-
Από την διαχείριση / Admin news
-
20 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:
Έχω την εντύπωση πως για εξωσωματική με δότρια δεν μπορεις να περάσεις απο επιτροπή. Θεωρητικα είναι λογικό, γιατί ο δότριες δεν είναι ανώνυμες νομίζω? Μπορει να κανω και λάθος!
Σχετικά με τον προεμφυτευτικο, και ο δικός μου γιατρος δεν τον πιστεύει και θεωρεί ότι ειναι καλύτερα να γίνει με τα ίδια χρήματα μια διέγερση ακόμα. Εμείς δεν κάνουμε βέβαια, ουτε πληρουμε τις προϋποθέσεις. Τις πιθανότητες πώς στις ανέβασε; 20% ανα έμβρυο? Ανά εμβρυομεταφορα; Πώς το εννοεί; Το ότι έχετε τσεκάρει το σπερμα ειναι πολυ σημαντικό. Το Ιασω θεωρώ οτι εχει καλο εμβρυολογικο έτσι κι αλλιώς, αλλα βγάζει και αξιοπιστα αποτελέσματα. Τώρα δεν παίζει ιδιαιτερο ρόλο, αλλα τι ποιότητας ηταν οι βλαστοκυστες που χάναμε την απόψυξη πριν την εμβρυομεταφορα. Και οι αλλες δύο άλλαζαν βαθμολογία μορφολογικα;
Δε νομίζω ανά έμβρυο αλλά υποθέτω επειδή θα είναι η 3η προσπάθεια και συνολικά έχουμε πάρει 20+11= 31 ωάρια μέσα σε αυτό το χρόνο.
Να σου πω την αλήθεια δεν ρώτησα ακριβώς πως μου το έδωσε το ποσοστό.. Το τσεκάρω όμως για την επόμενη φορά που θα μιλήσουμε.
-
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ
-
Θέματα
-
- 135 απαντήσεις
- 13.828 εμφανίσεις
-
- 11.513 απαντήσεις
- 2.592.932 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 318.964 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 144 απαντήσεις
- 213.875 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 621.489 εμφανίσεις
-
-
-
- 1 απάντηση
- 377 εμφανίσεις
-
- 508 απαντήσεις
- 40.347 εμφανίσεις
-
- 700 απαντήσεις
- 80.248 εμφανίσεις
-
- 135 απαντήσεις
- 13.828 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 308 εμφανίσεις
-
- 94 απαντήσεις
- 8.566 εμφανίσεις
-
- 12 απαντήσεις
- 4.039 εμφανίσεις
-
- 1.943 απαντήσεις
- 252.459 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 331 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 571 εμφανίσεις
-

Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα