Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 6 λεπτά , Fay_ είπε:

      Ο γιατρός μου κάθε φορά μου λέει η δίδυμη κύηση έχει καφέ και μπορεί να δεις και αίμα και μην κανεις τίποτα κτλ. Γι αυτό δεν θέλω να τον πάρω..

      Ακούγεται να μην ανησυχεί. Αν εσυ όμως ανησυχεις, πηγαινε να σε δει ή ξεκουράσου και παρακολούθησε το. 

      • Ευχαριστώ 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΕΡΨΙΘΕΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ?


xainti

Recommended Posts


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 77
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις


Διαφημίσεις

Ναι πηγαίνουμε αλλά δεν πάμε κάπου συγκεκριμένα πηγαίνουμε στην Πλατεία Καραισκάκη που δεν μου αρέσουν και πολύ να σου πω την αλήθεια καθώς και στην Αγία Τριάδα που είναι ωραίες περιφραγμένες. Από παιδότοπους να σου πω την αλήθεια πηγαίνουμε σε ανοιχτούς τώρα που είναι καλοκαίρι.Εσείς?

Link to comment
Share on other sites

Eμείς πηγαίνουμε συνήθως σε αυτές που είναι δίπλα από τον Αγιο Παύλο που είναι πιο κοντά μας, αλλά έχει πολλά παιδάκια και για να κάνουμε κούνια πρέπει να περιμένουμε στη σειρά.

Αλλά ευτυχώς της αρέσει να περπατάει και την παίρνω και γω και πάμε βόλτες με τα πόδια. Για να ξεθεωθεί κι αυτή λίγο να κοιμηθεί πιο νωρίς το βράδυ και να κάνω κι εγώ λίγη γυμναστική (τρομάρα μου).

Περιμένω να ανοίξει αυτές τις μέρες, ένας παιδότοπος που είναι στη Μυστρά, οι Φατσούλες, να την πάω μία βόλτα από κει να δούμε πως είναι κι αν της αρέσει. Αν θες το κανονίζουμε να πάμε μαζί.

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας κορίτσια μόλις τώρα είδα το θέμα που ανοίξατε. Μένω κι εγώ Τερψιθέα. Εγώ όμως έχω μεγαλύτερα παιδιά. Η μεγάλη είναι 18 και η μικρή 8 ετών. Να σας ζήσουν τα παιδάκια σας.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Τόσες ημέρες έμπαινα και μόλις πήγαινα να γράψω τσουπ ξύπναγαν τα μωρά και το έκλεινα.

katerinaZ τον έχω δει τον παιδότοπο μάλλον είναι αυτός που είναι ψηλά στην μυστρά αν δεν κάνω λάθος. Να κανονίσουμε αρκεί να βρω λίγο χρόνο γιατί με το δεύτερο έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Έχουμε αρχίσει και παιδικό και προσπαθώ να τον βάλω σε μια σειρά.

Γεια σου Eviri καλώς ήρθες!

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας κορίτσια,

Καλό χειμώνα και σε σας. Όποτε θέλετε να συναντηθούμε για κούνιες ή παιδότοπο ή οτιδήποτε άλλο δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εγώ την έχω μία και "μοναχική",(που λέει και ο Ζήκος) την μικρή μου και δεν έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα χρόνου.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


×
×
  • Δημιουργία νέου...