Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 56 λεπτά , Lila ki είπε:

      Ναι αυτό έχω διαβάσει και εγώ απλά επειδή ήδη έδινα λίγα ωάρια και επειδή δεν μου έχει δώσει συμπτώματα η ενδομητριωση και υο ca125 ήταν 10 θεώρησε ότι έπρεπε να κάνουμε τη διέγερση και ότι δεν επηρεάζει τόσο αλλά με όσα έχουν γίνει θεωρώ θα είναι το πρώτο που μου επισημάνει αλλά και σαν όχι θα το ζητήσω εγώ … για αυτό και την βλαστοκύστη μου την έβαλαν αριστερά τον Αύγουστο όπου το έμβρυο ήταν δεξιά υπέφερε από ακατάσχετη αιμορραγία και φυσικά αίμα από Τία τέσσερεις ημέρες καθυστέρηση έως και υην απόξεση ριχα αίμα δηλαδή ένα δραμα  … και τότε η ενδομητριωση είχε φτάσει κάπου 8,5 και μετά πάλι 4… τι να πω δεν ξέρω αλλά μου είπαν θα το ψάξουμε διεξοδικά …πριν τιν εξωσωματική που ήταν δωρεάν δεν έψαξαν τώρα θα ψάξουν να δώσω του κόσμου τα λεφτά δεν ξέρω πραγματικά τι θα κάνουμε οικονομίες μιας ζωής θα εξατμιστούν αλλά δεν με νοιάζει αυτό υγεία να έχουμε απλά εντάξει σεβασμού ότι ρε γαμωτο δεν είμαστε όλοι πλούσιοι … χαχαχα σπρρυ αλλά τα νεύρα μου 

      Έχεις απόλυτο δίκιο....μέσα από αυτή τη διαδικασία γνώρισα Γιατρούς και "γιατρούς".... κρίμα γιατί είναι μεγάλη ικανοποίηση να κάνεις τη δουλειά σου με μεράκι...κάποιοι δε το γνώρισαν αυτό το συναίσθημα!

Ζητώ εργασία babysitting


Recommended Posts

Γειά σας, είμαι η Μαρία 31 χρονών και ενδιαφέρομαι για πενθήμερη εργασία ως babysitter, βοηθός μαμάς ή δημιουργική απασχόληση από μέσα Αυγούστου ή Σεπτέμβρη.

Οι περιοχές που με ενδιαφέρουν είναι Ζωγράφου και γύρω (Ιλίσια, Γουδί, Κέντρο) ή περιοχές πλησίον μετρό καθώς δε διαθέτω μεταφορικό μέσο.

Είμαι δασκάλα μουσικής με ειδίκευση στη Μουσικοκινητική Αγωγή Orff (μουσική προπαιδεία) κάτι που αναφέρεται κυρίως σε μικρές ηλικίες ξεκινώντας από 3-4 χρονών. Μπορώ βέβαια μέσα από το babysitting να προσαρμόσω την εισαγωγή του παιδιού στη μουσική, την κίνηση και το λόγο και σε μικρότερες ηλικίες, καθώς επίσης να απασχολήσω δημιουργικά τα μεγαλύτερα παιδάκια σας με διάφορες χειροτεχνίες, κατασκευές, παιχνίδια και δρώμενα.

Παράλληλα θα με ενδιέφερε πολύ να κάνω ωριαία μαθήματα σε παιδάκια που ενδιαφέρονται για εκμάθηση πιάνου, θεωρητικών της μουσικής ή σε group παιδιών που ενδιαφέρονται για το σύστημα Orff.

Είμαι υπεύθυνη, πολύ ευαίσθητη σχετικά με τη συμπεριφορά προς τα παιδιά και την ασφάλειά τους, δημιουργική, με φαντασία και διάθεση να φροντίσω και να διδάξω μέσα από το κέφι.

Και φυσικά είμαι πρόθυμη να ακολουθήσω τις συστάσεις της μαμάς σχετικά με τη διατροφή, τον ύπνο κλπ καθώς επίσης και οποιαδήποτε οδηγία και πληροφορία σχετικά με το χαρακτήρα και την προσέγγιση/διαπαιδαγώγηση του παιδιού της.

Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις καθώς η ανάγκη μου για εργασία με πιέζει να καλύψω τις ώρες μου χωρίς αναμονές.

Ευχαριστώ!


Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...