Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • Επιδοτήσεις άλλες γενικά δεν δικαιουσε Κ εντάξει για να λέμε Κ του στραβου το δίκιο δεν τις χρειάζεσε αν ήταν να περνούν Κ όλοι επιδοτήσεις τι να πουν Κ αυτοί που δεν έχουν . 

      πρίν από 1 λεπτό , Angot είπε:

      άρα το κύησης και το λοχείας δέν έχει  εισόδημα καλα διάβασα! μωρέ το ξέρω ότι είναι όλα χ2 απλώς ειμαι λίγο ζουρλή , και μόλις είδα το 2,4 και τα νερα επαθα σοκ! μη μου δίνεις  σημασία κορίτσι μ , να πάνε ολα καλα σ εύχομαι και να μείνουν τα πιτσάκια ‘σπίτι'τους όσο περισσότερο μπορούν ! 

      και στα πληρώνει ο οαεδ;  εχω χιλιομπερδευτει 

      Ναι τους μήνες που δεν δουλεύεις σε πληρώνει ο ΟΑΕΔ . Ο εργοδότης τι να πληρώσει αφού δεν του κάνεις δουλειά.  Απλά δεν σου δίνει όλο τον μισθό που επερνες σου δίνει κάποιο ποσό 

ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟ, ΑΝΟΙΞΗ?


Recommended Posts

Καλησπέρα,

Πρόσφατα μετακομισα στον Αγ.Στεφανο και ενδιαφερομαι να βρω μανουλεσ που ενδιαφερονται να μαζευομαστε και να παιζουν τα παιδακια μας. Εχω ενα αγορακι 4 χρονων σχεδον και το καημενο μονο του βαριεται. Η κοινωνια εδω ειναι λιγο πιο κλειστη απο οτι ειχαμε συνηθισει στο κέντρο.

HELP κορίτσια, αν υπάρχουν κι άλλες μανούλες σαν κι εμένα από Αγ. Στέφανο, Άνοιξη.

Σας ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 40
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ mamaculpa...

Εμείς και ο ξαδερφούλης μας είμαστε δυστυχώς πολύ μικρούλια.... μόλις 4μηνών...

(μένω στη Σταμάτα/Εύξεινο Πόντο και η αδερφή μου Κιούρκα)


image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Link to comment
Share on other sites

Αχ mamaculpa...

Εμείς και ο ξαδερφούλης μας είμαστε δυστυχώς πολύ μικρούλια.... μόλις 4μηνών...

(μένω στη Σταμάτα/Εύξεινο Πόντο και η αδερφή μου Κιούρκα)

Δεν πειράζει Ρέα μου να σου ζήσει το παιδάκι σου και σε ευχαριστώ που μου απάντησες. Θα προσπαθήσω κι άλλο. Μέχρι στιγμής κανένας από την περιοχή δεν ενδιαφέρεται. Το περίεργο είναι ότι σε άλλες περιοχές γίνεται χαμός από τέτοια events. Τι να κάνω! Κάποια στιγμή...:-)

Link to comment
Share on other sites

Αχ mamaculpa...

Εμείς και ο ξαδερφούλης μας είμαστε δυστυχώς πολύ μικρούλια.... μόλις 4μηνών...

(μένω στη Σταμάτα/Εύξεινο Πόντο και η αδερφή μου Κιούρκα)

Καλημερα!!!Και εγω Σταματα/Ευξεινο Ποντο μενω!!!Εμεια ειμαστε 7,5 μηνων!!!:D

Link to comment
Share on other sites

:smile:Tα τελευταία δύο χρόνια που μετακόμισα με την οικογένεια μου στον Άγιο Στέφανο, παρατήρησα πως οι παιδικές χαρές είναι άδειες από παιδιά εκτός από τον Μάιο, λίγο πριν φύγουν για διακοπές. Ακόμα και τότε όμως βλέπεις μόνο νταντάδες ή άντε και καμιά γιαγιά. Οι κήπο των σπιτιών είναι επίσης άδειοι από παιδιά. Περνάς μπροστά από σπίτια με ιδιωτικές παιδικές χαρες και δεν βλέπεις πουθενα κάποιο παιδί ακόμα και όταν έξω σκάει ο τζίτζικας. Κάτι λίγο που το συζήτησα με ντόπιους, κατάλαβα ότι εδώ στην περιοχή δεν το θεωρούνε "must" να βγαινει το παιδί έξω καθημερινά και να μυρίζει τον καθαρό αέρα και να κοινωνικοποιείται. Είναι πιο βολικό για αυτούς να έχουν κλεισμένα τα παιδιά τους μέσα στο σπίτι να βλέπουν τηλεόραση και να γεμίζουν νεύρα απο την κλεισούρα.

Δεν θέλω να κρίνω κανέναν, απλά θέλω να δείξω πόσο δύσκολο είναι αν έχεις διαφορετική φιλοσοφία από αυτή και κάπως πιο παιδοκεντρική, να βρεις φίλους για το παιδί σου. Πού?

Έχω μιλήσει με μαμάδες τις περιοχής που τις βρήκα κατά τύχη σε κάποιο μαγαζί και μου είπαν πως έχουν να πάνε το παιδί τους βόλτα με το καρότσι έξω ένα χρόνο και... πόσο μάλλον σε παιδική χαρά ή για να είμαστε και πλεονέκτες σε κάποιο πάρτυ.

Είναι σημείο των καιρών? Σημειωτέον οι περισσότερες δεν εργάζονται όπως εγώ και πάλι δεν "αερίζουν" τα παιδιά τους!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 1 month later...
  • 3 εβδομάδες μετά...

Δεν είσαι μόνη σου καλή μου αλλά (συγνώμη κιόλας) έτσι όπως μας ‘’έκραξες’’ ποια θα σου απαντήσει?? Δεν είμαστε όλοι έτσι στον Αγ. Στέφανο αλλά όταν διαβάζεις κάτι τέτοιο σε πιάνει το μανιάτικο… Φιλάκια!!!!

Link to comment
Share on other sites

Καταρχήν χαίρομαι margarita32 που απάντησες στην ερώτηση μου αν είμαι μόνη μου στην περιοχή. Συγνώμη αν παρεξήγησες το μύνημα μου. Σαφώς και δεν αναφέρομαι σε όλους του κατοίκους τους Αγ. Στεφάνου. Επίσης δεν έκραξα κανένα. Απλά λέω ότι οι άνθρωποι εδώ (όχι όλοι!) είναι αρκετά διαφορετικοί από ότι έχω συνηθίσει. Έχω κάνει ευτυχώς κάποιες παρέες όμως όλοι είναι νεοαφιχθέντες όπως εγώ, που αντιμετώπισαν τα ίδια με μένα. Μη σε πιάνει λοιπόν το μανιάτικο! Εσύ από Αγ. Στέφανο είσαι ; ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα, ήρθα στο Αγ. Στέφανο πριν από 15 χρόνια… οπότε δεν είμαι αγιοστεφανιότισα γέννημα θρέμμα χαχα…. :lol: :lol: Όσο για τον κόσμο εδώ τους έχω συνηθίσει και έχω καταλάβει το έξης… πίσω από τα Louis Vuitton και τα Gussi είναι απλοί άνθρωποι σαν εμάς (λίγο ψωνάρες ;) χιχι με την καλή έννοια). Σε ποιες κούνιες πηγαίνετε? Μπορεί και να έχουμε συναντηθεί!! Εμείς συνήθως πηγαίνουμε σε αυτές που είναι κοντά στην εκκλησία!!

Edit

Ξέχασα να σου πω έχω ένα γιο 4 χρονών και 5 μηνών και άλλον ένα κοντά στα 3!!!!

Link to comment
Share on other sites

Και εμείς σε αυτές τις κούνιες πάμε σχεδόν κάθε απόγευμα. Πιθανώς να έχουμε συναντηθεί αν και η περιγραφη που μου δίνεις για τους γιους σου (να σου ζήσουν κιόλας) δεν μου λέει κάτι. Όσο για τους μόνιμους κάτοικους εδώ δεν τους βλέπω ψώνια απλά πολύ κουμπωμένους και επιφυλακτικούς. Στο κέντρο που έμενα ήμασταν όλοι μια γειτονιά και όλοι γνωριζόμασταν και μιλούσαμε. Εδώ κανείς δεν μιλάει σε κανέναν, τουλάχιστον στην γειτονιά μου!Με παραξένεψε γιατί περίμενα πως εδώ οι άνθρωποι θα ήταν πιο ανοιχτοί λόγω του ότι ο Άγιος Στέφανος μοιάζει με χωριουδάκι.

Φιλάκια

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Όχι δεν έχουμε συναντηθεί…. Εμείς πηγαίνουμε το πρωί!! Ο μεγάλος πηγαίνει προ-νήπιο και πηγαίνω στις κούνιες με τον μικρό (αν δεν έχει παιδάκια βαριέται και φεύγουμε σχεδόν αμέσως) . Τα απογεύματα παίζουνε στον κήπο!!! ;)

Όσο για τους γείτονες μου κάνει εντύπωση… στην δικιά μας γειτονιά γνωριζόμαστε και μιλάμε όλοι… τι να πω κρίμα!!! :(

Link to comment
Share on other sites

Eμείς πρωινά πάμε συνήθως την Παρασκευή λίγο πριν την Λαική. Και ο δικός πάει προ προ νήπιο, απλά τον είχα σταματήσει για τρεις΄μήνες λόγω του ότι είχαν πλακώσει αρρώστιες. Από 1η Ιουνίου ξαναξεκινάει. Προ νήπιο τον πας στις γραμμες του τραίνου ή στο άλλο στο στρατόπεδο; Επειδή εμείς πάμε σε ιδιωτικό θέλω να μάθω αν είσαι ευχαριστημένη στα δημόσια(αν βέβαια πάτε σε δημόσιο). Η γειτονιά μου δυστυχώς είναι χάλια απο κοινωνικότητα. Μόνο με ένα ζευγάρι ηλικιωμένο μιλάω απέναντι που κι αυτοί πρόσφατα ήρθαν (5 χρόνια). Ο άντρας, ένας εξαιρετικός κύριος και μορφωμένος μου είπε ότι έτσι είναι εδώ στη γειτονιά. Και μάλιστα τώρα φιλοξενεί και τον γιό του με την οικογένεια του και με παρακάλεσε να τους κάνω παρέα για να μη νοιώθουν άσχημα. Εσύ, αφού μένεις 15 χρόνια είσαι σχεδόν ντόπια. Ειδικά αν πήγες εδώ σχολεία και έκανες τις παρέες σου από μικρή . Αυτό είναι καλό. Έτσι ήμουν και εγώ στην Κυψέλη. Ελπίζω να μιλάμε τουλάχιστον μέσω του parentscafe.φιλάκια

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα mmaculpa σε ιδιωτικό τον πάω και εγώ (στο ‘’Ροδίνι’’) και είμαι πολύ ευχαριστημένη!!! Ναι έχεις δίκιο οι ιώσεις είναι ένα δράμα… εμείς τις περάσαμε πέρσι που πήγαινε παιδικό, φέτος ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα!!! Για τους δημόσιους σταθμούς δεν ξέρω και πολλά πράγματα αλλά αν φανταστείς ότι είναι 25 παιδάκια με μία δασκάλα, τι να σου κάνουνε και αυτές!!!!

Το σχολείο το τελείωσα στο Περιστέρι, (το καλοκαίρι που τελείωσα το Λύκειο μετακομίσαμε)… Πάνε οι παρέες… πάει η γειτονιά… πάνε όλα!!!! Δύσκολα αλλά σιγά-σιγά βρήκαμε τον ρυθμό μας!!

Χάρηκα που τα είπαμε… και θα χαρώ να τα πούμε και από κοντά!!!

Καλή σου μέρα!!! :) :) :)

Link to comment
Share on other sites

Στο Ροδίνι τον είχα πρωτογράψει κι εγώ αλλά τον πήρα από την 2η μέρα που είχε πάει για δοκιμή πέρυσι τον Ιούνιο. Έπαθε πνευμονία και για 1η φορά πήρε αντιβίωση και νοσοκομείο. Τελοσπάντων, τους είπα ότι δεν θα πηγαίναμε τον Σεπτέμβριο κι αν μπορούσαν να επιστρέψουν την προκαταβολή 350 ευρώ, αλλά τίποτα. Μου κακοφάνηκε αυτό μιας και τους είχα ενημερώσει μόλις 2 εβδομάδες από την εγγραφή και αρκετούς μήνες πριν την έναρξη της χρονιάς. Τα δημόσια έχεις δίκιο ότι έχουν πολλά παιδιά! Είπες ότι μεγάλωσες στο Περιστέρι. Μου αρέσει αυτή η περιοχή και οι άνθρωποι της. Ελπίζω και εγώ να τα πούμε από κοντά μιας και εχουμε και οι δυο αγορακια στην περιπου ιδια ηλικια. Καλό απόγευμα. Πάω focus για κανα dvd του μικρού.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα… καθόλου επαγγελματικό (κατά την γνώμη μου) αυτό που κάνανε με την προκαταβολή…. Δηλαδή πλήρωσες 350 ευρώ για 2 μέρες?? :shock: :shock:

Έχουμε κάνει καταθέσεις στον Σταμάτη για dvd άπειρες… (πριν το rapidshare) τώρα κατεβάζει ο σύζυγος από το internet τις αποθηκεύει σε ένα σκληρό δίσκο και τις βλέπουμε όποτε θέλουμε!! Είμαι και λίγο αυστηρή με την τηλεόραση… δεν θέλω να κάθονται μπροστά από το χαζοκούτι ώρες… Είναι και δύο (αγοράκια) οπότε παίζουνε μια χαρά!!!!

Λοιπόν δεν θα το πιστέψεις…. Περιμένω πως και πώς να ανοίξω το πρωί το pc για να μάθω νέα σου!!!! :)

Φιλάκια

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


×
×
  • Δημιουργία νέου...