Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 1 hour ago, LeneL είπε:

      Φυσικά και μπορεί να ρωτήσει για την καταγωγή. Εμένα μου είχε πει από μόνος του ο γιατρός μου, ότι στις Ελληνίδες δίνουν Ελληνίδες δοτριες και για λόγους χαρακτηριστικών. Αυτό ήταν η πολιτική του κέντρου που ήμουν, αλλά εννοείται ότι μπορεί να το ρωτήσει αν ισχύει και στα άλλα κέντρα. Ας κάνει μια ερώτηση, γιατί άκουσα κάτι περίεργα πρόσφατα, αν υπάρχει περίπτωση να την αντιστοιχισουν με συγκεκριμένη δότρια και δεν ανταποκριθεί στη διέγερση η δότρια, να μην πάρουν κανένα ωάριο, τι γίνεται τότε; Επίσης να ρωτήσει τι ισχύει με το μητρώο δοτριων και πόσα παιδιά μπορεί να δώσει η κάθε μία. Μόλις της το αναλύσουν θα της έρθει σίγουρα να της διευκρινίσουν διάφορα πράγματα!

      Σε ευχαριστώ παρα πολύ!! Ασε έχει πελαγώσει…

Ζητώ εργασία babysitting


Recommended Posts

Γειά σας, είμαι η Μαρία 31 χρονών και ενδιαφέρομαι για πενθήμερη εργασία ως babysitter, βοηθός μαμάς ή δημιουργική απασχόληση από μέσα Αυγούστου ή Σεπτέμβρη.

Οι περιοχές που με ενδιαφέρουν είναι Ζωγράφου και γύρω (Ιλίσια, Γουδί, Κέντρο) ή περιοχές πλησίον μετρό καθώς δε διαθέτω μεταφορικό μέσο.

Είμαι δασκάλα μουσικής με ειδίκευση στη Μουσικοκινητική Αγωγή Orff (μουσική προπαιδεία) κάτι που αναφέρεται κυρίως σε μικρές ηλικίες ξεκινώντας από 3-4 χρονών. Μπορώ βέβαια μέσα από το babysitting να προσαρμόσω την εισαγωγή του παιδιού στη μουσική, την κίνηση και το λόγο και σε μικρότερες ηλικίες, καθώς επίσης να απασχολήσω δημιουργικά τα μεγαλύτερα παιδάκια σας με διάφορες χειροτεχνίες, κατασκευές, παιχνίδια και δρώμενα.

Παράλληλα θα με ενδιέφερε πολύ να κάνω ωριαία μαθήματα σε παιδάκια που ενδιαφέρονται για εκμάθηση πιάνου, θεωρητικών της μουσικής ή σε group παιδιών που ενδιαφέρονται για το σύστημα Orff.

Είμαι υπεύθυνη, πολύ ευαίσθητη σχετικά με τη συμπεριφορά προς τα παιδιά και την ασφάλειά τους, δημιουργική, με φαντασία και διάθεση να φροντίσω και να διδάξω μέσα από το κέφι.

Και φυσικά είμαι πρόθυμη να ακολουθήσω τις συστάσεις της μαμάς σχετικά με τη διατροφή, τον ύπνο κλπ καθώς επίσης και οποιαδήποτε οδηγία και πληροφορία σχετικά με το χαρακτήρα και την προσέγγιση/διαπαιδαγώγηση του παιδιού της.

Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις καθώς η ανάγκη μου για εργασία με πιέζει να καλύψω τις ώρες μου χωρίς αναμονές.

Ευχαριστώ!


Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...