Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

:cool: Εδώ είμαι !!!!!

Κι εγώ σκεφτόμουν ότι δεν γράφεις συχνά ???? Τί κάνετε ?????????????

:lol:

Καλά είμαστε! Εμείς τα λέμε και στο facebook! Όποτε έχεις χρόνο, θα σε περιμένουμε και στο εκεί καφέ μας!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά είμαστε! Εμείς τα λέμε και στο facebook! Όποτε έχεις χρόνο, θα σε περιμένουμε και στο εκεί καφέ μας!

ΑΑΑΑΑΑΑ τσούπρες !! Γι' αυτό έπεσε η μούγκα στην στρούγκα εδώ ε ??? :rolleyes: Λέω κι εγώ τί στο καλό ??? το αμίλητο νερό ήπιαν ??? fb δεν μπορώ από την δουλειά - στο σπίτι το βράδυ και αν έχουν κοιμηθεί... και αν έχω το κουράγιο να μπω να δω μνμ και βγαίνω :-(

ΑΑΑΑΑΑΑ τσούπρες !! Γι' αυτό έπεσε η μούγκα στην στρούγκα εδώ ε ??? :rolleyes: Λέω κι εγώ τί στο καλό ??? το αμίλητο νερό ήπιαν ??? fb δεν μπορώ από την δουλειά - στο σπίτι το βράδυ και αν έχουν κοιμηθεί... και αν έχω το κουράγιο να μπω να δω μνμ και βγαίνω :-(

χαχαχχαχ! Όχι, δεν ήπιαμε το αμίλητο νερό!

Κοίτα μη μου έρθεις με τα ίδια ρούχα στο άλλο καφέ! Εκεί μόνο με επίσημο ένδυμα! :lol::lol::lol:

Καλό Σαβ/κο!

EkcAp3.png

Γειαα!!! Και απο μενα!!! Εχω βάλει στο ψυγείο ενα σοκολα-toffee και όλο παω και το ζαχαρώνω....

Το μπανοφι τους φανηκε πολύ γλυκο για να δουμε αυτό.....

Μετά σειρά εχει το μπραουνις του Mega mou!!!Και εφοδιασμος με παγωτό φυσικά

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Γειαα!!! Και απο μενα!!! Εχω βάλει στο ψυγείο ενα σοκολα-toffee και όλο παω και το ζαχαρώνω....

Το μπανοφι τους φανηκε πολύ γλυκο για να δουμε αυτό.....

Μετά σειρά εχει το μπραουνις του Mega mou!!!Και εφοδιασμος με παγωτό φυσικά

Πωπώ, κόλαση!

Φεύγουμε για παιδική χαράααααααα!

EkcAp3.png

Καλησπερα. Τι γκαντεμια σήμερα ,τι μαυρίλα....

Ο μικρός μου εχει βγάλει κατι σαν συγκαμα αναμεσα στα μπουτάκια του αλλά δεν έιναι σύγκαμα. τηλ στην παιδιατρο και αν και δεν μπορεί να βγαλει διαγνωση απο το τηλ για ένα τετοιο θεμα μαλλον μυκητες μου είπε ειναι.....Αλλο παλι και τουτο....Το απογευμα είμαστε αρον αρον για παιδιατρο.

Πριν λίγο που πηγα να παρω απο τον παιδικό τον Κωσταντη,τρακαρα το αυτοκινητο....Κοιταγα απο τη μια μερια του δρόμου και απο την άλλη είχε έναν καδο του Δημου και δεν είδα τον άλλον που ερχοταν. Τσουλησε το αυτοκινητο και επεσα πανω του!!!! Και απο τότε που το ξεχρεωσαμε το εχω σαν τα ματια μου ρε γμτ μηπως και κανω καμια ζημια και συνεχίσουμε να το πληρώνουμε....Το κερατό μου...Σημαδεψα τον προφυλακτήρα....Παλι καλα που δεν έκανα ζημια στον άλλο να τον πληρώνω και αυτον.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Έλα βρε Πένυ !

Δεν φταις εσύ ! Ακούς εκεί περπάταγε ο κάδος ! Ήμαρτον !!! 'Ελα μου και είσαι και εγκυούλα και δεν κάνει να συγχίζεσαι !

Είμαι σίγουρη ότι έγινε μόνο μια μικρούλα (να, τόση δα) γρατζουνιά στον προφυλακτήρα, ίσα ίσα να μην σας το ματιάζουν βρε !

Πνίξ' τον πόνο σου στο σοκολα-toffee και στο μπράουνις !!!

Του παιδιού αυτό που αναφέρεις μην είναι αλλεργικό ????? Και η Σ κάτι τέτοια βγάζει και της δίνω fenistil σιροπάκι. Θα την δει όμως παιδίατρος αυτή την εβδομάδα που θα κάνει εμβόλιο η μικρά !

Εύχομαι περαστικά σας !

Καλημερα κοριτσια!!!

Τι κανετε??:)

Πηγα χθες στα μαγαζια για να βρω βιβλιο ευχων και δεν μου αρεσε τιποτα!!

Καποια ηταν υπερβολικα/κακογουστα και τα υπολοιπα πολυ απλα..Με λιγα λογια δεν βρηκα τιποτα του γουστου μου..

Σκεφτηκα λοιπον να το φτιαξω μονη μου!:D

Βρηκα μια καρτα στο ιντερνετ που μου αρεσε και θα την κανω εξωφυλλο.

εχω αποριες ομως για το απο μεσα του βιβλιου!

-οι σελιδες πρεπει να ειναι χαρτονακια ή απλες κολλες?

-να ειναι σκετες ή πρεπει να βαλω και σε αυτες καποια σχεδια?τι ομως?

-για 90 ατομα[μεγαλους] 50 σελιδες ειναι οκ νομιζετε?

Καλημερα κοριτσια!!!

Τι κανετε??:)

Πηγα χθες στα μαγαζια για να βρω βιβλιο ευχων και δεν μου αρεσε τιποτα!!

Καποια ηταν υπερβολικα/κακογουστα και τα υπολοιπα πολυ απλα..Με λιγα λογια δεν βρηκα τιποτα του γουστου μου..

Σκεφτηκα λοιπον να το φτιαξω μονη μου!:D

Βρηκα μια καρτα στο ιντερνετ που μου αρεσε και θα την κανω εξωφυλλο.

εχω αποριες ομως για το απο μεσα του βιβλιου!

-οι σελιδες πρεπει να ειναι χαρτονακια ή απλες κολλες?

-να ειναι σκετες ή πρεπει να βαλω και σε αυτες καποια σχεδια?τι ομως?

-για 90 ατομα[μεγαλους] 50 σελιδες ειναι οκ νομιζετε?

Αν εννοείς 50 φύλλα (100 σελίδες), είναι μεγάλο, αλλά το πολύ αν σου περισσέψουν, να βάλεις φωτογραφίες! Να φανταστείς εγώ είχα γυρω στα 100 άτομα (μικρούς και μεγάλους) και το έκανα 20 φύλλα. Καλύτερα ψιλό χαρτονάκι μέσα, γιατί μια απλή κόλλα τύπου Α4 ίσως το κάνει πρόχειρο! Όμως κί αυτό που θα βάλεις πρέπει να μην είναι χοντρό και άκαμπτο, πάλι δε θα είναι ωραίο! Όσο για τα σχέδια, βάζεις ό,τι σου αρέσει! Πρέπει να υπάρχουν χώροι κενοί για τις ευχές. Τι έχεις σκεφτεί για το εξώφυλλο?

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

http://4.bp.blogspot.com/-Hw1kqHmOylU/T1ik_lSaEbI/AAAAAAAAA1w/uWcOCl49pbQ/s1600/Card+for+Alison.jpg

αυτο μου αρεσε!

γυρω-γυρω που ειναι σαν καμενο.. πως θα το κανω ετσι?με αναπτηρα? [μην γελατε ειμαι ασχετη]

μου αρεσε επισης η ιδεα που βαζουν κορδελιτσες πανω στο σπιραλ

κατι τετοιο δηλαδη :arrow:sep10+001.jpg

ειναι ευχρηστο ομως?

μπορει να ανοιξει το βιβλιο με ολες αυτες τις κορδελες?:rolleyes:

α!και το σπιραλ σε βιβλιοπωλειο θα το κανω ε?μου αρεσε αυτο της φωτο πιο πανω,που δεν ειναι ολο σπιραλ αλλα σε δυο μερη!

Μπήκαμε στο scrapbooking λοιπόν!

Το τέλειο άλμπουμ που έβαλες νομίζω το έχει φτιάξει η Βίκυ από το διπλανό θέμα, είμαι σχεδόν σίγουρη. Αν το πήρες από το blog ''my wish books'', είναι της Βίκυς!

Και η Νατάσα (που έχεις βάλει την κάρτα της) κάνει φοβερές κάρτες!

Γύρω γύρω σαν καμμένο το κάνουμε μελανώνοντας με ειδικό μελάνι παλαίωσης!

Αυτά τα άλμπουμ είναι φτιαγμένα από την αρχή. Δηλαδή εντελώς από την αρχή. Οι τρύπες για να μπουν τα συγκεκριμένα σπιράλ έγιναν με με ειδικό εργαλείο. Τα φύλλα γυρίζουν άνετα, δεν τα ενοχλούν οι κορδέλες. Δε θα γύριζαν εύκολα, αν ήταν δεμένο το βιβλίο μόνο με κορδέλες.

Σε βιβλιοπωλείο δεν ξέρω αν το κάνουν. Σε χαρτοπωλείο που κάνει βιβλιοδεσίες βασικά θα ρωτήσεις. Για να πάρεις το εργαλείο, δε το συζητώ, είναι πολύ ακριβό, να φανταστείς κι εγώ που ασχολούμαι, δεν το έχω πάρει ακόμα, αν και το έχω βάλει στο μάτι. http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=2321

Μήπως να πάμε στο διπλανό θέμα scrapbooking lovers?

Aν ξεκινήσεις όμως, θα εθιστείς, στο λέω! Θα δείς ένα σωρό υπέροχα υλικά και θα τα θέλεις όλα!!! Είναι υπέροχο (και δυστυχώς ακριβό) χόμπι, εγώ είμαι ενθουσιασμένη! Βέβαια στην αρχή όλα σου φαίνονται κινέζικα, σιγά σιγά μαθαίνεις!

EkcAp3.png

Καλημερα και από εμενα!!!!

Χριστιάννα συμφωνώ με τη Σαντυ. Και εγώ σε ολα τα βιβλία μου 20 φύλλα βάζω. Καταρχην δεν γραφουν όλοι στο βιβλιο και δεν αντιστοιχεί σελίδα και καλεσμενος. Τωρα όσον αφορά τη βιβλιοδεσία το μηχανημα που σου είπε η σαντυ είναι πολύ ωραίο αλλά ακριβό.Αν δεν σκοπεύεις να το χρησιμοποιησεις ξανα νομιζω ότι έιναι πεταμενα λεφτά. Την ίδια δουλεια πάντως κανουν και οι κρίκοι βιβλιοδεσιας που θα βρεις στο ίδιο μαγαζί. Μια άλλη πολύ καλή ιδεα είναι το βιδωτό ή Postbound αλμπουμ. Εκει η βιβλιοδεσια γίνεται με βίδες. θα βρεις απειρα βιντεακια στο You tube.Τωρα όσον αφορά τη διακοσμηση των εσωτερικών σελιδων θα βρεις πολύ όμορφα αυτοκολλητα τόσο στα Τζαμπο (πιο φτηνα) ή στα scrap μαγαζια (πιο ακριβά μεν αλλα πιο ποιοτικά)

Στο τελικο αποτέλεσμα σίγουρα θα σου κοστίσει πιο ακριβά απο ένα έτοιμο αλλα αν εχεις όρεξη να ασχοληθεις θα είναι κατι από τα χέρια της μανουλας που για εμενα ακομα και η πιο ερασιτεχνικη κατασκευή ειναι ανεκτίμητη. Εξαλλου μπορεί να κολλησεις το μικρόβιο και να το εξελίξεις το θέμα. Μη νομιζεις και όλες εμεις απο τις βαφτίσεις των παιδιών μας ξεκινήσαμε!!

Σημερα είχαμε διακοπή νερου για καποιες ώρες και μην έχοντας τι να κανω (σιγά που δεν έιχα τεσπα αφορμη εψαχνα χιχιχι) εφτιαξα μια προσκλησουλα για το "παρτυ μαστροχαλαστων"

Εχει πολύ πλακα!!!! Θα ξεκινήσω και θα φτιαχνω καθε μερα και από μια. Μονο ετσι μπορώ να δω τις δυνατότητες το παζλς και να το σκαλίσω. Καθε φορά που κατεβαίνω Κορινθο παιρνω κανσόν και σε δυο μερες δεν έχω παλι. Στο βιβλιοπωλειο με ρωτούν συνεχεια αν είμαι δασκαλα χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Kαλέ εννοείται δεν αξίζει να πάρει ένα σωρό πανάκριβα πράγματα, αν δεν ασχοληθεί ξανά! Κρίκοι και πάλι κρίκοι!

Όπως έχω ξαναπεί, το δικό μου βιβλίο το έκανα χωρίς κανένα εργαλείο (φαίνεται άλλωστε, είναι απλό). Τώρα θα έκανα κάτι τελείως διαφορετικό! Χριστιάνα εγώ περιμένω με αγωνία να ξαναβαφτίσω (χωρίς να είμαι έγκυος, χαχα!) Για να μου φύγει ο καημός, φτιάχνω άλμπουμ φωτογραφιών!

EkcAp3.png

Εξαλλου μπορεί να κολλησεις το μικρόβιο και να το εξελίξεις το θέμα. Μη νομιζεις και όλες εμεις απο τις βαφτίσεις των παιδιών μας ξεκινήσαμε!!

Αυτό είναι γεγονός!

Σημερα είχαμε διακοπή νερου για καποιες ώρες και μην έχοντας τι να κανω (σιγά που δεν έιχα τεσπα αφορμη εψαχνα χιχιχι) εφτιαξα μια προσκλησουλα για το "παρτυ μαστροχαλαστων"

Εχει πολύ πλακα!!!! Θα ξεκινήσω και θα φτιαχνω καθε μερα και από μια. Μονο ετσι μπορώ να δω τις δυνατότητες το παζλς και να το σκαλίσω.

Αχ, τι ωραία!

Καθε φορά που κατεβαίνω Κορινθο παιρνω κανσόν και σε δυο μερες δεν έχω παλι. Στο βιβλιοπωλειο με ρωτούν συνεχεια αν είμαι δασκαλα χαχαχα

χαχαχχ

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...