερο !! :)

0WNhp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ που μου κάνετε παρεουλα νιώθω καλυτερα!το ξέρω οτι στεναχωριεται το μωρακι κάθε φορά που ανοίγουν οι βρύσες νιώθω τρελές τύψεις μονο αυτό λίγο μου κόβει την "υστερία" γιατί δυστυχώς στο κλάμα μέχρι και δύσπνοια παθαινω αν είμαι πολύ χαλιά...

Chrysa μου εβδομαδα αλλά ζω αύριο κλείνω τις 15 δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά ίσως επειδή τη δεύτερα ζοριστηκα με το βήχα και τα φτάρνισμα τα και τη μύτη μπορω να κάνω μια σύνδεση γιατί ζορίζεται κ ο πλακούντας στη φαση που είναι...

Mariloou λες κ μιλαω εγω... Μονο που δεν εχω θεμα με πλακουντα ή κατι αλλο που φαινεται.... Απλα 3-4 ειδα αιμα...

Εγω στα πατωματα να κλαιω. Ο αντρας μου να προσπαθει να μου δωσει κουραγιο. Ευτυχως με ανεβαζει πολυ κ η γιατρος μου...

Η γιατρος μου μου λεει το μωρακι σου σε παιδευει απο τωρα....

Κανε κουραγιο κ παιρνε δυναμη απ το μωρακι σου.

Εχει αποδειξει πως ειναι δυνατο κ δεν λυγιζει...

Σου στελνω μια αγκαλια.

bdf4p3.png

κοριτσια μολις ειδα οτι ο γιατρος μου δεν εχει πιστοποιηση για αυχενικη...γιατι ρε κοριτσια το κανουν αυτο ??φυσικα ολα γινονται για τα χρηματα δηλ παιζουν με την υγεια των μωρων μας..ολοι αυτοι που κανουν αυχενικη χωρις πιστοποιηση εχουν τοσες πολλες γνωσεις??η πιστοποιηση ειναι τελικα ενα χαρτι??οπως πχ εχω γνωσεις για η/υ αλλα επειδη δεν εχω το πτυχιο δεν μπορω να εργαστω...

κοριτσια μολις ειδα οτι ο γιατρος μου δεν εχει πιστοποιηση για αυχενικη...γιατι ρε κοριτσια το κανουν αυτο ??φυσικα ολα γινονται για τα χρηματα δηλ παιζουν με την υγεια των μωρων μας..ολοι αυτοι που κανουν αυχενικη χωρις πιστοποιηση εχουν τοσες πολλες γνωσεις??η πιστοποιηση ειναι τελικα ενα χαρτι??οπως πχ εχω γνωσεις για η/υ αλλα επειδη δεν εχω το πτυχιο δεν μπορω να εργαστω...

Χρύσα μου μην αγχώνεσαι. πολλές κοπέλες όπως εγώ την κάναμε στους γιατρούς μας οι οποίοι δεν είχαν πιστοποίηση. παλιά τι κάνανε?και εγώ τρομοκρατήθηκα αλλά δεν θα έπαιρναν ευθύνη όπως μου λένε όλοι (γιατί μετά δικαστήρια κλπ). Απο ότι μου ειπε και η παρέα με τις εγκυούλες εδώ η β επιπέδου είναι πιο σημαντική, οπότε αν μου πει ότι θα τη κανουμε στο ιατρείο του θα πάω και θα τη κάνω και αλλού (για επιβεβαίωση). πότε θα την κάνεις?

SO9Np3.png

Όπως είχα ξαναγράψει κ επειδή ταιριάζει με το προφίλ του συγκεκριμενου γιατρού, άποψη μου είναι οτι ισως κάποιοι γιατροί μη πιστοποιημενοι να είναι τόσο φράγκοφονιάδες που να τους τη δίνει να χάνουν τα λεφτά και την επισκεψη απο τους 2-3μεγαλους υπερήχους...ειτε λιγα ειναι αυτα, ειτε χρεωνουν κανονικα οπως χρεωνουν και οι πιστοποιημενοι γιατροι..αυτο βεβαια δε σημαινει απολυτα οτι δεν ειναι εμπειροι η οτι δεν ειναι σωστοι στις διαγνώσεις τους...αλλά το παίρνεις το ρίσκο;δεν ξέρω είναι μεγαλο θεμα αφού έχετε μπει σε φαση συζήτησης γενικά ίσως θα ηταν καλό να το συζητούσες μαζί του...στην τελικη να κραζει τους συναδέλφους του ξέρει όταν ο ίδιος τελικά δεν είναι και τόσο τυπικός!!! :mad:

Ziu zitsu να σαι καλά!σε ευχαριστώ!

Αχ θυμάμαι τι είχες περάσει που τα λέγαμε με βοηθάει πάντως που ξέρω οτι πηγες και ειδες το μωρακι σου και ηταν μια χαρά!:-) :-) :-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...