Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Souri είπε:

Δε το συζητώ, το δύσκολο μικρή λέξη να το χωρέσει, και μπράβο σου γι αυτό που πέρασες! 

Εγώ έπαιρνα 6 utrogestan των 100 την ημέρα μαζί με 6 cyclacour, vasclor πρωί & βράδυ και μία ενέσιμη προγεστερόνη το βράδυ. Παράλληλα ενέσιμη αντιπηκτική, κορτιζόνη χάπι και κάτι πολυβιταμίνες.. Είχα έντονη ζαλάδα, ξεκίνησε σιγά σιγά και σταδιακά εγινε μόνιμη, σε φάσεις δε μπορούσα να οδηγήσω.. 

Καλή αρχή σε όλες μας κορίτσια, με επιθυμητά αποτελέσματα! Ρίξτο τη μίρλα στις ορμόνες κι όλα καλά!

Παίρνεις 3 τώρα και σταδιακά αυξάνεις ανάλογα με τον υπέρηχο; Εμένα με πήγε: 2 πρωί για 3ημέρες, μετά 2πρωί+1βράδυ για άλλες 3 και τέλος πριν μπει η προγεστερόνη 2πρωί - 2βράδυ. Μετά την ετ αύξηθηκαν σε 6

παντως 6 ουτρο των 100 ισοδυναμουν με 3 των 200 που δινονται συνηθως στις 99% των περιπτωσεων. δεν θεωρειται μεγαλη δοση. η βασκλορ κι η ενεσιμη δεν φερνουν τετοιες παρενεργειες.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2015

Ειρήνη

Recommended Posts

Πανέμορφο, πανέξυπνο, οικονομικό και παιχνιδιάρικο αμπαλάζ για τα φετινά μας δώρα!

Νομίζω πως αυτό θα κάνω στα δώρα των παιδιών μου "απ΄τον Άγιο Βασίλη" φέτος γιατί δείχνει πιο πιθανό να το έχουν φτιάξει τα ξωτικά :wink:

8777124a182a9e7ac18da79f2c3470b7.jpg

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 426
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δείτε τώρα μια όμορφη κατασκευή με την οποία και θα περάσουμε χρόνο με τα παιδιά μας, και πιο εύκολη είναι απ όσο φαίνεται και θα διακοσμήσει μια γωνιά του σπιτιού μας (και όχι απαραίτητα του παιδικού δωματίου!)

Πάρτε πράσινο χαρτόνι (ότι είδους θέλετε!), 1 μεγάλο ξύλο κανέλας και ότι θεωρείτε πως θέλετε για στολίδι του δέντρου σας. Έτοιμα pom poms, κουμπάκια, κουδουνάκια ή απλά πάρτε κομμάτια από χαρτόνια άλλων χρωμάτων που έχετε στο σπίτι και φτιάξτε σχεδιάκια με αυτά.

Για πιο άρτιο αποτέλεσμα, είτε τυπώστε ένα πατρόν από τον υπολογιστή (πχ λουλούδι, μαργαρίτα) είτε πάρτε ένα cookie cutter λουλούδι.

0106930b9e981eddb98e8f2e166cbcd5.jpg

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλημέρα κορίτσια,

με αυτές τις εικόνες με ξεσηκώσατε, άνοιξα κούτες, εβγαλα τις χριστουγεννιάτικες κούπες και πιατάκια και ακούω χριστ/κη μουσική,

RavT τι ωραίες ιδέες που μας έδωσες και εύκολες

Υπέροχα χάρτινα φαναράκια - χιονάνθρωποι του λεπτού! Λευκό χαρτί, μαύρο μαρκαδοράκι, πορτοκαλί μαρκαδόρος, κόλλα και κεράκια ρεσώ!

Κόψτε το Α4 χαρτί στη μέση (δημιουργώντας 2 Α5 δηλαδή), σχεδιάστε γκριμάτσες και ένα καρότο για μύτη, κολλήστε ώστε να δημιουργηθεί κύλινδρος και τοποθετήστε μέσα το ρεσώ.

Να την πω την αλήθεια μου, εγώ αναμμένο κερί μέσα σε χαρτί δεν το διανοούμαι επομένως προτείνω να τυλίξετε με τον χάρτινο χιονάνθρωπό σας, τα γυάλινα οικονομικά κεράκια που διαθέτετε ήδη στο σπίτι!

a6fca7bd7b6515a815fcbf239b4eedd6.jpg

YqE6p2.png

IqItp3.png

Πάρτε μια χαρτοκούτα απ το σούπερ μάρκετ και με τη βοήθεια ενός τριγώνου - χάρακα, κόψτε δεντράκια.

Τώρα πάρτε τα παλιά πουλόβερ στα οποία ούτε θα χωρέσετε ποτέ αλλά ούτε είναι και σε κατάσταση να τα χαρίσετε και δώστε τους 2η ευκαιρία! Στο παιχνίδι παλιά κασκόλ και γκέτες!

Ντύστε το χαρτονένιο δεντράκι και απολαύστε τι έργο τέχνης μόλις δημιουργήσατε!

36ac62c5755d3dbcf8057c2d3b03ba09.jpg

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Έχουμε ήδη ξεκινήσει να συζητάμε για δώρα. Εγώ μόλις σήμερα έφτιαξα λίστες με τους φετινούς παραλήπτες των φετινών διάσημων (στον οικογενειακό- φιλικό κύκλο μου μόνο δυστυχώς!) γουριών μου, ώστε να αγοράσω νωρίς τις προμήθειές μου.

Δείτε πως ένα απλό οικονομικό μεν αλλά δοκιμασμένο καλό κρασί, συγκινεί τους παραλήπτες.

b8e38eaf9d69521ad73c7b19724c0f16.jpg

Αν επιλέξετε μια κατασκευή λιγότερο κιτς που δε θυμίζει κονκάρδα εκλογικής εκστρατείας στις ΗΠΑ, η οικοδέσποινα θα συγκινηθεί πολύ!

a5dc7b53250a282c876611cd2c22b4c2.jpg

YqE6p2.png

IqItp3.png

Πανέμορφο, πανέξυπνο, οικονομικό και παιχνιδιάρικο αμπαλάζ για τα φετινά μας δώρα!

Νομίζω πως αυτό θα κάνω στα δώρα των παιδιών μου "απ΄τον Άγιο Βασίλη" φέτος γιατί δείχνει πιο πιθανό να το έχουν φτιάξει τα ξωτικά :wink:

8777124a182a9e7ac18da79f2c3470b7.jpg

Όλα πολύ ωραία και με τα δεντράκια πουλόβερ ξετρελάθηκα αλλά αυτό το αμπαλάζ είναι άπαιχτο!!!

καλημέρα!!

δείτε αυτήν την κατασκευή http://teleytaiothranio.blogspot.gr/2013/11/blog-post_7812.html

για χιονάνθρωπο από κάλτσα γεμιστό με ρύζι!!το φτιάξαμε χθες με τα παιδιά και έγινε πολύ πολύ καλό, αν και οχι τόσο "επαγγελματικό" αποτέλεσμα όπως στις φωτό, αλλά καταχάρηκαν με το χιονανθρωπάκι τους!! εμείς βάλαμε μόνο το σκουφάκι, κορδέλα για κασκόλ και "ζωγραφίσαμε" μάτια , μύτη, στόμα και κουμπάκια με όζες!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Τέλειο Μυρτούλα! Θα το φτιάξουμε! Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει άσπρη κάλτσα ούτε για δείγμα στο σπίτι αλλά κάτι θα σκεφτώ!

και το δικό μου πρόβλημα αυτό ήταν:tongue::tongue:, τελικά βρήκα ενα ζευγάρι ροζ ξεθωριασμένες κ το βολέψαμε!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Κορίτσια όλες οι εικόνες είναι μαγικές!!!

ravT οι στολισμοί που μας βάζεις πραγματικά μας ταξιδεύουν!!!

Λέω να στολίσω κατά τις 20 Νοέμβρη, οπότε είμαι σε διαδικασία ψαξίματος...

Έχετε καμιά ιδέα για δώρα στους δασκάλους? Εννοείται οικονομικά! Ρωτάω για να αρχίσω να οργανώνομαι σιγά σιγά...

Καλησπέρα,

το δώρο στον δάσκαλο είναι κάτι προσωπικό και υποκειμενικό και ο καθένας κάνει ότι μπορεί και φυσικά αν μπορεί.....

Φέτος έχουμε δάσκαλο για πρώτη φορά μετά το νηπιαγωγείο και έχω κολλήσει κι εγώ.....Σε βιβλίο προσανατολίζομαι μάλλον....

Συνήθως κάνω δώρα βιβλία ή χειροποίητα κοσμήματα που φτιάχνει μια φίλη μου και είναι φοβερά (και οικονομικά)!

Μια χρονιά μαζέψαμε 50,00 ευρώ και δώσαμε στην δασκάλα επιταγή για τα Hondos Center.

Κάτι που θα μου άρεσε πολύ είναι ένα ωραίο σημειωματάριο ή ημερολόγιο για το 2016 αλλά με το μόνογραμμα του δασκάλου στο

εξώφυλλο. Κάπου το είδα στο internet και μου άρεσε!

Ρίξε μια ματιά και στην σελίδα 5 του φετινού μας Χριστουγεννιάτικου, έχω βάλει κάποια μικρά δωράκια.

Πέρυσι είχα βρει χειροποίητα τσόχινα στολίδια για το δέντρο πολύ οικονομικά και πανέμορφα και τα είχα πάρει για κάποιες από τις δασκάλες (Αγγλικά, Θεατρική αγωγή).

Επίσης βάζω τα κορίτσια να φτιάξουν και από μια χειροποίητη κάρτα.

Αυτά!

Εγω συνήθως στις δασκάλες των παιδιών δωρίζω κοσμήματα (συνήθως σκουλαρίκια φο εννοείται) ή καλλυντικά πχ σετ κραγιον - οζα ή σκιά-κραγιον....κάρτα χειροποίητη Χριστουγεννιάτικη και Χριστουγεννιάτικη συσκευασία. Με το σκεπτικό ότι κάτι τέτοιο θα μου άρεζε να λάμβανα εγω ως δώρο;)

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...