Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
 • Από την διαχείριση / Admin news

  • 7 ώρες πρίν, η ζωή είναι όμορφη είπε:

   Για την γειτόνισσα δεν λέω πραγματικά τίποτα αν το έλεγε στην γυναίκα μου θα υπήρχε πρόβλημα και μόνο που το έκανα εικόνα και μόνο που το έκανα εικόνα....... Κορίτσια να ρωτήσω κάτι έχω κλείσει για αυχενική στον παφιλης ήθελα στον Κούρτη αλλά θα είναι σε ταξίδι. Η γιατρός μασ όμως θέλει στον Τζιωτη Ιωαννη. Τον ξέρει κανένας;;; Δεν ξέρω τ να κάνω. Θέλω να πάω στον καλύτερο.

   Καλησπέρα. Είχα κάνει εγώ αυχενική κ β επιπέδου στον Τζιωτη στα δίδυμα μου. Είναι πολύ καλός, ήρεμος κ γλυκός άνθρωπος. Είναι μεγάλος σε ηλικία κ έμπειρος γιατρός. Δεν σε ξεπετάει στο ραντεβού, ασχολείται κ ψάχνει πολύ ώρα κ αν κάτι δεν το βλέπει καλά σου δίνει καμια καραμέλα για να κουνηθούν τα μωρά κ να αλλάξουν θέση ώστε να σε εξετάσει ξανά μετά από λίγο. Στο τηλ δεν θα στο πει η γραμματέας του αλλά από κοντά ρωτάει αν πληρώσεις μετρητά κ θες μικρότερη απόδειξη να σου κόψει τπτ… κλασικό αυτό παντού δλδ. Ήταν κ στο Ιασώ που πήγαινα για καρδιοτοκογραφημα κ μου έκανε έναν τελευταίο υπέρηχο πριν γεννήσω χωρίς να τον δηλώσει στη γραμματεία για να μην πληρώσω κάτι. Όταν πήγα γιαυτες τις εξετάσεις είχε κάποιες κοπέλες που είχαν έρθει από νησιά για να κάνουν αυχενική κ β επιπέδου σαυτον. Στην αυχενική σου παίρνει αίμα η βοηθός του κ το στέλνουν αυτοί για ανάλυση οποτε δεν τρέχεις κ αλλου. Θυμάμαι είχε πολυ ελαφρύ χέρι η κοπέλα. Το μόνο που με στεναχώρησε ήταν που δεν μου έδωσε 3D στην β επιπέδου κ δεν είπα κ εγώ τπτ η χαζή… αλλά ίσως να ηταν επειδή είχα δίδυμα κ ηταν μπουρδουκλωμένα μεταξύ τους. 

   11 ώρες πρίν, SylPan είπε:

   Καλημέρα, σήμερα αδιαθέτησα. Την Δευτέρα με το καλό ξεκινάω τις ενέσεις, είμαι πολύ αγχωμένη. Κι έχω και την γειτόνισσα να μου λέει διαφορά (ότι δεν είμαι ικανή να γίνω μάνα και άλλα πολλά) και τα λέει και στην μαμά μου και την στεναχωρεί. 

   Συγγνώμη για το ξέσπασμα έχω πολλή άγχος και πολλές σκέψεις...

   Να πεις της γειτόνισσας να πάει να…. Άντε από δω με την κάθε αναγωγη. 
   Πιο ικανές μαμάδες από εμάς που έχουμε δώσει τα πάντα για να καταφέρουμε να κάνουμε τα παιδακια μας δεν υπάρχουν. Όσες δεν έχουν περάσει ότι περάσαμε εμείς δεν μπορούν να καταλάβουν. Τις θυσίες, τις εξετάσεις, τα άγχη, την απογοήτευση, την ελπίδα, τις αποτυχίες κ τις επιτυχίες μας…. Τις επεμβάσεις που μπορεί να κάναμε… τα λεφτά που έχουμε στερήσει από άλλες ανάγκες της οικογένειας μας… 

   Να μη σε αγγίζει ότι λέει ο καθένας κ να τους απαντάς καταλλήλως χωρίς να ντρέπεσαι κ εσυ κ η μαμά σου… κ να μην στεναχωριέστε με τις βλακείες του καθενός. Εσυ ξέρεις μόνο τι περνάς κ όσες έχουμε περάσει τα ίδια. Να είσαι προσηλωμένη στον στόχο σου κ να σκέφτεσαι θετικά. Δεν ξέρω αν έχεις κάνει κ άλλη προσπάθεια αλλα μην σε αγχώνουν οι ενέσεις… δεν είναι τπτ. Απλά να τις κανεις σωστα στην ώρα τους κ αυτές κ ότι άλλο φάρμακο σου πει ο γιατρός σου στην πορεία. Αν χρειαστεί φτιάξε ένα προγραμμα σε χαρτί τι πρέπει να κανεις κ ποια ώρα κ βάζε ξυπνητήρι στο κινητό για να μην αγχώνεσαι ότι θα ξεχάσεις κάτι… κ οποτε κανεις μια ένεση ή ότι άλλο χρειαστεί αργότερα να το σβήνεις απτό χαρτί για να μην μπερδεύεσαι. Εμένα με βοήθησε παρα πολύ αυτό ειδικά στην φάση της εμβρυομεταφορας που έπαιρνα αρκετά χαπια όλο το 24ωρο. Καλή επιτυχία σου εύχομαι! Όλα θα πάνε μια χαρά! 

Πίνακας ανακοινώσεων - Δελτία Τύπου


Recommended Posts

Don't miss the KidCulture Family Expo - FREE activities for kids of all ages, and innovative toys & eco products for the home... And you can officially sign up to the 1010 Global Campaign!

This weekend at Acropolis Park & the 'Caves', Strovolos, Lefkosia (opp M&S/Goodies)

Friday 17/9 14:00-18:00

16:00 - 16:45 Lecture ʽThe ontogeny of the childʼs mind: how the brain grows and how together with the social environment creates the mindʼ

16:20 - 16:50 CAPOEIRA SHOW

17:00 - 17:45 Kindermusik (0-7yrs)

Sat 18/9 10:00-18:00

10:30 - 11:30 Breastfeeding presentation by Zacharatou

10:15 - 11:15 TRIBO CAPOEIRA -Kids 4+ yrs

11:00 - 12:00 Childrenʼs book “Flying Across Red Skies” Reading, activity & book signing by author Melissa Hekkers & illustrator Marlen Karletidou (6-12yrs)

11:30 - 12:15 Baby Massage & Yoga

11:30 - 12:15 Kindermusik (0-7yrs)

14:00 - 14:45 Lecture: Natural and man-made selection: the history of the “magic fish”

15:00 - 15:45 Montessori Education – talk by Carola Lang

15:45 - 16:45 Art & Craft activities for 2-6yrs

16:00 - 16:45 'Family Matters' Presentation of the first official Cyprus Parentsʼ Academy

17:00 - 17:45 Kindermusik (0-7yrs), Kids Yoga (3-7yrs), Mini Tennis (4-8yrs)

Sun 19/9 10:00-18:00

10:30 - 11:30 Breastfeeding presentation by Zacharatou

10:15 - 11:00 Badminton skills (6-14yrs)

10:15 - 11:15 TRIBO CAPOEIRA -Kids 4+ yrs

11:00 - 12:00 Childrenʼs book “Flying Across Red Skies” Reading, activity & book signing by author Melissa Hekkers & illustrator Marlen Karletidou (6-12yrs)

11:30 - 12:15 Baby Massage & Yoga

11:30 - 12:15 Kindermusik (0-7yrs)

14:00 - 14:45 Lecture: Natural and man-made selection: the history of the “magic fish”

15:00 - 15:45 Montessori Education – talk by Carola Lang

15:45 - 16:45 Art & Craft activity for 2-6yrs

16:30 - 17:00 TRIBO CAPOEIRA - all ages & kids 6yrs+

16:00 - 16:45 'Family Matters' Presentation of the first Cyprus official parentsʼ academy

17:00 - 17:45 Kindermusik (0-7yrs), Kids Yoga (3-7yrs), Mini Tennis (4-8yrs)

More information at: kidculture/expo.htm

Link to comment
Share on other sites

 • 5 months later...

Διαφημίσεις

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ, ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.

-------------------------------

Το Παγκύπριο Συνέδριο για Γονείς και Εκπαιδευτικούς, που οργανώνεται από την ιστοσελίδα http://www.paidiatros.com/ αποτελεί πια χωρίς καμία αμφιβολία θεσμό. Η αθρόα συμμετοχή τόσο των γονιών όσο και των εκπαιδευτικών, τα προηγούμενα χρόνια, μας έπεισε όλους για την αναγκαιότητα του συνεδρίου αυτού.

Παραμένουμε λοιπόν πιστοί στο ραντεβού μας και σας περιμένουμε και εφέτος στις 9 Απριλίου 2011 στον ίδιο χώρο (Αμφιθέατρο Δήμου Λατσιών) με θέματα που ζητήσατε και που ενδιαφέρουν όλους μας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε πιο κάτω:

http://www.paidiatros.com/easyconsole.cfm/id/752

Φέτος μπορείτε εύκολα να εγγραφείτε με ένα SMS από το κινητό σας. Στείλτε μήνυμα στον αριθμό 6050 γράφοντας τα αρχικά PC και αφού αφήσετε κενό γράψτε το όνομά σας με ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. π.χ. PC NICOS HADJIERAKLEOUS

Η εγγραφή σας ολοκληρώνεται με μήνυμα επιβεβαίωσης από το σύστημα που θα σταλεί στο κινητό σας. Η χρέωση είναι 10 ευρώ +ΦΠΑ. Μπορείτε να κάνετε μόνο δυο εγγραφές από κάθε κινητό.

Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή από το διαδίκτυο απλά πατήστε πιο κάτω:

http://www.paidiatros.com/easyconsole.cfm/page/confRegister/confID/752

Κάντε έγκαιρα την εγγραφή σας.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Qualify as a Certified Infant Massage Instructor

An Infant Massage Certification Training Course will be held in Nicosia, for those wishing to qualify as Infant Massage Instructors.

Teaching Infant Massage promotes health and well being, and enhances bonding and attachment between infants and their parents, positively impacting them for a lifetime.

This training is for those interested in working with families. If you:

* Work in an educational setting with children or

* Have a recognised diploma in Massage or Aromatherapy or other related qualification or

* Are a qualified health professional or

* Are a parent or

* Passionately believe in spreading the importance of nurturing touch.

By becoming an Infant Massage Instructor, you will be recognized worldwide with the International Association of Infant Massage headquartered in Sweden which has representatives worldwide in over 50 countries.

Course Details:

Date: May 22nd to May 25th, 2011

Venue: In Nicosia: details will follow closer to the date

Time: 09:00 to 17:00 daily

Price: EUR 630 which includes: the 4 day training, Books, Manuals, Compendium, Oil, Snacks, and IAIM Membership for the first year

What are the course requirements?

* The participants must attend the 4 day training

* Complete the open book home examination study outside the course

* Complete 5 teaching sessions with families

* Signing of the IAIM agreement

Should you wish to register for this course, please contact:

Gregoria Kanaris. Certified Infant Massage Instructor. Tel: +357 96411418. www.baby-matters.net

Link to comment
Share on other sites

 • 4 εβδομάδες μετά...

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ

Πρώιμη Παρέμβαση σε παιδιά με ΔΑΔ (Αυτισμός) ABA & Lovaaʼs

Το ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ (Διεπιστημονική και Ερευνητική Ψυχοκοινωνική Υποστήριξη Παιδιών και Ενηλίκων) ύστερα από μια πετυχημένη 5ετή διοργάνωση στην Αθήνα, προχωρά για 1η χρονιά, στην υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος «Πρώιμη Παρέμβαση σε παιδιά με ΔΑΔ» στην Κύπρο.

Το Σεμινάριο, θα διεξαχθεί στις 17-23 Ιουνίου και θα φιλοξενηθεί στο Κέντρο Διημερεύουσας Φροντίδας Σπαστικών και Αναπήρων Παιδιών - ΑΝΕΜΩΝΗ, Ηλιουπόλεως 3, 1101, Άγιος Ανδρέας, Λευκωσία

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρέμβασης στον αυτισμό, είναι ένα πρόγραμμα επιμόρφωσης το οποίο παρέχει τόσο θεωρητική κατάρτιση όσο και πρακτική εξάσκηση στους εκπαιδευόμενους.

Απευθύνεται σε ψυχολόγους, ειδικούς παιδαγωγούς, νηπιαγωγούς, δασκάλους, καθηγητές, κοινωνικούς λειτουργούς, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, γονείς, αλλά και σε όλους όσοι θέλουν να ασχοληθούν θεραπευτικά με παιδιά στο φάσμα του αυτισμού και της νοητικής στέρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.dikepsy.gr ή επικοινωνήστε στο 0030 210 2830100.

ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ. ΣΟΦ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 16 & ΡΟΔΩΝ, Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ 141 22, ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 32, Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ 141 22 (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ), ΤΗΛ/ ΦΑΞ: 210 283 0100. e-mail: dikepsy[at]dikepsy.gr, www.autismdikepsy.gr

Link to comment
Share on other sites

×
×
 • Δημιουργία νέου...