Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Εμένα ειχε ουρεοπλασμα πριν 5 χρόνια, ίσως και λιγο περισσότερο, μαζί πάντα με σταφυλόκοκκο ή κάποιο άλλο κόκκο.. ο,τι αντιβιωση και να επαίρνε δεν εφευγε, κάποια στιγμη τα παρατήσαμε γιατι θα εμπαινε φαντάρος, οπότε ετσι κι αλλιώς τότε δεν μπορούσαμε να κανουμε κατι. Αργότερα γυρισε και ειχε κάνει καλλιεργεια σε ενα συνοικιακο διαγνωστικο, ειχε βγει στειρα, παρα το γεγονός ότι ειχε ενοχλήσεις. Περασαν κάποιοι μηνες, πήγαμε σε εξειδικευμενο εργαστηριο και βρηκαμε χλαμυδια και πάλι κόκκο (δε θυμαμαι αν ηταν σταφυλόκοκκος ή εντερόκκος). Αντιβιωσεις κι εκει τέλος Αυγουστου επιτελους στειρα καλλιέργεια! Στο καπάκι βρισκουμε την υδροσαλπιγγα, κανω χειρουργειο και αρχές του '25 καλλιεργεια ξανα ο άντρας μου, εγώ είχα ήδη ξεκινησει την πρώτη διεγερση. Ε εκει βρηκαμε staphylococcus aureus, πάααλι αντιβιωση και στον επανελεχγο e. coli. Είναι το πιο light συγκριτικά με όλα τα υπόλοιπα, στην αρχη το αφησαμε χωρις, μετά πήρε αντιβιωση για εκανα εγώ δεύτερη διεγερση και γονιμοποιήσαμε το ένα μου καλο ωάριι, αλλά 4η μέρα σταμάτησε η αναπτυξη.. Μας ειπαν πως έφταιγε το σπέρμα γιατι οι συνεχείς λοιμώξεις ανα τα χρονια μας έφτασαν ακομα και στο 0% τυπικές μορφές μετά τα χλαμυδια, 2 % το Γενάρη και 1% τον Απρίλιο. Όπως καταλαβες τον πόνο μου λέω.. τέλος του μήνα εχουμε ραντεβού και σε γνωστό ουρολογο, γιατι αυτός που πήγαμε περσυ πεταγε χαρταετο! Τουλάχιστον αν δεν ειχαμε μικροβια θα προσπαθουσαμε και μόνοι μας, χανουμε τοσους μηνες..

Εύχομαι να έχετε καλύτερα αποτελέσματα αυτή τη φορά! Εγώ κάνω μακρυ πρωτοκολλο, για να δουμε μπας και.. 

Καλημέρα! Αυτά τα μικρόβια είναι δύσκολα να αντιμετωπιστούν σταφυλόκοκκος πχ κάνουν εύκολα ανθεκτικές μορφές και επιμένουν. Τα εντεροβακτηρίδια μπροστά σε αυτά είναι εντελώς ασήμαντα. Ο δικός μου με εντεροκοκκο και τώρα με ecoli μια χαρά ανέβηκαν οι τιμές στο σπερμα. Αντε πες ίσως λίγο στην ταχεία κινητικότητα να επηρεάζουν αλλά στην μικρογονιμοποίηση δεν μας νοιάζει αν κινούνται. Εγώ αυτό που έχω καταλάβει από τον ανδρολογο που πάει είναι ότι αν υπάρχει ποσότητα και ένα μικρό ποσοστό από το σπερμα να είναι οκ στην εξωσωματική μας φτάνει. Το θέμα είναι το dfi να μην επηρεαστεί γιατί εκεί μιλάμε για βλάβες στο dna που παίζουν ρόλο στις διαιρέσεις και στην ανάπτυξη των εμβρύων. Εννοείται πως πριν την γονιμοποίηση το θέλουμε στην καλύτερη του κατάσταση και κατά προτίμηση χωρίς μικρόβια γι αυτό και οι αντιβιώσεις πριν την διέγερση. DFI έχετε κάνει; 
      Σου εύχομαι να σου ταιριάξει καλύτερα το μακρύ και να πάρεις κάτι καλύτερο από ωάρια. Πόσο είναι η ΑΜΗ σου; Αν θυμάμαι καλά είχες πει είναι χαμηλή. 

Μανούλες Αυγούστου 2014

martha86

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες !!! Τι κάνετε ;

Να έχουμε όλες ένα πολύ ωραίο Σ/Κ !!!!

Γεια σας εγκυούλες!!! ολοκαίνουρια στην παρέα.. ελπίζω να με θέλετε..!!:D Είμαι η Μαρια 21 χρονών και 12,5 εβδομάδων σήμερα!!! Σας διαβάζω αρκετό καιρό και μου φαίνεστε πολύ ωραία παρέα..! Θα ήθελα να μοιραστούμε μαζί τις εγκυμοσύνες μας!! και όπως καταλαβαίνετε απο την ώρα,,πολλές αυπνίες!!:confused:

Καλως ήρθες !!! Φυσικά σε θέλουμε ! Να μείνεις και να μας λες τα νεα σου !! Βλέπω οτι είσαι απο την πανέμορφη Κω !! Αχ, τι υπέροχο νησί... Έχω τόσες αναμνήσεις απο παιδάκι ..

Πες μας και ποτε έχεις ΠΗΤ να σε βαλουμε στο πινακάκι !!

0WNhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα τι κανετε??

μαρακι καλως ηρθες στο κλαμπ των εγγυων...

μπριλιαντ μου κ μενα να με βαλετε στη λιστα με ξεχασατε:(

πητ 8/09

σας ευχομαι ενα ομορφο σαββατοκυριακο..καλα να περασετε

καλημερα κοριτσια κ απο μενα χαθηκα αρκετες μερες δεν ειχα υπολογιστη αλλα απο σημερα ειμαι ενταξει..

στο θεμα μας τωρα σημερα πουρνο πουρνο ξυπνησα με καφε σαν τελειωματα περιοδου και ξεκιναω απο σημερα τα utrogestan των 100

3 χαπια την ημερα,θα δουμε τωρα στην αναμονη,δευτερα θα παω να με δει,

θα πηγαινα σημερα αλλα ειμαι 3 ωρες μακρια ηρθα στην μαμα μου μερες τωρα.

Maria93 καλως ηρθες!! Φυσικα κ σε θελουμε στην παρεα μας!!! Να μας λες συχνα τα νεα σου.... Κι εγω αυπνιες εχω.....δεν εισαι η μονη!

Margi25 περαστικα να ειναι και οχι τιποτα σοβαρο......

Μην στεναχωριεσαι, παρε τα χαπακια σου κ θα πανε ολα καλα. Εγω απο την 6η εβδομαδα που ακουσαμε καρδιακη λειτουργια τα παιρνω μεχρι κ τωρα που ειμαι στην 14η. Ελπιζω τελευταια εβδομαδα...

Τα δικα μου τα νεακια.... Χτες πηγα για ενα καφεδακι με μια φιλη και μετα ξεκινησαμε να παμε σ. Μαρκετ με τον καλο μου. Πετυχαμε ατυχημα στο δρομο. Μια αχαρακτηριστη περασε με κοκκινο κ χτυπησε σουρωμενο ποδηλατη!!! Ταραχτηκα αρκετα.. Το βραδυ ειχα αυπνιες κ οταν καταφερα να κοιμηθω ειδα ενα χαλια ονειρο...ξυπνησα με πολυ ασχημη διαθεση.....

bdf4p3.png

Κορίτσια συγνώμη για τη λίστα!δε σας έχω ξεχάσει πρεπει να ξαναδιαβάσω τους διαλόγους απο εκεί που έμεινα να μη ξεχάσω καμια δεύτερα θα τη φτιαξω!:-) :-) :-)

Καλωσηρθες μαρακι! Μικρομανουλα ε; :-) :-) :-)

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες !!! Τι κάνετε ;

Να έχουμε όλες ένα πολύ ωραίο Σ/Κ !!!!

Καλως ήρθες !!! Φυσικά σε θέλουμε ! Να μείνεις και να μας λες τα νεα σου !! Βλέπω οτι είσαι απο την πανέμορφη Κω !! Αχ, τι υπέροχο νησί... Έχω τόσες αναμνήσεις απο παιδάκι ..

Πες μας και ποτε έχεις ΠΗΤ να σε βαλουμε στο πινακάκι !!

Ναι ναι πανεμορφη η Κως!!! ΠΗΤ εχω 25/8!! προχθες εκανα και την αυχενικη διαφανεια και ηταν 1.5.. τωρα περιμενω να παρω και τα αποτελεσματα απο την pap-A

Κορίτσια συγνώμη για τη λίστα!δε σας έχω ξεχάσει πρεπει να ξαναδιαβάσω τους διαλόγους απο εκεί που έμεινα να μη ξεχάσω καμια δεύτερα θα τη φτιαξω!:-) :-) :-)

Καλωσηρθες μαρακι! Μικρομανουλα ε; :-) :-) :-)

Εεεε απο μικρη στα βασανα!!! Τι να κανουμε? Μονο χαρες μας δινουν τα μπεμπακια μας marilouu mou!!:P

Με παρακολουθεί γιατρός του νοσοκομείου και θα με ξεγεννήσει ο ίδιος. Η ξαδέλφη μου ξεκίνησε απο την αρχή της εγκυμοσύνης της και την παρακολουθούσε ειδικευόμενος. Όταν ήρθε η ωρα της γέννας, την ξεγέννησε ο ειδικευόμενος και ο επιμελητής του ήταν μέσα και εκείνος.

Ενημερωτικά, στα δημόσια δεν κάνουν επισκληρίδιο. Αν σε ενδιαφέρει το δημόσιο, πιστεύω οτι είναι καλύτερα να π.χ στον 6ο-7ο να βρείς ενα γιατρό εκεί, που να έχεις μια γνώμη, μια έπαφή.

καλημερα!!!!!!!τι κανετε εγκυουλες μου?αχ εμεις απ τα χαραματα εχουμε ξυπνησει!!!!!μαλλον βγαζει δοντακια η μικρη κ ειχε γκρινια!!!!!!!!

εγω γεννησα σε δημοσιο νοσοκομειο εκανα καισαρικη με επισκληριδιο!!!!!!!!!!σε αρκετα νοσοκομει α πλεον κανουν επισκληριδιο κ σε φυσιολογικο τοκετο!!!!!!!!!ρωτηστε!!!!!Ηρακλειο θα γεννησεις?

γεννησε μια φιλη μου εκει πριν 2 χρονια κ εκανε καισαρικη με επισκληριδιο!!!!!!!

οσο αφορα στο θεμα γιατρου να βρειτε καποιον ο οποιος να ειναι ξεκαθαρος μαζι σας κ να σας κανει να νοιωθετε ανετα!!!!!!

εγω την πατησα!!!!!!!σε ολη την εγκυμοσυνη πηγαινα στον εξωτερικο γιατρο που ειχα κ απ τον 5 ξεκινησα να πηγαινω κ στο νοσοκομειο στον γιατρο της κουμπαρας μου ο οποιος αποδειχτηκε μεγαλος μ......ς συγνωμη κιολας αλλα καθε φορα που πηγαινα δεν θυμοταν ποια ειμαι το 50 ομως το ζητουσε τεσπα κ το κορυφαιο οταν ημουν 35 εβδομαδων μου λεει εγω θα λειπω σε αδεια(αυγουστος βλεπεις) βρες γιατρο να σε ξεγεννησει,κοριτσια εγινα τουρμπο τα πηρα στο κρανιο του λεω καλα γιατι δεν μου το ειπατε απ την αρχη?γενικα ενας χαμος.τον πηρε κ η κουμπαρα μου τηλ κ του τα ψαλλε μετα ευτυχως βρηκε η κουμπαρα μου εναν υπεροχο γιατρο ο οποιος δεχτηκε να με αναλαβει τελευταια στιγμη κατι σπανιο κ πηγαν ολα καλα!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

καλημερα!!!!!!!τι κανετε εγκυουλες μου?αχ εμεις απ τα χαραματα εχουμε ξυπνησει!!!!!μαλλον βγαζει δοντακια η μικρη κ ειχε γκρινια!!!!!!!!

εγω γεννησα σε δημοσιο νοσοκομειο εκανα καισαρικη με επισκληριδιο!!!!!!!!!!σε αρκετα νοσοκομει α πλεον κανουν επισκληριδιο κ σε φυσιολογικο τοκετο!!!!!!!!!ρωτηστε!!!!!Ηρακλειο θα γεννησεις?

γεννησε μια φιλη μου εκει πριν 2 χρονια κ εκανε καισαρικη με επισκληριδιο!!!!!!!

οσο αφορα στο θεμα γιατρου να βρειτε καποιον ο οποιος να ειναι ξεκαθαρος μαζι σας κ να σας κανει να νοιωθετε ανετα!!!!!!

εγω την πατησα!!!!!!!σε ολη την εγκυμοσυνη πηγαινα στον εξωτερικο γιατρο που ειχα κ απ τον 5 ξεκινησα να πηγαινω κ στο νοσοκομειο στον γιατρο της κουμπαρας μου ο οποιος αποδειχτηκε μεγαλος μ......ς συγνωμη κιολας αλλα καθε φορα που πηγαινα δεν θυμοταν ποια ειμαι το 50 ομως το ζητουσε τεσπα κ το κορυφαιο οταν ημουν 35 εβδομαδων μου λεει εγω θα λειπω σε αδεια(αυγουστος βλεπεις) βρες γιατρο να σε ξεγεννησει,κοριτσια εγινα τουρμπο τα πηρα στο κρανιο του λεω καλα γιατι δεν μου το ειπατε απ την αρχη?γενικα ενας χαμος.τον πηρε κ η κουμπαρα μου τηλ κ του τα ψαλλε μετα ευτυχως βρηκε η κουμπαρα μου εναν υπεροχο γιατρο ο οποιος δεχτηκε να με αναλαβει τελευταια στιγμη κατι σπανιο κ πηγαν ολα καλα!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα !!!

Ναι υπάρχουν γιατροί που είναι μεγάλοι επιχειρηματίες...

Εγώ ναι, Ηράκλειο θα γεννήσω, στο Βενιζέλειο. Έχω ένα πολύ καλό γιατρό εκεί, ο οποίος μου ξεκαθάρισε οτι ο,τι ώρα και να γεννήσω αυτός θα είναι εκεί. Ναι, ορισμένοι το ρίχνουν στον Αυγουστο.. Και εγώ ταλαιπωρήθηκα μέχρι να βρω γιατρό γιατί σε εναν που ειχα πάει μου είπε οτι θα έχει άδεια, αλλά ίσως κάτι μπορούσε να γίνει.. Απ' οτι κατάλαβα εννοούσε φακελάκι... :twisted:

Εκεί που θα γεννήσω, στον φυσιολογικό τοκετό που θα επιμείνω, δεν κανουν επισκληρίδιο, μόνο στην καισαρική κάνουν φυσικά. Δε με νοιάζει όμως.. Ας πονέσω. Όπως έχω ξαναπεί, αυτός ο πόνος θα είναι ο πιο γλυκος... !!!! :D

0WNhp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!Καλώς σας βρήκα κι εύχομαι ολες μας να έχουμε τελειόμηνες εγκυμοσύνες και γερά μωράκια στην αγκαλιά μας. Απ'ότι βλέπω ολες λίγο πολύ έχετε κανει την αυχενική σας, εγω πάει την Τετάρτη...Προς το παρόν μετα απο εναν τριημερο πυρετό με ταλαιπωρεί ενας παλιοβήχας απο τον οποίο θέλω να απαλλαγώ, δεν αντεχω...

Να έχουμε μια όμορφη Κυριακή, πάω να φτιάξω φαγακι και θα τα λέμε...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα στην παρεα που μεγαλωνει συνεχως...θελουμε το πινακακι..:mad:

εγω ειμαι λιγο καλυτερα με τα καφε που ειχα απο το σαββατο μεχρι κ εχθες ειχα αρκετο σημερα βλεπω οτι δεν εχω σχεδον καθολου,σε κανενα 3ωρο θα παω στον γιατρο να με δει...αντε να δουμε,συνεχιζω βεβαια τα χαπια κανονικα..θα δουμε!!εσεις πως ειστε??

My girl................ΠΗΤ 30/7..ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΚΙ (βιοκλινική)

Natalia90............ΠΗΤ 3/8...ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ (Έλενα; )

Marilouu.............ΠΗΤ 8/8...ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ (ρέα)

Αγοροmummy....ΠΗΤ 8/8...............................................................(ρέα)

Impregnant.........ΠΗΤ 10/8.ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ (ρέα)

Ziu_zitsu.............ΠΗΤ 14/8.............................................................(βιοκλινική)

Margi25..............ΠΗΤ 18/8..................................................................................IT'S A BOY!!!!!!!!!

Martha86............ΠΗΤ 20/8..............................................................

Linalien...............ΠΗΤ 20/8 ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΚΙ. (ΙΑΣΩ)

Anastasiat28......ΠΗΤ 24/8.............................................................(μητέρα)

Maria93..............ΠΗΤ 25/8..............................................................

Papakia30..........ΠΗΤ 26/8......................................................... (Ιασώ;Αλεξάνδρα; )

Latortura............ΠΗΤ 26/8...........................................................

Ampeligi.............ΠΗΤ 28/8.............................................................(Λητώ)

Brilliant...............ΠΗΤ 30/8.............................................................(βενιζελειο)

Ioanna21............ΠΗΤ 31/8.............................................................(ΓΕΝΕΣΙΣ)

Chrysa1982........ΠΗΤ 8/9...............................................................

Stone...............................................................................................

Ελπίζω να τα έχω σωστα!!!όσες έχετε κάποια αλλαγή 'η εκτιμηση στην αυχενική κάντε copy paste σβηστε τις τελιτσες μου και συμπληρωστε!!!

Καλημεραααααααααααα!!!!

My girl................ΠΗΤ 30/7..ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΚΙ (βιοκλινική)

Natalia90............ΠΗΤ 3/8...ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ (Έλενα; )

Marilouu.............ΠΗΤ 8/8...ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ (ρέα)

Αγοροmummy....ΠΗΤ 8/8...............................................................(ρέα)

Impregnant.........ΠΗΤ 10/8.ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ (ρέα)

Ziu_zitsu.............ΠΗΤ 14/8.............................................................(βιοκλινική)

Margi25..............ΠΗΤ 18/8..................................................................................IT'S A BOY!!!!!!!!!

Martha86............ΠΗΤ 20/8...ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ (ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ?)

Linalien...............ΠΗΤ 20/8 ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΚΙ. (ΙΑΣΩ)

Anastasiat28......ΠΗΤ 24/8.............................................................(μητέρα)

Maria93..............ΠΗΤ 25/8..............................................................

Papakia30..........ΠΗΤ 26/8......................................................... (Ιασώ;Αλεξάνδρα; )

Latortura............ΠΗΤ 26/8...........................................................

Ampeligi.............ΠΗΤ 28/8.............................................................(Λητώ)

Brilliant...............ΠΗΤ 30/8.............................................................(βενιζελειο)

Ioanna21............ΠΗΤ 31/8.............................................................(ΓΕΝΕΣΙΣ)

Chrysa1982........ΠΗΤ 8/9...............................................................

Stone...............................................................................................

tt1d1f0a

event.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...