Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 21 λεπτά , Blue Velvet είπε:

      Ναι θα πάρω κ τέτοια,απλά θα μπορούν να ανιχνεύσουν την ορμόνη? Είμαι έκτη μέρα από την εμβρυομεταφορά

      Και τα ψηφιακά της clear blue είναι πάνω από 25 μονάδες χοριακης αν θυμάμαι καλά άρα αν το κανείς αύριο το πρωί σίγουρα θα δείξει !!! Αφού ήδη κάτι αχνοφαίνεται απλώς το ψηφιακό δεν θα σε μπερδέψει 

Τα πρώτα μας γενέθλια !!


Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια, 

θα ήθελα τη γνώμη σας για όσες έχετε οργανώσει πάρτυ γενεθλίων άυγουστο μήνα στην αθήνα. Δυστυχώς δεν έχω χώρο στο σπίτι :( για να τα κάνω εκεί οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να το οργανώσω κάπου έξω ...σε κάποιο παιδόποτο ίσως... :confused: με προβληματίζει βέβαια αυτή η ιδέα διότι θεωρώ πολλά έξοδα και η μικρή μου δε θα καταλάβει τίποτα...μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος. Περιμένω προτάσεις... :wub:

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλησπερα!! Με το καλο τα γενεθλια!! Εχω δει παιδικο παρτυ σε παιδικη χαρα. Μπορεις να διαλεξεις μια συνοικιακη να ειναι μαζεμενη και για πιο μωρα και αν θα εχεις μεγαλυτερα παιδακια μπορεις να παρεις εναν ανιματερ να τα απασχολησει. Πολλες καφετεριες που εχουν διπλα παιδικη χαρα οργανωνουν γενεθλια με καφε για τους μεγαλους.


TQjIp3.pngj1MYp2.png

Link to comment
Share on other sites

@CMES Ευχαριστούμε πολυ :x Αυτό με τη παιδική χαρά το διάβασα σε ενα site που οργανώνουν παιδικά πάρτυ , σκέφτομαι όμως ...πως θα "κλείσεις" μια παιδική χαρά για πάρτυ δίχως αντιδράσεις :confused: ??? Χμμμμ...δε ξέρω..με αγχώνει λίγο αυτό :blink:

Αν και ειναι φανταστική ιδέα :grin:

Link to comment
Share on other sites

Δεν την 'κλεινεις' και δεν την καβατζωνεις. Πας με όσα παιδάκια είναι μέσα. Στην περιοχη μας δυστυχως παιζει πολυ αυτο το καβατζωμα σε 2 αλση που έχουμε τριγύρω και το θεωρώ απρεπές και ασεβες. Βεβαίως να κάνεις το πάρτυ σου, βεβαίως να φάτε, να παίξουν τα παιδάκια, αλλά όχι οριοθετωντας ατυπα δημοσιες περιοχές ολόκληρες. 


okVgp3.pngf0C9p3.png

Link to comment
Share on other sites

@Konsta15 και πως το αντιμετώπισες, καλεσες την αστυνομία ?? :lol::lol:διακρίνω ένα ύφος επιθετικό , δεν υπάρχει λόγος.

Σε καμία περίπτωση δε σκέφτηκα να  κάνω "prive party" (αν επέλεγα τη παιδική χαρά)!!!!! Αντιθέτως θα ήταν μεγαλύτερη η χαρά της κόρης μου αλλά και στα παιδιά της γειτονιάς !!!!!!!

Η αναφορά μου στο "κλείσεις" ήταν για εκείνους τους κακοπροαίρετους που θα σου ζητήσουν τον λόγο για την οποιαδήποτε παρέμβαση γίνει ώστε να στηθεί ενα παιδικό πάρτυ, είτε απευθυνθώ σε κάποια διοργανώτρια εταιρεία (που φαντάζομαι θα παίρνει τη σχετική άδεια) είτε το οργανώσω μόνη μου!!!! 

Ωστόσο θέλεις να προτείνεις κάτι? 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Ήταν πολύ αργά τη νύχτα και δεν έβαλα σαλτσουλες, έγραψα με 2 3 λόγια κοφτά όσα σκεφτόμουν κ εξαιτίας του γραπτού λόγου φάνηκα μάλλον επιθετική! Συγγνώμη! 

Όχι καλέ, δεν έχω καλέσει την αστυνομία γιατί το παιδάκι δεν καταλαβαίνει και θα την πληρώσει αυτό αν χαλάσει ένα πάρτυ για οποιοδήποτε λογο.

Ομως με ενοχλει πολυ η συμπεριφορα αυτή των γονιών καθως πηγαίνουν ώρες πριν, βάζουν πράγματα κορδελες μπαλόνια σε κάθε παγκάκι και στην είσοδο και σε κάθε γωνιά, και αν πλησιάσεις έχουν το κλασικό ελληνικό τουπέ 'περιμενουμε παρέα εδώ, ειναι πιασμενα', ώρες πριν το πάρτυ και ουσιαστικά αποκλείουν εκείνη τη μέρα οποιοδήποτε παιδάκι να παίξει σε δημόσιο χώρο, μόνο και μόνο για να τη βγάλουν τσάμπα! Σκέψου κάθε ΠΣΚ να πιάνει κ από ενας την παιδική χαρά και το πάρκο της γειτονιάς για πάρτη του. Οι υπόλοιποι τι θα κάνουμε δηλαδη; θα παίζουν τα παιδιά στη μέση της λεωφορου; φυσικά ειδική άδεια κλπ δεν υπάρχει. 

Για ενός έτους παιδάκι δεν θα έκανα πάρτυ σε παιδότοπους. Γενικά σε τόσο μωράκια τα πάρτυ γίνονται για μας, για να χαιρόμαστε εμείς κ όχι το παιδί που δεν θα πάρει χαμπάρι. Τέτοιες διοργανώσεις στα 3+ . Θα πήγαινα στο αγαπημένο μου μαγαζι για φαγακι, γλυκακι, καφε, μπυρα ισως κλπ πανω σε πλατεια, μεσα σε αλσος, στην παραλια κλπ απογευματάκι με τους αγαπημένους μας φίλους. Αυτό έκανα δηλαδή μεχρι φετος που γινεται 4 ο γιος μου και πλεον ζητάει να κανει παρτυ οπως ολοι οι φιλοι του. 


okVgp3.pngf0C9p3.png

Link to comment
Share on other sites

Θα παρέμβω μεταφέροντας κάτι που ειχα διαβάσει και μπυ φάνηκε σωστό και εφάρμοσα κι εγώ. Ξεκινώντας από το δεδομένο ότι ενα τόσο μικρό μωρό δεν καταλαβαίνει πλήρως γιατί ξαφνικά μαζεύεται τόσος πολύς κόσμος που ασχολείται μαζί του, το πιθανότερο είναι να τρομάξει, να στρεσαριστει καο να ψάχνει απεγνωσμένα τη μαμα του για ασφάλεια. Στα μεγάλα πάρτι ολοι διασκεδάζουν αλλα το μικρό μωρό απλα θα δυσανασχετησει. Το ιδανικό για το μωρό θα ηταν πολύ λίγοι και οικειοι άνθρωποι τους οποίους αναγνωρίζει και θα νιώθει άνετα μαζι τους. Αν υποθέσουμε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι γύρω στα 10 άτομα, τότε πιθανόν να χωρατε και στο σπίτι 


DBTcp3.png7Kksp3.png

Link to comment
Share on other sites

@Konsta15 δεκτή η συγγνώμη :):)οτιδήποτε υπάρχει χρήση δημόσιου χώρου πρέπει να εκδίδεται και η αντίστοιχη άδεια , (για το νομικό του θέματος) αλλά...... 

Εξίσου κι ο προβληματισμός μου συνειδητά αποφεύγω παιδότοπους ,  @Τονι@ η σκέψη μου ηταν μιας και τα γενέθλια μας ειναι μες τον Αύγουστο να μην κλεινομασταν στο σπίτι και για λόγους περιορισμού χώρου , βέβαια ετσι οπως το θέτεις ενα δίκιο το έχεις.

Αυτό με τη παραλία είναι μια καλή ιδέα , απογευματάκι για μπάνιο με φίλους και συγγενείς (όσοι εχουν μείνει Αθήνα) και τα παιδάκια θα το ευχαριστηθούν καλύτερα :x :tongue:

  • Μου αρέσει 1
Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...