-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 6 λεπτά , Losr είπε:
Ναι αλλά να σου πω κάτι εμένα δεν μου έχουν πει ποτέ τέτοιες βλακείες. Γιατί? Γιατί ξερουν μάλλον ότι δεν πιάνει. Και δεν έχω φωναξει ούτε έχω τσακωθεί ποτε. Μια φορά μια άγνωστη εννοώ ήταν αδερφή ενός συνεργάτη μου με ρώτησε αν έχω παιδάκια και τις είπα όχι. Και επειδή εκείνη είχε πελαγωσει εκείνη την περίοδο που είχε 3. Μου λέει αχ τι τυχερή πόσο σε ζηλεύω. Εκείνη ζήλευε εμένα. Για γέλια. Ξέρεις τι τις απάντησα. Και δεν νευρίασα ούτε τίποτα με ένα ωραίο χαμόγελο τις λέω εμ και εσύ δεν προσεχές. Δεν ασχολήθηκα δεν Μαυρίσα. Χορέψαμε μετά ήπιαμε γιατί ήμασταν και σε εκδήλωση και μετά από κάνα τριμηνο που έμαθε ότι υπάρχει κάποιο θέμα ήρθε μόνη της και μου είπε ρε σορυ που σου πα αυτό τότε δεν το ήξερα. Και τις είπα δεν υπάρχει θέμα δεν παρεξηγηθηκα. Ήξερα ότι δεν ήξερε. Και όλα καλά. Δεν ξέρω ρε κορίτσια εγώ έτσι το βλέπω. Και ξαναλέω ποτέ πότε ποτέ το τονίζω δεν ήρθε κανένας που να γνωρίζω και να μου είπε το οτιδήποτε. Όχι από αγάπη πιστέψτε με γιατί υπάρχουν πολλοί στην οικογένεια μου και στον κύκλο μου που θέλουν να νιώθουν ανώτεροι. Και πιστεύω ότι δεν το κάνανε γιατί και να το κάνανε απλά θα βλέπανε ότι δεν με νοιάζει και δεν περνάει αυτό που λένε.
Ενσυναίσθηση έχουν οι άνθρωποι που έχουν περάσει δυσκολίες. Άνθρωποι που δεν έχουν περάσει δύσκολιες δεν μπορούν να έχουν ενσυναίσθηση
Ευγενία πρέπει να έχουμε όλοι
Θα την γλιτώσεις σίγουρα τότε 🤣🤣🤣🤣
-
CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ
-
Θέματα
-
- 13.124 απαντήσεις
- 1.332.467 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 139 απαντήσεις
- 158.567 εμφανίσεις
-
- 11.406 απαντήσεις
- 2.292.377 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 522.562 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 160.000 εμφανίσεις
-
-
-
- 13.124 απαντήσεις
- 1.332.467 εμφανίσεις
-
- 68 απαντήσεις
- 3.138 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 12 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 139 απαντήσεις
- 158.567 εμφανίσεις
-
- 81 απαντήσεις
- 3.373 εμφανίσεις
-
- 2.729 απαντήσεις
- 169.978 εμφανίσεις
-
- 2.003 απαντήσεις
- 293.067 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 217 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 206 εμφανίσεις
-
- 12 απαντήσεις
- 4.006 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα