Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Επιλογή καροτσιου!!Βοηθειαααα!!


Recommended Posts


Διαφημίσεις

πρίν από 41 λεπτά , Zaxarenia19 είπε:

Θελω την γνώμη σας ψάχνω για καρότσι και ειδα tutek grander και το inglesina quad.εσεις τι λέτε;

Εγω βολευτικα το jole και οικονομικο και ανθεκτικο

 

Link to comment
Share on other sites

πρίν από 3 λεπτά , Zaxarenia19 είπε:

Εκει γύρω στα 850 αλλα 3 σε 1

Εγώ έχω το foppapedretti 3 σε 1 αλλά δεν μου αρέσει το κάθισμα που είναι για μόλις κάθετε και για πιο μεγάλο παιδάκι. Η αδελφή μου έχει το bugaboo με της μεγάλες ρόδες είναι πιο άνετο το κάθισμα αλλά είναι πιο ακριβό γύρω στα 1000 ότι αξεσουάρ πάρεις  ειναι έξτρα τιμή. Ο σκελετός δεν έχει καμία σχέση με το δικό μου είναι πολθ καλό σιδερο. Και το δικό μου είναι γύρω στα 800 Αλλα δεν αξίζει. Δες το αν θες πάντως το bugaboo είναι καλύτερο. 


5mtvp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγω θα σου πρότεινα να μην πάρεις πολυκαροτσι... Προσωπικα επέλεξα ενα ελαφρύ και πρακτικό, απλο καροτσι (joie 3ροδο) και πηρα ενα πολύ καλό καθισμα αυτοκινήτου... Η κολλητη μου που πηρε τριλογία το έχει σκυλομετανιωσει... Το πορτ μπεμπε χρησιμοποιηθηκε ελάχιστα αφού το παιδι ήταν στριμωγμενο πολύ... Πεταμένα 700€ μου είπε συγκεκριμένα... 

Τωρα από κει και πέρα είναι τι θα σε βολέψει.. 

Πρόσεξε πάντως να είναι ελαφρύ και ευκολοκινητο.. Το μωρο δεν μένει για πάντα 3 κιλα!!! Πολλοι την έχουν πατήσει με βαρυ καροτσι!!! 


cO4Yp3.png

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα. Οσον αφορά το καρότσι δεν είναι ευκολη επιλογή τελικά. Ανάλογα τη χρήση που θα του κάνεις, πώς είναι οι δρόμοι εκεί όπου μένεις κτλ. Όταν πας να αγοράσεις συνήθως σε ρωτάνε για τη χρήση που το θέλεις. Εγώ πχ πήρα μετρίου βάρους (για να μην τινάζεται σε κάθε λακούβα) το θέλω για πολύ περπάτημα.... Όσο για το Πορτ μπεμπέ το έχω λατρέψει!!! Πιο πολύ κοιμάται εκεί παρά στη κούνια της η στο λικνο, ετσι την έχω και πάντα μαζί μου. Αν βρεις ένα καλό πωλητή συζήτησε μαζί του. Επίσης να κοιτάξεις να χωράει στο Πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου. 

  • Μου αρέσει 1

l6GMp3.png%22%20 

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...