Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Μαΐου 2016

Ioio

Recommended Posts

Ιοιο εχω ενα γιο 6 μηνων!!! Απο την στιγμή που γεννήθηκε τον εχω μαζι μου στο νοσοκομείο μου τον πηρα μονο ενα 2ωρο για εξετάσεις πιστέψτε με οτι οταν με το καλο γεννησετε δεν θα θέλετε να το αφήσετε στιγμή απο τα μάτια σας και την αγκαλιά σας, εγω ακομα και τωρα δεν θέλω να κανω τιποτα χωρίς το μωράκι μου ,το λατρεύω τα βραδυα που δεν κοιμάμαι τον κοιτάω και χιλιο ευχαριστω τον θεό που μου τον έδωσε ειναι ενα θαύμα κορίτσια,ενα μεγάλο θαύμα . Τωρα όσον αφορά τον θηλασμό δεν ειμαι και τοσο υπέρ τελικά πίστευα στην αρχή πως θα τον θηλάζω 6 μήνες τουλάχιστον αλλα να που δεν ηταν ετσι. Δεν ειχα το τρελό γάλα το μωρο μου ζορίζονταν γιατι προσπαθούσε να φαΐ αλλα δεν χόρταινε άλλο που συγκαικε γιατι το γάλα μας εχει οξέα και έφταιγε αυτο βέβαια εχει και τα θετικά του ειναι γρήγορο εύκολο δεν κουβαλάς τιποτα μαζι σου και ειναι οτι καλύτερο για το μωρακι αλλα δεν παύει να εχει και τα αρνητικά .40 μερες το θήλασα και μετα μπουκάλι ! Όσο για μπανάκι νύχια ο ομφαλός να πέσει δεν ειναι τιποτα 1-2 φορές μεχρι να βρείτε τον τροπο που σας βολεύει δηλαδη θέμα εξάσκησης πολλα είπα αλλα θα μπορούσα να γράψω και πολλα πολλα ακόμη ενα ειναι σίγουρο οτι με το που γίνεσαι μαμα καταλαβαίνεις πιο ειναι το πραγματικό άγχος αλλα βέβαια ειναι οτι πιο όμορφο υπάρχει στον κοσμο ....

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου...πως τα περνάτε?:)

Μαρτη μου τι ωραια που θα εχεις δυο αγοράκια διδυμάκια....:eek:

Κορίτσια μου κι εγω αγχώνομαι πάρα πολυ για τον θηλασμό, για τοι μπάνιο , για τον υπνο για ολα...ουφ :rolleyes:

Τωρα εχω αρχίσει δειλά δειλά και κάνω έρευνα για καρότσι...εχω ψάξει απο το ιντερνετ και εχω δει της Kid***(δεν ξέρω αν μπορώ να πω μάρκα) ενα πολυμορφικό και μ αρεσε πολυ και μου φάνηκε καλο για τα χρήματα του αλλα το είδα απο κοντα και δεν μ αρεσε το χρώμα του(σε καφε το ηθελα) και το υφασμα του. Τωρα ακομα δεν ξέρω. εχω πάθει σύγχυση και με αυτα. ακόμα και με τα ρουχαλάκια επειδή θα γεννάω σε εποχή που ανοίγει ο καιρος τι ρουχαλάκια να της πάρω...μήπως ολα μακρια γτ θα είναι πολυ μικρό? εσεις τι λέτε κορίτσια?έχει ξεκινήσει καμια άλλη κοπέλα να κάνει έρευνα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσάκια μου καλημέρα !!!!!!!!!!

Σας διαβάζω συνέχεια και σας σκέφτομαι αλλά δεν γράφω γιατί πάντα είμαι πολύ κουρασμένη... Αυτή την εβδομάδα έχουν αρχίσεις φοβερές καούρες και ξυνίλες αλλά απ΄ότι διάβασα είναι φυσιολογικό γιατί το αγοράκι μου παράγει πια πολλά οιστρογόνα!!!!!! Ορμόνες δηλαδή...

Αννα μου εύχομαι ένα σούπερ υπερηχοκαδιογράφημα !!!!!!!!!!!!

Ερη μου κοίτα τελικά που οι μέλλοντες μπαμπάδες είναι πιο αυστηροι κι από τους γιατρούς... Ο δικός μου έχει γίνει φοβερός στο νοικοκυριό !!!!!!!!!( εγώ απαγορεύεται να κάνω οτιδήποτε στο σπίτι)

Μάρτη μου καταλαβαίνω τον φόβο για την περίδεση αλλά να θυμάσαι... η Παναγίτσα δεν θα μας αφήσει αβοήθητες, θα είναι πάντα δίπλα μας...

Σας φιλώ οοολες

α και ξέχασα...η κοιλίτσα μου φαίνεται...εύχομαι τώρα να μου δίνουν θέση στο λεωφορείο!!!!!! χαχαχαχαχαχαχα

ζετακι μου σε σκεφτομουν.. σε ευχαριστω πολυ΄.. Μονο που αργώ λίγο να την κανω την εξέταση.. στις 11 ιανουαριου εχω ραντεβού.. πρωτη φορα θα κανω να δω το μωρακι μου τοσο πολύ

Εγώ Ιοιο μου έκανα ανταύγειες εχθές.. κάπως διορθώθηκα!!χαχα

εμενα κορίτσια η κοιλια μου ελάχιστα εχει μεγάλωσει.. και έχω αρχήσει να ανυσηχω.. 17 εβδομάδα μπήκα και τιποτα το σημαντικο...ο γιατρος μου λέει δεν εχει καμια σημασια..Τι να πω.

Την αμνιοκέντηση ιοιο μου όταν κάνω με το καλό το υπηρεχοκαρδιογράφημα ,αν όλα είναι όλα καλά-δε θα χρειαστω- λέει ο γιατρος μου...και με αυτό το αγχος δεν εχω σκεφτει ακόμα για τα υπολοιπα τα ωράια όπως καροτσάκια, ρουχαλάκια κτλ..!

xuFMp2.png

Κοιτά να δεις ορχιδέα εγω γέννησα τον Ιούνιο και στο μωρο μου για κανενα μήνα του ειχα φανελάκι και φορμάκι μετα ομως που πιάστηκε του ειχα μονο φανελάκι (το ζιπουνακι) που λεμε θα δεις και τοτε πως θα ειναι ο καιρός και αναλόγως πράτεις!!

Καλημέρα κορίτσια! Μάρτη μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Με το καλό να έρθουν τα αγοράκια σου! Καλύτερα που είναι ιδιο φύλο! Για τις εξετάσεις να μην ανησυχείς, θα κάνεις ο,τι σου πουν οι γιατροί και όλα θα πάνε καλά! Όσο για την περίδεση ξέρω ότι το έχουν κάνει πολλες γυναίκες άρα θα είναι ρουτίνα! Κάνεις και αντιπηκτικές ε? Κι εγώ κάνω τις ίδιες με εσένα αν και δεν το έχω συνηθίσει ακόμα, έχω παντού μελανιές!Ορχιδεά εγώ είμαι 19+3, διανύω την 20η εβδομάδα αν το υπλογίζω σωστά. Barbie και Annap συγχαρητήρια για τα κοριτσάκα σαςι ! Με το καλό να τα υποδεχτείτε!!!Annap σκέφτομαι κι εγώ να την κάνω την άμνιο, τλχ να είμαι σίγουρη, θα δω τι θα μου πει ο γιατρός τη Δευτέρα και ανάλογα θα αποφασίσω...

ντομπυ μου σ'ευχαριστω!!!!! για την ενθαρρυνση!!!!! και εσυ ινοχεπ των 0,45ml? κι εγω μην νομιζεις δεν τις εχω συνηθησει απο τις 17 σεπτεμβρη ακομα!!!!!!

οσο για την περιδεση διαβασα πολλες σελιδες εμπειριες αλλων εγκυων και αφου κανανε περδεση..... εφτασαν τα μωρα τους απο 36η εβδομαδα εως αρχες 38ης εβδομαδας.... σχεδον αρχες εννατου!!!!

ο γιατρος μου, μου λεει συνεχεια 35η εβδομαδα....... το πολυ 36η θα σε ξεγεννησω!!!! αν τωρα με την περιδεση παρουν 15-20 μερες κερδος στα κιλα θα το εχουν και πιο γρηγορα αγκαλια μου!!!! μακαρι να ερθουν ετσι και να το αποφασισει ο γιατρος μου παρα να ζω με το αγχος συνεχεια......

Καλησπέρα, κορίτσια!

Ανέβασα το νέο, ανανεωμένο πινακάκι μας :-)

Επιτέλους έβαψα τα μαλλιά μου! Φοβόμουν ότι θα έρθει το μωρό και θα μου πει γεια σου γιαγιάκα :tongue:

Barbie μου, μεγάλη λαχτάρα και ταλαιπωρία περάσατε. Τώρα είστε τελείως καλά;

Από τώρα προβληματίζομαι για την επιλογή του παιδιάτρου. Εσείς, έχετε καταλήξει;

με γεια σου ιωαννα μου....... τα μαλλακια σου.....

αχ τι ωραια!!διδυμα αγορακια!!μπραβο μαρτη μου,πολυ χαιρομαι!!!οσο αφορα τη περιδεση,μην ανησυχεις ολα καλα θα ειναι!!σκεψου οτι ειναι ολα για τα αγορακια σου!!τοσα περασαμε,αυτο θα μας τρομαξει??

μαρτη μου θα ηθελα μια χαρη..αν σου ειναι ευκολο να ξανα αναφερετε πληροφοριες για σιδηρο,ασβεστιο κ μαγνησιο γιατι εχω μπερδευτει με τοσες πληροφοριες..θυμαμαι που το συζητουσες με μια αλλη κοπελα.ευχαριστωωωωωω!!!

εμενα μου ειπε ο γιατρος το εγραψε κι ολας πρωτα νηστικια το σιδηρο εμενα ειναι ποσιμο δυο ωρες μετα το μαγνησιο και δυο ωρες μετα το ασβεστιο η γαλακτοκομικα...

επισης τον ρωτησα αν μπορω μαζι με το σιδηρο να παιρνω και το φυλλικο οξυ που πινω για απορραφηση καλυτερη του σιδηρου γκρειπφρουτ η οτι εχει βιταμινη c (ακτινιδιο, πορτοκαλι, μανταρινι) συμφωνησε και μαλιστα μου ειπε οτι κανει καλυτερη απορροφηση και το φυλλικο οξυ!!!!.

αννα μου εγω θελω να τα βαψω,αλλα ελα που με αφηνει ο γιατρος κ δν μ αφηνει ο συζηγος!!!!!!εχει σαλταρει ο μελλοντικος μπαμπας χαχαχαχα

χιχι πολυ πλακα ε!!!! ομως σκεψου τις φοβιες του και δολιου του μπαμπα!!!!!

μαρτουλη μου δεν εχει σημασια..αν θες να τα βαψεις να τα βαψεις τα μαλλια σου..Να φτιάξεις την διαθεση σου... και να μην ανυσηχεις για την περιδεση.. ξερω ότι σε αγχωνει όπως αγχώνει και εμενα η άμνιο άλλα αν χρειαστεί να τα κανου,ε θα τα κανουμε..Θα κανουμε το σταυρο μας και θα προχωρήσουμε..και να εισαι σιγουρη ότι θα προστατευσει και όλα θα πανε κατευχην
Όχι Άnnap μου δεν το έχω κάνει αυτό, δε μου το έχει καν προτείνει ο γιατρός οπότε δεν ξέρω τι είναι! Κι εγώ αυτό σκέφτομαι για την άμνιο, ότι μόνο αν μάθω σίγουρα ότι όλα είναι καλά πλέον θα απολαύσω επιτέλους την εγκυμοσύνη μου. Τα υπολοιπα είναι στατιστικές, η άμνιο είναι σίγουρη. Τεσπα υπάρχει λίγος χρόνος ακόμα να το αποφασίσουμε! Σου ευχομαι απο καρδιάς καλά αποτελέσματα στο υπερηχοκαρδιογράφημα!!

αννα και ντομπυ.... το ξερω οτι με καταλαβαινεται.... κι εγω εχω φτασει στο σημειο να λεω καλυτερα να κανω περιδεση να ηρεμησω.........

αλλα η διαθεση χαλια αννιω μου!!!!!!!!

αλλαζει προς το παρον μονο οταν λουζομαι και παω στο γιατρο!!!!!

εχω νευρα!!!!!!! πολλα νευρα!!!!!!!!!

πριν λιγο τσακωθηκα με τον αντρα μου και φωναζαμε και οι δυο για διαδικαστικα..... και εγω του τα εσουρα..... και εμπιξα και τα κλαματα με αναφιλιτα μαλιστα!!!!

τα νευρα μας ειναι οτι χασαμε ο ενας τον αλλον τουλαχστον ερωτικα!!!!!!! απο 16 σεπτεμβρη τι να τις κανει κι αυτος τις δικες του ορμονες...... τον βλεπω κουρασμενο απο τις ευθυνες και απο τα δικα μου νευρα!!!!!

ουφ ξαλαφρωσα.........

dobby moy σε ευχαριστω΄πολυ..Κανονισαμε για υπερηχοκαρδιογραφημα μολις γυρισω από διακοπες και μετα αποφασίζουμε..εσύ εκανες υπερηχοκαρδιογραφημα?Για να μην αγχος και εγω θελω να την κανω την αμνιο.. για να απολαυσω την εγκυμοσυνη μου

εννοεις μετα τα χριστουγεννα!!!!! που θα πατε διακοπες????? να προσεχεις και να ξεκουραζεσαι!!!!!!

Κοριτσάκια μου καλημέρα !!!!!!!!!!

Σας διαβάζω συνέχεια και σας σκέφτομαι αλλά δεν γράφω γιατί πάντα είμαι πολύ κουρασμένη... Αυτή την εβδομάδα έχουν αρχίσεις φοβερές καούρες και ξυνίλες αλλά απ΄ότι διάβασα είναι φυσιολογικό γιατί το αγοράκι μου παράγει πια πολλά οιστρογόνα!!!!!! Ορμόνες δηλαδή...

Αννα μου εύχομαι ένα σούπερ υπερηχοκαδιογράφημα !!!!!!!!!!!!

Ερη μου κοίτα τελικά που οι μέλλοντες μπαμπάδες είναι πιο αυστηροι κι από τους γιατρούς... Ο δικός μου έχει γίνει φοβερός στο νοικοκυριό !!!!!!!!!( εγώ απαγορεύεται να κάνω οτιδήποτε στο σπίτι)

Μάρτη μου καταλαβαίνω τον φόβο για την περίδεση αλλά να θυμάσαι... η Παναγίτσα δεν θα μας αφήσει αβοήθητες, θα είναι πάντα δίπλα μας...

Σας φιλώ οοολες

α και ξέχασα...η κοιλίτσα μου φαίνεται...εύχομαι τώρα να μου δίνουν θέση στο λεωφορείο!!!!!! χαχαχαχαχαχαχα

ζετα μου ειναι αγχωμενοι και οι αντρες μας μαζι με μας!!!!! τι ωραια που αρχισε και φαινεται η κοιλιτσα σου!!!!!!

Μάρτη μου και πάλι να χαίρεσαι τα αγόρια σου! Θα μεγαλώσουν και θα κάνουν συμμορία :tongue: Ελπίζω να μην χρειαστεί να κάνεις περίδεση. Βέβαια και να χρειαστεί, μπροστά σε όσα έχεις περάσει δεν είναι τίποτα. Αλήθεια, γιατί το εξετάζουν ως ενδεχόμενο; είναι μικρός ο τραχηλος; μια φίλη μου που έκανε, διήρκησε η επέμβαση ένα τεταρτάκι, μετά από λίγο καιρό ο τραχηλος διπλασιάστηκε και τώρα έχει ένα άντρακλα.

μου εξηγησε οτι θα τον παρακολουθει να μην μικρυνει.... ξαφνικα σε καποιες κοπελες μικρυνε και αρχισαν οι συσπασεις!!!!! γιατι αν κοντυνει φοβουνται για πολυ προωρο τοκετο...αναλογα την εβδομαδα!!!!!

επισης μου ειπε οτι εχω πολυ χαμηλα το ενα παιδι.... με τον πλακουντα προς τον τραχηλο και ισως (δεν το κατααβα πολυ καλα) μεγαλωνοντας το παιδι αν δεν αλλαξει θεση.... να σπρωχνει τον τραχηλο........

δεν με νοιαζει η εγχειρηση αν και σου κανουν ναρκωση.... με νοιαζει να φανει καθαρα.... και να εχει σωστη κριση ο γιατρος.......

Ιοιο σε καταλαβαίνω αυτές οι αϋπνίες ομως ειναι μες στο προγραμμα και γω ετσι οταν θα παρι 3-4 το πολυ θα ξυπνήσω για κανενα 2ωρο...Μαρτη εγω εχω ραντεβού με τον γιατρο μου στις 28 εχω πολυ μέλλον ακομα σχεδόν μια εβδομάδα. Ενα άλλο που εχω βρε κορίτσια ειναι οτι ματώνουν τα ούλα μου δεν τολμώ να βάλω την οδοντόβουρτσα και γίνεται χαμός οΏ½οΏ½ Ειναι και αυτο ομως νορμσλ τι να κανουμε δεν πειραζει θα περάσει κι συτοοΏ½οΏ½ Φιλια σε όλες σας οΏ½οΏ½

λοιπον ο χρονος δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ!!!!! ψωμοτυρι μαρια μου!!!! τωρα για την ουλιτιδα που δημουργειται στην εγκυμοσυνη υπαρχουν οδοντοκρεμες γα εγκυους.... χρειαζεται πολυ μαλακη οδοντοβουρτσα... και στοματικο διαλυμμα κοιτα αυτο το λινγκ!

http://www.pharmacy2go.gr/gr/el/products/elgydium-arthrodont-stomatiko-dialyma-gia-oylitida-kai-erethismena-oyla-300ml

Κορίτσι μου, κι εγώ έτσι σκέφτομαι, ας είναι καλά το μωράκι κι ας ταλαιπωρηθούμε λίγο, μόλις τα πάρουμε αγκαλιά, θα τα ξεχάσουμε όλα!

Για το rooming in, η λογική μου λέει το ίδιο με τη φίλη σου. Αλλά το συναίσθημα το αντίθετο, πώς θα το αφήσω, νομίζω ότι θα μου λείπει. Μετά μου περνούν και κάτι άλλες σκέψεις, μη γελάσετε, μήπως νομίζει ότι το εγκαταλείπω, μήπως νιώθει μοναξιά. Φαντάσου ότι λέω στον άντρα μου να πάει με το μωρό όταν το εξετάζουν οι γιατροί. Τρελή μάνα θα γίνω :-)

χμ.... αν κανεις πραξη ο,τι φανταζεσαι...... καποιοι πολυ φοβαμαι οτι θα σε θεωρησουν λιιιιγο τρελουτσικη η υπερβολικη!!!!!! μην παρεξηγηθεις!!!!!

εξου και το πολυ καλο ψαξιμο του πολυ καλου γιατρου παιδιατρου!!!!

οκ αν τυχει κατι σοβαρο φυσικα θα ψαξες.... ομως για μενα αλλες παρεμετροι ειναι πιο σημαντικοι......

να ειναι πολυ κοντα μου.... αν γινεται στην γειτονια (ακομα και με τα ποδια) για να πεταγομαι με το παιδι να το βλεπει..... προτιμω να ειναι στον εοππυ.... και το καλυτερο να ειναι και σε παιδιατρικη κλινικη δημοσιου νοσοκομειου η καλυτερα στο παιδων...... εννοειται να ειναι διαθεσιμη παντα.... εστω στο τηλ.......

πολλα ζηταω!!!!! παντως σε ακτινα δυο τριων τεσσαρων τετραγωνωναπο το σπιτι μου υπαρχουν τρεις τεσσερις παιδιατροι!!!!!! καποια στιγμη θα κοιταξω!!!!!

α ιωαννακι μου στην αρχη βγαινοντας απο το μαιευτηριο (τοτε στην κορη μου πριν δεκαεξι χρονια) μου εδωσαν τηλ νεογνολογου που ηρθε σπιτι πριν σαραντισω και εκανε ειδικες ασκησεις και τεστ για νεογεννητα οπως τεστ μαμπινσκι, αντανακλαστικων, κλπ.... ισως ηταν ο νεογνολογος που ειδε την κορη στο μαιευτηριο την εξετασε... και σφραγισε το βιβλιαριο υγεας σημειωνοντας τα πορισμτα...... επισης τοτε εκανε και τις πρωτες μετρησεις υψος, βαρος, περιμετρος κεφαλιου..... εκτος νοσοκομειου.... μετα συνεχισα με εναν αιδατρο που ειχε δικοτου ιατρειο και ηταν και στον παιδων..... επειδη ειχε πειρα απο τα εκαντονταδες περιστατικα δεν με ενοιαζε τοτε οτι ηταν σε παραδιπλανο δημο.... τωρα και με δυο το σκεφτομαι πολυ.....

νομιζω οτι οσο πιο κοντα.... τοσο πιο καλα..... εξαλλου στα βαρια περιστατικα δεν γλιτωνουμαι το αιδων οσοι ζουμε στο λεκανοπεδιο αττικης!!!!!

πολλοι καλοι γιατροι με πειρα αλλα η αναμονη δεν παιζεται!!!!!!

αν θυμαμαι καλα εισαι απο βορεια ελλαδα ε????

τελικα βρηκες παιδιατρο για να ησυχασεις και απο αυτο!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Μαρία, όσα και να γράψεις για τις πρώτες μέρες, δεν θα με κουράσεις, δεν χορταίνω να σε διαβάζω :) Μου δίνει πολύ κουράγιο, όπως τα γράφεις. Στο βιβλίο που διάβαζα λέει ουσιαστικά ότι η δυάδα μαμά μωρό αποφασίζει πόσο καιρό βολεύεται με τον τρόπο αυτό διατροφής. Ευτυχώς, και ο άντρας μου έχει τρελό κέφι να ασχοληθεί με το μωρό και μου δίνει την ασφάλεια ότι δεν θα είμαι μόνη.

Ορχιδέα, για το ντύσιμο, συμφωνώ με τη Μαρία, ένα κοντομάνικο φορμάκι από μέσα κι ένα μακρυμάνικο από έξω και μία λεπτή κουβερτούλα για το καρότσι. Για καρότσι δεν έχω ψάξει ακόμα. Σκέφτομαι μετά τις γιορτές, που θα έχει και εκπτώσεις

ντομπυ μου σ'ευχαριστω!!!!! για την ενθαρρυνση!!!!! και εσυ ινοχεπ των 0,45ml? κι εγω μην νομιζεις δεν τις εχω συνηθησει απο τις 17 σεπτεμβρη ακομα!!!!!!

οσο για την περιδεση διαβασα πολλες σελιδες εμπειριες αλλων εγκυων και αφου κανανε περδεση..... εφτασαν τα μωρα τους απο 36η εβδομαδα εως αρχες 38ης εβδομαδας.... σχεδον αρχες εννατου!!!!

ο γιατρος μου, μου λεει συνεχεια 35η εβδομαδα....... το πολυ 36η θα σε ξεγεννησω!!!! αν τωρα με την περιδεση παρουν 15-20 μερες κερδος στα κιλα θα το εχουν και πιο γρηγορα αγκαλια μου!!!! μακαρι να ερθουν ετσι και να το αποφασισει ο γιατρος μου παρα να ζω με το αγχος συνεχεια......

με γεια σου ιωαννα μου....... τα μαλλακια σου.....

εμενα μου ειπε ο γιατρος το εγραψε κι ολας πρωτα νηστικια το σιδηρο εμενα ειναι ποσιμο δυο ωρες μετα το μαγνησιο και δυο ωρες μετα το ασβεστιο η γαλακτοκομικα...

επισης τον ρωτησα αν μπορω μαζι με το σιδηρο να παιρνω και το φυλλικο οξυ που πινω για απορραφηση καλυτερη του σιδηρου γκρειπφρουτ η οτι εχει βιταμινη c (ακτινιδιο, πορτοκαλι, μανταρινι) συμφωνησε και μαλιστα μου ειπε οτι κανει καλυτερη απορροφηση και το φυλλικο οξυ!!!!.

χιχι πολυ πλακα ε!!!! ομως σκεψου τις φοβιες του και δολιου του μπαμπα!!!!!

αννα και ντομπυ.... το ξερω οτι με καταλαβαινεται.... κι εγω εχω φτασει στο σημειο να λεω καλυτερα να κανω περιδεση να ηρεμησω.........

αλλα η διαθεση χαλια αννιω μου!!!!!!!!

αλλαζει προς το παρον μονο οταν λουζομαι και παω στο γιατρο!!!!!

εχω νευρα!!!!!!! πολλα νευρα!!!!!!!!!

πριν λιγο τσακωθηκα με τον αντρα μου και φωναζαμε και οι δυο για διαδικαστικα..... και εγω του τα εσουρα..... και εμπιξα και τα κλαματα με αναφιλιτα μαλιστα!!!!

τα νευρα μας ειναι οτι χασαμε ο ενας τον αλλον τουλαχστον ερωτικα!!!!!!! απο 16 σεπτεμβρη τι να τις κανει κι αυτος τις δικες του ορμονες...... τον βλεπω κουρασμενο απο τις ευθυνες και απο τα δικα μου νευρα!!!!!

ουφ ξαλαφρωσα.........

εννοεις μετα τα χριστουγεννα!!!!! που θα πατε διακοπες????? να προσεχεις και να ξεκουραζεσαι!!!!!!

ζετα μου ειναι αγχωμενοι και οι αντρες μας μαζι με μας!!!!! τι ωραια που αρχισε και φαινεται η κοιλιτσα σου!!!!!!

μου εξηγησε οτι θα τον παρακολουθει να μην μικρυνει.... ξαφνικα σε καποιες κοπελες μικρυνε και αρχισαν οι συσπασεις!!!!! γιατι αν κοντυνει φοβουνται για πολυ προωρο τοκετο...αναλογα την εβδομαδα!!!!!

επισης μου ειπε οτι εχω πολυ χαμηλα το ενα παιδι.... με τον πλακουντα προς τον τραχηλο και ισως (δεν το κατααβα πολυ καλα) μεγαλωνοντας το παιδι αν δεν αλλαξει θεση.... να σπρωχνει τον τραχηλο........

δεν με νοιαζει η εγχειρηση αν και σου κανουν ναρκωση.... με νοιαζει να φανει καθαρα.... και να εχει σωστη κριση ο γιατρος.......

λοιπον ο χρονος δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ!!!!! ψωμοτυρι μαρια μου!!!! τωρα για την ουλιτιδα που δημουργειται στην εγκυμοσυνη υπαρχουν οδοντοκρεμες γα εγκυους.... χρειαζεται πολυ μαλακη οδοντοβουρτσα... και στοματικο διαλυμμα κοιτα αυτο το λινγκ!

http://www.pharmacy2go.gr/gr/el/products/elgydium-arthrodont-stomatiko-dialyma-gia-oylitida-kai-erethismena-oyla-300ml

χμ.... αν κανεις πραξη ο,τι φανταζεσαι...... καποιοι πολυ φοβαμαι οτι θα σε θεωρησουν λιιιιγο τρελουτσικη η υπερβολικη!!!!!! μην παρεξηγηθεις!!!!!

εξου και το πολυ καλο ψαξιμο του πολυ καλου γιατρου παιδιατρου!!!!

οκ αν τυχει κατι σοβαρο φυσικα θα ψαξες.... ομως για μενα αλλες παρεμετροι ειναι πιο σημαντικοι......

να ειναι πολυ κοντα μου.... αν γινεται στην γειτονια (ακομα και με τα ποδια) για να πεταγομαι με το παιδι να το βλεπει..... προτιμω να ειναι στον εοππυ.... και το καλυτερο να ειναι και σε παιδιατρικη κλινικη δημοσιου νοσοκομειου η καλυτερα στο παιδων...... εννοειται να ειναι διαθεσιμη παντα.... εστω στο τηλ.......

πολλα ζηταω!!!!! παντως σε ακτινα δυο τριων τεσσαρων τετραγωνωναπο το σπιτι μου υπαρχουν τρεις τεσσερις παιδιατροι!!!!!! καποια στιγμη θα κοιταξω!!!!!

α ιωαννακι μου στην αρχη βγαινοντας απο το μαιευτηριο (τοτε στην κορη μου πριν δεκαεξι χρονια) μου εδωσαν τηλ νεογνολογου που ηρθε σπιτι πριν σαραντισω και εκανε ειδικες ασκησεις και τεστ για νεογεννητα οπως τεστ μαμπινσκι, αντανακλαστικων, κλπ.... ισως ηταν ο νεογνολογος που ειδε την κορη στο μαιευτηριο την εξετασε... και σφραγισε το βιβλιαριο υγεας σημειωνοντας τα πορισμτα...... επισης τοτε εκανε και τις πρωτες μετρησεις υψος, βαρος, περιμετρος κεφαλιου..... εκτος νοσοκομειου.... μετα συνεχισα με εναν αιδατρο που ειχε δικοτου ιατρειο και ηταν και στον παιδων..... επειδη ειχε πειρα απο τα εκαντονταδες περιστατικα δεν με ενοιαζε τοτε οτι ηταν σε παραδιπλανο δημο.... τωρα και με δυο το σκεφτομαι πολυ.....

νομιζω οτι οσο πιο κοντα.... τοσο πιο καλα..... εξαλλου στα βαρια περιστατικα δεν γλιτωνουμαι το αιδων οσοι ζουμε στο λεκανοπεδιο αττικης!!!!!

πολλοι καλοι γιατροι με πειρα αλλα η αναμονη δεν παιζεται!!!!!!

αν θυμαμαι καλα εισαι απο βορεια ελλαδα ε????

τελικα βρηκες παιδιατρο για να ησυχασεις και απο αυτο!!!!!!

Μαρτούλη οι ορμόνες ,και μερικές φορές οι άντρες μας δυσκολεύονται ν ατο καταλάβουν.. καταλαβα και εγω την υπερβολή μου αρκετες φορες και σταματησα.. Προσπ'αθησε να εισαι ήρεμη... ερωτικα όλες απομακρυνόμαστε για καποιο διάστημα , δυστηχως αλλα δεν γίνεται διαφορετικα.. Να είσαι κοντα του συναισθηματικα γιατι μου φαίνεται οι αντρες μας δεν μπορουν να διαχειριστουν το άγχος τους και ξεσπάνε σε διάφορα!!μην στεναχωριέσαι καθόλου αυτά γίνονται στα ζευγάρια και ειτε αγαπημενοι και περιμενετε την μεγαλύτερη ευτυχία σας

Για την περιδεση ειπαμε, αν χρειαστεί θα την κανεις και θα είναι όλα μια χαρα... Να ,ην αγχώνεσαι καθόλου... Εγω αγχώνομαι αν κανω την αμνιο γιατι έχει καποιο κίνδυνο ..εσυ δεν εχεις κανενα..Οποτε να μην ανυσηχεις μαρτουλη.

xuFMp2.png

Μάρτη μου, το ξέρω ότι είμαι τρελούτσικη μάνα. Λέω ότι φταίνε οι ορμόνες :tongue: Σκέφτομαι, στον 8 ο να δω ή να τηλεφωνήσω σε μερικούς παιδιάτρους και να αποφασίσουμε τότε. Ναι, από πάνω είμαι, και κοντά μου δεν έχει παιδιάτρους, επομένως το αυτοκίνητο δεν το γλυτώνω.

Μετά από τόσο καιρό περιορισμού και αγωνίας πότε με το ένα πότε με το άλλο, λογικό είναι να έχετε ένταση που πρέπει να εκτονωθεί.

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε?? Εγώ είχα χθες το ραντεβού με το γιατρό, όλα καλά με τη μικρή υπερηχογραφικά αλλά το α τεστ σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες εξετάσεις μου δίνουν ένα ποσοστό για σύνδρομο νταουν 1/500. Ο γιατρός δε συστήνει άμνιο αλλά δεν είναι και πλήρως ικανοποιημένος με το α τεστ οπότε μου συνέστησε να κάνω το harmony τεστ. Επίσης έχω και ουρολοίμωξη που την ανακάλυψα τυχαία, χωρίς συμπτώματα και μου έδωσε και αντιβίωση. Β΄επιπέδου μου έβαλε για 15/1 και ελπίζουμε να έχουν βγει και τα αποτελέσματα του harmony τεστ μέχρι τότε. Αυτά από το μέτωπο. Εσείς κοριτσια κανονίσατε τις β επιπέδου σας?? Αnnap υπερηχοκαρδιογράφημο δε μου είπε να κάνω αλλά φαντάζομαι ο κάθε γιατρός έχει τη δική του προσέγγιση.. Για σένα που θα το κάνεις όλα θα πάνε καλά. μην ανησυχείς!! Και πάλι οι πιθανότητες να μην έχουν τίποτα τα μωρά μας είναι με το μέρος μας! Όλα καλά θα πάνε!! Ιοιο και Μαρία κι εμένα ματώνουν τα ουλα μου και μάλιστα αρκετά! Ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί να γίνει και χειρότερο και ότι μπορεί να δω και λίγο αίμα στα ούρα!!! Μάρτη μου είναι λογικό να υπάρχουν εντάσεις, τις οποίες τις ξεσπάμε με έναν τσακώμο και μετά όλα καλά! Για μένα αξίζεις μεγάλο σεβασμό για τη θέληση σου για τα μωράκια σου οπότε και λίγα νεύρα να έχεις παραπάνω δεν πειράζει!!Μη στενοχωριέσαι και οι μικροί τσακωμοί μες στο πρόγραμμα είναι! Ιννοχεπ κάνω κι εγώ 0,45 για αυτό το καταραμένο papp a που δε βγήκε καλό, προληπτικά. Αααα νιώθω και τη μικρή κάθε μέρα τώρα και μάλιστα προχθες την ένιωσε και ο άντρας μου πρώτη φορά!! Φιλιά στις υπόλοιπες κοπέλες!

Dj4pp3.png

y7uDp3.png

κοριτσια η μαριω μας τα λεει οπως τα θυμαμαι και εγω!!!!! βεβαια τα συγκαματα στην δικη μου κορη ηταν λιγα και η sudocream την επιανε αμεσως!!!! ετσι εφαγε απο μενα αποκλεστικα μεχρι και τον εκτο μηνα!!!! η εικονα οτι ο Θεος σου χαριζει αυτον τον νεο ανθρωπο ειναι οοοολη η ευτυχα!!!!!!

και εγω θα ηθελα να τα βαλουν κατευθειαν επανω μου και να μην τα αποχωριστω.... οι πρωτες ωρες κοριτσια ειναι οι πιο σημαντικες.. της ζωης τους!!!!

επισης ορχιδεα μου και οι υπολοιπες να μην αγχωνεστε... για νυχακια οφαλους και τετοια... μια φορα ειναι θα σας δειξουν και τελος.....

αν θυμαμαι καλα.. τα νυχακια δεν τακοβουμε τον πρωτο μηνα καθολου για αυτο κυκλοφορουν και στα μαιευτηρια κατι λεπτα βαμβακερα σαν γαντακια που μπαινει ολο το χερακι μεσα και κλεινει με κορδελα για να μην γρατζουνανε τα μουτρακια τους.....

αν κατι μεσα στα δεκαπεντε χρονια εχει αλλαξει ρωτατε τις μαιες του νοσοκομειου που θα περιποιουνται το μωρακι σας και θα το πηγαινοφερνουν σε σας στο δωματιο!!!!!

μπορειται να ρωτησεται πως το καθαριζουν.... τι χρησιμοποιουν.... πως το πιανουν να το κανουν μπανιο..... και οτι αλλη απορια σας ερθει..... ειναι οι καλυτερες δασκαλες... αν επιτρεπεται μπορειτε να ειστε μπροστα οταν το πλενει η το αλλαζει και περιποιηται τον οφαλο.... αλλιως ναειτεστον γιατροσας την τελευταια μερα να σας δειξουν.... ακομακαι πως το πιανουμε και πως το δινουμε να το κρατησει αλλος.... στασεις γιανα ρευτουν.... στασεις υπνου... τι πρεπει τι δεν πρεπει.... βαλτε με το μυαλο σας οτι κανουν αυτο συνεχεια απο την ωρα του τοκετου εως την ωρα της εξοδου για καθε μωρο και δεν φροντιζουν ποτε ενα νεογεννητο!!!!!!!!!

πολλα φιλακια σε ολες και μην αγχωνεστε για πραγματα πρακτικα θα γινουν ολα!!!! η μοναδικη εννοια ειναι να γινουν τελειομηνα και να ειναι σε ολα υγιειη!!!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Διαφημίσεις

Dobby, το τεστ αίματος έχω κάνει κι εγώ. Σε άλλη εταιρεία τη verify αν θυμάμαι καλά. Δεν την επέλεξα εγώ, ο γιατρός μου τη σύστησε, δεν ξέρω καν αν έχει κπ διάφορα. Αν επιτρέπεται πόσο χρονών είσαι;

Μάρτη μου, έχεις δίκιο. Όσο να ναι οι πρώτο μανούλες αγχωνόμαστε. Πιο πολύ με προβληματίζει ο θηλασμός και ο ύπνος. Και ο συνδυασμός τους.

Μαρτούλη οι ορμόνες ,και μερικές φορές οι άντρες μας δυσκολεύονται ν ατο καταλάβουν.. καταλαβα και εγω την υπερβολή μου αρκετες φορες και σταματησα.. Προσπ'αθησε να εισαι ήρεμη... ερωτικα όλες απομακρυνόμαστε για καποιο διάστημα , δυστηχως αλλα δεν γίνεται διαφορετικα.. Να είσαι κοντα του συναισθηματικα γιατι μου φαίνεται οι αντρες μας δεν μπορουν να διαχειριστουν το άγχος τους και ξεσπάνε σε διάφορα!!μην στεναχωριέσαι καθόλου αυτά γίνονται στα ζευγάρια και ειτε αγαπημενοι και περιμενετε την μεγαλύτερη ευτυχία σας

Για την περιδεση ειπαμε, αν χρειαστεί θα την κανεις και θα είναι όλα μια χαρα... Να ,ην αγχώνεσαι καθόλου... Εγω αγχώνομαι αν κανω την αμνιο γιατι έχει καποιο κίνδυνο ..εσυ δεν εχεις κανενα..Οποτε να μην ανυσηχεις μαρτουλη.

αννιω μου ευχαριστω για την συμπαρασταση!!!!!

εκτος των αλλων εχτες... δεν ειχα ενεργηθει και ημουν καπως!!!!!

με τον αντρουλη τα βρηκαμε.... εγω τον φιλησα οταν μου εφερε φαι και εκεινος με κοιταξε με παραπονο και χαιδεψε την κοιλια μου!!!!!

σημερα ειμαι ηρεμη!!!! αλλος ανθρωπος!!!!!

φιλακια!!!!!!

Μάρτη μου, το ξέρω ότι είμαι τρελούτσικη μάνα. Λέω ότι φταίνε οι ορμόνες :tongue: Σκέφτομαι, στον 8 ο να δω ή να τηλεφωνήσω σε μερικούς παιδιάτρους και να αποφασίσουμε τότε. Ναι, από πάνω είμαι, και κοντά μου δεν έχει παιδιάτρους, επομένως το αυτοκίνητο δεν το γλυτώνω.

Μετά από τόσο καιρό περιορισμού και αγωνίας πότε με το ένα πότε με το άλλο, λογικό είναι να έχετε ένταση που πρέπει να εκτονωθεί.

εχεις τα δικια σου και για τον παιδιατρο τοτε!!!!!

εγω ειμαισιγουρη γιατι τα ψαχνεις εξωνυχιστικα.... οτι θα βρεις τον καλυτερο!!!!!!

ασε ο περιορισμος με χτυπησε κατακουτελα εχτες!!!!!!

φιλακια!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε?? Εγώ είχα χθες το ραντεβού με το γιατρό, όλα καλά με τη μικρή υπερηχογραφικά αλλά το α τεστ σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες εξετάσεις μου δίνουν ένα ποσοστό για σύνδρομο νταουν 1/500. Ο γιατρός δε συστήνει άμνιο αλλά δεν είναι και πλήρως ικανοποιημένος με το α τεστ οπότε μου συνέστησε να κάνω το harmony τεστ. Επίσης έχω και ουρολοίμωξη που την ανακάλυψα τυχαία, χωρίς συμπτώματα και μου έδωσε και αντιβίωση. Β΄επιπέδου μου έβαλε για 15/1 και ελπίζουμε να έχουν βγει και τα αποτελέσματα του harmony τεστ μέχρι τότε. Αυτά από το μέτωπο. Εσείς κοριτσια κανονίσατε τις β επιπέδου σας?? Αnnap υπερηχοκαρδιογράφημο δε μου είπε να κάνω αλλά φαντάζομαι ο κάθε γιατρός έχει τη δική του προσέγγιση.. Για σένα που θα το κάνεις όλα θα πάνε καλά. μην ανησυχείς!! Και πάλι οι πιθανότητες να μην έχουν τίποτα τα μωρά μας είναι με το μέρος μας! Όλα καλά θα πάνε!! Ιοιο και Μαρία κι εμένα ματώνουν τα ουλα μου και μάλιστα αρκετά! Ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί να γίνει και χειρότερο και ότι μπορεί να δω και λίγο αίμα στα ούρα!!! Μάρτη μου είναι λογικό να υπάρχουν εντάσεις, τις οποίες τις ξεσπάμε με έναν τσακώμο και μετά όλα καλά! Για μένα αξίζεις μεγάλο σεβασμό για τη θέληση σου για τα μωράκια σου οπότε και λίγα νεύρα να έχεις παραπάνω δεν πειράζει!!Μη στενοχωριέσαι και οι μικροί τσακωμοί μες στο πρόγραμμα είναι! Ιννοχεπ κάνω κι εγώ 0,45 για αυτό το καταραμένο papp a που δε βγήκε καλό, προληπτικά. Αααα νιώθω και τη μικρή κάθε μέρα τώρα και μάλιστα προχθες την ένιωσε και ο άντρας μου πρώτη φορά!! Φιλιά στις υπόλοιπες κοπέλες!

ντομπυ οι περισσοτερες το επαθαν αυτο!!!!

εγω πιστευω οτι επειδη στηριζεται σε πιθανοτητες γινεται αυτο!!!!! και εειδη υπαρχει ενας λογαριθμος απο πισω μολις βαλουν την ηλικια κατι δεν παει καλα!!!!!! ειναι απλα στατιστικα!!! εσυ αφου θα κανεις και το harmony test

ολα θα βγουν οκ θα δεις!!!!!!

σου ευχομαι καλα αποτελεσματα!!!!!!

φιλακια!!!!!

ιωαννα μου σε καταλαβαινω αλλα σκεψου ο Θεος εχει προβλεψει κοιτα στην φυση οπως ολα τα θηλαστικα ζωα που δεν εχουν ολοκληρωμενη νοημοσυνη οπως ο ανθρωπος και θηλαζουν τα μικρα τους...... ειμαστε προικισμενοι οταν θα ερθει η ωρα με ολα!!!!! μην μου αγχωνεσαι!!!! το γαλα ερχεται μια ωρα αφου γεννησεις (το πρωτογαλα πρωτα) ειτε ειναι προωρα ειτε συμπληρωσουν ολες τις μερες και βδομαδες!!!!!!!! ειδα ενα βιντεακι που αφηνουν το νεογεννητο στο δερμα στο στομαχι της μανας λιγο πιο πανω και περιπου σε μια ωρα το βρεφος ψαχνει με την μυρωδια την θηλη της μανας!!!!!!! δεν ειναι φοβερο!!!!

ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΕΓΚΥΟΥΣ!!!!!!!!!!

τι θα εκανα αν δεν ειχα και εσας να ξαλαφρωσω!!!!!

μεχρι να διαχειρηστω εχτες την κατασταση.....περασε ωρα!!!!!

pioqp3.png

88BZp3.png

Dobby, το τεστ αίματος έχω κάνει κι εγώ. Σε άλλη εταιρεία τη verify αν θυμάμαι καλά. Δεν την επέλεξα εγώ, ο γιατρός μου τη σύστησε, δεν ξέρω καν αν έχει κπ διάφορα. Αν επιτρέπεται πόσο χρονών είσαι;

Μάρτη μου, έχεις δίκιο. Όσο να ναι οι πρώτο μανούλες αγχωνόμαστε. Πιο πολύ με προβληματίζει ο θηλασμός και ο ύπνος. Και ο συνδυασμός τους.

Επιτρέπεται καλέ, εννοείται!32 είμαι. Δεν ξέρω σε ποιά εταιρεία θα την κάνω ακόμα, κανόνισα το ραντεβού για τις 4-1 (έπεσα και μέσα στις γιορτές π' αναθέμα με και δεν είναι εύκολο). Θα μου κάνουν αιμοληψία εδώ και θα το στείλουν Αθήνα και μετά Αμερική. Ξέρω ότι συνεργάζεται με 2. Εσύ Ιοιο σε πόσο καιρό πήρες αποτελέσματα? Θα προλάβω να τα έχω στη β΄που είναι στις 15-1?

Dj4pp3.png

y7uDp3.png

ντομπυ οι περισσοτερες το επαθαν αυτο!!!!

εγω πιστευω οτι επειδη στηριζεται σε πιθανοτητες γινεται αυτο!!!!! και εειδη υπαρχει ενας λογαριθμος απο πισω μολις βαλουν την ηλικια κατι δεν παει καλα!!!!!! ειναι απλα στατιστικα!!! εσυ αφου θα κανεις και το harmony test

ολα θα βγουν οκ θα δεις!!!!!!

σου ευχομαι καλα αποτελεσματα!!!!!!

φιλακια!!!!!

άστα έχει καταστρέψει κόσμο και κοσμάκη αυτή η papp a από αυτά που ακούω!! Είδες Μάρτη μου???όλα καλά με σύζυγο!! Έτσι γίνεται πάντα!! όλα καλά θα πάνε για όλες μας, με έχει πιάσει τρελή αισιοδοξία ενόψει Χριστουγέννων!!!

Dj4pp3.png

y7uDp3.png

Καλησπερα κοριτσια μου!!!Πως τα περνατε?Μπηκατε σε γιορτινο mood?:D

Σκεφτομαι οπως ειπε και η ioio να κανω ανταυγειες σιγα σιγα...νομιζω δεν επιρρεαζουν, ισως μονο η μυρωδια...

Για τα κοριτσια που ανεφεραν κατι για αυπνια και ουλα που ματωνουν, τα παθαινω κι εγω τωρα τελευταια και τα δυο,στο βραδυνο βουρτισμα ματωνουν ποτε ποτε τα ουλα και σχτικα με τον υπνο... κοιμαμαι ευκολα αλλα ξυπναω συχνα και δεν θελ να ξανακοιμηθω, σα να χορτασα τον υπνο δεν ξερω...

Κοριτσια, τα μωρακια σας τα εχετε ακουσει ολες?εγω εκτος απο μια φορα που ενοιωσα ενα πεταρισμα δεν εχω ξανανοιωσει κατι παρομοιο, εκτος απο κατι κινησεις σαν κλωτσιτσες αλλα δεν ξερω αν ειναι το εντερο η το μωρο....εσεις πως ειστε σιγουρες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...