Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Θελω παιδι...τοσο κακο ειναι;


Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια.Ειμαι η Ηλιανα και ειμαι 20 χρονων.Μπορω να πω πως αν και μικρη θελω τοσο πολυ να κανω ενα παιδι.Ο συντροφος μου απ'την αλλη οχι(3 χρονια σχεση εχουμε,αυτος ειναι 27).Χωρις μονιμη δουλεια και οι δυο μενουμε στο πατρικο μου και οι γονειε μας ειναι καθετη πως για να κανουμε παιδι πρεπει να εχουμε κατι στανταρ για να το φροντισουμε.Δεν αντιλεγω σιγουρα αυτο ειναι το καλυτερο αλλα αν περιμενουμε να γινει αυτο το χασαμε το τρενο.Εχει αρχισει να χτυπα το βιολογικο μου ρολοι αλλα κανεις δεν με καταλαβαινει.Ενα παιδι φερει ευθυνες και το ξερω πολυ καλα αλλα το θελω τοσο πολυ.Θα μου πειτε τωρα εχεις καιρο μπροστα σου αλλα ενημερωτικα να σας πω πως εδω και τρεις γενιες στο σοι της μητερας μου υπαρχει προωρη κλημακτιριος.Η γιαγια και η μανα μου στα 29,η αδερφη μου στα 27(και τωρα χτυπα το κεφαλι της που δεν εκανε πιο νωρις παιδια) Μπορει να μην τυχει σε μενα αλλα οσο το σκεφτομαι ανχονομαι.Τοσο κακο ειναι που θελω ενα παιδι;

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγω Ηλιανα σε καταλαβαινω γτ κ εγω το ηθελα απο μικρη κ ξεκίνησα τις ελευθερες επαφες στα 22 μου χρονια χωρις κανενα αποτελεσμα. Ακομα κ τωρα στα 28 προσπαθω με εξωσωματικη. Ειχα κακη παραίσθηση απο την αρχη.

Δεν διαφωνω ομως εντελως κ με τους γονεις σου γτ κ το να μην υπαρχει δουλεια δημιουργει αλλου είδους προβληματα. Κ εκτος απο αυτο θα πρεπει να το θελει κ ο συντροφος σου γτ αυριο μεθαυριο μπορει να σου πει οτι ηθελες παιδι για να τον τυλιξεις κ αλλα τετοια κουλα.

Κ για την κλιμακτηριο υπαρχει λυση...δανεικα ωαρια. Ολα λυνονται αλλα δημιουργουνται ηθικα διλήμματα. Γνωμη μου μιλα πρωτα με τον συντροφο σου για τις φοβιες σου κ ασε τους γονεις. Κ αν σε αγχωνει η κληρονομικοτητα συμβουλεψου γιατρο κ κανε εξετασεις.


POzcp3.pngal9Sp3.png

Link to comment
Share on other sites

Εννοειται πως συμφωνω κι εγω για το οικονομικο.Οπως και να το κανουμε ομως δεν υπαρχει κατι μονιμο πλεον.Την μια μερα εχεις δουλεια και την αλλη σε διωχνουν...Ποτε θα ειμαστε σιγουροι;Και αν δεν γινει ποτε αυτο δεν θα κανουμε παιδια;Δεν το δεχομαι αυτο.Δοξα το θεο οπου εμφανιστει δουλεια τρεχουμε αλλα ποτε δεν φτανουν.Ο συντροφος μου δεν ειναι καθετος πως δεν θελει παιδι απλως οχι τωρα που δεν εχουμε ενα δικο μας χωρο και λεφτα για να συντηρουμαστε.Σκεφτομαστε να φυγουμε εξωτερικο για κατι καλυτερο...

Link to comment
Share on other sites

εγώ δε θα συμφωνήσω μαζί σου ηλιάνα μου..

Ατομο στο στενό μου οικογενειακό περιβάλλον αποφάσισε ότι θα κάνει παιδί, ενώ δεν είχε δουλέψει πέρα από το πατρικό του -βοηθούσε στα χωράφια- πουθενά.

Εμεινε εγκυος επίτηδες, και μετά λέγανε ότι έμεινε και καλά κατά λάθος έτσι ώστε να τους βοηθήσουν. Οι γονείς τους τους βρήκανε σπίτι, οι γονείς τους τσοντάρουν 400 ευρώ κάθε μήνα, οι γονείς τους τους δώσανε αυτοκίνητο, οι γονείς τους ανακαινισανε το σπίτι (βασικά όλοι μαζί αλλά ο πατέρας έδινε οδηγίες), οι γονείς τους τους βρίσκουν πελάτες για τα προϊόντα που παράγουν...

Μέχρι και όταν γεννούσε η κοπελιά κάποια στιγμή το αγόρι πήγε για ύπνο και έμεινε μαζί της η μάνα της..

Δεν είναι υγιές, δεν είναι ώριμο και δεν είναι υπεύθυνο να φέρνεις στον κόσμο ένα παιδί όταν δεν έχεις τα εφόδια να του εξασφαλίσεις τα προς το ζην.

Εγώ περίμενα 5 ολόκληρα χρόνια αφ ότου χτύπησε το βιολογικό μου ρολόι, γιατί ήθελα να πατάω στα πόδια μου, και να μην κρέμομαι από κανέναν..

Και να ξέρεις ότι το κάθε τι έχει το τίμημά του. Όταν εξαρτάσαι από τους άλλους

1) τους αφήνεις να σε κουμαντάρουν

2) Δίνεις λάθος παράδειγμα στο παιδί σου.

Να τακτοποιηθείτε, αν χρειαστεί και στο εξωτερικό φυσικά και εκεί, νέα παιδιά είστε, και μετά καντε το παιδί.


2t7wp3.png
 
Link to comment
Share on other sites

Η περιπτωση αυτη ειναι ακραια κ πραγματι δεν επρεπε να κανουν παιδι βασισμενοι μονο στους γονεις τους αλλα στην εποχη που ζουμε μπορει να εχεις καλη δουλεια κ την επομενη να την χασεις. Οποτε αναγκαζεσαι κ δεχεσαι βοηθεια απο γονεις. Εγω παντως στην Ελλαδα δεν νιωθω ασφαλης κ πλεον πρεπει να εισαι υπερτυχερος για να βρεις μονιμη δουλεια. Εγω 3χρονια και κατι με συμβασεις ειμαι αλλα δεν πιστευω οτι πρεπει να σταματησω να κυνηγαω το ονειρο. Ακουω διαφορους που λενε οτι μονο αν φτασουν τα 2000 ευρω το μηνα θα κανουν παιδι. Ποιο νεο ζευγαρι φτανει τοσα? Εμεις κ οι δυο μαζι ουτε 900 δεν βγαζουμε το μηνα.


POzcp3.pngal9Sp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εμεις τον μηνα μαζευουμε ενα 500 και δινουμε στο ρευμα και τα τροφικα του σπιτιου ενα 200 και 200 ευρω για το αυτοκινητο του συντροφου.Μας μενουν 100.Με 50 ευρω περναμε τον μηνα τσιγαρα,εξοδους,ρουχισμο και τα αλλα 50 τα βαζουμε στην ακρη για να παμε σε δικο μας σπιτακι.Οι γονεις και τον δυο μας εχουν δικο τους σπιτι(μεγαλα και τα δυο).Σκεφτηκαμε να παμε σε νοικι.Το πιο φθηνο που βρηκαμε ηταν 200 ευρω 32τμ.Βαλε ρευμα,νερο,κοινοχρηστα,ψωνια και δοση αυτοκινητου....δεν βγαινει με τιποτα.Αμα σε 5-10 χρονια ειμαστε στα ιδια τι κανουμε;Δεν ζηταω να μας τα πληρωνουν ολα(οπως μια γνωστη που εχω) απλως να μας βοηθησουν λιγο οπως φανταζομαι στην ελλαδα συμβαινει σχεδον σε καθε σπιτι.

Link to comment
Share on other sites

Δε χρειαζεται να δουλευετε στο δημοσιο κ να βγαζετε 2000ο καθενας αλλα τα 50€δε φτανουν.κ ουτε να ξεκινησετε προσπαθειες ενω δε μενετε μονοι.οι γονεις σας καναν παιδια κ τα μεγαλωσαν δεν ειναι υποχρεωμενοι να μεγαλωσουν κ το εγγονι.κακο δεν ειναι που θες παιδακι αλλα λιγο ανευθυνο υπο αυτες τις συνθηκες

Link to comment
Share on other sites

Και σε 5 με 10χρονια Ηλιανα μου κ παλι μικρη θα εισαι μην σε πιανει πανικος. Κ εμεις που ειμαστε μεγαλυτεροι απο εσας δεν εχουμε τακτοποιηθεί οπως θα θελαμε κ με βοηθανε οι γονεις μου στα εξοδα των εξωσωματικων....δεν μου αρεσει καθολου αλλα εχουμε θεμα κ μεγαλωνοντας θα δυσκολέψει κ αλλο το προβλημα.

Εγω θα ελεγα να πας στο γυναικολογο σου για εξετάσεις κ αν φανει που δεν το ευχομαι οτι πας για πρόωρη κλιμακτηριο θα μπορουσες να καταψυξεις ωαρια για μελλοντικη εξωσωματικη. Η αδερφη σου θα κανει καποια προσπαθεια για να αποκτησει παιδάκι?

Δεν χρειαζεται να αγχώνεσαι εισαι 20 μονο κ γρηγορα αποφασισες να συγκατοικησεις. Πολλα ζευγαρια χαιρονται τη ζωη, την ελευθερια, πανε ταξιδια κ οταν δουν οτι τα πραγματα πανε καλυτερα παντρευονται και κανουν παιδια. Αυτο που παρατηρω απο τους γυρω μου ειναι οτι οι πιο χαλαροι ανθρωποι που τα αφηνουν κ λιγο τα πραγματα στη τυχη τους, εχουν καλυτερη υγεια κ ψυχικη κ σωματικη και τους ερχονται ολα πιο ευκολα. Ζηλευω τους ανθρωπους που ζουν τη καθε στιγμη κ δεν αγχώνονται. Δυο φιλες που δεν εσκαγαν καθολου για γαμους κ για παιδια τους ηρθαν τα πραγματα μια χαρα κ παιδι εκαναν με ευκολία ενω εγω που αγχωνομαι με το παραμικρο δεν γυριζει ο τροχος.


POzcp3.pngal9Sp3.png

Link to comment
Share on other sites

Θα κανω αυτο που ειπες θα το ψαξω το θεμα.Ελπιζω με το καλο να αποκτησετε ενα παιδακι γρηγορα.Κοιταμε δουλειες στο εξωτερικο γιατι εδω δεν εχουμε μελλον.Μακαρι να πανε καλα τα πραγματα.Η αδερφη μου προσπαθησαν για υοθεσια αλλα δεν εχουν δικο τους σπιτι ουτε σταθερη δουλεια οποτε τους απεριψαν με την πρωτη.Κοιτανε τωρα για παρενθετη(δυσκολο εδω στην ελλαδα).

Link to comment
Share on other sites

Η υιοθεσια στην Ελλαδα ειναι αρκετα δυσκολη υποθεση...ας απευθυνθουν στη περιφερεια για να κανουν αιτηση για τα ορφανοτροφεια του εξωτερικου. Εχω ακουσει οτι ειναι πιο ευκολος αυτος ο τροπος. Αλλα κ η αδερφη σου μικρη ειναι κ θα μπορουσε να κανει παιδια με δανεικα ωαρια....δεν χρειαζεται παρενθετη μητερα γιατι μητρα εχει. Να παει σε ενα κεντρο εξωσωματικης να ενημερωθεί για ολα. Κ εσυ να κλεισεις ενα ραντεβου σε γυναικολογο της εμπιστοσύνης σου κ να του πεις το ιστορικο της οικογενειας σου. Αν ο ανθρωπος δεν βρει καποια προδιαθεση κατσε χαλαρωσε απολαυσε τη σχεση σου κ κανεις αργοτερα παιδακι. Προσεχε μην σου γινει εμμονη....θα προσπαθεις κ δεν θα ερχεται απο το αγχος σου. Μην ξεκινησεις τις προσπαθειες εχοντας στο μυαλο σου την κληρονομικη προδιαθεση. Κ ρωτα τον γιατρο ποσο συχνα χρειαζεται να κανεις εξετασεις.

Ευχαριστω για την ευχη. Κ εγω παρολο που ολο προβληματα μου βγαινουν στη φορα θα το παλεψω. Αλλα οπως σου ειπα κ πριν κ θελω να το κρατησεις αυτο...ανθρωποι που απολαμβανουν την ζωη τους, ειναι χαλαροι κ δεν εχουν εμμονες με γαμους, παιδια κ καριερα τους ερχονται καλυτερα τα πραγματα.


POzcp3.pngal9Sp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Κοριτσι μου ειμαστε στην ιδια ηλικια.Εγω σε λιγους μηνες θα κραταω στα χερια μου τα διδυμακια μου.Δεν ειναι κακο που θες παιδακι και ποια δεν θα ηθελε...Να εχετε ομως απο καπου να κρατηθητε μια δουλεια που να σας δινει ανεση.Δεν λεω να βγαζετε 2000 τον μηνα αλλα 1000 και απο τους δυο καλα θα ειναι.Χαλαρωσε τωρα και ολα θα γινουν.


rza3p3.png
Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...