Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Sofiiii είπε:

Ενδομήτριο που θα κάνεις  εσύ δεν έκανα , για να σου πω άποψη ....μόνο ωοθηκών έκανα ....με μέθη φυσικά ,την επόμενη μέρα είχα λίγες ενοχλήσεις μόνο αλλά τίποτα αξιοσημείωτο!

Ευχαριστώ 

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Just now, Ellidr είπε:

Πφφφ 

Βαριέμαι

Χαχαχαχα

Άστο...σε νιώθω.εγωβθελω να γίνει μια ανατροπή όμως να μας αφήσει κάγκελο.να έχεις μείνει εσύ τώρα έγκυος κ να τρελαθουμε.αντε γιατί πολύ μαυρίλα έπεσε.να πάω κ εγώ στον μπάρμπα αύριο να δω τι χαμός γίνεται εκεί μέσα...νιώθω τούβλο την μήτρα...γιατί ρε συ;;;;;λες να έμεινε υπολοιματα περιόδου;;;;;με έπιασε στρες.αλλη φορά δεν το κάνω...χάλασα την ροή μου....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Emilly είπε:

Άστο...σε νιώθω.εγωβθελω να γίνει μια ανατροπή όμως να μας αφήσει κάγκελο.να έχεις μείνει εσύ τώρα έγκυος κ να τρελαθουμε.αντε γιατί πολύ μαυρίλα έπεσε.να πάω κ εγώ στον μπάρμπα αύριο να δω τι χαμός γίνεται εκεί μέσα...νιώθω τούβλο την μήτρα...γιατί ρε συ;;;;;λες να έμεινε υπολοιματα περιόδου;;;;;με έπιασε στρες.αλλη φορά δεν το κάνω...χάλασα την ροή μου....

Όλα καλά θα είναι θα δεις 

Θα έχεις και τα ωαριακια σου να κολυμπάνε και ένα ωραίο ενδομήτριο και μετά θα ξεχάσεις τους θυμους και τα μούτρα και θα τον βάλεις κάτω να του αλλάξεις τα φώτα

• Χαχα 1

Just now, tina79 είπε:

Μην στενοχωριεσαι κοριτσακι μου.. οι φυσικοι θελουν υπομονη, γερο στομαχι κ γερα νευρα..το ξερεις κ το βιωνεις καλυτερα απο την καθεμια! Ο γιατρος σου προτεινε να πατε σε φυσικο? Λογω ψηλης fsh κ χαμηλης αμυ, θυμαμαι σωστα? Εκανες τωρα προσφατα fsh γτ καθε κυκλο θα ειναι διαφορετικη, μηπως να εκανες εναν τροποποιημενο με λιγες μοναδες? Του εχεις πει να παρεις βιταμινες? Πες του για τις fertilimax κ για τις dhea..

Εσύ που χάθηκες;;;;;μαζί δεν είμαστε;;;εσύ εγώ κ άλλες 10...μακάρι να μην έρθει σε καμία...

Just now, Emilly είπε:

Δεν ελπίζω για μένα μα καθολου 

Αλλά θα έχω να παίζω κατάλαβες ;;;

Χαχαχαχα

• Χαχα 1

Just now, Ellidr είπε:

Χαχαχαχα

Εγώ πιστεύω ότι σου κάνε πατάτα με τις δοσολογιες.εργοστασιο αβγών είσαι θα κάνεις 100 παιδιά δεν σου λείπει τίποτα...γιατρό καλό να έχεις κ θα σε συντονίσει.

Just now, Ellidr είπε:

Χαχαχαχα

Καλέ δεν παρήγγειλα τεστ...ξεσαλωσα εντελώς..πωπω...

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Emilly είπε:

Εγώ πιστεύω ότι σου κάνε πατάτα με τις δοσολογιες.εργοστασιο αβγών είσαι θα κάνεις 100 παιδιά δεν σου λείπει τίποτα...γιατρό καλό να έχεις κ θα σε συντονίσει.

Καλέ δεν παρήγγειλα τεστ...ξεσαλωσα εντελώς..πωπω...

Τρέχα προλαβαίνεις

• Χαχα 1

Just now, Ellidr είπε:

Εσύ κορίτσι μου θα μας βάλεις σε όλες τα γυαλιά 

Εν τω μεταξύ εμένα η θερμοκρασία σήμερα 37 πάλι 

Όλα λάθος 

κοριτσι μου έχεις κάνει ωορρηξία? είσαι μετα απο αυτήν, αν ναι ειναι φυσιολογικη η άνοδος. εκτος αν παίζει ιωση.

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Just now, Ellidr είπε:

Ρε γαμωτο 

Σε καταλαβαίνω 

Τι ενδομήτριο σου εσένα πως είναι;; 

Γιατί πολύ πιστεύω ότι αυτά τα βρωμοχαπα μου χάλασαν το ενδομήτριο 

Συζήτησε το με τον γυναικολόγο σου και πες του για τα φεμαρα εμένα αυτά πιστεύω ότι λειτούργησαν καλύτερα απ' όλα 

Να κάνεις μια δυνατή ωοληψια να ξεμπερδευεις

Το ενδομήτριο ειναι πάντα πολυ καλο.....μου το είπε πως πολλες φορες το λεπταινει αλλα αν γινει λεει έτσι θα το φτιάξουμε μετα....δε ξερω τι να κάνω....σημερα ειμαι τόσο απογοητευμένη π θέλω να πιαστώ από τα φάρμακα...να πω να αυτα φταίνε για τα σκατα ωάρια μου και όχι εγώ....

Just now, tina79 είπε:

Μην στενοχωριεσαι κοριτσακι μου.. οι φυσικοι θελουν υπομονη, γερο στομαχι κ γερα νευρα..το ξερεις κ το βιωνεις καλυτερα απο την καθεμια! Ο γιατρος σου προτεινε να πατε σε φυσικο? Λογω ψηλης fsh κ χαμηλης αμυ, θυμαμαι σωστα? Εκανες τωρα προσφατα fsh γτ καθε κυκλο θα ειναι διαφορετικη, μηπως να εκανες εναν τροποποιημενο με λιγες μοναδες? Του εχεις πει να παρεις βιταμινες? Πες του για τις fertilimax κ για τις dhea..

Fsh δεν ειχα κάνει αυτον τον μηνα....ειχα κανει τον προηγούμενο.....τώρα έκανα ε2 και προλακτίνη και προγεστερόνη....η ε2 στον πάτο και η προγεστερόνη στο Θεό....κακός κύκλος μου είπε....τις fertilimax τις εχω ξεκινήσει τωρα 2 εβδομάδες κοριτσακι μου...μου το πρότεινε και εκείνος για λίγες μονάδες αλλα ειπαμε να δοκιμάσουμε και τα σερπαφαρ.....μπορούμε λεει να κάνουμε και ένα μεικτό κυκλο.....2 με 5η μερα σερπαφαρ....μετα εξετάσεις και ίσως από 6η μερα μεχρι 12η νομίζω ελαφριά διέγερση....ουτε το είχα ξανακούσει για τη μεικτή αυτή διέγερση.....εχεις ακούσει ποτέ κάτι??

Just now, sofiadu είπε:

ωχ βρε Βασουλα μου.....γιατι ετσι ρε μαγωτο;; σου ειπε τι μπορει να φταιει; πως εγινε κ συρρικνωθηκε;

λυπαμαι πολυ, δεν ξερω το φαρμακο αυτο να σου απαντησω, εχεις ολη τη σκεψη μου κ την αγκαλια μου! ο γιατρος οταν του ειχες πει να πας φυσικα σου ειπε οτι δεν εχεις καλα ωαρια; ή αυτο τωρα προκυπτει;

Σε ευχαριστώ σοφακι μου γλυκό.....απο τις εξετάσεις μου επειδή έχω πάντα πολύ ψηλη fsh φαίνεται πως δεν εχω και πολύ ποιοτικά ωάρια....και αποδεικνύεται και κάθε μηνα δυστηχως....ενα καλο είχα τον Αύγουστο και όλο τον υπόλοιπο καιρό τίποτα...

Just now, Emilly είπε:

Μα γιατί σκέφτεσαι βλακειες?τίποτα δεν παθαίνεις με την επαφη....το τούβλο ειναι καλο γιατί δουλεύουν όλα εκεί μέσα!!!!!θα δεις π θα πας και θα δείτε ωάριο....και μαλλον είσαι και κοντά στην ωορρηξία!!!!!;)

Κοριτσια μου.. Δεν προλαβα να σας διαβασω.. Πολλες σελιδες απο τα εχθες.. Θα κατσω να σας διαβασω τωρα.. Σημερα πηγα και αγορασα βιταμινη D3.. Προληπτικα.. Την κανονικη την δοσολογια.. Νομιζω χιλιαρα ειναι? Διαβασα πολλα και στο ιντερνετ για αυτην και οτι καλο ειναι το χειμωνα να πινουμε προληπτικα γιατο δεν αποθηκεύουμε ευκολα βιταμινη D3 απο φαγητα και εννοειται απο ηλιο.. Οποτε αγορασα.. Εχει μεσα το μπουκάλι για 4 μηνες χαπια.. Οποτε τελεια.. Μακαρι να βοηθησουν.. Δνε θυμαμαι ποια κοπελα απο εδω μας ειπε να πινουμε.. Αλλα την ακουσα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Emilly είπε:

Εσύ που χάθηκες;;;;;μαζί δεν είμαστε;;;εσύ εγώ κ άλλες 10...μακάρι να μην έρθει σε καμία...

Δεν εχω να πω τπτ..καθομαι στα καρβουνακια μου κ τσουτσουρουφλιζομαι!!χαχαχαχαχαχαχαχχα.. αργω εγω, σε 9 μερες, να μαστε καλα μεχρι τοτε..

Just now, *Vasoula είπε:

Το ενδομήτριο ειναι πάντα πολυ καλο.....μου το είπε πως πολλες φορες το λεπταινει αλλα αν γινει λεει έτσι θα το φτιάξουμε μετα....δε ξερω τι να κάνω....σημερα ειμαι τόσο απογοητευμένη π θέλω να πιαστώ από τα φάρμακα...να πω να αυτα φταίνε για τα σκατα ωάρια μου και όχι εγώ....

Fsh δεν ειχα κάνει αυτον τον μηνα....ειχα κανει τον προηγούμενο.....τώρα έκανα ε2 και προλακτίνη και προγεστερόνη....η ε2 στον πάτο και η προγεστερόνη στο Θεό....κακός κύκλος μου είπε....τις fertilimax τις εχω ξεκινήσει τωρα 2 εβδομάδες κοριτσακι μου...μου το πρότεινε και εκείνος για λίγες μονάδες αλλα ειπαμε να δοκιμάσουμε και τα σερπαφαρ.....μπορούμε λεει να κάνουμε και ένα μεικτό κυκλο.....2 με 5η μερα σερπαφαρ....μετα εξετάσεις και ίσως από 6η μερα μεχρι 12η νομίζω ελαφριά διέγερση....ουτε το είχα ξανακούσει για τη μεικτή αυτή διέγερση.....εχεις ακούσει ποτέ κάτι??

Σε ευχαριστώ σοφακι μου γλυκό.....απο τις εξετάσεις μου επειδή έχω πάντα πολύ ψηλη fsh φαίνεται πως δεν εχω και πολύ ποιοτικά ωάρια....και αποδεικνύεται και κάθε μηνα δυστηχως....ενα καλο είχα τον Αύγουστο και όλο τον υπόλοιπο καιρό τίποτα...

Μα γιατί σκέφτεσαι βλακειες?τίποτα δεν παθαίνεις με την επαφη....το τούβλο ειναι καλο γιατί δουλεύουν όλα εκεί μέσα!!!!!θα δεις π θα πας και θα δείτε ωάριο....και μαλλον είσαι και κοντά στην ωορρηξία!!!!!;)

Θα ξερουν σιγουρα τα κοριτσια σρο καφε εξωσωματικης!! Εκει ρωτα! Μεικτο= τροποποιημενος?? Δεν ξερω ρε αγαπη.. την επομενη φορα πες του να παρεις κ σκετο dhea.. ερευνες εχουν δειξει οτι κατεβαζει την fsh. Θαυματα δεν κανει αλλα σε καποιους οργανισμους εχει δειξει οτι κατεβαινει, ρωτησε τον!

Just now, tina79 είπε:

Δεν εχω να πω τπτ..καθομαι στα καρβουνακια μου κ τσουτσουρουφλιζομαι!!χαχαχαχαχαχαχαχχα.. αργω εγω, σε 9 μερες, να μαστε καλα μεχρι τοτε..

Θα ξερουν σιγουρα τα κοριτσια σρο καφε εξωσωματικης!! Εκει ρωτα! Μεικτο= τροποποιημενος?? Δεν ξερω ρε αγαπη.. την επομενη φορα πες του να παρεις κ σκετο dhea.. ερευνες εχουν δειξει οτι κατεβαζει την fsh. Θαυματα δεν κανει αλλα σε καποιους οργανισμους εχει δειξει οτι κατεβαινει, ρωτησε τον!

Τι ωραίους μικρούς κύκλους έχετε βρε παιδί μου...αααα με όλες μαζί έχω περίοδο κ όλες θα κανετε πιο γρήγορα τεστ από μένα;;;εε αυτό δεν το αντέχω...χαχαχαχαχα.

• Χαχα 3

Just now, tina79 είπε:

Τροποποιημενος δε θεωρείτε ήδη με τη κλομιφαινη???οι ενεσεις μετά???δε ξερω τι να κάνω...θέλω να ηρεμήσω λίγο και να το σκεφτώ μετά....να πάρω λες και αλλη dhea πέρα από αυτό π εχει ήδη μέσα η fertilimax;;θα το ψάξω!!!!!ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!:wub:

Just now, *ζουζουνα*!!! είπε:

κοριτσι μου έχεις κάνει ωορρηξία? είσαι μετα απο αυτήν, αν ναι ειναι φυσιολογικη η άνοδος. εκτος αν παίζει ιωση.

Ίωση δε παίζει σίγουρα 

Απλά με δουλεύει ο ιδιος μου ο εαυτός

Μπορώ να πω

Just now, Ellidr είπε:

Τρέχα προλαβαίνεις

Έχω ακόμα 70 μέρες να μου ρθει...είπα όλες έχετε μικρούς κύκλους κ με αφήνετε εμένα να ξεροψηνομαι 35 μέρες.κ σας βλέπω εσάς που αρχίζετε να τρώτε τα τεστ κ ξεσηκωνομαι...

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...