Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα. Δευτέρα ημέρα κύκλου σήμερα και έκανα υπέρηχο και αίματολογικες. Ο προεμφυτςυιτκος βγήκε είμαστε οκ. Περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και αν όλα καλά μπαινω σε διέγερση. Θα ήθελα να ήταν η τυχερή μου...

Να σκέφτεσαι ότι θα είναι κορίτσι μου ..... Καλή επιτυχιαααααααα

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση??? κορίτσια την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, ΒαλεντιναΧ said:

Τώρα διάβαζα το μήνυμα της κοπέλας και ήμουν έτοιμη να γράψω το ίδιο συμφωνω με την Λίνα όπως τα λέει είναι....

Σε ευχαριστω πολύ πολύ! 

Παιδιά το λεει ξεκαθαρα μεσα, ο συντροφός σας να απέχει από 2 και λιγοτερο από 10. Α δεν παμε καλα.

• Μου αρέσει 1

Just now, xriszis είπε:

Σε ευχαριστω πολύ πολύ! 

Παιδιά το λεει ξεκαθαρα μεσα, ο συντροφός σας να απέχει από 2 και λιγοτερο από 10. Α δεν παμε καλα.

Όχι είναι λάθος δεν ξέρω που το λέει αλλά πρέπει να ανανεώνεται το πράγμα να φεύγει το παλιό να έρχεται το καινούριο,για όταν είναι οι κατάλληλες μέρες να είναι φρεσκαδουρα,και φυσικά όπως είπε η Λίνα να υπάρχει μέσα ήδη υπάρχων γιατί αυτά ταξιδεύουν μέρες μέχρι να βρούνε το αυγουλάκι και να τρυπωσουν

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, xriszis είπε:

Σε ευχαριστω πολύ πολύ! 

προφανως εννοει να μην εχεις καθημερινες επαφες απο δυο τρεις φορες την μερα γιατι μετα δεν θα υπαρχει υλικο. 

εννοει πριν την ωορηξια δεν χρειαζετε να εξαντληθεις στο σεξ για να υπαρχει υλικο αλλα οχι εξι μερες αποχη. το μερα παρα μερα ειναι μια χαρα

Διαφημίσεις

Just now, linaa said:

προφανως εννοει να μην εχεις καθημερινες επαφες απο δυο τρεις φορες την μερα γιατι μετα δεν θα υπαρχει υλικο. 

εννοει πριν την ωορηξια δεν χρειαζετε να εξαντληθεις στο σεξ για να υπαρχει υλικο αλλα οχι εξι μερες αποχη. το μερα παρα μερα ειναι μια χαρα

Γενικά την θεωρώ αξιόπιστη την συγκεκριμένη μάρκα αλλά από οδηγίες χρειάζεται αποκρυπτογράφηση. Εκτός αν δεν λεω να καταλάβω εγώ τοσο καιρό που τα χρησιμοποιω!

Just now, xriszis είπε:

Γενικά την θεωρώ αξιόπιστη την συγκεκριμένη μάρκα αλλά από οδηγίες χρειάζεται αποκρυπτογράφηση. Εκτός αν δεν λεω να καταλάβω εγώ τοσο καιρό που τα χρησιμοποιω!

χα χα χα ναι ειναι αξιοπιστη κ εγω ετσι εβγαλα ακρη. ενταξει απλα προφανως δεν τα λενε αναλητικα ολα στο περιπου!! τωρα αν δεν βρεις ωορηξια καλο ειναι να κανεις κ εναν ορμονικο ελενχο για να ξερεις τι γινετε . 

Just now, linaa said:

χα χα χα ναι ειναι αξιοπιστη κ εγω ετσι εβγαλα ακρη. ενταξει απλα προφανως δεν τα λενε αναλητικα ολα στο περιπου!! τωρα αν δεν βρεις ωορηξια καλο ειναι να κανεις κ εναν ορμονικο ελενχο για να ξερεις τι γινετε . 

εχω κανει κ ορμονικό όλα καλά βγηκαν κ εκεί. Η αλήθεια είναι ότι ψιλο αγχώνομαι αλλά τοσο πολύ επηρεάζει το άγχος βρε παιδιά; 

Just now, xriszis είπε:

εχω κανει κ ορμονικό όλα καλά βγηκαν κ εκεί. Η αλήθεια είναι ότι ψιλο αγχώνομαι αλλά τοσο πολύ επηρεάζει το άγχος βρε παιδιά; 

αμα ειναι ολα καλα τοτε απλα ειναι θεμα χρονου. γενικα η συλληψη ειναι πολυπαραγοντικο θεμα . τωρα εγω προσωπικα δεν πιστευω στο ανχος καθολου. απλα καποια πραγματα θελουν λιγο χρονο κ αν δεν γινουν τοτε θελουν πιο ενδελεχη ελενχο. 

προσπαθησε να ενισχησεις τον οργανισμο σου γυμναστικη βιταμινες ξεκουραση πολυ νερο. κανε τεστ ωορηξιας κ αν δεν βγαλεις ακρη παρακολουθησε το με υπερηχο κ αν παλι δεν γινει τοτε το ψαχνεις περισσοτερο

1 hour ago, xriszis είπε:

Σε ευχαριστω πολύ πολύ! 

Καλε που το λέει αυτό; Στο χαρτί που σου στέλνουν μαζί με τα τεστ; Έχω πάρει κ εγώ τέτοια κ δεν το είδα πουθενα! Θα πάω να το ψάξω...
Αλλα ομολογώ πως με βολεύουν περισσότερο οι ταινίες γτ είναι πιο φθηνές κ βλέπω την εξέλιξη όσο σκουραινει η γραμμή, οποτε ξέρω ότι κοντεύει το θετικό. Τα αλλα όλο ΝΟ κ ΝΟ.... κ μέχρι να πετύχεις το YES σπάνε τα νεύρα σου... άσε που μπορεί να το χάσεις λόγω κακού timing... ταινίες κ πάλι ταινίες! Κατέβασε κ την εφαρμογή Premom όπου μπορείς να τις καταχωρείς κ κρατάς αρχείο... κάνει κ διαγράμματα κτλ πολύ την έχω βολευτεί! Όλα εκεί τα καταχωρώ.

• Μου αρέσει 1

CATwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Κορίτσια μου ήρθε αίμα από χτες αλλά το στήθος πρησμένο. Αύριο θα κάνω χοριακη. Δεν έχω ιδιαίτερο αίμα. Φοβάμαι μήπως δεν καθαρίσω. 

9 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧ είπε:

Τώρα διάβαζα το μήνυμα της κοπέλας και ήμουν έτοιμη να γράψω το ίδιο συμφωνω με την Λίνα όπως τα λέει είναι....

Θα συμφωνήσω και εγώ, αυτό μας έχουν πει οι γιατροί 

Καλημέρα! πόσο δίκιο έχεις για τα νεύρα από το no και no xaxax. Δεν πειράζει καλά αποτελέσματα να έχουμε και θα φύγουν και τα νεύρα. Μου έχει μείνει ένα τελευταίο ψηφιακό θα το κάνω το μεσημέρι μπας και δειξει κάτι αλλο εκτός από no.

Ναι το λεει στο χαρτί, θα το βρω και θα σου το γραψω αυτολεξεί.  Αυτή την εφαρμογή δεν την ξέρω αλλά θα την ψαξω. Eίναι αξιόπιστη ε;

On 2/1/2021 at 2:31 ΠΜ, Maria2015 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ. Αύριο τελικά ανεβαίνω Αθήνα να με δει ο γιατρός μου. Ο Θεός να βάλει το χέρι του 

Σε ευχαριστώ πολύ. Τελικά ανεβαίνω Αθήνα αύριο να με δει ο γιατρός μου. Ελπίζω να πάμε όσο καλύτερα γίνεται τα πράγματα γιατί έχω αρχίσει και φοβάμαι πια. Καλή χρονιά σου εύχομαι και ότι καλύτερο 

Μαρία πως είσαι;;;τι έγινε με τον γιατρό;;;βγάλατε άκρη;;;

Just now, Maria2015 είπε:

Καλημέρα. Κορίτσια μου ήρθε αίμα από χτες αλλά το στήθος πρησμένο. Αύριο θα κάνω χοριακη. Δεν έχω ιδιαίτερο αίμα. Φοβάμαι μήπως δεν καθαρίσω. 

Θα συμφωνήσω και εγώ, αυτό μας έχουν πει οι γιατροί 

Τώρα το είδα.ενταξει όσο πάει θα αυξάνεται το αίμα.δεν είναι μεγάλη κύηση πιστεύω θα καθαρίσεις σιγά σιγα

On 3/1/2021 at 1:49 ΠΜ, Patataki83 είπε:

Κοριτσια μου καλησπέρα κ καλή χρόνια! 
εχω πολύ καιρό να γράψω στο φόρουμ γενικά αλλά μου συμβαίνει κάτι κουλό κ θα ήθελα τις γνώμες σας. Είμαι στον τρίτο κύκλο θεραπείας με ουτρο από την 16η έως την 25η μέρα. Έχω πάρει κ στο παρελθόν ουτρο για να αδειαθετησω λόγω πολυκυστικών κ ακανόνιστου κύκλου κ πάντα όλα πήγαιναν ρολοι. 
αυτη τη φορά λοιπόν, τελείωσα τα ουτρο την 25η μέρα κ πουθενα ωορρηξία (τους προηγούμενους μήνες κανονικά)... λέω οκ δεν πειράζει, συμβαίνει... πάει 28η πουθενα περίοδος, 29η τπτ... κ 30η το πρωί ξυπνάω κ στην τουαλέτα βλέπω μια σταγόνα αίμα με πολλά υγρά από τα γόνιμα, λέω πλάκα θα χει... κάνω τεστ ωορρηξιας, καραθετικο! Το πιο σκούρο που είχα ποτε τα τελευταία 4 χρόνια που προσπαθουμε...

τεσπα, κάνουμε την προσπάθεια μας το βράδυ μπας κ... αλλά εγώ ήμουν σίγουρη πως θα μου έρθει περίοδος λόγω ουτρο οποτε τσάμπα κόπος... την άλλη μέρα πάλι μια σταγόνα αίμα... την επόμενη το ίδιο... έχουν περάσει 5 μέρες κ περίοδος δεν έχει έρθει. Μια σταγόνα αίμα τη μέρα κ αυτή όχι κόκκινη. Αν δεν φορούσα ταμπον ούτε στο χαρτί δεν θα την έβλεπα... 

Ειναι πολλές οι σκέψεις μου κ μπερδεμένες... όσες φορές έχω πάρει ουτρο στη ζωή μου αδειαθετουσα το πολύ 3 μέρες αφού τα σταματούσα... κ είμαι στην κατηγορία των γυναικών που όταν λέμε έχω περίοδο εννοούμε κοσμοπλημμύρα, διπλές σερβιέτες κ τέτοια...δεν μου έχει ξανατύχει κάτι παρόμοιο! 
Μετα σκέφτομαι η χαζή... λες να έγινε δουλίτσα στην ωορρηξία κ να κόπηκε η περίοδος γιαυτο; Αλλά είναι πολύ νωρίς...ούτε εμφύτευση δεν θα έχει γίνει ακόμα για να αρχίσουν οι ορμόνες να δίνουν σήμα... Πολλά ερωτηματικά στο κεφάλι μου, σκέφτομαι κ μια φίλη που είχε ωορρηξία ενώ ήταν αδιάθετη κ έμεινε κ έγκυος... κ λέω όλα γίνονται τελικά!

Μακαρι να είμαστε τυχεροί κ να έγινε το θαύμα! 

εχει τύχει σε καμια τπτ παρόμοιο;

Καλημερααα.. Σου ευχομαι να εισαι... Και για αυτο να μην ερχεται...εγω θα σου πω οτι δεν ξερω απο ουτρο και τετοια.. Αλλα εγω εμεινα εγκυος 2 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο και δεν ξανα ηρθε υστερα.. Οποτε ολα ειναι πιθανα... Να εχεις πιστη

Just now, xriszis είπε:

Καλημέρα! πόσο δίκιο έχεις για τα νεύρα από το no και no xaxax. Δεν πειράζει καλά αποτελέσματα να έχουμε και θα φύγουν και τα νεύρα. Μου έχει μείνει ένα τελευταίο ψηφιακό θα το κάνω το μεσημέρι μπας και δειξει κάτι αλλο εκτός από no.

Ναι το λεει στο χαρτί, θα το βρω και θα σου το γραψω αυτολεξεί.  Αυτή την εφαρμογή δεν την ξέρω αλλά θα την ψαξω. Eίναι αξιόπιστη ε;

Έψαξα χθες βράδυ να βρω το χαρτί αλλά δεν το έχω κρατήσει... μπήκα στο site  κ διάβασα περιγραφή κ οδηγίες αλλά δεν είδα κάτι... βρε συ μήπως σου στείλανε χαρτί οδηγίες για άλλο πράγμα; Πιο πολύ οδηγίες για εξέταση σπέρματος μου θυμίζει αυτό με την αποχή... χαχαχα

ειναι πολύ καλή εφαρμογή. Την ανακάλυψα από μια ξένη σελίδα στο φβ... έχει να περάσεις θερμοκρασία κάθε μέρα κ σου φτιάχνει το διάγραμμα....βγάζεις φωτό τα τεστ ωορρηξιας κ διαβάζει την αναλογία των γραμμών κ σου βγάζει νούμερα με τα οποία φτιάχνει πάλι διάγραμμα... έτσι τα έχεις κ σε αρχείο κ μπορεισ να πας πίσω να τα ξανά δεις. Έχει ακόμα κ αρχείο που κρατάς τα τεστ εγκυμοσύνης... κ εννοείται όλες τις άλλες πληροφορίες που θες να σημειωνεις πχ επαφές, πόνους, ροη, διάθεση κ αλλα πολλά... θα βάλω αν είναι το διάγραμμα μου το τωρινό ως φωτό προφίλ να το δείτε...

Just now, Sofiamar93 είπε:

Καλημερααα.. Σου ευχομαι να εισαι... Και για αυτο να μην ερχεται...εγω θα σου πω οτι δεν ξερω απο ουτρο και τετοια.. Αλλα εγω εμεινα εγκυος 2 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο και δεν ξανα ηρθε υστερα.. Οποτε ολα ειναι πιθανα... Να εχεις πιστη

Καλημέρα! Μακαριιιιι.... πρώτη φορά δεν αδειαθετω μετά από ουτρο... ήταν η λύση όταν είχα μεγάλους κύκλους, έπαιρνα 3 μέρες κ μετά από άλλες 3 ερχόταν αίμα πάντα! Τώρα τα έπαιρνα με άλλο τρόπο για ρυθμίσω περίοδο κ ωορρηξία.... αίμα δεν έχω δει ακόμα από την προηγούμενη Δευτέρα που είδα την πρώτη σταγόνα κ είχα θετικό τεστ ωορρηξιας.  Το στήθος μου πονάει κ το νιώθω βαρύ όλες αυτές τις μέρες...κ σήμερα νιώθω στην κοιλιά μέσα μια αίσθηση σαν μυρμιγκιασμα...σαν κράμπα... κ ντρέπομαι που το λέω αλλά πολύ φούσκωμα κ αέρια ρε παιδιά χαχαχα που με τη διατροφή που κάνω είχα ξεχάσει τελείως πως είναι! Αυτή τη βδομάδα χαμός! :oops:

CATwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...