Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

alooooo! καλημερς...αερικο ολα οκ? μου ψιλο ελλειψες μουαχαχαχαχ

ζωδια. εγω διδυμος με ωροσκόπο διδυμο (εντελώς τρελή). συζυγος. λεων με ωροσκόπο δίδυμο... η μικρη διδυμος με ωροσκόπο λεων.. δλδ το σπίτι του τρελού

άλλα νεα.. δεν εχω..απλα πήζω :P

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είναι που βιάζομαι να μεγαλώσω Νίτσα μου για να μην νιώθει μόνος του ο Λ στα 35 :lol:

Το είδα Μάρα μου ότι σου έλειψα :lol: αλλά έφυγες όταν ήρθα :P μην νομίζεις ότι δεν το κατάλαβα :P

malekon... δεν αντεχουμε..η μαλλον απλά αντεχουμε το παιδι λογω.. μητρικου και πατρικου ενστικτου.. μεταξυ μας..απλά δεν ασχολουμαστε ο ενας με τις παραξενιές του άλλου και ειμαστε ευτυχείς..

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Είναι που βιάζομαι να μεγαλώσω Νίτσα μου για να μην νιώθει μόνος του ο Λ στα 35 :lol:

Το είδα Μάρα μου ότι σου έλειψα :lol: αλλά έφυγες όταν ήρθα :P μην νομίζεις ότι δεν το κατάλαβα :P

Τι λες ρε θηρίο?

Λοιπόν, σας αφήνω για την ώρα...Πάω να ζεστάνω το απίστευτο και κυρίως υγιεινό σουφλέ με κοτόπουλο που έφτιαξα και να φάω και μετά θα σαβουριάσω και το κέικ σοκολάτας που επίσης έφτιαξα!!!

Ουφ συγκινήθηκα τώρα!

ΝΙΤΣΑ σκέτο είπαμε!

Ναι τα βλέπω βρε να σου ζήσουν! Σεμίνα, τι όμορφο όνομα, ποιανού?

OK Νίτσα (σκέτο) το 'πιασα !!!! :confused:Πότε το είπαμε ?????

Από την πεθερούλα ΑΣΗΜΩ βέβαια εκείνη (όχι σας προκαλώ πείτε μου πώς την φωνάζουν -- κι όποια το βρει να μου τρυπήσει την μύτη), Ασημίνα βαφτίστηκε η μικρή κι εγώ εφυήρα το υποκοριστικό...

malekon... δεν αντεχουμε..η μαλλον απλά αντεχουμε το παιδι λογω.. μητρικου και πατρικου ενστικτου.. μεταξυ μας..απλά δεν ασχολουμαστε ο ενας με τις παραξενιές του άλλου και ειμαστε ευτυχείς..

Good move;)

ζωδια. εγω διδυμος με ωροσκόπο διδυμο (εντελώς τρελή). συζυγος. λεων με ωροσκόπο δίδυμο... η μικρη διδυμος με ωροσκόπο λεων.. δλδ το σπίτι του τρελού

Είναι όντως το σπίτι του τρελού... τουλάχιστον έχεις επίγνωση !!!!

Διαφημίσεις

Kiki πως είναι τα παιδιά?

Καλά πλέον ευτυχώς! Ετοιμάζω σεντόνι, προσδεθείτε. Και θα το γράψω και δίπλα όταν με το καλό ξεμπανιαριστώ στις καταγγελίες.

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πόσοι πολλοί δίδυμοι! Γι αυτό μου είσαι τόσο επικοινωνιακή! Αλλά πολύ τρέλλα πολύ τρέλλα!

Λευκή μου, είδα ότι μόνο εσύ με αναζήτησες:( αλλά το προσπερνώ:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Από την πεθερούλα ΑΣΗΜΩ βέβαια εκείνη (όχι σας προκαλώ πείτε μου πώς την φωνάζουν -- κι όποια το βρει να μου τρυπήσει την μύτη), Ασημίνα βαφτίστηκε η μικρή κι εγώ εφυήρα το υποκοριστικό...

ΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

γιατί είσαι 29 ακόμη γιαυτό!!!!!!

ούτε εγώ! ξυραφάκι και γουλίιιιιιιιιιιιιιιιι

παρομοίως......;)

Μπαααααα...

Κοίτα κι εγώ μη νομίζεις όλα τα χρόνια έτρωγα τα νύχια μου και σταμάτησα πέρυσι το Μάιο. Από τότε τα φτιάχνω για να μην τα τρώω (έχω αναλαμπές κατά καιρούς). Άρχισα να περιποιούμαι τον εαυτό μου τα τελευταία 2χρόνια κι αυτό γιατί παρασύρομαι από την κουνιάδα μου, την αδελφή μου και τις ξαδέλφες μου.....

Οι οποίες είναι με το μακρύ ψεύτικο νύχι, μαλλί στην τρίχα (εδώ να πω ότι η κουνιάδα μου είναι κομμώτρια) και γενικά πολύ περιποίηση και μου άνοιξαν κι εμένα τα μάτια.. Χαλάω το μήνα για μαλλί-νύχι-αποτρίχωση 100e, για να καταλάβεις. Normal... αλλά να σου πω και κάτι.. γιατί όχι? γιατί να μην τα κάνεις? Δουλεύουμε σαν σκλάβες 24ω/24ω δεν το αξίζουμε? δες το έτσι..

πρώτον πώς το έκοψες το χούι; γιατί εγώ έβαλα κι αυτό το υγρό που πικρίζει κ δεν πτοήθηκα. πάλι τα δάγκωνα.

όσο για το ψεύτικο νύχι... πώς να κάνεις καθαριότητα με το νύχι, αληθινό ή ψεύτικο; δεν γίνεται ρε!

μαλλί στην τρίχα. αυτό το ζηλεύω. δεν το έχω καθόλου με το μαλλί, δεν μπορώ να τα φτιάξω μόνη μου.θα ήθελα μια φορα την εβδομαδα χτένισμα κομμωτηρίου, όχι κάτι τρελό, απλά περιποιημένα χτενισμένα μαλλάκια.

αλλά δεν φτάνουν καριδά μου.

για αποτρίχωση... μια φορά πήρα ταινίες... κι έκανα σαν γάτα σε οίστρο.

το λέηζερ θα με ενδιέφερε, αν μου περίσσευαν, αλλά πόσο κοστίζει;

100 ευρά για μαλλί, νύχι, αποτρίχωση δεν είναι πολλά, αλλά αν έχεις άλλες προτεραιότητες, είναι πάρα πολλά κ δεν τα δίνεις.

Σέβη καλά?

Εμείς, ούτε παραγγελιά να τα είχαμε τα ζώδια: Εγώ Καρκίνος με Ιχθύ ωροσκόπο. Ο άντρας Σκορπιός με Παρθένο, ο γιος Καρκίνος με Υδροχόο, η κόρη Σκορπιός με Υδροχόο.

Παλλαντίν, κανονίζεις καφέ με Αθηναίες, και σε εμένα τη συμπεθέρα τίποτα?:tongue::tongue::tongue:

Σας έχει ξανατύχει αυτό με το πάρεντς?

μια χαρά κίκι μου!μας έλλειψες. ήταν φανερή η απουσία σου!

Και τι σημαίνει αυτό βρε Ειρήνη? Στα 40 μου θα νιώθω χάλια? Ίσα-ίσα..

Θα έχουν μεγαλώσει τα παιδιά και θα κάνουμε τη ζωή μας με τον john-john...ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Ξυραφάκι... γεμίζω σπυράκια και ερεθισμούς οπότε το έκοψα!

στα δικά σου 40, τα παιδιά σου θα είναι μεγάλα.

στα δικά μου 40 το παιδί μου θα είναι μικρό κ ευελπιστώ να έχω κι άλλο νινί, οπότε με βλέπω στα 50 να γουστάρω με τον Στέφανο.

Και εγώ...η αποτρίχωση από την άλλη θέλει να έχουν μεγαλώσει λίγο οι τρίχες. Έχω σκεφτεί το laser, το έχει κανει κ μια συναδελφος, αλλά είναι λίιιιιγο ακριβό

πόσο;:confused:

Πες τα, πες τα Χρυσόστομη !!!

Εγώ είμαι 29/11/1975 και μια ζωή με "μαλώνουν" επειδή με το που αλλάξει ο χρόνος λέω την ηλικία όπως βγαίνει αριθμητικά με προσθαφαίρεση...

π.χ. αν με ρωτήσεις τώρα πόσο είσαι ? Θα πω, πολύ απλά, 36.... και λένε όλοι αφού δεν τα έχεις κλείσει και αργείς μέχρι τον Νοέμβριο... ε, και τί να λέω ? 35 και 5 μηνών ?

Τί είμαι? Η Σεμίνα ? χα χα χα χα 36 μωρέ τί ψυχή έχουν ? Κάνω πρόβες να μην μου έρχονται απανωτά τα εγκεφαλικά... Δικά μου είναι ό,τι θέλω λέω ---- τέεεεελος !!!!:P

έτσι λέω κι εγώ.

35!:cool:

Το υποκοριστικό δεν παίζεται..

Πως να τη φωνάζουν? Μίνα, Μούλα, Ρούλα, Σίλβια? για πες και θα σου αποκαλύψω το αληθινό μου όνομα! Θα σ αφήσω να μαντέψεις πρώτα...:D

(μην το πει καμία, την έφαγα)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...