Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 2 hours ago, Katiamaxiking said:

      Ευχαριστούμε!!! 

      Με μια μεγάλη χοριακή σου ευχομαι!!και εγω στην πρώτη εξωσωματική με θετικη χοριακή δεν είχα κανένα σύμπτωμα!

      Σε ευχαριστω πάρε πολύ !!!! Να είσαι καλα να σας πάνε και εσάς όλα δεξιά ! 

      2 hours ago, Blue Velvet said:

      Δεν έκανα άλλο,την Παρασκευή έχω τη χοριακη,οπότε ο,τι είναι να γίνει,θα γίνει.Κραταω μικρό καλάθι,φοβάμαι το αποτέλεσμα της εξέτασης..

      Να δεις θετική χοριακη σου εύχομαι !!!! Δεν έμεινε πολύ !!!!! Άσε από φόβο άλλο τίποτα αλλά θα πάνε όλα καλα !

      • Ευχή 1

ΓΑΜΟΒΑΦΤΙΣΗ ΛΑΡΙΣΑ


littlemommy

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια? Σκεφτόμαστε με τον άντρα μου να κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί αλλά θα ήθελα κάποια που το έχει ξανακάνει να μου πεί τι έκανε. Αυτό που εννοώ είναι ο καθένας έφυγε απο το πατρικό του ή πήγατε μαζί?Και γενικά πως ήταν και οι δύο τελετές μαζί?:confused:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλημερα,εγω εκανα γαμοβαφτιστη το 2013,παρολλο που ειχαμε κανει και πολιτικο γαμο και συζουσαμε,αυτος πηγε στο πατρικο του και εγω βγηκα μαμα-νυφη απο το νεο σπιτι μια και ο γαμος εγινε μακρια απο την γενετειρα μου και θα ηταν ταλαιπωρια με το παιδι.Αναλογως στην εκκλησια γινονται τα μυστηρια,αν κανεις κατηχηση,μπεις για γαμο και συνεχισεις βαφτιση οκ,αλλιωςμεσα εξω το μωρο κουραζεται.σου ευχομαι να εχεις χερια βοηθειας,εμενα ολα δυσκολα,τα εκανα ολα μονη και δενευχαριστηθηκα τιποτα...

Link to comment
Share on other sites

Αν ειστε μοντερνο ζευγαρι και δεν κανετε εθιμα κτλ....ντυνοσαστε στο σπιτι σας,βγαινετε κοινες φωτογραφιες και με το παιδι (πιστεψε με δεν υπαρχει περιθωριο) πατε ολοι αγκακια εκκλησια,η εστω κανετε μια σκηνοθεσια και το απολαμβανετε...ο,τι λεπτομερεια θες ρωτα...

Link to comment
Share on other sites

εγω θελω εναν γαμο να τον απολαυσω με τα εθιμα με ολα αλλα εχω προβλημα με τους γονεις μου (εχω γραψει σχετικα στν ενοτητα χωρις λογια) και δεν ξερω πως να κανω.. χω παρα πολλους να με βοηθησουν αλλα νιωθω λιγο χαμενη με το ολο θεμα... γενικα πως να το πω δεν ξερω που να κοιταξω εκκλησια μετα για την δεξιωση ολα ενα χαος ουτε καν περιπου ποσο στοιχιζει ενας γαμος δεν ξερω και θελω να μην μου βγει ο κουκος αηδονη...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια? Σκεφτόμαστε με τον άντρα μου να κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί αλλά θα ήθελα κάποια που το έχει ξανακάνει να μου πεί τι έκανε. Αυτό που εννοώ είναι ο καθένας έφυγε απο το πατρικό του ή πήγατε μαζί?Και γενικά πως ήταν και οι δύο τελετές μαζί?:confused:

Αν και ρωτάς κορίτσια θα το προσπεράσω γιατι είσαι "κοντοχωριανη" (Μελιβοια/Βελικα εγω :D)

Αν και εμεις δεν τα κάναμε μαζι στο δικο μας, οργανώσαμε ομως το γαμο-βάφτιση του κολλητού μου καθως είχαν μόλις κανει την κόρη τους κ χρόνο μηδέν για να ψάξουν.

Τα παιδια επειδη τα κάνανε σε Κτημα (Αθηνα) είχαν δωμάτιο εκει οπ΄οτε και οι δυο ετοιμάστηκαν μαζι απλα ο Σταυρος κατέβηκε καμία ώρα ποιο νωρις κ ήταν με τον κόσμο, μετα ήρθαν κα οι γυναίκες του.

Δεν θέλω να σε κουράσω γιαυτο θα σου πω επιγραμματικά.

• ανάλογα την εποχή να προσέξεις την ώρα που θα αρχίσεις γιατι 2 μυστήρια μαζι θα παρει ωρα και ο κόσμος θα κουραστεί.

• Αν ειναι καλοκαίρι πρόσεχε τη ζέστη της μέρας κ χειμώνα το κρύο αργοτερα.

• Αυτα τα δυο μαζι δε θα τα απολαύσεις όπως το φαντάζεσαι τώρα (δεν ειναι κακό βέβαια απλα θα διαφέρει)

• Δεν έχω διαβάσει αυτα για τους γονείς αλλα γενικα σε ολα να δωςεις πράγματα σε φίλους να εχουν την ευθύνη εκείνη τη μέρα γιατι οι γονείς χάνονται (πχ, κάποιος να μαζεύει τα δώρα)

• το ποσο κοστίζει ειναι πολλυυυυυ σχετικό, αυτο εξαρτάται απο σας και ποσο θέλετε να ξοδέψετε κ ποσα άτομα θα εχεις (μπορει να είσαι απο 5-25 χιλ)

Γενικα ομως ειναι ωραία στιγμή κ με όμορφες εικονες :wink:

Link to comment
Share on other sites

Κατηχηση ειναι που διαβαζει ο νονος το πιστευω κτλ...και κρινεται αξιος ως αναδοχος.αναλογως τις απαιτησεις σου γινεται ο γαμος,το οικονομικο θεμα ειναι σημαντικο,αλλα υπαρχουν φθηνες λυσεις για ολα,καλας λιγο κοσμο και κανεις τα απαραιτητα.τιμες Λαρισα δεν ξερω,βρες εκκλησια χωρις ταριφα και εξτρα,κανε ενα κετερινγκ στο προαυλιο και τελος.αν δεν βοηθησουν κουμπαροι ειναι πιο δυσκολα.προσκλησεις,μπομπονιερες,στεφανα,στολισμος θα πεσουν πανω σου.πες απο 1 ευρω το φθηνοτερο προσκλητηριο και μπομπονιερα αν εχεις 150 οικογενειες καλεσμνενες παει αμεσως 150? προσκλησεις + 450? μπομπονιερες (πες 3 ατομα η καθε οικογενεια),αν κανεις γλεντι,πας τουλαχιστον 15? το κεφαλι στην καλυτερη,εγω τοσο βρηκα σε κυριλκε ψητοπωλειο!αστα..

Link to comment
Share on other sites

Μετα εχεις φωτογραφο...εμεις καναμε το μυστηριο 5.30 και μεχρι να τελειωσει και η βαπτιση εφυγε ο ηλιος,εκλεγε το μωρο και φυγαμε αρων αρων για το φαγαδικο.ευτυχως αγορασα το νυφικο γιατι εκεινη την ημερα φωτο δεν βγηκα!θελει πολυ καλη οργανωση και συνεπεια

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...