Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Δυστυχώς εγώ δεν έχω καλά νέα. Δε γονιμοποιήθηκε καν το ωάριο. Οπότε fail πάλι.

Πραγματικά δε ξέρω τι συνεχίζω και κάνω. Αφού δε γίνεται τίποτα.

Κρίμα, ο κύκλος ξεκίνησε αρκετά καλά σε τιμές. Ρώτησες γιατί δεν προχωρησε;; περιμένεις τηλ απο τον γιατρό;

καθισμα αυτοκινητου εως 4 χρονων bebe confort axiss

Recommended Posts

κορυφαίο καθισμα. τοπ σε ασφαλεια. απιστευτα ανετο και ανατομικο. το μοναδικο με περιστρεφομενη θεση. Σε γαλαζιο χρωμα. αριστη κατασταση σχεδον αθικτο.το υφασμα του ειναι ακαθιστο. δωρο καλυμμα που μπαινει εξτρα, βγαινει πανευκολα και πλενεται στο πλυντηριο.

http://www.youtube.com/watch?v=x720Gt6vpwk

Group 1 Κατάλληλο από 9 μηνών έως 4 ετών (18kg περίπου).

Turno Safe system: Το κάθισμα περιστρέφεται κατά 90 μοίρες δεξιά ή αριστερά προσφέροντας στον χρήστη την δυνατότητα της άνετης τοποθέτησης του παιδιού στο αυτοκίνητο.

Safe Side system: Ενισχυμένο σύστημα πλευρικής προστασίας.

Ένδειξη ασφαλούς θέσης πορείας.

Διαθέτει σύστημα τάνυσης αυτόματου κλειδώματος της ζώνης ασφαλείας για απόλυτη εφαρμογή του καθίσματος στο κάθισμα αυτοκινήτου.

Ειδικές υποδοχές για τους ιμάντες, για να μην εμποδίζουν κατά την τοποθέτηση του παιδιού στο κάθισμα.

Δυνατότητα ανάκλησης σε 8 θέσεις.

Απλή και ασφαλής ρύθμιση της ζώνης πρόσδεσης (5 σημείων).

Το ύψος της ζώνης πρόσδεσης ρυθμίζεται αυτόματα μαζί με το στήριγμα κεφαλής σε 7 θέσεις.

Προδιαγραφές ασφαλείας ECE R 44/04.

τιμη 150 ευρω. (η φθηνοτερη τιμη στην αγορα που βρηκα ειναι 269euro)

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...