Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 10 ώρες πρίν, little miracle είπε:

      Καλημερα. Να ξεκινησω οτι αυτο που σου ανεφερε ο γιατρος οτι εμβρυα με προεμφυτευτικο που βρεθηκε προβλημα, γεννηθηκαν υγιη, ειναι παντελως ατοπο, γιατι τα εμβρυα με ανωμαλιες, απευθειας καταστρεφονται και δεν μεταφερονται (εξαλλου αυτος ειναι ο σκοπος και το νοημα του προεμφυτευτικου ελεγχου).

      Απο εκει κι επειτα, προφανως και το οτι κανεις προεμφυτευτικο, δεν σημαινει απαραιτητα απολυτως υγιες εμβρυο, αλλα σιγουρα εφοσον ελεγχεται για καποιες ανωμαλιες, ξερεις οτι δεν πασχει απο αυτες τις συγκεκριμενες. Το αν θα συμβει να εχει κατι αλλο, ειναι θεμα τυχης, οπως σε οποιαδηποτε εγκυμοσυνη.

      Επισης, πλεον με τετοιο λεπτομερη και συνεχη ελεγχο που γινεται κατα την κυηση, κι εφοσον οι εμβρυομητρικοι σε παραπεμπουν και σε αμνιοπαρακεντηση οταν υπαρχει το οποιοδηποτε υποπτο ευρημα, χαμηλο ποσοστο στατιστικων για συνδρομα η/και μετα απο συγκεκριμενη ηλικια, μου κανει εντυπωση να γεννιουνται τοσα παιδια που να εχουν κανει και προεμφυτευτικο κι ολο τον προγεννητικο ελεγχο στην κυηση, να φαινονται απολυτως υγιη και τελικα να εχουν αναπηριες κι ανωμαλιες. Θα ηθελα πραγματικα δηλαδη να μας παραπεμψει ο γιατρος σου στις συγκεκριμενες «μελετες».

      Ειδικα στην Ελλαδα, αν υπαρχει ενα απο τα ελαχιστα πραγματα για τα οποια φημιζομαστε στο μαιευτικο κομματι, ειναι ο ενδελεχης προγεννητικος ελεγχος και η σωστη παρακολουθηση κυησεων απο πιστοποιημενους ειδικους γιατρους που εχουν απολυτη εξειδικευση πανω στο συγκεκριμενο κομματι (κι οχι υπερηχους στο ποδι απο μαιες, οπως συνηθιζεται στο εξωτερικο. Γιατι αντικειμενικα αν το δεις δεν συγκρινεται η γνωση κι η εξειδικευση ενος εμβρυομητρικου που ασχολειται αποκλειστικα με αυτο, με τις γνωσεις της καλυτερης μαιας στον κοσμο). Δηλαδη τα συνδρομα και τις ανατομικες ανωμαλιες, τα τσιμπανε οι εμβρυομητρικοι απο την εγκυμοσυνη 99,999%. Σκεψου οτι πλεον γινονται αμνιοπαρακεντησεις εως την 30η-32η εβδομαδα, οποτεδηποτε κι αν βρεθει κατι υποπτο στους ελεγχους. Πραγματικα αν συμβει εμβρυο μετα απο προεμφυτευτικο και με αψογη εικονα στην κυηση, να εχει συνδρομο, ειναι καπως…. λαχειο. 

      Απο κει και περα, αν μια γυναικα εχει παρα πολλες αποτυχιες και κακη ποιοτητα ωαριων (λογω ηλικιας η αλλων παραγοντων), ο προεμφυτευτικος της γλιτωνει χρονο, χρημα και κυριως ψυχικη κουραση απο ανεπιτυχεις εμβρυομεταφορες μη υγιων εμβρυων η/και (ακομα χειροτερα) βιοχημικες και παλινδρομες κυησεις. Οποτε @Terry1986 , αν με ρωτας, αν εχεις πολλες αποτυχημενες προσπαθειες, ενω ολα τα αλλα ειναι ελεγμενα, ισως ειναι μια καλη λυση για σενα. Σκεψου οτι ναι μεν θα πληρωσεις τον προεμφυτευτικο, αλλα θα γλιτωσεις τα χρηματα απο ασκοπες εμβρυομεταφορες και κυριως το ψυχολογικο κοστος των αποτυχιων. Μιλα καλυτερα με εμβρυολογους για την περιπτωση σου, μην μενεις στην αποψη των εξωσωματικων. 

      Καλησπερα!!! Σε ευχαριστώ για την απάντηση&συγγνωμη που μπηκα τωρα αλλα ειχα σκατομερα στη δουλεια!!! Εχω κανει 2 διεγερσεις και 5 εμβρυομεταφορες συνολικα απο τις οποιες ειχα 2 παλινδρομες, 2 βιοχημικες και μια κουλουρα!! Στην πρωτη ειχα 5 βλαστοκυστες και στην δευτερη ειχα 6.. το σπερμα σε ποσότητα ηταν κακο κατα την δευτερη ωοληψια αλλα ο εμβρυολογος κατα λεξη μ ειπε πως παρ ολα αυτα την εκανε τη δουλεια του..

      9 ώρες πρίν, linaa είπε:

      Ο προεμφυτικος δεν σου εξασφαλίζει υγιής παιδί σου εξασφαλίζει όμως ότι δεν θα βάλεις έμβρυα που σίγουρα δεν θα σου δώσουν υγιής εγκυμοσύνη. Πρέπει να καταλάβεις την διαφορά πίσω από τις λέξεις των γιατρων.

      Σε ευχαριστώ ναι την εχω καταλαβει αυτή τη διαφορά!

      8 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

      Ο προεμφυτευτικός δεν σου εγγυάται σε καμία περίπτωση εμφύτευση ή υγιές παιδί. Μιλάμε για αναπτυσσόμενη βλαστοκύστη η οποία συνεχίζει τις διαιρέσεις και σαφώς πολλά μπορεί να πάνε στραβά μέχρι να γίνει παιδί. Γι αυτό και όλες οι υπόλοιπες εξετάσεις γίνονται κανονικά στην υπόλοιπη διάρκεια της κύησης προφανώς . Θα σου πω την δική μου άποψη. Εγω στα 36,5 πλέον θα έκανα προεμφυτευτικό όχι όμως σε δύο κατεψυγμένες βλαστοκύστες. Η ψύξη, αποψυξη, βιοψία, κατάψυξη επίσης είναι ένα θέμα (και κυρίως εργαστηρίου) οπότε προτιμούμε τις φρέσκες βλαστοκύστες στον προεμφυτευτικό. Εγώ τον προεμφυτευτικό τον ζήτησα από την πρώτη μέρα πριν ακόμα πάρω τα φάρμακα στα χέρια μου. Δεν μπορώ να τον κάνω δεν έχω τα κατάλληλα κριτήρια. Θεωρώ όμως πως αντικειμενικά το ψυχολογικό κόστος του να ψάχνεις να βρεις στα τυφλά τα καλύτερα έμβρυα για να μεταφέρεις, είναι τεράστιο και προτιμώ να δώσω λεφτά παρά την ψυχή μου. Και αντικειμενικά (ανάλογα και με τον αριθμό των εμβρύων) πάνω κάτω σου βγαίνει στα ίδια λεφτά με το να μεταφερεις απλά έμβρυα γιατί και η εμβρυομεταφορα έχει ένα Χ κόστος μην ξεχνιόμαστε. Για εμένα είτε τα πάρει ο γιατρός είτε τα πάρει ένα εργαστήριο το ίδιο μου κάνει, ο στόχος είναι ένα παιδί. Προσωπική μου άποψη. Αλλά ναι ούτε εγώ θα τα έκανα στα δύο μέτρια κατεψυγμένα. Θα τα μετέφερα κ αυτά κ αν δεν έβλεπα φως ξανά από την αρχή με προεμφυτευτικό. 
      Φάρμακα όμως γιατί δεν δικαιούσαι; Μια διέγερση δεν έχεις Κάνει; Δεν κατάλαβα κάτι; Ξαναπερνάς επιτροπή αν έχει παρέλθει ο χρόνος που μπορείς να χρησιμοποιήσεις την δεύτερη προσπάθεια της πρώτης απόφασης. Δεν την χάνεις απλά περνάς επιτροπή. Η εγκύκλιος λέει η απόφαση είναι για δύο προσπάθειες οι οποίες πρέπει να απέχουν μεταξύ του (οι προσπάθειες) 4 μήνες αλλά όχι περισσότερο από 1 χρόνο! Για κάθε νέα απόφαση περνάς επιτροπή και για κάθε προσπάθεια ανά έτος περνάς επιτροπή. Μπες στην σελίδα του ΕΟΠΠΥ για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και δες την απόφαση - διευκρίνιση για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. 
       

      Σε ευχαριστώ πολυ!!!

      Δεν δικαιουμαι αν δεν κανω πρωτα χρηση των 2 εμβρυων εννοουσα!!! Δικαιουμαι αλλες 3 φορες να παρω φαρμακα (στην πρωτη διεγερση πηγα ιδιωτικα) απλα λογω του οτι εχει παρέλθει το διάστημα πρέπει να περασω ξανα επιτροπη..

      Μου εκανε τρομερη εντυπωση το ποσο πολυ επεμενε να κανω προεμφυτευτικο στα κατεψυγμενα παραλληλα λεγοντας μου πως ολη αυτη η διαδικασια αποψυξης καταψυξης και αποψυξης ξανα μειωνει τις πιθανότητες εμφυτευσης τους αν βγουν υγιη..δηλαδη καμια λογικη..

      5 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

      Καλησπέρα, εγώ θα σου πω απλά τη δική μου εμπειρία από τον προεμφυτευτικο... Μετά από 5 αποτυχημένες έμβρυομεταφορες προχώρησα σε 2 ωοληψιες κ έστειλα για προεμφυτευτικο έλεγχο σε 2 δόσεις συνολικά 13 βλαστοκυστες (ετών 41), φρέσκες όχι κατεψυγμένες, σε κατεψυγμένες δε συστήνεται γενικα, αυτή τουλάχιστον είναι η θέση του δικού μου γιατρού. Από τις 13 βρέθηκαν 2 υγιείς, έχω βάλει τη μια κ σε λίγες μέρες μπαίνω στον 7ο. Δόξα το θεό όλα δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλά. Για μένα τουλάχιστον ο προεμφυτευτικος ήταν μονόδρομος κ μου έδωσε τη λύση μετά από τόσες αποτυχημένες προσπάθειες. Σκέψου σε πόσες ακόμη αποτυχημένες εμβρυομεταφορες θα προχωρούσα με τις 13 βλαστοκυστες, με ότι συνεπάγεται αυτό κατά βάση για τη ψυχολογία τη δική μου κ του συζυγου  μου. Οικονομικά δεν κέρδισα κάτι, αφού τα λεφτά ουσιαστικά από τις εμβρυομεταφορες τα έδωσα για τον προεμφυτευτικο. 

      Με το καλο κοριτσι μου το μωρακι σου!!! Κ σε ευχαριστω για την απαντηση σου!

      5 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

      Ο προεμφυτευτικός έχει αξία και νόημα όταν έχεις πολλές βλαστοκύστες (>5) και θέλεις να κάνεις την καλύτερη επιλογή. Αν έχεις λίγές βλαστοκύστες ή οι δύσκολα φτιάχνεις καινούριες δεν αξίζει να κάνεις προεμφυτευτικό για τους λόγους που είπαν και τα άλλα κορίτσια. Προχώρησε σε ΕΤ (αυτό κάνω και εγώ και είμαι 46 λόγω δυσκολίας από ανδρικό παράγοντα). Αυτό προτείνουν και μεγάλα κέντρα εξωσωματικής στο εξωτερικό. Αν έχεις αρκετές σε βοηθάει να κάνεις τη βέλτιστη επιλογή και να αυξήσεις πολύ τις πιθανότητες βιώσιμης εγκυμοσύνης. Εμένα ο γιατρός μου μου είπε ότι δεν μειώνεται η πιθανότητα επιβίωσης των εμβρύων εφόσον τα εργαστήρια είναι καλά. Αν είσαι σε καλό εμβρυολογικό και έχεις πολλές θα σου πρότεινα να το κάνεις. Σχετικά με το κόστος, αν θυμάμαι καλά είναι κάπου 700 + 250 ανά έμβρυο, δλδ αν έχεις δύο έμβρυα 700+500 ευρώ.

      Έκανες πολύ καλά!! Σε γλύτωσε από απίστευτη ταλαιπωρία και στεναχώρια. Στην περίπτωση όμως που σε μια κοπέλα μετά βίας προκύπτει μια βλαστοκύστη και υπάρχει σημαντική υπογονιμότητα η άμεση ΕΤ είναι μονόδρομος. 

      Και εμενα τοσο μ ειπε για τις κατεψυγμένες που εχω (1.200) αλλα καθως αυξανουν τα εμβρυα δεν ανεβαινει τοσο..στις 2 διεγερσεις εχω κανει 5 και 6 αντίστοιχα!!

      4 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

      Ευχαριστώ πολύ! Την Δευτέρα και έχω σκάσει από το άγχος. Τα έχουμε δοκιμάσει όλα και πραγματικά αν δεν πετύχει και τώρα δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Έκανα και prp ενδομητρίου τώρα και intralipids. Εσυ σε τι φάση βρίσκεσαι; Τα κατάφερες;  Σε ένα άλλο θέμα διάβαζα που είχες βιοχημική το φθινόπωρο μετά από εμβρυομεταφορά. 

      Αχ καλη επιτυχια κοριτσι μ γλυκο να εχεις!!! Ο,τι καλυτερο!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents


Recommended Posts

κοριτσια μου το τεσρ ωορρηξιας μου σμρ ειναι αρνητικοτατο!ουτε καν δευτερη γραμμη...λετε να εκανα κ να μην την επιασε το τεστ?το στήθος εχει πρηστει κ ειναι ευαισθητο!δε ξερω τι γινεται!!εγω ειχα επαφη μονο 13η και 16η..αφου έβλεπα κ τα αρνητικα τεστ δεν εδωσα σημασια!

20170501_182623.jpg

20170429_152448.jpg


BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • Ungry girl

    2701

  • Nati85

    2289

  • elenakii22

    2033

  • alina80

    1980

7 ώρες πρίν, Alekagala είπε:

Γερο ναναι και ας ειναι οτι θελει....  Ετσι και αλλιως σε 10μέρες θα ξερω....  Το μετά θελω να δω πως θα αντιδράσουν!!!! 

Πιστεύω οτι θα χαρούν οτι κι αν είναι.αλλά κ πάλι θα έχουν χρόνο να το συνηθίσουν!

πρίν από 21 λεπτά , elenakii22 είπε:

κοριτσια μου το τεσρ ωορρηξιας μου σμρ ειναι αρνητικοτατο!ουτε καν δευτερη γραμμη...λετε να εκανα κ να μην την επιασε το τεστ?το στήθος εχει πρηστει κ ειναι ευαισθητο!δε ξερω τι γινεται!!εγω ειχα επαφη μονο 13η και 16η..αφου έβλεπα κ τα αρνητικα τεστ δεν εδωσα σημασια!

20170501_182623.jpg

Σημείωσε τις μέρες γα να δεις οταν σου έρθει πότε είχες κάνει κ να καταλάβεις.Δεν ξέρω ουτε εγω τι γίνεται.ισως κ να μην εχεις κάνει ακόμα όμως...

Link to comment
Share on other sites

Koritsia m kalisperaa. Xathika pali. Diavasa ta nea sas. Euxome autos o mina na gemisi to pinakaki me imerominies oxi periodou ala toketou enoite  na erthoun ta sporakia sas sintoma pou toso poli to pothite. Na iste xalares ipame kai tha erthi to sporaki. Min poli diavazete to soma sas den tha vrite akri. Ego prosopika otan emina egkios itan ola poli alios apo auta pou exo sti petiodo. Exo pai giatro ti paraskevi ine ola mia xara i mikri megaloni. Perimeno tora na kano ti b epipedou 15/5 kai euxome na ine ola kala kai na xekinisoume entatika yaximo kai yonia gia ti mikri giati agxothika. 

  • Μου αρέσει 5
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Μην αγχωνεσαι για τα ψώνια....  Να σκεφτεσαι τι χριαζεσαι σε σχέση με το μωρο....  Δεν χρειάζεται να ειναι πανακριβα γιατι πολλα απο αυτα που θα αγοράσεις θα ειναι μέχρι 5μηνες το πολυ

  • Μου αρέσει 1

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Link to comment
Share on other sites

3 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

κοριτσια μου το τεσρ ωορρηξιας μου σμρ ειναι αρνητικοτατο!ουτε καν δευτερη γραμμη...λετε να εκανα κ να μην την επιασε το τεστ?το στήθος εχει πρηστει κ ειναι ευαισθητο!δε ξερω τι γινεται!!εγω ειχα επαφη μονο 13η και 16η..αφου έβλεπα κ τα αρνητικα τεστ δεν εδωσα σημασια!

20170501_182623.jpg

20170429_152448.jpg

Ρε αγαπη μου άσε τα τεστ κάντο για χάρη μου απόλαυσε τον αντρούλη σου χωρίς να σκέφτεσαι γόνιμες μέρες και θα δεις ότι θα έρθει χωρίς να το περιμένεις,,,, 

  • Μου αρέσει 2
Link to comment
Share on other sites

@elenakii22 θα συμφωνησω με την Μαρθα...ασε τα τεστακια γιατι οντως μπορει να μην σε βοηθανε..τουλαχιστον ψυχολογικα. Αγχωνεσαι τσαμπα για το ποτε θα εισαο σε οωρηξια και αν κανεις. Ο γυναικολογος μου εμενα μου πε και οταν το κανα την πρωτη φορα επιασε..μου λεει το μυστικο ειναι να καυλωσετε και οι δυο σας πανω στην πραξη. Σορυ που το λεω χυμα αλλα ετσι μου το πε. Επισης ο οργασμος βοηθα και πολυ την γυναικα ειδικα στις γονιμες για την συλληψη. Και μετα το αλλο σημαντικο,πραξη για ευχαριστηση και μετα για τεκνοποιηση.το αγχος δεν βοηθα. Ειναι ενα θαυμα ολο αυτο και μακαρι ολες να το νιωσουμε ρε αγαπες!! @Garifalia1 χαιρομαι οταν διαβαζω νεακια σου!!μπραβο σου κοριτσι μου με το καλο να αντικρυσεις την κορουλα σου!!!

  • Μου αρέσει 3
Link to comment
Share on other sites

πρίν από 32 λεπτά , NikolitsaVe87 είπε:

@elenakii22 θα συμφωνησω με την Μαρθα...ασε τα τεστακια γιατι οντως μπορει να μην σε βοηθανε..τουλαχιστον ψυχολογικα. Αγχωνεσαι τσαμπα για το ποτε θα εισαο σε οωρηξια και αν κανεις. Ο γυναικολογος μου εμενα μου πε και οταν το κανα την πρωτη φορα επιασε..μου λεει το μυστικο ειναι να καυλωσετε και οι δυο σας πανω στην πραξη. Σορυ που το λεω χυμα αλλα ετσι μου το πε. Επισης ο οργασμος βοηθα και πολυ την γυναικα ειδικα στις γονιμες για την συλληψη. Και μετα το αλλο σημαντικο,πραξη για ευχαριστηση και μετα για τεκνοποιηση.το αγχος δεν βοηθα. Ειναι ενα θαυμα ολο αυτο και μακαρι ολες να το νιωσουμε ρε αγαπες!! @Garifalia1 χαιρομαι οταν διαβαζω νεακια σου!!μπραβο σου κοριτσι μου με το καλο να αντικρυσεις την κορουλα σου!!!

Λοιπόν φιλενάδα αν όντως έχω πιάσει εύχομαι να νε μία μέρα που όπως λες και εσύ ειχαμε καυλώσει πολυ ασχημα επί του καναπέ…  χι χι χι χι 

Τωρα με το @elenakii22 δεν της το παιζω γιατί και εγώ ανώμαλο κύκλο έχω δεν ξερω ποτε κάνω στάνταρ ουριξια αλλά δεν κανω αυτα τα τεστάκια γιατί θα τρελαθώ οπότε το έχω αφήσει στην τύχη και το μονο που κάνω απολαμβάνω τον έρωτα κάι οταν είναι ας έρθει έτσι το εχω παρει…. 

Link to comment
Share on other sites

κανω τα τεστ δεν αγχωνομαι για το αν πιασαμε η οχι απλα επειδη προσπαθουμε ηδη ενα διαστημα πρεπει να δουμε τελικά αν εχω κ εγω θεμα γτ αλλιως θα πρεπει να κανει χειρουργειο κιρσοκηλης ο ανδρας μου.αν εχω εγω ομως το θεμα μην το κανει αδικα..γιαυτο κοιταω αν κανω η οχι ωορρηξια..


BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


πρίν από 34 λεπτά , elenakii22 είπε:

κανω τα τεστ δεν αγχωνομαι για το αν πιασαμε η οχι απλα επειδη προσπαθουμε ηδη ενα διαστημα πρεπει να δουμε τελικά αν εχω κ εγω θεμα γτ αλλιως θα πρεπει να κανει χειρουργειο κιρσοκηλης ο ανδρας μου.αν εχω εγω ομως το θεμα μην το κανει αδικα..γιαυτο κοιταω αν κανω η οχι ωορρηξια..

Μοιπως τότε είναι καλύτερα να. Πηγαίνεις στον γιατρο σου ποιο συχνά για υπέροχο να σου βρίσκει αυτός πότε θα κανείς ουριξια ?? Πόσο καιρό προσπαθειας είσαστε?? 

Link to comment
Share on other sites

πρίν από 10 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Μοιπως τότε είναι καλύτερα να. Πηγαίνεις στον γιατρο σου ποιο συχνά για υπέροχο να σου βρίσκει αυτός πότε θα κανείς ουριξια ?? Πόσο καιρό προσπαθειας είσαστε?? 

ναι λεω μολις τελειωσουν τα τεστ να παω με παρακολουθηση...προσπαθουμε απο περυσι τον γεναρη...


BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα!!!!  Πέθανα στα γέλια με το καυλωμενοι!!!!  Κορίτσια εγω ολα τα επιασα ξάπλα τερμα κουρασμένη και στον υπνο για να καταλάβετε ποσο πτώμα ημουν οταν ο αντρας ειχε ορέξεις!!! 

Οτι ναι αγχώνουν τα τεστακια εμενα προσωπικα θα με αγχωναν αλλα ξερω πολλες που τα κατάφεραν ετσι και παρα πολυ γρηγορα....  Εξαρτάται φυσικα γιατι το χρησιμοποιουμε....  Ιδιαιτερα αν εχουμε μεγάλους ως και τεράστιους κύκλους ειναι το καλυτερο μεσω για εγκυμοσύνη....  

  • Μου αρέσει 2

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Link to comment
Share on other sites

9 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

ναι λεω μολις τελειωσουν τα τεστ να παω με παρακολουθηση...προσπαθουμε απο περυσι τον γεναρη...

Καλημερα! Συμφωνώ! Κ εγώ το ιδιο έκανα.κατάλαβα οτι δε γινόταν ωορηξία κ τελικά το είδε κ ο γιατρός.με τα χάπια πώς πας; νιώθεις διαφορετικά; ο γιατρός σου είπε καθόλου για διατροφη; δηλαδη τρως γλυκά; γιατί εμένα δε μου είχε πει κάτι κ σκέφτομαι οτι ίσως το παράκανα κ γι αυτό δεν είδα αποτελεσμα.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, andrianni είπε:

Καλημερα! Συμφωνώ! Κ εγώ το ιδιο έκανα.κατάλαβα οτι δε γινόταν ωορηξία κ τελικά το είδε κ ο γιατρός.με τα χάπια πώς πας; νιώθεις διαφορετικά; ο γιατρός σου είπε καθόλου για διατροφη; δηλαδη τρως γλυκά; γιατί εμένα δε μου είχε πει κάτι κ σκέφτομαι οτι ίσως το παράκανα κ γι αυτό δεν είδα αποτελεσμα.

εμεις ειμαστε του αθλητισμού κ τις διατροφης οποτε ειναι σχετικα ισορροπημένη η διατροφη μου!τωρα που παιρνω τα χαπια δε μπορω να καταλαβω αν βοηθανε στην ωορρηξια η οχι η μηπως απλα βοηθαει να εχω μικροτερους κυκλους με η χωρις ωορρηξια!αποφασισα απο τον επομενο μηνα να παω στο γιατρο για υπερυχο...

 

κοριτσια εχει κανει καμια εξετασεις οστυκης πυκνοτητας?


BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...