Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Και τελικά που κατέληξες;;;

Ποιός έχει πιο καλές τιμές;;;;

Δεν εχουμε καποιο μεγαλο καταστημα εμεις εδω τυπου λητω αλλα βρηκα πολυ ωραια σχεδια σεβκουβερτες της palamaiki

x6WFp2.pngYIVQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φφφφφ εγω πήγα ενδο και αφού μιλήσαμε για τη δόση κτλ μου είπε "το επόμενο πράγμα που πρέπει να δούμε είναι τα κιλά σας":cool:

Δεν θέλετε να ξέρετε πόσα έχω πάρει μέχρι τώρα (δεν θέλω εγώ μαλλον χιχιχιχ). Τεσπα, μου έδωσε μια διατροφή.. :shock::cry:

vQjrp2.png

Φφφφφ εγω πήγα ενδο και αφού μιλήσαμε για τη δόση κτλ μου είπε "το επόμενο πράγμα που πρέπει να δούμε είναι τα κιλά σας":cool:

Δεν θέλετε να ξέρετε πόσα έχω πάρει μέχρι τώρα (δεν θέλω εγώ μαλλον χιχιχιχ). Τεσπα, μου έδωσε μια διατροφή.. :shock::cry:

Έλα βρε πόσα πήρες εως τώρα;;

Qshbp2.png

Σιγα καλε ποσα πηρες???

x6WFp2.pngYIVQp2.png

Διαφημίσεις

Κ εγω εκεί είμαι στα ίδια.

Γιατί θεωρεί οτι είναι πολλά;;

Κι εγω 6,5!!!!

Ε βρε κορίτσια μου εσείς μια χαρά, είστε σε πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη.. Ο γιατρός μου είπε ότι τώρα αρχίζουν να μπαίνουν με πιο γρήγορο ρυθμό. Κανονικά λένε το πρώτο τρίμηνο 1-2 κιλά πρέπει να παίρνεις :? Ίσως να παίζει ρόλο και το σύνολο των κιλών, εγώ δηλαδή έχω φτάσει ήδη τα 70. Τι να πω! :confused:

vQjrp2.png

Ε βρε κορίτσια μου εσείς μια χαρά, είστε σε πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη.. Ο γιατρός μου είπε ότι τώρα αρχίζουν να μπαίνουν με πιο γρήγορο ρυθμό. Κανονικά λένε το πρώτο τρίμηνο 1-2 κιλά πρέπει να παίρνεις :? Ίσως να παίζει ρόλο και το σύνολο των κιλών, εγώ δηλαδή έχω φτάσει ήδη τα 70. Τι να πω! :confused:

Η αληθεια ειναι πως λενε οτι μετα τον 6ο μπαινουν πιο γρηγορα κ σε εμενα τουλαχιστον ετσι εγινε οποτε οπως κ να χει η ιδεα της διατροφης ειναι σωστη!αρκει να μη σε καταπιεζει κ σε βασανιζει

x6WFp2.pngYIVQp2.png

Διαφημίσεις

Μάλιστα..

Η διατροφή που σου έδωσε πως είναι;;

Qshbp2.png

Ε, η κλασική διατροφή.. 5 γεύματα, μεσημεριανό κυρίως κρέας/κοτόπουλο/ψάρι/όσπρια με σαλάτα χωρίς ψωμί.. καθόλου αναψυκτικά, γλυκό άν θέλω λίγο μαύρη σοκολάτα

Τώρα αν είναι εφαρμόσιμη θα σας πω οσονούπω.. από Δευτέρα λέω ν αρχίσω :tongue:

vQjrp2.png

Ε, η κλασική διατροφή.. 5 γεύματα, μεσημεριανό κυρίως κρέας/κοτόπουλο/ψάρι/όσπρια με σαλάτα χωρίς ψωμί.. καθόλου αναψυκτικά, γλυκό άν θέλω λίγο μαύρη σοκολάτα

Τώρα αν είναι εφαρμόσιμη θα σας πω οσονούπω.. από Δευτέρα λέω ν αρχίσω :tongue:

Θα την καταφέρεις είμαι σίγουρη!!!

Qshbp2.png

Κοριτσάκια μου μόλις γύρισαμε κι εμείς από το γιατρό!

Ή μικρή μας δεν σταμάτησε ούτε δευτερόλεπτο να κάνει τα δικά της! Έπαιζε συνέχεια με τα ποδαρακια της, με κλώτσησε 2 φορές και μας κοιτούσε!! Γουρλωσε και τα μάτια (αυτό το κάνω κι εγώ!! Χαχαχχαχα)

Πολύ ευχαριστημένος ο γιατρός με τη μικρή, εμένα είδε πολύ κουρασμένη , με μάλωσε λιγο. Μου είπε περισσότερη ξεκούραση, λιγότερες βόλτες :(

Επίσης, στο σύνολο έχω πάρει 4.5 κιλά, τα 2 τις τελευταίες 3 βδομάδες! Θα ακολουθήσω κι εγώ πιο σωστή διατροφή γιατί το παραεκανα με τα γλυκά και τα burgers!

Μελιτινη θα συμπαραστεκομαστε ή μία στην άλλη για να τα καταφέρουμε!!

EyHAp3.png

Θα την καταφέρεις είμαι σίγουρη!!!

:P:p ευχαριστώωω για τη συμπαράσταση :P

Κοριτσάκια μου μόλις γύρισαμε κι εμείς από το γιατρό!

Ή μικρή μας δεν σταμάτησε ούτε δευτερόλεπτο να κάνει τα δικά της! Έπαιζε συνέχεια με τα ποδαρακια της, με κλώτσησε 2 φορές και μας κοιτούσε!! Γουρλωσε και τα μάτια (αυτό το κάνω κι εγώ!! Χαχαχχαχα)

Πολύ ευχαριστημένος ο γιατρός με τη μικρή, εμένα είδε πολύ κουρασμένη , με μάλωσε λιγο. Μου είπε περισσότερη ξεκούραση, λιγότερες βόλτες :(

Επίσης, στο σύνολο έχω πάρει 4.5 κιλά, τα 2 τις τελευταίες 3 βδομάδες! Θα ακολουθήσω κι εγώ πιο σωστή διατροφή γιατί το παραεκανα με τα γλυκά και τα burgers!

Μελιτινη θα συμπαραστεκομαστε ή μία στην άλλη για να τα καταφέρουμε!!

Τέλεια η μπουμπούκα σας!! Όταν σε κλώτσησε την ένιωθες κιόλας; Β επιπέδου κάνατε ή απλό υπέρηχο;

Θα τα καταφέρουμε αννι μου!! Girls power!! :D

vQjrp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...