Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , little miracle είπε:

Ενταξει η διδυμη κυηση ειναι παντα αυξημενου κινδυνου και θελει περισσοτερη προσοχη και παρακολουθηση, αλλα πλεον υπαρχουν πολλοι εμπειροι γιατροι γιατι υπαρχουν και πολλες πολυδυμες κυησεις λογω υποβοηθουμενης. Αν θεωρει βεβαια γιατρος και εμβρυολογος οτι ειναι τοσο καλης δυναμικης το εμβρυο που θα σου μεταφερουν κι ολες οι συνθηκες ιδανικες, που συνεπαγεται πολυ αυξημενη πιθανοτητα να πιασει και αν κι εσυ νιωθεις πιο ασφαλης ετσι, οκ να το κανεις. Αν και οπως και να χει σιγουρα οι πιθανοτητες θα ειναι πιο μειωμενες. Τωρα παιζουν και πολλα ρολο. Αν πχ δεν παει καλα, να εισαι ετοιμη να ξαναπροσπαθησεις, να εχεις αλλο τοσο μπατζετ για ετ κλπ. Το μονο σιγουρο ειναι οτι εινα καλο εμβρυο θα προχωρησει ειτε μονο ειτε με παρεα 🤣.

Καλέ μην Μ αγχώνεται 

αγοριστικα κοριτσιστικα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλησπέρα

ριξε μια ματια μηπως σε ενδιαφερει κατι.

ευχαριστω

2j4q9vp.jpg

φορμα για 6χρ, 2ευρω

MjkQjJ.jpg

tkf1yc.jpg

zara μπλουζα και ζακετα για 5-6χρ, 10ευρω μαζι

αν σας κανουν τα νουμερα 5-6χρ εχω κι άλλες αγοριστικες ζακέτες...

κι αυτά για κοριτσακια...

2v9en94.jpg

zara βελουτέ φορμα για 3-4χρ, 2ευρω

2j26byv.jpg

1zvwv0g.jpg

29fr2j9.jpg

alouette φορμα για 3χρ, 10ευρω

jjqve8.jpg

zmgpxg.jpg

sam φορμα για 3χρ, 6ευρω

1io7qo.jpg

zara βελουτέ φορμα με τη hello kitty για 2-3χρ, 5ευρω

220320133051.jpg

σετ βελουτε φορμα (παντελονι & ζακετα) με σχεδιο μπροστα, με τα καρτελακια, για 3-4χρ και αφορετο μπλουζακι για 3-4χρ μαζι και τα τρια κομματια 20ευρω

δείτε μήπως σας αρεσει :

http://s1288.photobucket.com/user/frama3/media/P5120823_zpstf7wtqpn.jpg.html?sort=3&o=5

http://s1288.photobucket.com/user/frama3/media/P5120822_zpsrpq2zna4.jpg.html?sort=3&o=23

ΑΝ δεν επείγεσθε έχω και άλλα σετ φορμούλες που δεν άχω ακόμη φωτογραφίσει, αν θέλετε πειτε μου να σας τις βγάλω φωτογραφία!

βρε κοριτσια μ αρεσουν αλλα μ τετοιες τιμες βρησκω και σε μαγαζια μπενουμε εδω να διευκολινουμε η μια την αλλη νομιζω... εγω τ εβαζα ολα καινουργια σε πολυ καλη κατασταση 2 και 3 ευρω... συγνωμη τα κοριτσιστικα να ειναι 2 3 ετων τωρα κλεινουμε τα 2 και τα αγοριστικα 5 με εξι .. ευχαριστω,, στειλτε μ μνμ

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...