Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, isavela81 είπε:

Ναι αύριο είναι Τρίτη ημέρα αλλά.μου.ειπε να πάμε 5η ημέρα,δεν νομίζω φρέσκα γιατί το ψιλό αποκλείω να έχω 4 δηλ όλα να πάνε μέχρι τότε και εκτός αυτού θα κάνω υστεροσκοπηση πριν που φαντάζομαι δεν γίνεται αμέσως 

Δίκιο έχεις εννοείται αλλά δεν άκουσε καθόλου την σκέψη μου δυστυχώς 

Ναι λέει πάνω από 40 είναι 4, σκέφτομαι ήδη να πάρω γνώμη κ από άλλον εξωσωματιστη,δεν περισσεύει ούτε ενέργεια ούτε χρήματα για πέταμα 

Οι πιθανότητες σε αυτές τις ηλικίες να έχεις τέσσερα υγιή έμβρυα είναι σχεδόν μηδενικές. Για αυτό θέλει τέσσερα, να αυξήσει την πιθανότητα να βρείτε τη μια υγιή βλαστοκύστη. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι έχει τον τελευταίο λόγο. Αν θέλεις δύο ετ θα επιμείνεις σε αυτό, θα του εξηγήσεις ότι προτιμάς να ξανακάνεις την διαδικασία από το να βάλεις τέσσερα. Αυτό βέβαια έχει μεγαλύτερο κόστος σε περίπτωση αποτυχίας. Εσύ όμως αποφασίζεις… εμένα η εμβρυολογος ήθελε τρία και ξεκαθάρισα ότι πάνω από δύο δεν βάζω, έτσι και έγινε.

• Ευχαριστώ 1

Καρότσι μπαστούνι και μπανιερα

Recommended Posts

Πωλείται καρότσι silver cross, χρώματος γκρι με ροζ. Διαθέτει ποδόσακο, ποτηροθήκη και μεγάλο καλάθι. Κλείνει έυκολα σαν μπαστούνι. Είναι ελάχιστα χρησιμοποιημένο, σε πολύ καλή κατάσταση. Αγορασμένο πριν δυο χρόνια 160?. Το δίνω 80?. Περιοχή θεσσαλονίκη.

SILV00-POP-1z.jpg

Πωλειται βρεφική μπανιερά- αλλαξιερα σε άριστη κατάσταση. πολυ λειτουργική!

Μάρκας neonato, το σχέδιο της αλλαξιερας διαφοροποιείται λίγο από την φωτό. Έχει φράουλες. Αγορασμένη πριν δυο χρόνια 110?. Την δίνω 70?

7551263561.jpg

6bwzp2.png

Διαφημίσεις

• 3 months later...
  • 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• 6 months later...

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...