Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

• Καλή τύχη! 3

Μανούλες Μαΐου 2016

Ioio

Recommended Posts

ερη μου καταλαβαινω...ομοιοπαθουσα κι εγω πρωταρα ειμαι!!!λοιπον την εκανα στο λαικο, στοιχησε 130 ευρω και εκανα για το 90%των μεταλλαξεων. Στο Χωρεμειο κανουν και μεγαλυτερα ποσοστα αλλα με πολυ υψηλοτερο κοστος. Ο γιατρος μου ηταν αντιθετος να την κανω γιατι λεει οτι ειναι αρκετα σπανια και δεν γινεται να προσπαθω να τα ελεγξω ολα:confused: τεσπα. Αν τους τηλ να τους πεις οτι θες αμεσα ραντεβου γιατι εισαι ηδη εγκυος, νομιζω γινεται μεχρι 16η εβδομαδα. Αποτελεσματα μετα απο 3 εβδομαδες.

nymeria μου,σε ευχαριστω..εμεις για το 96% των μεταλλαξεων μας ζητησαν 430€ !!!!παρα πολλα!!κ μου ειπαν,μεχρι τη 12η βδομαδα μπορει να γινει η εξεταση.δηλαδη αν παρω το λαικο κ ζητησω ραντεβου θα μου το κλεισουν αμεσα??ρωτησα κ τη μικροβιολογο μου η οποια ηταν καθετη στο να τη κανω κ μου ειπε να κανω μονο αυτη που φαινεται αν ειμαι φορεας η οχι..δν ξερω εχω μπερδευτει.ενω θελω να τη κανω ακομα και το 96% των μεταλλαξεων,τα χρηματα ειναι παρα πολλα!!σε ευχαριστω παντως κπριτσακι μου κ καλα αποτελεσματα

Διαφημίσεις

ερη μου...... σεκαοιες περιπτωσεις αρκει και το 90% ναμην σου πω και το 85% ακου τον γιατρο σου που ξερεις ολες τις παραμετρους και θα εισαι οκ!!!!!!

και εγω την τριτη που θα παω για αυχενικη θα ειμαι 12βδ και 3μ το τικερακι παει λιγο πισω αλλα δεν μπορω να το αλλαζω συνεχεια...... ας γινει και ενα αυχενικη και αναλογως τα κεφια!!!!

νυμερια μπραβο αγαπουλα μου.... μια χαρα τα νουμερα!!!! θαυμα!!!!!

ιωαννα μου εχει κατι καλο το μυαλο σου για σκ????

και εγω ηπια τοσιδηρο με το χυμο γκρειπφρουτ , εφαγα τοακτινιδιο μου και μια μικρη φετα μαυρο ψωμι με μαρμελαδα δαμασκηνο που μου εφτιαξε η μαμα..... και περιμενω να ενεργηθω!!!!! σε τρεις ωρες το δεκατιανο τωρα μηλο και ενα ποτηρι γαλα.......

εσυ τι θα φας????

εγω προς το παρον ειμαι καλα!!!!!! αφου ενεργηθω θα δειξει και τα υπολοιπα!!!! μονο..... που νυσταζω!!!!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Μάρτη μου, ήπια το γάλα μου και έφαγα ψωμάκι με ταχίνι και μέλι. Το τικεράκι μου κι εγώ μετά την αυχενική το άλλαξα. Η ΠΗΤ του υπερήχου αυτού είναι η οριστική. Καλή ξεκούραση! Να φύγουν και τα πονάκια μακριά!

Διαφημίσεις

Μάρτη μου, ήπια το γάλα μου και έφαγα ψωμάκι με ταχίνι και μέλι. Το τικεράκι μου κι εγώ μετά την αυχενική το άλλαξα. Η ΠΗΤ του υπερήχου αυτού είναι η οριστική. Καλή ξεκούραση! Να φύγουν και τα πονάκια μακριά!

μμμμ!!!! ευχαριστω γλυκο μου!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Καλημέρα κορίτσια! στην αναμονη για την απαντηση είμαι για να δουμε!

στην αυχενικη στην αδελφη μου στο 2ο μωρο της, της ειχε πει ο ντοκ ότι εχει κοριτσι κ τελικα εκανε αγορι.

Nv77p2.png

kyJep3.png

Καλημέρα κορίτσια! στην αναμονη για την απαντηση είμαι για να δουμε!

στην αυχενικη στην αδελφη μου στο 2ο μωρο της, της ειχε πει ο ντοκ ότι εχει κοριτσι κ τελικα εκανε αγορι.

Καλημέρα, Σάσα! Πρώτη φορά ακούω περίπτωση που να είναι αγόρι και να πουν κορίτσι αρχικά. Ξέρω δύο περιπτώσεις ακριβώς το αντίθετο να πουν αγόρι και να είναι κοριτσάκι. Θύμισε μου, τί αποτελέσματα περιμένεις;

Καλημέρα, Σάσα! Πρώτη φορά ακούω περίπτωση που να είναι αγόρι και να πουν κορίτσι αρχικά. Ξέρω δύο περιπτώσεις ακριβώς το αντίθετο να πουν αγόρι και να είναι κοριτσάκι. Θύμισε μου, τί αποτελέσματα περιμένεις;

ναι ετσι ειχει γινει το θυμαμαι πολύ καλα γτ στην αυχενικη της εγω ειχα παει μαζι της, μενει μονιμα κρητη κ ετυχε αυχενικη να είναι εδώ Αθηνα κ να την κανει.

εγω περιμενω την εξεταση αυτή του αιματος που παει Αμερική! εσυ την εχει κανει ετσι δεν είναι?

Nv77p2.png

kyJep3.png

ναι ετσι ειχει γινει το θυμαμαι πολύ καλα γτ στην αυχενικη της εγω ειχα παει μαζι της, μενει μονιμα κρητη κ ετυχε αυχενικη να είναι εδώ Αθηνα κ να την κανει.

εγω περιμενω την εξεταση αυτή του αιματος που παει Αμερική! εσυ την εχει κανει ετσι δεν είναι?

Καλά αποτελέσματα! Ναι, την έκανα την εξέταση και μετά ηρέμησα για τα καλά. Με το που θα τα πάρεις στα χέρια σου, θα ηρεμήσεις κι εσύ!

Διαφημίσεις

καήσπέρα κορίτσια!Πηρα τα αποτελέσματα της papp-a αλλα δυστυχως μια τιμη ηταν χαμηλη και πρέπει να κανω αμνιο..Εχω πεθανει από την στεναχωρια μου...Δεν πιστευω ότι εχει κατι το μωρακι μου αλλα μονο που θα μπω σε αυτή τη διαδικασια με αγχωνει παρα πολυ

xuFMp2.png

καήσπέρα κορίτσια!Πηρα τα αποτελέσματα της papp-a αλλα δυστυχως μια τιμη ηταν χαμηλη και πρέπει να κανω αμνιο..Εχω πεθανει από την στεναχωρια μου...Δεν πιστευω ότι εχει κατι το μωρακι μου αλλα μονο που θα μπω σε αυτή τη διαδικασια με αγχωνει παρα πολυ

Κορίτσι μου, όλα θα πάνε καλά! Δεν είναι ευχάριστη η διαδικασία, αλλά σημασία έχει να είναι καλά τα αποτελέσματα. Ξέρεις πότε θα την κάνεις και σε πόσες μέρες θα βγουν τα αποτελέσματα;

Αννα μου κάτι μου λέει ότι το μωράκι σου είναι μια χαρά, σε καταλαβαίνω και για το άγχος σου και για την στενοχώρια σου... Τουλάχιστον η αμνιο είναι μια εξέταση που κάνουν παααααρα μα παααααρα πολλές γυναίκες. Αυτό που θα προσέξεις είναι να ξεκουραστείς το επόμενο 24ωρο της άμνιο και σκέψου ότι μετά από αυτό θα είσαι 1000000000000% ότι το μωράκι σου είναι υγειέστατο και θα μάθεις και τι φύλο είναι!!!!! Πότε θα την κάνεις και που;;;;;;Αν δεν έχεις κάνεις εξέταση για κυστική ίνωση να ζητήσεις να κάνουν κατευθείαν στο μωρό μέσω της άμνιο

μεσα Δεκεμβρη ..Πρεπει να εχω παει 15 εβδομάδων...Ολες οι μετρήσεις αυχενικης ήταν απολύτως εξαιρετικες... και στο papp-a oi 2 ηταν τελειες ..η μια μας χαλασε την μαγια και μπαινω σε αυτή την διαδικασια..Αν και την Δευτέρα θα παω να κανω και αυτή του αίματος που παει Αμερική..Οποια κοπέλα την εχει κανει και είναι από Αθηνα ας μου δωσει καποια πληροφορια που να την κανω η οτιδήποτε πληροφορια...Δεν ανυσηχω διοτι αυτή η εξεταση η papp-a υπαρχουν πολλες γυναικες που δεν την κανουν καν...αρκουνται στην αυχενικη΄..Τωρα τι να πω... ευχομαι όλα να πανε καλα

xuFMp2.png

Αννα μου κάτι μου λέει ότι το μωράκι σου είναι μια χαρά, σε καταλαβαίνω και για το άγχος σου και για την στενοχώρια σου... Τουλάχιστον η αμνιο είναι μια εξέταση που κάνουν παααααρα μα παααααρα πολλές γυναίκες. Αυτό που θα προσέξεις είναι να ξεκουραστείς το επόμενο 24ωρο της άμνιο και σκέψου ότι μετά από αυτό θα είσαι 1000000000000% ότι το μωράκι σου είναι υγειέστατο και θα μάθεις και τι φύλο είναι!!!!! Πότε θα την κάνεις και που;;;;;;Αν δεν έχεις κάνεις εξέταση για κυστική ίνωση να ζητήσεις να κάνουν κατευθείαν στο μωρό μέσω της άμνιο

Μακαρι Ζετουλα μου γιατι εχω σοκαριστεί.. Θα την κανω στην κλινικη του γιατρου μου, στον Παρασχο.. Ευχομαι όλα να πάνε κατευχην... μου είπε ο γιατρος να μν ανυσηχω.. αν ημουν 3 χρόνια μικρότερη η πιθανοτητα με την ίδια τιμή ορμόνης θα ηταν μια χαρα ..είναι καθαρα θεμα ηλικίας(είμαι 388)...αλλα να μην ανυσηχω διοτι και η αυχενική μου ηταν καλή...Τι να πω..Φοβαμαι και την εξεταση..

Επεξεργάστηκαν by annap
38

xuFMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...