Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • Κορίτσια καλησπέρα! Μετα την παλινδρομη που ειχα βγηκε το αποτελεσμα του καρυοτυπου του εμβρυου και δειχνει οτι χρωμόσωμικα δεν ειχε καποια ανωμαλια, ηταν υγιες και αγορι.. επειδη στειλαμε μονο εμβρυικα στοιχεια ο γιατρός μου υποστηριζει οτι μπορει να ειχε καποιο προβλημα αλλα να μην κατάφεραν να το δουν απο το δείγμα που στειλαμε.. δεν ειχα φυσικη αποβολη, ο σακος μου μεγαλωνε απλως δεν υπηρχε εμβρυακι απο ενα σημειο και μετα,πραγμα που εμενα με ανακουφιζε οτι οντως υπηρχε θεμα με το εμβρυο .. περα απο το βασικο πακετο εξετασεων για θρομβοφιλια που βγηκε καθαρο, τωρα πρεπει να κανω το πακετο "12 παραγοντων" μου ειπε και να μιλησω με αιματολογο που μου συστησε. Στεναχωρηθηκα πολυ.. υπαρχει περίπτωση να ηταν υγιες και απλως να ηταν τυχαιο γεγονος; Φοβαμαι ότι ξεκιναει νεα αγνωστη μαχη πριν τη δεύτερη εξωσωματικη! Και αν βρεθει κατι σε αυτές τις εξετασεις εχω ελπιδες να κρατησω μωρακι; Θα παιρνω απλως αντιπηκτικες;; Ή Είναι πιο περίπλοκο,; Συνεβη σε καμία, αλλα να τα καταφερε τελικα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

      • Δύναμη! 3

Ζητώ εργασία babysitting


Recommended Posts

Γειά σας, είμαι η Μαρία 31 χρονών και ενδιαφέρομαι για πενθήμερη εργασία ως babysitter, βοηθός μαμάς ή δημιουργική απασχόληση από μέσα Αυγούστου ή Σεπτέμβρη.

Οι περιοχές που με ενδιαφέρουν είναι Ζωγράφου και γύρω (Ιλίσια, Γουδί, Κέντρο) ή περιοχές πλησίον μετρό καθώς δε διαθέτω μεταφορικό μέσο.

Είμαι δασκάλα μουσικής με ειδίκευση στη Μουσικοκινητική Αγωγή Orff (μουσική προπαιδεία) κάτι που αναφέρεται κυρίως σε μικρές ηλικίες ξεκινώντας από 3-4 χρονών. Μπορώ βέβαια μέσα από το babysitting να προσαρμόσω την εισαγωγή του παιδιού στη μουσική, την κίνηση και το λόγο και σε μικρότερες ηλικίες, καθώς επίσης να απασχολήσω δημιουργικά τα μεγαλύτερα παιδάκια σας με διάφορες χειροτεχνίες, κατασκευές, παιχνίδια και δρώμενα.

Παράλληλα θα με ενδιέφερε πολύ να κάνω ωριαία μαθήματα σε παιδάκια που ενδιαφέρονται για εκμάθηση πιάνου, θεωρητικών της μουσικής ή σε group παιδιών που ενδιαφέρονται για το σύστημα Orff.

Είμαι υπεύθυνη, πολύ ευαίσθητη σχετικά με τη συμπεριφορά προς τα παιδιά και την ασφάλειά τους, δημιουργική, με φαντασία και διάθεση να φροντίσω και να διδάξω μέσα από το κέφι.

Και φυσικά είμαι πρόθυμη να ακολουθήσω τις συστάσεις της μαμάς σχετικά με τη διατροφή, τον ύπνο κλπ καθώς επίσης και οποιαδήποτε οδηγία και πληροφορία σχετικά με το χαρακτήρα και την προσέγγιση/διαπαιδαγώγηση του παιδιού της.

Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις καθώς η ανάγκη μου για εργασία με πιέζει να καλύψω τις ώρες μου χωρίς αναμονές.

Ευχαριστώ!


Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...