Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , kate82 είπε:

Κάποια που να έχει κάνει prp να με πει αν πονάει ????

Ενδομήτριο που θα κάνεις  εσύ δεν έκανα , για να σου πω άποψη ....μόνο ωοθηκών έκανα ....με μέθη φυσικά ,την επόμενη μέρα είχα λίγες ενοχλήσεις μόνο αλλά τίποτα αξιοσημείωτο!

Μανούλες Απριλίου 2016 😃

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια καλημερα

Τα νεα μου πρωι πρωι δρν ειναι καλα . Χθες ειχα λιγο αιμα κ το πρωι πρωι μας είδε π γιατρος μας το αποτελεσμα έχωσα τεράστια αποκολληση είπε !! Ξάπλα για 15 μερες κ αδεια φυσικά . Έτσι ξεκίνησε το κακο κ την προηγούμενη φορα είχε αποκολληθεί ο σακος.ξερω δεν πρεπει μα συγκρίνω κ σας υπόσχομαι οτι θα το κάνω αλλα ειμαι πολυ απογοητευμένη κ κλαίω .

Summer μου κοριτσακι μου προσπαθησε να κρατησεις την ψυχραιμια σου οσο μπορεις.

Καταλαβαινω την αγωνια σου. Ο γιατρος τι σου ειπε; το εμβρυο το ειδατε; Ξεκουρασου και ειμαστε εδω! Σου εδωσε ουλτροζεσταν; τι να πω βρε κοπελα μου! Θελει απολυτη ξεκουραση και ψυχραιμια . Τι κανεις τωρα; εχεις βοηθεια στο σπιτι;

gHTSp2.png

Αληθεια σε νοιωθω μα το μικρουλι σου θελει βοηθεια σου τωρα. Προσπαθησε να μειωσεις την ταραχη σου κοριτσακι μου γλυκο. Δεν βοηθαει. Και καλα κανεις και δεν συγκρινεις! Δεν εχει να κανει και καθε φορα και περιπτωση ειναι αλλιως. Ευχομαι απο την καρδια μου ολα να πανε καλα γρηγορα και περαστικα και οταν ξανα δειτε το μικρουλι σας να ειναι ασφαλες και γεροδεμενο στην κοιλιτσα σου ως τη γεννηση του. Να δεις που ολα καλα θα πανε!

gHTSp2.png

Μελακι το μωρακι ειναι καλα εχει μεγαλώσει αρκετά σκέψου ειναι ειναι ήδη 3,7 εκ δηλΔη όσο πρεπει για την βδομαδα του κ η καρδια μας φυσιολογικη . Αλλα αυτή η αποκολληση τεράστια την ειδα καθαρά κ εγω κ την βλέπω κ τωρα στον υπερηχο . Ουφ θα σκάσω να πάθει κατι παλι με καταλαβαίνεις σίγουρα μελακι μου το ξερω .ναι ξάπλα τελείως κ ουτροτζεσταν .

NTTHp2.png

Διαφημίσεις

Μελακι το μωρακι ειναι καλα εχει μεγαλώσει αρκετά σκέψου ειναι ειναι ήδη 3,7 εκ δηλΔη όσο πρεπει για την βδομαδα του κ η καρδια μας φυσιολογικη . Αλλα αυτή η αποκολληση τεράστια την ειδα καθαρά κ εγω κ την βλέπω κ τωρα στον υπερηχο . Ουφ θα σκάσω να πάθει κατι παλι με καταλαβαίνεις σίγουρα μελακι μου το ξερω .ναι ξάπλα τελείως κ ουτροτζεσταν .

Ενταξει λοιπον.. Ξερεις τι πρεπει να κανεις! Η αγωνια σας εχει φτασει στο θεο το ξερω αλλα τωρα πρεπει να βαλεις τα δυνατα σου για το καλυτερο! Δυναμη κοριτσαρα μου και να περασουν οι μερες γρηγορα να σε δει ο γιατρος και ολα να πανε καλα! Εχεις και τους δικους σου γυρω και ειναι τοσο σημαντικο! δυναμη και σκεψου θετικα! Μη το βαζεις κατω ε; πολλα φιλια και γραφε μας νεα σου!

gHTSp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου, δεν σας προλαβαίνω! Είστε πολυγραφότατες :) Καλό αυτό βέβαια αλλά λόγω δουλειάς δεν σας προλάβαινα τις τελευταίες μέρες.

Summer love μου εύχομαι όλα να πάνε καλά μέσα από την καρδιά μου!! Και θα πάνε.. Ξέρω ότι είναι πανδύσκολο να μην αγχώνεσαι και να ανησυχείς αλλά προσπάθησε να βλέπεις σειρές, να κοιμάσαι κτλ για να μην το σκεφτεσαι ώστε να βοηθηθεί το μωράκι. Και τα utrogestan θα βοηθησουν φανταζομαι.

Και εγώ έχω αγωνία αν όλα πάνε καλά καθώς έχω 2 εβδομάδες από την τελευταία μου επίσκεψη στο γιατρό και η αυχενική είναι στις 07/10. Με το ζόρι κρατιέμαι να μην πάω κάπου να κάνω ένα υπέρηχο.. :) Μάλλον είναι λογικό όμως το άγχος μας αφού δεν το νοιώθουμε ακόμη να ξέρουμε ότι όλα καλά ανά πάσα στιγμή..

Κατά τα άλλα και εγώ κοριτσάκι θέλω αλλά έχω προαίσθημα για αγοράκι. Πλάκα έχει ότι όλες θέλουμε κορίτσια! Λέτε να είναι ο ροζ Απρίλης; Μακάρι να φανεί στην αυχενική!

Όσο για τα κιλά.. δύσκολο θέμα.. εγώ μόνο αγχώνομαι αλλά δεν προσέχω καθόλου τις τελευταίες εβδομάδες, τρώω πολλά γλυκά.. ξέρω ότι πρέπει να μαζυετώ αλλά μου φαίνεται τόόόσο δύσκολο.. ευτυχώς δεν έχω πάρει καθόλου κιλά ακόμη, αλλά είχα ήδη παραπάνω και πραγματικά κάπως πρέπει να το κοντρολάρω..

Καλημέρα κοριτσάκια μου, δεν σας προλαβαίνω! Είστε πολυγραφότατες :) Καλό αυτό βέβαια αλλά λόγω δουλειάς δεν σας προλάβαινα τις τελευταίες μέρες.

Summer love μου εύχομαι όλα να πάνε καλά μέσα από την καρδιά μου!! Και θα πάνε.. Ξέρω ότι είναι πανδύσκολο να μην αγχώνεσαι και να ανησυχείς αλλά προσπάθησε να βλέπεις σειρές, να κοιμάσαι κτλ για να μην το σκεφτεσαι ώστε να βοηθηθεί το μωράκι. Και τα utrogestan θα βοηθησουν φανταζομαι.

Και εγώ έχω αγωνία αν όλα πάνε καλά καθώς έχω 2 εβδομάδες από την τελευταία μου επίσκεψη στο γιατρό και η αυχενική είναι στις 07/10. Με το ζόρι κρατιέμαι να μην πάω κάπου να κάνω ένα υπέρηχο.. :) Μάλλον είναι λογικό όμως το άγχος μας αφού δεν το νοιώθουμε ακόμη να ξέρουμε ότι όλα καλά ανά πάσα στιγμή..

Κατά τα άλλα και εγώ κοριτσάκι θέλω αλλά έχω προαίσθημα για αγοράκι. Πλάκα έχει ότι όλες θέλουμε κορίτσια! Λέτε να είναι ο ροζ Απρίλης; Μακάρι να φανεί στην αυχενική!

Όσο για τα κιλά.. δύσκολο θέμα.. εγώ μόνο αγχώνομαι αλλά δεν προσέχω καθόλου τις τελευταίες εβδομάδες, τρώω πολλά γλυκά.. ξέρω ότι πρέπει να μαζυετώ αλλά μου φαίνεται τόόόσο δύσκολο.. ευτυχώς δεν έχω πάρει καθόλου κιλά ακόμη, αλλά είχα ήδη παραπάνω και πραγματικά κάπως πρέπει να το κοντρολάρω..

Που εισαι καλε εσυ; το ελεγα οτι δεν θα εχεις χρονο κι εσυ και καναμε μαυρα ματια!:tongue:

Υπομονη οπως ολες για τον υπερηχο! Λιγο σου εμεινε κι εσενα για την αυχενικη με το καλο θα το δεις και θα το χαρεις!

Για τα γλυκα δεν θα το σχολιασω γιατι δινω σκληρη μαχη! Ειναι δυσκολο! Ετρωγα 3 την ημερα και τωρα κανα ζελεδακι χωρις ζαχαρη και λεω και ευχαριστω... Αστα!

Ολες κοριτσια θελουμε ναι! Και η πλακα θα ειναι να βαφτουμε ολες μπλε τελικα! Εκει να δεις γλεντια! Κατσε να μαζευτουμε κι αλλες Απριλιατικες μανουλες! Αργουν να κανουν εμφανιση καλε! Γιατι; :rolleyes:

Οταν παω σπιτι θα προσθεσω την ημερομηνια σας για την αυχενικη στο πινακακι μας! Θα περασουν οι μερες κοριτσια! Υπομονη!:)

gHTSp2.png

Για τα γλυκα δεν θα το σχολιασω γιατι δινω σκληρη μαχη! Ειναι δυσκολο! Ετρωγα 3 την ημερα και τωρα κανα ζελεδακι χωρις ζαχαρη και λεω και ευχαριστω... Αστα!

Wow~~~ Πώς το κάνεις αυτό?!? Πώώς?? :) Πας σε διαιτολόγο; Εγώ τρώω πολλά περισσότερα σε σχέση με πριν.. :(

Wow~~~ Πώς το κάνεις αυτό?!? Πώώς?? :) Πας σε διαιτολόγο; Εγώ τρώω πολλά περισσότερα σε σχέση με πριν.. :(
ναι αμέ! Για διαιτολόγους είμαστε! Ο καλός μου με έχει πάρει στο κυνήγι και μετράει μπουκιές! Μαστίγιο πέφτει σου λέω! Θα μαυρίσει το μάτι μου από την έλλειψη...:? (Γενικά κι όχι μόνο απ' τα γλυκά:oops: ) δεν ξέρω βέβαια αν κάνω καλά! Την Πέμπτη που θα δει ο γιατρός τα αποτελέσματα των εξετάσεων μου θα σημάνουν οι καμπάνες... Πένθιμα θα είναι:tongue:; χαρμόσυνα θα είναι;:tongue: θα σε γελάσω! Θα δείξει.. Εσένα όλα κομπλέ με τις δικές σου εξετάσεις;

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα εγω ξάπλα με λιγα καφε κατα τα αλλα κορίτσια μου κ η ξάπλα καλη ειναι !!!εντοπιζω το θετικο

Καλημέρα Summeraki μας!

Σε παραδέχομαι και μπράβο σου!;)

Ξεκούραση λοιπόν και θα περάσουν οι μέρες νεράκι! Για πες τι κάνεις; Αν βλέπεις τηλεόραση πρόσεχε! Χαζεύει! Ειδικά τώρα που όλα ασχολούνται με το πολιτικό μετεκλογικό σκηνικό! :tongue:

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...