Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • Κορίτσια Καλημερα! Ετοιμάζομαι για τη χοριακη μου και με έχει πιάσει απίστευτο άγχος ενώ χθες ήμουν καλά. Φοβάμαι μην θα είναι βιοχημική λόγω των καφέ που βλέπω. Να πω πως χθες βράδυ έκανα ξανά τεστ και η γραμμή ήταν ακόμη πιο έντονη. Επίσης τα τεστ που κάνω συνειδητοποίησα πως δεν είναι early ανιχνεύουν από 25 μονάδες και πάνω. Οι βιοχημικές τι συμπτώματα έχουν; 

δεν καταλαβαινω γιατι...


liagouvelis

Recommended Posts

Προσπαθω να καταλαβω για ποιο λογο η αναβαθμιση του συγκεκριμενου ιστοτοπου σημαινει να πρεπει να ελεγχονται τα μελη απ τους συντονιστες για το ποτε θα διαγραφονται οι αγγελιες τους.Το καθε μελος με τη προηγουμενη δυνατοτητα που εδινε το φορουμ, επρατε αυτοβουλως...για το πως θα διαχειριζοταν τη σελιδα του....

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Γεια σας @liagouvelis. Ο ελεγχος γινοταν παντα απο τους διαχειριστες ετσι και αλλιως.

Απλως η κίνηση της μεταφοράς αυτή τη στιγμή ακόμα δεν ειναι εφικτό να γίνει απο τα ίδια τα μέλη. Θα γίνει αυτό σε λίγο διάστημα. 

Την ευθυνη της ειδοποίησης ή της μεταφοράς στο αρχείο την εχει το μελος , αλλα πρεπει κ η διαχειριση να ελέγχει οτι αυτή τηρείται. 

Δεν έχει αλλάξει τίποτα στον κανονισμό εάν αυτό ρωτάτε.

απλώς προς το παρόν τα μέλη αντι να πατάνε το κουμπί μετακίνησης πατάνε το κουμπί της αναφοράς σε συντονιστή.

Οι κανόνες ισχύουν όπως ίσχυαν - δεν επιτρέπονται περισσότερα θέματα ανά μέλος, ανά κατηγορία.  

Ο έλεγχος των ενοτήτων για ύπαρξη πολλαπλών θεμάτων δεν γίνεται κάθε μέρα, γίνεται μια φορά κάθε τόσο, πχ εβδομαδιαίως, ανάλογα με τις ανάγκες των ενοτήτων κ δυνατότητες της διαχείρισης.


tfjDp2.png tfjDp2.png

Link to comment
Share on other sites

On 22/1/2017 at 6:53 ΜΜ, Test User είπε:

Δε θα συμφωνησω οτι το ιδιο γινοταν στη προηγουμενη μορφη

γιατι μονο εαν οι διαχειριστες ειχαν αναφορα απο μελος αποκτουσαν γνωση της καταστασης.

Θα θεωρησω οτι υποτιμαται η νοημοσυνη μας με εφαρμογες φασιστικου ελεγχου τετοιου ειδους.το να κανω η ιδια αναφορα στην αγγελια μου σημαινει ουσιαστικα να επιδιωκω να με ελεγχει ο καθε τυχαρπαστος που γνωριζε τα στοιχεια μου αλλα εγω αντιστοιχως δεν γνωριζω τιποτε γι αυτον και ειμαι εκτεθειμενη και ευαλωτη χωρις να μπορω να υπερασπιστω εαυτον.

Πραγματικα αποτυχημενη αλλαγη προς το χειροτερο.Ηδη χανετε μελη και αυτο συναμα σημαινει πως θα χανετε και διαφημισεις....ο νοων νοειτω

 

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον κάνετε κάποιο λάθος, πάντα οι διαχειριστές έλεγχαν τις ενότητες για την παρουσία διπλών θεμάτων, απλώς κάποιες φορές δεν υπήρχε χρόνος για τον έλεγχο αυτό και μαζευόντουσαν πολλές.

Αυτό δεν απαλάσσει τα μέλη από την τήρηση των κανόνων και δεν σημαίνει επουδενί ότι ΟΠΟΤΕ θελει καποιος απομακρυνει τις μη ενεργες αγγελιες του ή απλώς αφήνει να μαζεύονται διπλες και τριπλές αγγελίες.

Όλα τα νέα μέλη με τα νέα αντικείμενα προς πώληση έχουν πρέπει να έχουν την ίδια ευκαιρία ανάδειξης της αγγελίας τους και εξαιτίας της πληθώρας, χάνονται τα θέματα όταν καποιος εχει διπλά και τριπλά.  

Γνώση της κατάστασης γίνεται καθημερινά απο τον καθέναν μιας και όλες οι δημοσιεύσεις είναι ΔΗΜΟΣΙΕΣ και ΟΡΑΤΕΣ και όχι κρυφές. 

Με μια ματιά φαίνεται απευθείας ποιός έχει διπλά θέματα και ποιός όχι. 

Τυχάρπαστος δεν είναι ο διαχειριστής και συντονιστής, (?..) και με την συμμετοχή σας, δέχεστε και την παρέμβασή τους καθώς αυτοί είναι υπεύθυνοι για την εφαρμογή των κανόνων που θέτονται. Με την συμμετοχή σας στο φόρουμ δέχεστε τους κανονισμούς που ισχύουν σε αυτή την ιδιόκτητη σελίδα.  

Υπάρχει δημοκρατία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιο φόρουμ επιθυμείτε. Δεν είσαστε υποχρεωμένοι να χρησιμοποιείτε αυτή τη σελίδα.

 Παράλληλα έχουμε δηλώσει ότι αυτή η αλλαγή είναι προσωρινή..... και πάλι δεν αλλάζει όμως κάτι.

Ακόμα και εσέις να πατάτε το κουμπάκι της μεταφοράς, πάλι είσαστε και ήσασταν υποχρεωμένοι να το πατάτε. 

Είναι ο μόνος τρόπος να είναι λειτουργικό το φόρουμ, λειτουργεί χρόνια έτσι, και δεν έχει αλλάξει στην πράξη κάτι, μάλλον εσέις έχετε παρεξηγήσει κάτι, και σας ωθούμε να ξανακοιτάξετε λίγο το πώς λειτουργεί το φόρουμ στην περίπτωση που κάτι σας έχει διαφύγει. 

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...