Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

    • On 16/10/2024 at 1:48 ΜΜ, a miracle please είπε:

      @*Vasoula @zet11 @Malntalia

      σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Με εμψυχώσατε λίγο 😊

      Σας εύχομαι ότι καλύτερο και με το καλό να γεννήσεις @zet11

      Την δωρεά σαν δωρεά δεν την φοβάμαι και αν μπορούσα να παω αύριο κιόλας για ετ θα πήγαινα. Αλλά επειδή μου είπαν πως καθυστερεί λίγο, με πιάνουν οι σκέψεις και οι φοβίες. Αυτό το ότι έφτασα 43 1/2 με όλες τις σκέψεις μου που έγραψα με βαραίνουν λιγάκι. 

      Μόνο ένας γιατρός μου είχε πει πριν 3 χρόνια πως καλύτερα να παω με δωρεά, αλλα στο τουρ γιατρών που έκανα τότε ήταν ο μόνος και πίστεψα τους άλλους που μου λέγανε πως έχω περιθώρια. Ε, δεν έμεινα και φυσιολογικά που έτυχε να μείνω στο ενδιάμεσο δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και μέσα σε αυτές τις αρνητικές σκέψεις είχα φτάσει σε σημείο να μην παίρνω ανάσα και γι'αυτό έγραψα εδώ στο θέμα της ηρεμίας στο οποίο ελεύθερα λέμε τις φοβίες και τα άγχη μας. Φοβάμαι πως δεν θα πετύχει και η δωρεά και θα πάει και άλλο πιο πέρα...

      Αν είχα την οικονομική ευχέρεια θα πήγαινα σε ειδικο/ψυχολόγο αλλά δεν την έχω. Όλα τα λεφτά πάνε στη δωρεά.

      Νιώθουμε με τον σύζυγό μου πως χάσαμε χρόνο και πως αν είχαμε τη "σωστή" καθοδήγηση, θα είχαμε πάρει άλλες αποφάσεις. Αλλά μην μένω στο παρελθόν. Αυτό δεν αλλάζει και αυτό που μου έμαθε είναι πως να κινηθώ και επίσης να δίνω συμβουλές σε κοπέλες. Αυτό που έλειπε σε μένα.

      @Malntalia Αθήνα είμαι. Ξέρω πως υπάρχει νήμα με θέμα τη δωρεά, αλλά δεν ήθελα να γράψω εκεί. Δεν θέλω να αναστατώσω οποιαδήποτε κοπέλα βρίσκεται τωρα σε διαδικασία και αναμονή. Και όπως χάζευα γενικά είδα αυτο το θέμα εδω.

       

       

      Κορίτσι μου συγνώμη που επεμβαίνω στην συζήτηση, μην κολας σε τίποτα σε μιλάει μια κοπέλα που προσπαθεί εδώ και επτά χρόνια για παιδάκι, ολααα φυσιολογικά μόνο θέμα με το σπέρμα είχαμε, δύο εξωσωματικές αποτυχημένες όλοι οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια, τώρα αφού έκανα και υστεροσκοπηση  και θεωρούσαν ότι είχα κάποιον πολύποδα και αυτό δεν βοηθούσε να γίνει η εμφύτευση (θεωρία των γιατρών) γιατί όλα ήταν φυσιολογικά τελικά ήταν και αυτό φυσιολογικό. Άλλαξα κέντρο δεν θα σε πω ψέμματα ο γιατρός επέμενε για κύκλο εξωσωματικής εγώ όμως επειδή είχα κουραστεί (ξέρω δεν είναι όμορφο αυτό που λέω) επεμενα για δωρεά και όπως έγινε... βρήκαμε δύτρια μέσα σε δύο μήνες και έχουμε 4 εμβρυκια, τώρα περιμένουμε ποιος θα είναι ο σωστός ο κύκλος για να γίνει η εμβρυομεταφορα, ότι χρειάζεσαι μπορείς να με στείλεις 

  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 5 ώρες πρίν, Losr είπε:

      Το ξέρω ότι δεν ξέρουμε αν είναι υγιές το έμβρυο. Ποτέ δεν το ξέρεις. Επίσης το έχω πάθει τρεις φορές να κάνω άριστες βλαστοκυστες να εμφυτεύονται και να καταλήγουν είτε βιοχημικές είτε αποβολή. Απλά έχω δει και την περίπτωση που βάλανε τρία σε 40+ και πιάσανε και τα τρία και αναγκάστηκε να κάνει μείωση το ένα για να επιβιώσουν τα άλλα δύο και γέννησε και πάρα πολύ πρόωρα. Πέραν αυτού όμως αυτό που εγώ είπα είναι ότι το υγιές θα πιάσει είτε το βάλεις μόνο του είτε το βάλεις παρέα με αλλά 2. Τέλος πάντων δεν ξέρω εμένα με φοβίζει πολύ η πιθανότητα μια πολυδημης κύησης.

      Είτε ειχε κανει προεμφυτευτικο και μετέφερε 3 υγιη που πολύ αμφιβάλλω γιατί συστήνουν 1, ειτε είχε καταψυξει ωαρια σε μικρότερη ηλικία είτε τα ωαρια ήταν από δωρεά. Ο γιατρός μου μου είχε πει ότι διδυμα σε ωαρια 40+ μόνο μια φορά του έτυχε στα 30 χρόνια εμπειρίας του,  είναι εξαιρετικά σπάνιο, πόσο μάλλον τα 3δυμα.

Ολα οκ


Koalaki

Recommended Posts

Κοριτσακια μου καλησπερα, τι κανετε??? ολες καλα???

Εμεις ΜΙΑ ΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :D. Κοιμηθηκαμε και ξυπνησαμε οπως συνηθως και ειμαι πολυυυ χαρουμενη γιαυτο. Καταλαβα τελικα οτι ηταν λογω δοντιων γιατι απο εχθες κιολας εχουν βγει ηδη απο τα ουλα.

Θα τα πουμε αργοτερα, φιλακια πολλα!!!


f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...