Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 3 λεπτά , Fay_ είπε:

      Λες να έχει γίνει ήδη κάτι κακό; Γιατί δεν μου είπε να τις κάνω από πριν αυτές τις εξετάσεις δεν καταλαβαίνω. Εγω επέμενα.. 

      Επειδή είναι ακριβές εξετάσεις δεν τις βάζουν προληπτικά . Συνήθως δεν επιρεαζει τόσο νωρίς στην εγκυμοσύνη . Επίσης δεν σημαίνει ότι επειδή υπάρχει θρομβοφιλια πάντα επιρεαζει . Πολλές φορές δεν επιρεαζει . 

σκρατσινγκ πριν την εμβρυομεταφορα


Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα,

καταρχας συγχωρέστε με αν εχω γραψει σε λάθος στήλη αλλα σιγα σιγα πιστευω θα τα μάθω όλα.Λοιπόν σας παρακολουθώ αρκετό καιρό και παίρνω πολύ κουράγιο απ τις ιστορίες σας.Νιώθω ότι δεν είμαι μόνη.

Η δικία μου ιστορία εχει ως εξης:Μετα απο αζωοσπερμία και δυο βιοψίες ορχεων στις οποιες βρεθηκαν μόνο σπερματίδες,αποφασισαμε να προχωρησουμε με σπερμα δοτη.Εκανα την πρωτη μου εμβρυομεταφορα με δυο βλαστοκυστες και το αποτελεσμα ήταν βιοχημική.Ο γιατρος το αποδιδει στο τυχαιο γεγονος αλλα για να ειμαστε και σιγουροι προτείνει υστεροσκοπηση και σκρατσινγκ πριν την επομενη εμβρυομεταφορα.Προστοπαρων περιμενω απο μερα σε μερα να αδιαθετησω για να τον παρω τηλεφωνο να κανονισουμε.Ηθελα να ρωτησω εσας ως πιο εμπειρες αν το σκρατσινγκ πρεπει να γινει σε συγκεκριμενες μερες και μεσα σε ποσο καιρο πρεπει να γινει η εμβρυομεταφορα για να εχει νοημα.Καπου διαβασα οτι διαρκει μονο 20 μερες και δεδομενου οτι εμενα η προετοιμασια σε τεχνητο κυκλο με φαρμακα για εμβρυομεταφορα διαρκει παραπανω φοβαμαι μήπως παει τζαμπα.

Ευχαριστώ εκ τω προτερων και θέλω να πω ενα μεγάλο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και στην Μελενια που τα καταφερε και εδωσε ελπιδες σε ολες μας!!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 2 εβδομάδες μετά...
On 10/11/2017 at 3:55 ΜΜ, kotsifikos είπε:

Εγώ είχα κάνει σκρατσινγκ αν θυμάμαι καλά την 8-10 ημέρα του κύκλου, στον επόμενο κύκλο έκανα εμβρυομεταφορά και έμεινα έγκυος.

Εχεις p.m

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...