Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • Στην αρχή απλά είδαμε την καρδιά και λέει η γιατρός κάτσε μπασ και ακούσουμε αλλά δεν και λέει κάτσε άλλη μια φορά και απλά έκανε 3 φορές νταβ νταβ νταβ τίποτε άλλο δεν ξέρω άγχος γενικά αν θα πάει καλά η αν έχει χρωμόσωμα μετά άγχος που γράφει 5 εβδομάδων και 1 ημέρας. Γενικά ένα άγχος στο Δαφνί με βλέπω αχααχαχαχα. Η γιατρός λέει δεν έχει ακούσει ξανά καρδιά σε 5+1 τόσο νωρίς. Ελπίζω να μην το πείραξε το μωράκι που προσπαθήσαμε να το ακούσουμε. Νομίζω ότι δεν είχα ποτέ στην ζωή μου τόσο άγχος σε καμία εμβρυομεταφορα σε τίποτα βασικά αχααχαχαχα 

      Πότε έκανες τον υπέρηχο και πότε θα κάνεις ξανά 

      Έχω την φωτογραφία από τον υπέρηχο στο ψυγείο και του μιλάω γενικά του τρελού είμαι αχααχαχαχα 

ΝΕΑ Πακετα επωνυμων ρουχων σε πολυ χαμηλες τιμες για κοριτσια


Recommended Posts

Δεδομενου καποιων αλλαγων στο σπιτι θα χρειαστει αμεσα να αδειασω ενα δωματιο γι αυτο το λογο ετοιμασα τα ρουχα της μικρης σε πακετα αναλογα με την ηλικια και πραγματικα σε πολυ χαμηλες τιμες σε σχεση με την αρχικη τους.

Ολα ειναι απο αφορετα εως και σε καλη κατασταση.

Απλο ΕΛΤΑ 1,5? για αγορες πανω απο 25? δωρεαν τα μεταφορικα.

Επειδη λειτουργω μεσα απο ενα μινι ταμπλετακι μου ειναι δυσκολο να ανεβασω φωτο γι αυτο και μπορω να σας στειλω τα παντα μεσω email.

Στη διαθεση σας για οποιαδηποτε πληροφορια με πμ.

***8χρονων

Σετακι ALOUETTE βελουτε ζακετα με φερμουαρ και κουκουλα με στρασακια σε φουξια και γκρι-ασημι μαζι με ιδια φουστα. Να εχει φορεθει το πολυ τρεις φορες...το πολυ! Μαζι με δυο μπλουζες zara & h&m 15?

***8χρονων

MARAZIL φορεμα καλο κοντομανικο χειμερινο φοδραρισμενο σε σκουρο ροζ-φουξια, ολοκαινουργια αφορετη ολοσωμη φορμα, πολυ μοντερνα ZARA σε γκρι χρωμα μαζι με αμανικο τζην με σκισιματα και την αμερικανικη σημαια σε ροζ στην πλατη (αγορα απο το εξωτερικο) Αρχικη τιμη για ολα τα παραπανω πανω απο 100? στα 20?.

***3χρονων

REPLAY τζην αφορετο, ολοκαινουργιο μαζι με μπλουζα loose πλεχτη GAP με υπεροχα χρωματα, φαρδια και μαυρη μακρυμανικη SISLEY με στρασακια συν αλλες δυο μπλουζες zara & h&m και ενας σκουφος δωρο στα 20?.

***7/8 χρονων

Φορμα ZARA σετ σε μπορντω. Η ζακετα μπορντω με ροζ πουα και αντιστοιχο λουλουδι στο πετο και η κουκουλα με γκρι ριμπ επενδυση, το παντελονι σε μπορντω συν δυο μπλουζες στα 15?

***6χρονων

Παλτο MAYORAL μοντγκομερυ σε σκουρο ροζ με κουκουλα με κουμπια και φερμουαρ ΥΠΕΡΟΧΟ .....μονο 10?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

***3χρονων

Πακετο καλοκαιρινο με 2 GAP κοντομανικες, μια blueseven kids, μια τζην βερμουδα GAP, τζην παντελονι ZARA ξεβαμμενο σε ανετη γραμμη που στενευει κατω & ενα φορεματακι στα 20?.

***3-4χρονων

Υπεροχο σετακι DPAM με παντελονι καμπανα σε πολυ ιδιαιτερα χρωματα γκρι-κοραλλι και αντιστοιχο μπλουζακι με μανικακι φουσκα και ασορτι υφασματινη στεκα για τα μαλλια μαζι δινω δωρο ενα αυθεντικο ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ αφορετο MOSCHINO που επλεινα μαλλον σε λαθος προγραμμα και μου εκανε κατι κομπακια αλλα αν εχετε αυτο το μηχανημα που τα καθαριζει τοτε θα γινει καινουργιο ξανα...εμας απλα δεν μας εμπαινε....15?

Link to comment
Share on other sites

***3-6 μηνων GAP φορεμα κοτλε κοκκινομε ασορτι βρακακι αφορετο μονο 10?

***4-6χρονων

Ανοιξιατικο καλοκαιρινο σετακι με ζακετα πολυχρωμη ORCHESTRA, της ιδιας μαρκας αμανικη μπλουζα με πεταλουδες σε μπλε-ασπρο με λαχανι λεπτομερειες, μπλουζα βαμβακερη με πεταλουδες και φιογκο σε ροζ-γκρι h&m, τζην ανοιχτοχρωμη τζην φουστα DPAM, σετακι αγορασμενο απο ςξωτερικο αφορετο με καρτελακια JOE Fresh φουστα με βρακακι σε σκουρο ροζ και κοντομανικη με ιδιαιτερο σχεδιο μπροστα και κουμπωμα με φερμουαρ πισω στο λαιμο 20?

Link to comment
Share on other sites

***3/4 χρονων

Αφορετη αυθεντικη DKNY ροζ φορμα,

τζην μαυρο ολοκαινουργιο SISLEY,

PETIT BATEAU μπλουζακι μακρυμανικο,

Δωρο μια μινι συσκευασια κλασσικων παραμυθιων

Στα 20?

***3 χρονων υπεροχο OKAIDI κατι μεταξυ παρκα και μιλιτερ χακι σχεδον αφορετο, σε υπεραριστη κατασταση, με υπεροχα κουμπια μαζι δινω κι ενα μπλουζοφορεμα DPAM με λεπτομερειες μονο 15?

***2-3χρονων

Υπεροχο τζην κοραλλι παντελονι OKAIDI

Σορτσακι ZARA kids σε μπεζ της αμμου

Μπλουζακι ριγε κοκκινο-ασπρο ZARA kids

PETIT BATEAU ροζ κοντομανικο κορμακι το οποιο γραφει 36μηνων αλλα νομιζω πως ειναι 24-36

Πλεχτη μπλουζιτσα ριγε με μεταλλικη κλωστη σαπιο μηλο και λευκο, μακρυμανικη με τσεπακια

20?

***9-12

Μπλουζακι μακρυμανικο γκρι-χακι zara, μπλουζακι μακρυμανικο αφορετο MOTHERCARE ροζ-μωβ 5?

****12-18-24

Μακρυμανικη γκρι μπλουζιτσα zara kids

MOTHERCARE ριγε πλεκτη ζακετα σε παστελ χρωματα με φερμουαρ και κουκουλα,

GAP τζην ελαχιστα φορεμενο

ΒΕΝΕΤΤΟΝ μπολερο λευκο χιαστη φορεμενο μια φορα

Τζην ZARA baby με δαντελιτσα στις τσεπες ξεβαμμενο

ΒΕΝΕΤΤΟΝ μπλουζακι με πουλιες

ZARA baby γκρι ανθρακι πλεκτη βαμβακερη μπλουζα

Τζην MARASIL

FRATTINA κολαν κοντο σκουρο μπλε

25?

Link to comment
Share on other sites

Επισης θα ηθελα να κανω μια ακομα προσφορα μοναδικη και οφειλεται στο γεγονος οτι βιαζομαι τοσο πολυ να αδειασω αυτο το δωματιο, οπου δινω ολα τα ρουχα ακομα και αυτα με τα ταμπελακια των οποιων οι μαρκες ειναι GAP, OKAIDI, ZARA, ORCHESTRA, H&M, PETIT BATEAU, MOTHERCARE, MARASIL, ALLOUETTE, MOSCHINO, DKNY, MAYORAL, DPAM, BENETTON, NO ADDED SUGAR και πολλες αλλες που δεν θυμαμαι οπως επισης και πολλα κομματια αγορασμενα απο το εξωτερικο....150? (Τουλαχιστον 6 τσαντες ρουχα) και αυτο αφορα σε ηλικιες απο 9 μηνων εως και 7/8 μαζι με μπουφαν, με πολυ καλα φορεματα, χειμερινα- καλοκαιρινα....τα παντα για τα πρωτα 8 χρονια της κορουλας σας..... Και επισης δινω ολα τα παπουτσια απο 18 νουμερο μεχρι και 31 στα 60? και τελος ολα τα αξεσουαρ στα 25?.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...