Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 19 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου @pepi88 πώς είσαι ??? Εγώ κορίτσια μου πήρα την απόφαση να χαλαρώσω όλο το καλοκαίρι και να περάσω καλά ,και ότι γίνει ξέρω ηλικιακά δεν με περνει αλλά θέλω να περάσω καλά και να γεμίσω μπαταρίες!!!! 

Αφού αυτό νιώθεις αυτό να κάνεις !!!Το βασικότερο είναι η ψυχολογία!!Και εγώ αποφάσισα αν δεν πάει καλά αυτός ο κύκλος να αρχίσω από Σεπτέμβρη πάλι ..

Εγώ καλά είμαι όσο μπορώ τουλάχιστον από τις ορμόνες !Την Δευτέρα θα προχωρήσουμε σε ωοληψια έκανα σήμερα υπέρηχο ωρίμασαν αρκετά ωοθηλακια και τελικα  αντί για ovitrelle θα κάνω arvecap …μου έδωσαν και λίγο κορτιζόνη για να αποφύγουμε υπερδιέγερση…

15 ώρες πρίν, Ioanna kon είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

θα ήθελα νας πω με λίγα λόγια τν δική μου ιστορία! 
      έχω αφαιρέσει  τς σάλπιγγες.εχω κάνει 4 εξωσωματικές χωρίς επιτυχία (δυστυχώς) 

και τώρα σκέφτομαι να πάω σε άλλο γιατρό θα ήθελα γνώμες για τον κυριο Σφ@κι@nουδη;!

Γεια σου !Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά από τα λίγα που έχω ακούσει για τον συγκεκριμένο διχάζονται  οι γνώμες αρκετά!

καμμια μαμα απο ιλιον-πετρουπολη?

Recommended Posts

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 217
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Νέα Φιλ/φεια, με παίζετε;

Εσένα όχι δεν σε παίζουμε, γιατί είσαι γειτόνισσα με την ακατανόμαστη!!! Χεχεχεχεχεχχεχε!!!!

καλησπερα εγω ειμαι απο μενιδι χωραω στην παρεουλα σας??

Όλοι χωράνε, εκτός από την ChristinaGRZ!!! Χαχαχαχαχ

Ονόματα κορίτσια? Ηλικίες? Μπορεί κάποιες να γνωριζόμαστε.. Γωγώ εγώ, 31!!!

Όπως πάει το βλέπω κι αυτό το topic να αδρανεί, όπως το αντίστοιχο στο parents... klaps

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Όπως πάει το βλέπω κι αυτό το topic να αδρανεί, όπως το αντίστοιχο στο parents... klaps

Χμμμ...δικιο εχεις!!! Ωραια ειπαμε τις περιοχες μας...ας συνεχισουμε παρακατω....

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...